p_k Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Επιβεβαιώνω κι εγώ. Συγκρίνω με το redmi 5 plus και η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Όπως και να χει, η λήψη σήματος σε αυτό το σημείο είναι χαμηλή και πρέπει να βελτιωθεί με προσθήκη νέου σταθμού βάσης. Αντε να έχει λίγο καλύτερο σήμα με άλλη συσκευή.... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Από τις καλύτερες μετρήσεις που έχω κάνει με wind (κεντρικά Γλυφάδα) Νομίζω έχω πιάσει κοντά στο 150αρι στην Κυπαρισσία πέρυσι αλλά δεν έχω κρατήσει το ss http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_20180915-032434_zpsvpoaron3.png Edited September 15, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Επειδή πολλά άτομα έχουν xiaomi τηλέφωνα διαβάστε το παρακάτω. https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/prosochi-i-xiaomi-allazei-tin-politiki-tis-schetika-me-tis-china-kai-global-ekdoseis/amp Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Μπήκε πολύ band 3 στην Πάτρα και αρκετό επιπλέον band 7. Προσπαθώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί βάζουν band 3 από την στιγμή που είναι τόσο λίγο και το μοιράζονται με το GSM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Επειδή πολλά άτομα έχουν xiaomi τηλέφωνα διαβάστε το παρακάτω. https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/prosochi-i-xiaomi-allazei-tin-politiki-tis-schetika-me-tis-china-kai-global-ekdoseis/amp Καλα αυτό τώρα έχει με το 4g της wind Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Κάτι νεότερο από Βέροια και Έδεσσα έχουμε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Μπήκε πολύ band 3 στην Πάτρα και αρκετό επιπλέον band 7. Προσπαθώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί βάζουν band 3 από την στιγμή που είναι τόσο λίγο και το μοιράζονται με το GSM... Το κάνουνε refarm ανάλογα με τις ανάγκες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το κάνουνε refarm ανάλογα με τις ανάγκες. 10MHz δίνουν Μιχάλη και αφήνουν 20MHz band 7 να κάθονται. Μόνο για οικονομία σε ενισχυτές και εργατικά μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Κάτι νεότερο από Βέροια και Έδεσσα έχουμε; Η κεραία στη Φλαμουριά και στο Ριζό αναβαθμίζονται την Δευτέρα. Έχω όλο το πρόγραμμα εργασιών στα χέρια μου αλλά δε μπορώ να το δημοσιοποιήσω για προφανείς λόγους.:X Πάντως 17/9 MW και BTS swap στις 2 κεραίες που ανέφερα. (και ΚΑΘΕ μέρα μέχρι τις 27/9 συνεχείς εργασίες σε διάφορες κεραίες σε Ημαθία και Πέλλα). Αντώνη έσω έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Η κεραία στη Φλαμουριά και στο Ριζό αναβαθμίζονται την Δευτέρα. Έχω όλο το πρόγραμμα εργασιών στα χέρια μου αλλά δε μπορώ να το δημοσιοποιήσω για προφανείς λόγους.:X Πάντως 17/9 MW και BTS swap στις 2 κεραίες που ανέφερα. (και ΚΑΘΕ μέρα μέχρι τις 27/9 συνεχείς εργασίες σε διάφορες κεραίες σε Ημαθία και Πέλλα). Αντώνη έσω έτοιμος. Ποιος στο δωσε το plan? Απόρρητο είναι ξέρεις άλλα εδώ μέσα ότι είναι χρήσιμο τα λέμε αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δε μπορώ να πω περισσότερα. Ετοιμάσου πάντως την Δευτέρα για τις κεραίες που σου λέω. Τα υπόλοιπα Prive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Παίδες για Νάουσα έχουμε κάτι συγκεκριμένο; Πριν λίγες μέρες που άνοιξαν για λίγο το νέο δίκτυο είδαμε άσπρη μέρα έκτοτε μια από τα ίδια, χάος. Είναι δυνατόν ενώ άρχισαν αναβάθμιση να την σταμάτησαν και να κινούνται σε άλλες περιοχές; Λογικά πρώτα έπρεπε να τελειώσουν αυτό που άρχισαν στη Νάουσα και μετά να πήγαιναν σε άλλες έστω κοντινές περιοχές. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Πάντως μετα από τόσα χρόνια αναμονής για το 4G πρέπει να σώσουν δωρεάν 6 μήνες τα πάντα σε όλους τους φίλους των περιοχών :) Υπάρχει μια αίσθηση λες και ήρθε η ανάπτυξη ή ότι γίνεται κάτι πολύ σημαντικό. Φυσικά απο το 2019 αρχίζει η κούρσα του 5G οπότε πάλι νέο άγχος θα αρχίσει αφού παίζει πάλι να αναβαθμίσουν αυτές τις περιοχές τελευταίες :) Τέλος καλό όλα καλά απλά θα ήθελα να πω ότι οι ημερομηνίες καθολικού switch on πλησιάζουν αλλά είναι ακόμα στο περίπου οπότε λίγο υπομονή. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) 10MHz δίνουν Μιχάλη και αφήνουν 20MHz band 7 να κάθονται. Μόνο για οικονομία σε ενισχυτές και εργατικά μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο. Έχω δει αρκετό Β7. Επιπλέον τα radios τα έχουν ήδη για Β3. Κόστος φαντάζομαι... Ποια είναι η εκτίμηση σας για τη μέση ταχύτητα στις περιοχές που αναβαθμίζουν; ποντάρω 10-14mbps σε κανονικές συνθήκες, 6-10mbps σε εσωτερικό χώρο, 20-30mbps σε εξωτερικό χώρο και Los, 40-50 μετρήσεις Αντώνη. Edited September 16, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 (edited) Έχω δει αρκετό Β7. Επιπλέον τα radios τα έχουν ήδη για Β3. Κόστος φαντάζομαι... Ποια είναι η εκτίμηση σας για τη μέση ταχύτητα στις περιοχές που αναβαθμίζουν; ποντάρω 10-14mbps σε κανονικές συνθήκες, 6-10mbps σε εσωτερικό χώρο, 20-30mbps σε εξωτερικό χώρο και Los, 40-50 μετρήσεις Αντώνη. Μέσα έπεσες, εκτός από τις "κανονικές" συνθήκες. Τα μεσημέρια στην Αθήνα, δεν πιάνει ούτε 10... Κάποιες 800αρες δεν πιάνουν ούτε 2... Μόνο με B7 βλέπεις πάνω από 30-40 Mbps στη WIND. Ελπίζω τώρα που τις βάζει περισσότερο, να αποσυμφορισει λίγο τις B20/B3... Edited September 16, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Άλλο Αθήνα αλλο Κρύο νερό. Για επαρχία αναφέρομαι. Αν κάναν πάλι το λάθος να παίξουν χωρίς aggregation με τόσες λίγες κεραίες μάλλον είμαι αισιόδοξος... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Άλλο Αθήνα αλλο Κρύο νερό. Για επαρχία αναφέρομαι. Αν κάναν πάλι το λάθος να παίξουν χωρίς aggregation με τόσες λίγες κεραίες μάλλον είμαι αισιόδοξος... Στην επαρχία ναι, σωστά τα είπες. Εγώ νόμισα ότι μιλούσαμε γενικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Νάουσα City δεν το είχε αναφέρει ούτε την περασμένη εβδομάδα ούτε και τώρα... Αλλά κάποιες περιοχές που δε το αναφέρει το πρόγραμμα ήδη κάνουν αλλαγές... Την περασμένη εβδομάδα έγινε Ροδοχώρι, Κοπανός, Επισκοπή, Άσπρο και δεν τα είχε καν στην λίστα... Αυτήν την εβδομάδα αυτά που δεν έχει η λίστα και θα γίνουν σίγουρα θα είναι: Φυτεία, Κουμαριά, Τρίλοφος, Κάτω Ζερβοχώρι (Κοντά στο χωριό μου πέρασα χθες και ήταν εκεί κι έχει ήδη γίνει antenna swap), Άγιος Γεώργιος, Αγία Βαρβάρα, Λευκόπετρα, Βεργίνα όλα τα άλλα τα φαντάζεστε ποια είναι δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο... Αλλά δε γινόταν όλα σε μια μέρα... Το πολύ σε ένα 10ημερο από τώρα... ;) Η Νάουσα φαίνεται ότι έχει καταργήσει ήδη 2 κεραίες κι έχουν μείνει αλλά 2 για αναβάθμιση... Το ένα ήδη το είπα και το άλλο όποιος Ναουσαιος ξέρει πως πας για Γιαννακοχώρι στο 1ο χιλιόμετρο ένα σπίτι στα δεξιά σου εκεί είναι η κεραία... Το βλέπεις ήδη από την Πυροσβεστική αυτήν την θέα ξεχωρίζει το συγκεκριμένο σπίτι... Κάτι άλλο δε λέγεται δυστυχώς αλλά λίγη υπομονή... Μόνο τα τούνελ δεν ανέφεραν αλλά αφού θα περάσουν από εκεί λογικό είναι να γίνουν κιόλας... Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Μικροκυματικα βάζουν μόνο; Οπτικές;;; Β20 και άγιος ο θεός το βλέπω. Τζάμπα η αναμονή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Μικροκυματικα βάζουν μόνο; Οπτικές;;; Β20 και άγιος ο θεός το βλέπω. Τζάμπα η αναμονή.Μια χαρά είναι και έτσι αν σκεφτείς ότι τόσο καιρό είχαμε μόνο g και παλιό h. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Νάουσα City δεν το είχε αναφέρει ούτε την περασμένη εβδομάδα ούτε και τώρα... Αλλά κάποιες περιοχές που δε το αναφέρει το πρόγραμμα ήδη κάνουν αλλαγές... Την περασμένη εβδομάδα έγινε Ροδοχώρι, Κοπανός, Επισκοπή, Άσπρο και δεν τα είχε καν στην λίστα... Αυτήν την εβδομάδα αυτά που δεν έχει η λίστα και θα γίνουν σίγουρα θα είναι: Φυτεία, Κουμαριά, Τρίλοφος, Κάτω Ζερβοχώρι (Κοντά στο χωριό μου πέρασα χθες και ήταν εκεί κι έχει ήδη γίνει antenna swap), Άγιος Γεώργιος, Αγία Βαρβάρα, Λευκόπετρα, Βεργίνα όλα τα άλλα τα φαντάζεστε ποια είναι δε χρειάζεται να πω τίποτα άλλο... Αλλά δε γινόταν όλα σε μια μέρα... Το πολύ σε ένα 10ημερο από τώρα... ;) Η Νάουσα φαίνεται ότι έχει καταργήσει ήδη 2 κεραίες κι έχουν μείνει αλλά 2 για αναβάθμιση... Το ένα ήδη το είπα και το άλλο όποιος Ναουσαιος ξέρει πως πας για Γιαννακοχώρι στο 1ο χιλιόμετρο ένα σπίτι στα δεξιά σου εκεί είναι η κεραία... Το βλέπεις ήδη από την Πυροσβεστική αυτήν την θέα ξεχωρίζει το συγκεκριμένο σπίτι... Κάτι άλλο δε λέγεται δυστυχώς αλλά λίγη υπομονή... Μόνο τα τούνελ δεν ανέφεραν αλλά αφού θα περάσουν από εκεί λογικό είναι να γίνουν κιόλας... Αυτά... οκ καλά όλα αυτά άλλα μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι κάτι δεν είναι στο πρόγραμμα άλλα το κάνουν τα συνεργεία από μόνα τους γιατί έτσι το αποφάσισαν αυτά. Νομίζω Δεν γίνεται έτσι...όλες οι εταιρίες δρουν μέσω προγράμματος και τα συνεργεία πρέπει να ακολουθούν πιστά το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ούτως ή άλως για αυτό πληρώνονται και γενικά γίνονται όλα τα έξοδα μεταφοράς κλπ από την εταιρία, δεν μπορεί ο καθένας να πηγαίνει και να κάνει εργασίες όπου γουστάρει. Το πιο σωστό να ειπωθεί ίσως είναι ότι ΔΕΝ γνωρίζουμε ή δεν διαρρέει το ακριβές πρόγραμμά της κάθε εταιρίας σχετικά με την αναβάθμιση δικτύου της. Τεσπα, κοντός ψαλμός ...........λίγο έμεινε!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Η τοποθέτηση του scream είναι η σωστότερη. Μέχρι πρότινος γνωρίζουμε καλά τι δίκτυο υπήρχε και τώρα που προχωρα η αναβάθμιση αρχίσαμε τις υποθέσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παιδιά σε σχέση με αυτό που ήταν αυτό θα είναι όαση αλλά ας μην τρελενόμαστε κιόλας. Budget δίκτυο στήνουν οπότε αναμενόμενες και οι ταχύτητες. Το θέμα είναι ότι παίζει πολυ μικροκομματικό οπότε αυτό δίνει κάποια συμπεράσματα γιατί προφανώς αργήσανε να έρθουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Παιδιά σε σχέση με αυτό που ήταν αυτό θα είναι όαση αλλά ας μην τρελενόμαστε κιόλας. Budget δίκτυο στήνουν οπότε αναμενόμενες και οι ταχύτητες. Το θέμα είναι ότι παίζει πολυ μικροκομματικό οπότε αυτό δίνει κάποια συμπεράσματα γιατί προφανώς αργήσανε να έρθουν. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό στην περιοχή μου καθώς βλέπω 3ca (b20+b3+b7)και γω παλεύω με την σιαομαρα μου στα 30kb/s της b20 ώρες ώρες Να πούμε και ένα καλό λόγο.... Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts