cmvr Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Μπα μπα μπα φτιάξανε το Παγκράτι και Καισαριανή σιγά σιγά :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Ωραία νούμερα ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Πολύ ωραία, πριν πώς είχε η κατάσταση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Πολύ ωραία, πριν πώς είχε η κατάσταση;Είχε γύρω στο 45αρι αλλά πλέον με b7 σκέτη βαράει αλύπητα. Βελτιώνεται το πράγμα. Αν αποφασίσουν να βάλουν και CA θα είναι χάρμα και είδα ότι και Καισαριανή είναι σούπερ ντουπερ από όπου περασα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Είχε γύρω στο 45αρι αλλά πλέον με b7 σκέτη βαράει αλύπητα. Βελτιώνεται το πράγμα. Αν αποφασίσουν να βάλουν και CA θα είναι χάρμα και είδα ότι και Καισαριανή είναι σούπερ ντουπερ από όπου περασα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και προς Βύρωνα το δίκτυο ήταν ανέκαθεν πολύ πυκνό. Η δόμηση βέβαια πιο πυκνή. Στεναχώρια μου το γεγονός ότι το ΜΙΜΟ θα βοηθούσε κυρίως σε πόλεις όπως η Αθήνα. Η Wind δε την τιμάει αυτή τη τεχνολογία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Και προς Βύρωνα το δίκτυο ήταν ανέκαθεν πολύ πυκνό. Η δόμηση βέβαια πιο πυκνή. Στεναχώρια μου το γεγονός ότι το ΜΙΜΟ θα βοηθούσε κυρίως σε πόλεις όπως η Αθήνα. Η Wind δε την τιμάει αυτή τη τεχνολογία. Όπως και να έχει το βελτίωσαν με αποτελέσματα να είναι η ταχύτερη σε πολλά σημεία. Αν έκανε τα ίδια και στις προβληματικές περιοχές νότια της Αθήνας και θα ήταν μια χαρά λύση για αρκετό κόσμο που τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες τους ιδιαίτερα σε συνδυαστικά με σταθερή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Έτσι ακριβώς. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Όπως και να έχει το βελτίωσαν με αποτελέσματα να είναι η ταχύτερη σε πολλά σημεία. Αν έκανε τα ίδια και στις προβληματικές περιοχές νότια της Αθήνας και θα ήταν μια χαρά λύση για αρκετό κόσμο που τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες τους ιδιαίτερα σε συνδυαστικά με σταθερή. Βεβαίως. Αν και στην Αθήνα την βρήκα αρκετά προβληματική σε κεντρικές περιοχές σε εσωτερικούς χώρους. Όλες έχουν τρύπες λόγω δόμησης αλλά η Wind παρά έχει. Μοναστηράκι και να μην έχω σήμα; Η φάση με τη wind στην Αθήνα είναι ότι έχει σχεδιάσει δίκτυο για lowband ενώ θα έπρεπε να έχει σχεδιάσει δίκτυο για Β7. Όπως και με το 5g ο σκοπός είναι να πάνε σε Ν78. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Πως εξηγείται αυτό; Είναι απο κεραία στην Τήνο στην περιοχή Αετοφωλιά. Παίζει να είναι μεταχειρισμένος εξοπλισμός απο την Τουρκία; https://postimg.cc/v44TrVTh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Επειδή μου είχαν μείνει μερικά gb από τα 50gb που είχα βάλει με 10.40€ το σύνδεσα με το pc μέσω usb Hotspot όπου έκανα ένα speedtest. Πολύ καλές ταχύτητες με 2ca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Ωραιότατα! Περιοχή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Ωραιότατα! Περιοχή; Ρέθυμνο. Γενικά όπου και να πάω και στα ορεινά αν και με b20 η Wind έχει ένα κλικ καλύτερες ταχύτητες από την κόκκινη υποθέτω λόγο λιγότερων συνδρομητών στο δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το αποτέλεσμα μετράει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 (edited) Πως εξηγείται αυτό; Είναι απο κεραία στην Τήνο στην περιοχή Αετοφωλιά. Παίζει να είναι μεταχειρισμένος εξοπλισμός απο την Τουρκία; https://postimg.cc/v44TrVTh Βλακειες του Netmonster. Και στην Σάμο που πήγα αρχές Φλεβάρη, έδειχνε ότι οι κεραίες είναι στην Τουρκία. Αλλά εκεί τουλάχιστον ήταν πιο κοντά. :p Edited May 24, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 τελικα υπαρχει καποια εμπιστη εφαρμογη για να βλεπουμε τις μπαντες που ενοενι γιατι το netmonster και εμενα μου ατα χλαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Network cell info, net monitor Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Αν δουλεύουν. Δεν γίνεται σε όλες τις συσκευές. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Αν δουλεύουν. Δεν γίνεται σε όλες τις συσκευές. Sent from my Galaxy S10e Ναι, σωστά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Network cell info, net monitor Και Cellular-Z, χωρίς να είναι 100% αξιόπιστη βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Το Netmonster μετά τις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις δεν μου δείχνει πλέον καθόλου CA σε Honor 8x με Android 10 ενώ τον περασμένο μήνα δούλευε κανονικά. Αν ξαναφτιάξει σε επόμενη αναβάθμιση βλέπουμε. Πάντως ότι εφαρμογή δικτύου και να έχω δοκιμάσει στο κινητό μου τελευταία καμία δεν δείχνει ένδειξη για CA σε κανένα δίκτυο από τα 3. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Το Netmonster μετά τις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις δεν μου δείχνει πλέον καθόλου CA σε Honor 8x με Android 10 ενώ τον περασμένο μήνα δούλευε κανονικά. Αν ξαναφτιάξει σε επόμενη αναβάθμιση βλέπουμε. Πάντως ότι εφαρμογή δικτύου και να έχω δοκιμάσει στο κινητό μου τελευταία καμία δεν δείχνει ένδειξη για CA σε κανένα δίκτυο από τα 3. Πάρε τηλέφωνο στη Huawei για καταχώριση προβλήματος. Εγώ από το Mate 9 και το P9 για αυτό έφυγα. Αναβάθμιση; έρχεται CA. Αναβάθμιση; Χάνεται CA. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Το Netmonster μετά τις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις δεν μου δείχνει πλέον καθόλου CA σε Honor 8x με Android 10 ενώ τον περασμένο μήνα δούλευε κανονικά. Αν ξαναφτιάξει σε επόμενη αναβάθμιση βλέπουμε. Πάντως ότι εφαρμογή δικτύου και να έχω δοκιμάσει στο κινητό μου τελευταία καμία δεν δείχνει ένδειξη για CA σε κανένα δίκτυο από τα 3. Αν θυμάμαι καλά, δεν έχεις αγοράσει από Κίνα διαφορετικό μοντέλο του 8X από αυτό που πουλάνε εδώ; Ίσως έχει να κάνει. Το netmonster έχουμε πει ότι λέει βλακείες επανειλημένα. Δεν είναι να στηρίζεσαι σε αυτό. Σου γράφει CA ενώ δεν κάνει καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Το μοντέλο που έχω είναι το L22 ενώ επίσημα έχει έρθει εδώ το L21. Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα ίδια (και οι μπάντες του 4G αλλά και τα υπόλοιπα) εκτός από το NFC που δεν έχει το δικό μου. Δεν εννοούσα όμως ότι μετά από αναβάθμιση του Android δεν μου δείχνει τώρα CA, αλλά μετά την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Netmonster. Μάλλον κάτι άλλαξαν και δεν μου δείχνει καθόλου τελευταία. Είναι κάποιος άλλος που να έχει παρατηρήσει το ίδιο με την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Πάρε τηλέφωνο στη Huawei για καταχώριση προβλήματος. Εγώ από το Mate 9 και το P9 για αυτό έφυγα. Αναβάθμιση; έρχεται CA. Αναβάθμιση; Χάνεται CA. Πολυ περιοργο.. Ποτε δεν ειχα θεμα με ca με το p9.. Εχω δει κινητό 160 ευρο του 2016*να κανει ca απο την cosmote (huawei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 (edited) Όποιος πάει Πέραμα να τον ενημερώσω ότι η Wind παραμένει άθλια. Αλλού οριακό από 800αρα με ταχύτητες της πλάκας γύρω στα 7 με 8 mbps αλλού μη λειτουργικό και αλλού 3mbps το πολύ. Καλύτερα γύρισμα σε 3G σε κάποια σημεία. Στον Πειραιά είδα από τα σημεία που πέρασα και 50αρια και δυνατά upload Και σε άλλα μη κεντρικά σημεία 10αρια. Edited May 27, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts