Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ζωντανά πριν μισή ώρα δηλαδή από την 693 Κρύα Βρύση...

Μονο μερικά τεστ μέχρι την Πέμπτη... Δε θα ανοίξει κανονικά μέχρι τότε... Απλά έκλεισε τελείως λόγω εργασιών... Αυτά για την κόκκινη... Η wind θα ανοίξει την Πέμπτη επίσης...

Αυτοί οι ορειβάτες είναι Αλβανοί και οι 2 κύριοι μέσα είναι ο ένας για την wind και ο άλλος για την vodafone... Για Γιαννιτσά πήραν τηλέφωνο στο άλλο group και μέχρι την Τετάρτη πρέπει να εκπέμπει πλήρης...

Εξοπλισμός έβαλαν τα παλιά Huawei bts 3900 αυτά που είχε ο ΟΤΕ γιατί ξέμειναν από προμήθεια!!! Και το Core επίσης Huawei PTN 390 αλλά αυτά είναι καινούργια ευτυχώς... Το Core είναι sharing δηλαδή 2 εταιρίες με τον ίδιο εξοπλισμό για εξοικονόμηση ενέργειας!!! Για να δούμε... intersys τα βανακια... Φωτογραφίες στο προφίλ μου για την ώρα... Για Γιαννιτσά που μίλησαν λίγο με το άλλο group είπαν για τέταρτη...

Αυτά για την ώρα...

Edit: διαφορά πέρυσι με φέτος... https://ibb.co/dW5Fx9

Μην ξεκινάς με τη λέξη "Ζωντανά", αλλά με "Έκτακτο Δελτίο".

Επίσης, οι ορειβάτες (αν δεν είναι για "ανέβασμα" στον Όλυμπο) μήπως να τους λέγαμε εναερίτες καλύτερα;

Φιλικά πάντα...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Να κάνω μια ερώτηση. Αν δεν κάνω λάθος αυτές οι κεραίες που είναι σαν τύμπανα είναι μικροκυμματικες που χρησιμοποιούνε για να διασυνδέσουν τον σταθμό εκπομπής τους με τον κεντρικό κορμό τους. Οπότε στην περιοχή φαίνεται γιατί άργησαν. Μήπως γιατί δεν έχουν καθόλου ενσύρματες υποδομές ;

@Dimos_vav χτες πέρασα απο τα μέρη σου..

Παρατήρησα λίγο μετά την Γεωργιουπολη απίστευτες εναλλαγές στο σήμα ενώ καθόμουν σταθερός σε ενα σημείο!!

Είχε τρελαθεί.. έμπαινε που και που σε μια μακρινή 2600 αλλά γύρναγε σαν τρελό, σε 800 με πολύ καλό σήμα, μετά h plus πάλι με ικανοποιητικό σήμα και μετά αραζε σε edge με επίσης άριστο σήμα.

Χανόταν το 4g και το h plus ενώ είχε σήμα μια χαρα και κόλλαγε σε edge.

Πίσω μου, πίσω απο την Γεωργιουπολη επάνω στο βουνό έβλεπα με απόλυτη οπτική επαφη 2 κεραίες.

Είναι καμιά της wind, victus ξέρεις?

Εδω να ρωτήσω τους γνώστες αν μπορούν να δώσουν μια πληροφορία αν η ιδιότητα του 3g να μειώνει την ισχύ εκπομπής και να πετάει τους ακριανους εξω, κατα συνέπεια σε αλλη κεραία, οταν οι δυνατότητες της κεραίας σε "bandwidth κλπ τελειώνουν Συμβαίνει και στο 4g?

Αν θυμάμαι καλά ο mixtri το είχε περιγράψει αρκετές σελίδες πίσω.

Βέβαια μπορεί να θυμάμαι λάθος η να μην είχα καταλάβει καλά.

Την περασμένη εβδομάδα που είχα πάει στον παιδότοπο κοντά στην κεντρική πλατεία είχα καλό σήμα με Β7 χωρίς εναλλαγές. Πάντως αν είσαι εν κινήσει οι εναλλαγές πάνε σύννεφο...

