MitsosDaBest13 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Και μερικά χθεσινά, από Γαλάτσι. Μόνο 800αρα σε όλη την περιοχή εκεί... :down: Στην αρχή της λεωφόρου Βεΐκου, κοντά στο Αστυνομικό τμήμα. Λίγο πιο πάνω, στο κλειστό αθλητικό κέντρο Γαλατσίου, που είχε μια παράσταση. Μας είπαν ότι ήμασταν 3000 άτομα. Που να ήταν και γεμάτο το στάδιο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 (edited) τώρα mi a3, πριν mi a2 lite και πιο πριν redmi note 4 με τον snapdragon! όλα το ίδιο! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Η δική μου εμπειρία λέει ότι το ca βοηθάει ώστε να έχεις μεγαλύτερα νούμερα όταν υπάρχει σήμα.. Οταν δεν υπάρχει σήμα,τι να κάνει? Και εμένα πολύ καλός μου φίλος τυχαίνει να μένει στον Κορυδαλλό και χρόνια τώρα το σήμα στην περιοχή του είναι άθλιο.. Ειτε το κινητό μου έχει ca,ειτε δεν έχει, πάλι αγκομαχάει να κρατήσει το 4g (και το 3g σε κάποια σημεία) και παίζει μια γραμμή σήμα. Και απο ομιλία επίσης χάλια Edited October 29, 2019 by Vasileios Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) τώρα mi a3, πριν mi a2 lite και πιο πριν redmi note 4 με τον snapdragon! όλα το ίδιο! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Η δική μου εμπειρία λέει ότι το ca βοηθάει ώστε να έχεις μεγαλύτερα νούμερα όταν υπάρχει σήμα.. Οταν δεν υπάρχει σήμα,τι να κάνει? Και εμένα πολύ καλός μου φίλος τυχαίνει να μένει στον Κορυδαλλό και χρόνια τώρα το σήμα στην περιοχή του είναι άθλιο.. Ειτε το κινητό μου έχει ca,ειτε δεν έχει, πάλι αγκομαχάει να κρατήσει το 4g (και το 3g σε κάποια σημεία) και παίζει μια γραμμή σήμα. Και απο ομιλία επίσης χάλιαα αρα είναι το σήμα που είναι τραγικό. και το κακό είναι αυτό που ανέφερα, στις αρχές ήταν καλύτερο! τελευταία 2 χρόνια είναι χάλια. τι κάνουν δεν ξέρω εκεί στην wind. να το βράσω που έβαλαν πέρσι τα Χριστούγεννα 4g μόνο στο κέντρο της Έδεσσας (μέσα στα σπίτια πάλι οριακό είναι) εάν σε όλη την Αθήνα που γυρνάω και μένω μόνιμα πιο πολύ 3g βλέπω! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited October 29, 2019 by Vasileios διόρθωση παραπομπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Στο χωριό τώρα..7 λεπτα εξω απο Λιβαδεια . https://i.imgur.com/XTnbiwr.jpg Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Πλατεία Αγίας Παρασκευής Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Πλατεία Αγίας Παρασκευής Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά είναι...! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, η ...Telestet... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 ρε παιδιά πείτε μου φταίνε τα κινητά (που δεν έχουν αυτό το Carrier aggregation) η ή wind? Πειραιά καρακεντρο μέσα στην κεντρική λεωφόρο στην παρέλαση Η+ έδειχνε. χτες πλάκα κοντά στην Συγγρού ανοίγω την οθόνη πάλι Η+ βλέπω! έλεος. μετά από λίγο οριακά έβγαλε 4g αργό όμως! το γίνεται;;; πριν λίγα χρόνια όταν ξεκινούσε το 4g η wind ήταν παντού πολύ καλύτερα! τώρα γιατί δείχνει τις πιο πολλές φορές H+και μάλιστα τραγικά αργό;;; να αλλάξω εταιρεία;; να πάρω τις 10 γραμμές να φύγουμε όλοι οικογενειακως; θα βελτιωθεί; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Το CA ενώνει ουσιαστικά σήμα από κεραίες. Αν λείπει στο κινητό σου