Ναι, οι δύο κεραίες που είναι στο βουνό πάνω από την εθνική οδό είναι και των τριών δικτύων και έχει περάσει και η Victus. Το ίδιο και οι δύο κεραίες που φαίνονται από την παραλία μετά το εκκλησάκι διπλά στο ποτάμι. Το Σαββατοκύριακο παρατήρησα ότι βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση με το σήμα της Wind από τον Αποκόρωνα μέχρι τα Χανιά. Παρόλο που επιμένει να κρατάει την Β7 μέχρι τελικής πτώσης, πλέον οι εναλλαγές γίνονται πιο σωστά οπότε γυρνά σε Β3/Β20 και όχι σε Edge τις περισσότερες φορές. Επίσης έχει αυξηθεί ο αριθμός των Β3 σε πολλά σημεία της διαδρομής. Δεν έχω κάνει speedtest όμως να δω τι ταχύτητες παίζουν. Πάντως τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα τώρα...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Τώρα που έσκασε το μπαμ δε λέτε τίποτα; Κρύα Βρύση Η+ είδα ότι και το Γουρνοσοβο εκπέμπει Η+ και Έδεσσα...

4g στο Μυλότοπο μια ακόμα άγνωστη κεραία Η+ και ένα Ε για πρώτη φορά στο Κοπανό εκεί που είναι η κόκκινη... Δεν είναι τεστ είναι η ώρα μετρήσεων... Η κεραία στα Γιαννιτσά στο κέντρο η 605 αγνοείται από χθες μάλλον θα γίνει δυστυχώς από ιδιόκτητο σε sharing... Αναμένετε για 4G εκεί από αύριο...

Screen το βράδυ θα στείλω...

Edit: επιβεβαιώθηκε και η κρύα Βρύση που άνοιξε 4G για λίγο... Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά...

Edited by AntonisDedos92

Τώρα που έσκασε το μπαμ δε λέτε τίποτα; Κρύα Βρύση Η+ είδα ότι και το Γουρνοσοβο εκπέμπει Η+ και Έδεσσα...

4g στο Μυλότοπο μια ακόμα άγνωστη κεραία Η+ και ένα Ε για πρώτη φορά στο Κοπανό εκεί που είναι η κόκκινη... Δεν είναι τεστ είναι η ώρα μετρήσεων... Η κεραία στα Γιαννιτσά στο κέντρο η 605 αγνοείται από χθες μάλλον θα γίνει δυστυχώς από ιδιόκτητο σε sharing... Αναμένετε για 4G εκεί από αύριο...

Screen το βράδυ θα στείλω...

Edit: επιβεβαιώθηκε και η κρύα Βρύση που άνοιξε 4G για λίγο... Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά...

Αντώνη καλησπέρα.

"Μπαμ" δεν είναι 1-2 κεραίες (και αυτές δοκιμαστικά) σε έναν ολόκληρο νομό. Όταν θα καλυφθεί όλος ο νομός επίσημα, τότε το συζητάμε.

Ούτε θα πρέπει να πανηγυρίζω για το "Ε" στον Κοπανό. Μου θυμίζει τότε το 60κάτι που ηλεκτροδοτούσαν για πρώτη φορά τα χωριά, και γινόταν πανηγύρι μετά το "είδαμε το φως το αληθινό"...

Υπομονή για την γενική & επίσημη κάλυψη του νομού...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Δεν παύει όμως να αποτελεί θετική εξέλιξη, για μια περιοχή που βρίσκεται υπό αναβάθμιση.

Τη στιγμή μάλιστα που επίκειται σύντομα η επίσημη επέκταση της τέταρτης γενιάς στους νομούς αυτούς.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στα παιδιά που είστε από τις προβληματικές περιοχές στα Βόρεια και περιμένετε με τόση αγωνία εδώ και χρόνια τα τζιμάνια της wind να κάνουν την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Έχετε όλοι προνομιακά καρτοκινητά ; Αξίζει η wind με τις τιμές που έχει στα δεδομένα με f2g & q πια ;

Ρωτάω απλά γιατί στην δική μου περίπτωση το ζόρι να έχουν αναβαθμισμένο δίκτυο ήταν το συμβόλαιο με τα 30GB που ήταν σε αρκετές περιπτώσεις (όταν ήμουν εκτός) η βασική μου σύνδεση για να συνδέω όλα μου τα μαραφετια (λάπτοπ κλπ) και λόγο κόστους φυσικά μονόδρομος.

Όσο για την αναβάθμιση ακριβείς ημερομηνίες δεν υπάρχουν άλλα μόνο στο περίπου από αυτά που έπεσαν στην αντίληψη μου. Για πλήρη κάλυψη των σημείων αυτό που λένε έως τέλος του χρόνου είναι το μόνο που πρέπει να παίρνουμε όλοι στα σοβαρά.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Την περασμένη εβδομάδα που είχα πάει στον παιδότοπο κοντά στην κεντρική πλατεία είχα καλό σήμα με Β7 χωρίς εναλλαγές. Πάντως αν είσαι εν κινήσει οι εναλλαγές πάνε σύννεφο...

Ναι, οι δύο κεραίες που είναι στο βουνό πάνω από την εθνική οδό είναι και των τριών δικτύων και έχει περάσει και η Victus. Το ίδιο και οι δύο κεραίες που φαίνονται από την παραλία μετά το εκκλησάκι διπλά στο ποτάμι. Το Σαββατοκύριακο παρατήρησα ότι βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση με το σήμα της Wind από τον Αποκόρωνα μέχρι τα Χανιά. Παρόλο που επιμένει να κρατάει την Β7 μέχρι τελικής πτώσης, πλέον οι εναλλαγές γίνονται πιο σωστά οπότε γυρνά σε Β3/Β20 και όχι σε Edge τις περισσότερες φορές. Επίσης έχει αυξηθεί ο αριθμός των Β3 σε πολλά σημεία της διαδρομής. Δεν έχω κάνει speedtest όμως να δω τι ταχύτητες παίζουν. Πάντως τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα τώρα...

Δεν πρόλαβα να δώσω βάση σε όλη την διαδρομή αλλά στον Άγιο Φανουριο που πρόλαβα να κοιτάξω είδα ικανοποιητικό σήμα χωρις να χάνω ping.

Εκεί στις αρχές με τις b20 αν θυμάμαι καλά ειχα εντυπωσιαστεί γιατί ενώ ήταν/είναι το δύσκολο σημείο μίλαγα στο whatsApp άψογα. Αντε να έχανε ενα πακέτο.

Στην συνέχεια βέβαια τους τελευταίους μήνες θύμιζε πάλι "δύσκολο σημειο".

Βέβαια μπορεί να ηταν και η συγκυρίες που είχα πετύχει καλές διελεύσεις στις αρχές και άσχημες αργότερα.

Τις εναλλαγές που ηταν πολλές τις είδα καθουμενος στην παραλία μετά το χωριό της Γεωργιουπολης μάλλον κάτω από αυτο το ξενοδοχείο που οταν περνάς βρωμάει άσχημα. Νομίζω Ανεμος η κάπως έτσι το λένε.

Ακριβώς τα ίδια μου κάνει σε αρκετά κεντρικά σημεία και μη των Χανίων αλλά το περίεργο είναι ότι εκεί στην παραλία Κουρνα/Γεωργιουπολης ειχα ικανοποιητικό σήμα πολύ καλύτερο απο τα άλλα σημεία που αναφέρω.

Ακόμα και η 2600 οταν έσκαγε είχε περίπου 105 και δεν επέμενε.

Τι έγινε; Σας πήρε ο ύπνος και δε λέτε τίποτα; Εδώ χαμός γίνεται... Έδεσσα Σκύδρα Νάουσα ανοιγοκλείνουν συνέχεια με το νέο δίκτυο πλέον... Από την γειτονική μου κεραία της Επισκοπής στα 3.5km είχα για αρκετή ώρα όχι απλά φουλ Ε αλλά Η+ και 4G!!! Ανοίγουν κι άλλες κεραίες εδώ...

Το παλιό δίκτυο που απέμεινε αυτή τη στιγμή είναι Σέλι, Πατρίδα, Βέροια...

Έχω και 3 αποστολές για σήμερα... Ένας έρχεται από Αλβανία και καταγράφει το κομμάτι Κρυσταλλοπηγή μέχρι Βέροια... Ο άλλος το απόγευμα από το χωριό μου μέχρι και τα σύνορα για Μπίτολα κι ένας ακόμη θα πάει Αιγίνιο στο εμποροπανήγυρη και μετά από το παλιό δρόμο για Θεσσαλονίκη... Κι εσείς εδώ από το φόρουμ για τα υπόλοιπα μέρη της Ημαθίας και Πέλλας... Ευχαριστώ και τον Scream για την άμεση ενημέρωση στο κομμάτι Γαλατάδες μέχρι Γιαννιτσά κι όπου αλλού βγάλει σήμα... Περιμένω και τα δικά σας νέα από την περιοχή μας και την Δυτική Μακεδονία...

Σε λίγα λεπτά στέλνω τις φωτό που ξέχασα από χθες και σήμερα..

Υστερόγραφο: Να βλέπετε πάντα το προφίλ μου για οτιδήποτε νεότερο ειδικά τα έκτακτα και κυρίως στο inbox... Ταυτόχρονα είδα 4G και από την κόκκινη στις αντίστοιχες κεραίες...

Επίσης: πήγα στις γειτονικες μου κεραίες πριν λίγο και σε αυτή που έπαιξε 4G αλλά και σε μια ακόμα που ακόμα είναι off αλλά το απόγευμα θα κάνουν τα τεστ που με είπαν κι από εκεί... Περιοχή Κάτω Ζερβοχώρι Ημαθίας 7.5km από το χωριό μου... Για αυτό το κομμάτι με είπαν μέχρι και το Σάββατο σε σχέση με την κρύα Βρύση που με είπαν μέχρι Αύριο... Και για σήμερα έπρεπε ήδη να είχαν ανοίξει τα Γιαννιτσά αλλά το πρόγραμμα είναι περίεργο γιατί θα ανοίξουν όλα ταυτόχρονα τελικά μετά τα τελευταία τεστ και είναι θέμα ολίγων ημερών... Αυτά για την ώρα...

Αντώνη, πολύ ευχάριστα νέα!

Επιτέλους!!!

Όταν λες ότι θα ανοίξουν όλα ταυτόχρονα, εννοείς ότι θα ανοίξουν ταυτόχρονα σε 4g ή θα προηγηθεί ένα χρονικό διάστημα που θα είναι μόνο Η+ ;

Παύλος Παυλίδης 

Τι έγινε; Σας πήρε ο ύπνος και δε λέτε τίποτα; Εδώ χαμός γίνεται... Έδεσσα Σκύδρα Νάουσα ανοιγοκλείνουν συνέχεια με το νέο δίκτυο πλέον... Από την γειτονική μου κεραία της Επισκοπής στα 3.5km είχα για αρκετή ώρα όχι απλά φουλ Ε αλλά Η+ και 4G!!! Ανοίγουν κι άλλες κεραίες εδώ...

Το παλιό δίκτυο που απέμεινε αυτή τη στιγμή είναι Σέλι, Πατρίδα, Βέροια...

Έχω και 3 αποστολές για σήμερα... Ένας έρχεται από Αλβανία και καταγράφει το κομμάτι Κρυσταλλοπηγή μέχρι Βέροια... Ο άλλος το απόγευμα από το χωριό μου μέχρι και τα σύνορα για Μπίτολα κι ένας ακόμη θα πάει Αιγίνιο στο εμποροπανήγυρη και μετά από το παλιό δρόμο για Θεσσαλονίκη... Κι εσείς εδώ από το φόρουμ για τα υπόλοιπα μέρη της Ημαθίας και Πέλλας... Ευχαριστώ και τον Scream για την άμεση ενημέρωση στο κομμάτι Γαλατάδες μέχρι Γιαννιτσά κι όπου αλλού βγάλει σήμα... Περιμένω και τα δικά σας νέα από την περιοχή μας και την Δυτική Μακεδονία...

Σε λίγα λεπτά στέλνω τις φωτό που ξέχασα από χθες και σήμερα..

Υστερόγραφο: Να βλέπετε πάντα το προφίλ μου για οτιδήποτε νεότερο ειδικά τα έκτακτα και κυρίως στο inbox... Ταυτόχρονα είδα 4G και από την κόκκινη στις αντίστοιχες κεραίες...

Επίσης: πήγα στις γειτονικες μου κεραίες πριν λίγο και σε αυτή που έπαιξε 4G αλλά και σε μια ακόμα που ακόμα είναι off αλλά το απόγευμα θα κάνουν τα τεστ που με είπαν κι από εκεί... Περιοχή Κάτω Ζερβοχώρι Ημαθίας 7.5km από το χωριό μου... Για αυτό το κομμάτι με είπαν μέχρι και το Σάββατο σε σχέση με την κρύα Βρύση που με είπαν μέχρι Αύριο... Και για σήμερα έπρεπε ήδη να είχαν ανοίξει τα Γιαννιτσά αλλά το πρόγραμμα είναι περίεργο γιατί θα ανοίξουν όλα ταυτόχρονα τελικά μετά τα τελευταία τεστ και είναι θέμα ολίγων ημερών... Αυτά για την ώρα...

Έχεις πλάκα φίλε μου. Έχουμε και δουλείες που να βλέπουμε τι κάνει η wind στην περιοχή σου :lol::lol:

Ναι, θυμήθηκε η Wind να βάλει ΤΜ3 και 10ΜΗΖ Β20 στα Κρύα Νερά το 2018 και θα στήσουμε και χορό. Βέβαια από το τίποτα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, θυμήθηκε η Wind να βάλει ΤΜ3 και 10ΜΗΖ Β20 στα Κρύα Νερά το 2018 και θα στήσουμε και χορό. Βέβαια από το τίποτα...

Μιχάλη, η περιοχή μέχρι πρότινος είχε G ή Ε αν δεν κάνω λάθος.

Οπότε ναι, λογικό να χαίρονται οι κάτοικοι.

Παύλος Παυλίδης 

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις στα παιδιά που είστε από τις προβληματικές περιοχές στα Βόρεια και περιμένετε με τόση αγωνία εδώ και χρόνια τα τζιμάνια της wind να κάνουν την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Έχετε όλοι προνομιακά καρτοκινητά ; Αξίζει η wind με τις τιμές που έχει στα δεδομένα με f2g & q πια ;

Προσωπικα εχω προνομιακό νούμερο.. Γενικότερα αν το αναλύσουμε συμφέρει η wind αν ξέρεις ποια πακέτα είναι τα καλά.. Ειδικότερα αν το αναλύσουμε θα φάω μπαν..

Περιμένω και τα δικά σας νέα από την περιοχή μας και την Δυτική Μακεδονία...

Πετάει σήμερα το δίκτυο στην Κοζάνη με 1mbps ταχύτητα..

Πετάει σήμερα το δίκτυο στην Κοζάνη με 1mbps ταχύτητα..

Σαφώς ανώτερα από τα 384 του παρελθόντος. Άσε που αν έχεις το συμβόλαιο με το unlimited internet, πάλι θα πέσει κόφτης στα 384. Άρα είσαι προνομιούχος :lol::lol::lol:

Χθες το απόγευμα στα Γιάννενα, Λεωφόρος Δωδώνης (Β7)

http://www.speedtest.net/result/a/4238434832.png

Παύλος Παυλίδης 

Σαφώς ανώτερα από τα 384 του παρελθόντος. Άσε που αν έχεις το συμβόλαιο με το unlimited internet, πάλι θα πέσει κόφτης στα 384. Άρα είσαι προνομιούχος :lol::lol::lol:

Ναι δεν αντιλέγω. καλά είναι τώρα γύρω απο το κέντρο.. φαίνεται πως τα a/c που αλλάχθηκαν στην κεντρική κεραία κάνουν λίγη δουλειά όντως.. παραπέρα απο το κέντρο άστο..

Έδεσσα Σκύδρα και Άγιο Νικόλα Νάουσας (Πλέον όχι αυτή που ήταν μέσα στην πόλη που έκλεισε από το πρωί) μόνιμα 3G+ όπως επίσης με λίγη χαμηλή ισχύ ακόμα και τώρα η Επισκοπή και το Ροδοχώρι (Νέα κεραία παίζει πολύ δυνατά κι έτσι έχει τώρα και η Αγια Φωτεινή internet γιατί τόσα χρόνια μόνο δορυφορικό έπιανε και η πράσινη δεν την έδινε ποτέ σήμα αλλά οι άλλες ήταν μόνο G τόσα χρόνια) κι έτσι έκανα την διαδρομή για Βέροια που μέχρι πριν την πατρίδα το Η+ δεν σταματούσε μετά όπως πάντα στο παλιό μέχρι το ΣΚ...

Για να λέω ΣΚ έμαθα νέα... Ετοιμαστείτε εκεί στη Πατρίδα, Βέροια, Σέλι... Από εβδομάδα τέλος το παλιό δίκτυο στα μέρη μας... Μετά Δυτική Μακεδονία να περιμένουν λίγο ακόμα...

4g πότε η Έδεσσα;

Για το Η+ αναφέρω μόνιμα... Το 4G απλά έπαιξε τεστ σήμερα σε πάρα πολλές κεραίες και αναμένεται επίσημα μέσα στην εβδομάδα... Δύσκολα το προβλέπουν για αύριο όπως ειπαν στο πρόγραμμα...

Ωραία, αναμονή ημερών λοιπόν. :)

Παύλος Παυλίδης 

Έδεσσα Σκύδρα και Άγιο Νικόλα Νάουσας (Πλέον όχι αυτή που ήταν μέσα στην πόλη που έκλεισε από το πρωί) μόνιμα 3G+ όπως επίσης με λίγη χαμηλή ισχύ ακόμα και τώρα η Επισκοπή και το Ροδοχώρι (Νέα κεραία παίζει πολύ δυνατά κι έτσι έχει τώρα και η Αγια Φωτεινή internet γιατί τόσα χρόνια μόνο δορυφορικό έπιανε και η πράσινη δεν την έδινε ποτέ σήμα αλλά οι άλλες ήταν μόνο G τόσα χρόνια) κι έτσι έκανα την διαδρομή για Βέροια που μέχρι πριν την πατρίδα το Η+ δεν σταματούσε μετά όπως πάντα στο παλιό μέχρι το ΣΚ...

Για να λέω ΣΚ έμαθα νέα... Ετοιμαστείτε εκεί στη Πατρίδα, Βέροια, Σέλι... Από εβδομάδα τέλος το παλιό δίκτυο στα μέρη μας... Μετά Δυτική Μακεδονία να περιμένουν λίγο ακόμα...

Φίλε μου Νάουσα κέντρο μέχρι πριν από λίγο (περίπου ώρα 18:00) είχε H+ στο νέο δίκτυο που αναφέρεις με ταχύτητες 15-18 Download και 4-5 upload. Τώρα γύρισε ξανά στο παλιό έχει H αλλά με ταχύτητες έως 2 download και 0.5 upload. Ελπίζω από αύριο μεθαύριο να δουλεύει σταθερά στο νέο δίκτυο.

Edited by frastgr
frastgr

• The title was changed to Nova 4G