δεν σημαίνει ότι η κάλυψη σου θα είναι χειρότερη στο 4g, απλώς δεν θα ενώνει το σήμα και άρα θα έχεις μικρότερες ταχύτητες. Προφανώς θέμα του δικτύου είναι και όχι των συσκευών σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Το CA ενώνει ουσιαστικά σήμα από κεραίες. Αν λείπει στο κινητό σου δεν σημαίνει ότι η κάλυψη σου θα είναι χειρότερη στο 4g, απλώς δεν θα ενώνει το σήμα και άρα θα έχεις μικρότερες ταχύτητες. Προφανώς θέμα του δικτύου είναι και όχι των συσκευών σου.οκ ευχαριστώ πολύ Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Το CA ενώνει ουσιαστικά σήμα από κεραίες. Αν λείπει στο κινητό σου δεν σημαίνει ότι η κάλυψη σου θα είναι χειρότερη στο 4g, απλώς δεν θα ενώνει το σήμα και άρα θα έχεις μικρότερες ταχύτητες. Προφανώς θέμα του δικτύου είναι και όχι των συσκευών σου. Με τόσο τζίρο που τους κάνεις, γνώμη μου είναι να πάρεις τις γραμμές σου και να ζητήσεις προσφορές από τους άλλους 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Με τόσο τζίρο που τους κάνεις, γνώμη μου είναι να πάρεις τις γραμμές σου και να ζητήσεις προσφορές από τους άλλους 2. +1000000000000000 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 καλημέρα. θέλω να ρωτήσω κάτι μου συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο έχω δύο κάρτες με διαφορετικό νούμερο χτες αποφάσισα να καταργήσω την μια κάρτα και να χρησιμοποιώ μόνο τον έναν αριθμό και το περίεργο είναι ότι αν με καλέσουν στο νούμερο που έχω κλειστό η κλήση γίνεται κανονικά στο άλλο νούμερο που χρησιμοποιώ πως γίνεται αυτό; υπάρχει κάποια προώθηση κλήσης από το ένα νούμερο στο άλλο αλλά και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί είναι και τα δύο σε διαφορετικά όνομα.. ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα. θέλω να ρωτήσω κάτι μου συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο έχω δύο κάρτες με διαφορετικό νούμερο χτες αποφάσισα να καταργήσω την μια κάρτα και να χρησιμοποιώ μόνο τον έναν αριθμό και το περίεργο είναι ότι αν με καλέσουν στο νούμερο που έχω κλειστό η κλήση γίνεται κανονικά στο άλλο νούμερο που χρησιμοποιώ πως γίνεται αυτό; υπάρχει κάποια προώθηση κλήσης από το ένα νούμερο στο άλλο αλλά και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί είναι και τα δύο σε διαφορετικό όνομα.. ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Ε, βάλε το κλειστό σε κάποια συσκευή και άνοιξε τον dialer που παίρνεις τηλέφωνο, πήγαινε στις ρυθμίσεις κλήσεων και ψάξε για προώθηση να δεις αν και τι έχει καταχωρημένο σαν αριθμό. Πιθανώς να είναι όπως υποπτεύεσαι. Διαφορετικά το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχεις μπερδέψει τις sim. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 φίλε σε ευχαριστώ αυτό ήταν που μου είπες.... καλημέρα Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 B7 + B3 (10 MHz). Έξω από τα κεντρικά της WIND, στο Μαρούσι... :lol: :rotfl: :rotfl: (χθεσινό τεστ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 B7 + B3 (10 MHz). Έξω από τα κεντρικά της WIND, στο Μαρούσι... :lol: :rotfl: :rotfl: (χθεσινό τεστ) Ουάου!Ταχύτητες αστραπή...καί στα κεντρικά κι όλας! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 4g στη Λιβαδειά επιτελους...πως το παθανε.. 1800αρα.. https://i.imgur.com/afenfCq.jpg https://i.imgur.com/93G0hFq.jpg https://i.imgur.com/TVnjUrk.jpg Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Να βγούμε να μετρήσουμε πόσοι φούρνοι έπεσαν :lol: Αδιάφορη πια η εταιρία για πολλούς από εμάς. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Να βγούμε να μετρήσουμε πόσοι φούρνοι έπεσαν :lol: Αδιάφορη πια η εταιρία για πολλούς από εμάς. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχαχα μια ντουζίνα φούρνοι!!!Πραγματικα αδιαφορη οπως το λες....δε το σωζει με τιποτα πια... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) 4g στη Λιβαδειά επιτελους...πως το παθανε.. 1800αρα.. https://i.imgur.com/afenfCq.jpg https://i.imgur.com/93G0hFq.jpg https://i.imgur.com/TVnjUrk.jpg Καλώς τα δεχτηκατε.Με bandwidth 5mhz;;; Edited November 7, 2019 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Καλώς τα δεχτηκατε.Με bandwidth 5mhz;;; Αστα ν πανε..τωρα που το φεραν ειν αργα κ Μπαι μπαι γουιντ.... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Εγω αντίθετα πιστεύω ότι ειναι η μόνη που δίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικό κοινό, και κάποιες δυνατότητες που δεν θα εχουν ποτέ άλλοι οπότε δεν έχει και ανταγωνισμό ... Δλδ αν κλείσει μια από τις 3 εταιρίες, μόνο αν ειναι η wind δεν θα βρείς περίπου το ίδιο απλά αλλάζοντας .. και εχει τεράστιες δυνατότητες να φέρει πρώτη το απεριόριστο ιντερνετ σε χαμηλή τιμή , έστω και αν η ποιότητα είναι επίσης χαμηλήΥπάρχουν συμβόλαια με πραγματικά απεριόριστα απλά είναι πανάκριβα στις άλλες εταιρίες. Το απεριόριστο της wind θα είναι όπως τώρα μετά από κάποιο όγκο πτώση ταχύτητας αλλιώς θα σέρνεται το σύμπαν μέσα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι έκανε καλύτερη γεωγραφική κάλυψη 4g στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας σε σχέση με την συνεργάτιδα αλλά μέσα στα αστικά κέντρα πάσχει. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Εγω αντίθετα πιστεύω ότι ειναι η μόνη που δίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικό κοινό, και κάποιες δυνατότητες που δεν θα εχουν ποτέ άλλοι οπότε δεν έχει και ανταγωνισμό ... Δλδ αν κλείσει μια από τις 3 εταιρίες, μόνο αν ειναι η wind δεν θα βρείς περίπου το ίδιο απλά αλλάζοντας .. και εχει τεράστιες δυνατότητες να φέρει πρώτη το απεριόριστο ιντερνετ σε χαμηλή τιμή , έστω και αν η ποιότητα είναι επίσης χαμηλή Κοιτα ολες εχουν καποια ατου και καποια κατα...Εχει επιλογες δε λεω..αλλα προσωπικα δε με καλυπτει πια..Ειχα την προσφορα με τα 1500λεπτα και τα 1.5 γιγα ..την πηγε στα 10 ευρω και μειωσε και την χρηση στις 25 μερες..Για κοροιδα να ψαξουν αλλου.Αρκετα.!Πηγα στον ανταγωνισμο και εχω πολλα περισσοτερα με 8.5. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 4g στη Λιβαδειά επιτελους...πως το παθανε.. 1800αρα.. https://i.imgur.com/afenfCq.jpg https://i.imgur.com/93G0hFq.jpg https://i.imgur.com/TVnjUrk.jpg :lol: Τόσο που άργησε εκεί, θα έπρεπε να είχε βάλει απευθείας 4G+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 :lol: Τόσο που άργησε εκεί, θα έπρεπε να είχε βάλει απευθείας 4G+... 5g θα επρεπε να βαλει και βολτε μαζι...κλαιωωω Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts