oxxy Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Τα screenshots με τα διαγράμματα εννοώ. Μάλλον αυτή είναι η εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parizene.netmonitorδεν διευκρινήσες Ναι αυτή είναι.. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Η πρώτη που μπήκε Ελλάδα ήταν σε τουριστικές περιοχές,αν κατάλαβες..... Τώρα βλάβη δεν ξέρω Εμένα μου θυμίζει voda που έλεγε ο nikokas Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Τι εννοεις; Εξηγησε το λιγο Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Τι εννοεις; Εξηγησε το λιγο Θυμάμαι που έλεγες ότι στο γύριζε σε 3g ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 .Μετά απο εβδομάδες απουσίας απο τα Χανιά η Wind ακόμα εξακολουθεί να προτιμά 1800 2600 3g 2g τα πάντα εκτός απο 800 που είναι η μόνη που δουλεύει απροβλημάτιστα. .... Για να ανοίξει σελίδα πρέπει να σηκώνεις το κινητό για να πάρει ping από τις μπάντες που αναφέρω η να έχεις κανα mtk και να αφήσεις μόνο την 800. Ακόμα οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν οτι ωραίοι οι λόφοι και τα βουνά κατά μήκος ΑΛΛΑ όταν έχεις τα 2 "πόδια" που "σηκώνονται" κάθετα στην Κρήτη βάζεις και εκει κάνα σταθμό για καλύψεις τις παραθαλάσσιες και οχι μόνο σκιές . Με ενα σταθμό έχεις καλύψει τα κενά όλου του κόλπου, μην σου πω και των 2 κόλπων αν βρουν την άκρη και τον βάλουν ψηλά. Είναι Λόττο που υπάρχουν και δεν τα εκμεταλλεύονται. Η προσέγγιση σου για το σχεδιασμό ράδιο δικτύου είναι η κοινή λογική. Μόνο που εδώ μιλάμε για cell based networking και δεν έχει εφαρμογή αυτό που αναφέρεις. Στη τηλεφωνία θες οι κυψέλες σου να έχουν κανονισμένο σχήμα και αρκετά μικρό. Για λόγους χωρητικότητας και παρεμβολων. Στην περίπτωση σου μια συσκευή με CA θα έλυνε το πρόβλημα. Δε σου λέω ότι τα thresholds είναι σωστά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Τώρα και Χαλκιδική στο σπίτι μου!!! Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Στο βάθος θα παρατηρήσετε κάτι... Ποια κεραία είδα πιστεύετε ότι θα μπορούσε να καλύψει με 4g (από πέρυσι κιόλας) την Ημαθία και την Πέλλα;;; Και για ποιο λόγο άραγε να μην έχει πάνελ προς τα εδώ!!! Όχι εκείνες τις 2 μαζί που είναι μαζί με τα ραδιόφωνα... Την δίπλα λέω πάνω στο λοφακι... Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 (edited) Η προσέγγιση σου για το σχεδιασμό ράδιο δικτύου είναι η κοινή λογική. Μόνο που εδώ μιλάμε για cell based networking και δεν έχει εφαρμογή αυτό που αναφέρεις. Στη τηλεφωνία θες οι κυψέλες σου να έχουν κανονισμένο σχήμα και αρκετά μικρό. Για λόγους χωρητικότητας και παρεμβολων. Στην περίπτωση σου μια συσκευή με CA θα έλυνε το πρόβλημα. Δε σου λέω ότι τα thresholds είναι σωστά. αντιλαμβάνομαι αυτό που λες αλλά είμαι σίγουρος οτι ετσι θα είχα σήμα ειδικά από την στιγμή που το ca δεν υπάρχει μάλλον. 28 χιλιόμετρα έχει άνοιγμα ο πρώτος κόλπος και 10 ο άλλος. Ας έμπαιναν 2 στον κάθε κόλπο με το κανονισμενο σχήμα που αναφέρεις. Πώς αλλιώς θα καλύψεις τις σκιές από τους αμμόλοφους και όχι μόνο? Έχεις 3 χερσονησους είναι δυνατόν να μην βάλεις κεραία εκεί να καλύψεις τις σκιες στους κόλπους από την άλλη πλευρά αλλά και να βγεις και δυνατότερος στα ανοιχτά της θάλασσας? Τόσα χρόνια ακόμα και με το 4g μόλις ρίξεις πετσέτα χάνεται το σήμα. Και μιλάμε για μια περιοχή που 8 μήνες όλοι έρχονται να αραξουν στην θάλασσα. Στην 1 χερσονησο στο ακρωτήρι ισως να έχει σταθμό. Αυτό το αλάθητο αυτών που σχεδιάζουν το δίκτυο για εμένα δεν παίζει. Το να πετύχεις τον άλλο στο εκτελεστικό απόσπασμα ειναι ευκολότερο από το να τον πετύχεις πίσω απο τα χαρακώματα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το έζησα και το παρακολουθώ με όλες τις τεχνολογίες που εχουν περάσει μέχρι και το 4g τώρα που συνεχίζεται το πρόβλημα. Αν είναι θέμα παρεμβολής που λες κλπ ας ρίξουν το σήμα και το σχήμα και ας καλύψουν πολυ μικρότερο άνοιγμα. Σίγουρα θα είναι καλύτερα απο το τίποτα του σήμερα. Παρεμπιπτόντως το μεγάλο πρόβλημα είναι στα 1-4 χιλιόμετρα απο το πόδι... οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα για παρεμβολές και ιδιαίτερα σχήμα. Στην ουσία μιλάμε για την γωνία με το πόδι και οχι το "χάος" των 10 η 28 χιλιομέτρων δια 2 σταθμών. edit και να προσθέσω και αυτή την π@π@ρια που προτιμάει τα πάντα εκτός απο 800 παντού σε όλο το νόμο, τουλάχιστον σε όσα σημεία δοκίμασα.. Edited June 28, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 αντιλαμβάνομαι αυτό που λες αλλά είμαι σίγουρος οτι ετσι θα είχα σήμα ειδικά από την στιγμή που το ca δεν υπάρχει μάλλον. 28 χιλιόμετρα έχει άνοιγμα ο πρώτος κόλπος και 10 ο άλλος. Ας έμπαιναν 2 στον κάθε κόλπο με το κανονισμενο σχήμα που αναφέρεις. Πώς αλλιώς θα καλύψεις τις σκιές από τους αμμόλοφους και όχι μόνο? Έχεις 3 χερσονησους είναι δυνατόν να μην βάλεις κεραία εκεί να καλύψεις τις σκιες στους κόλπους από την άλλη πλευρά αλλά και να βγεις και δυνατότερος στα ανοιχτά της θάλασσας? Τόσα χρόνια ακόμα και με το 4g μόλις ρίξεις πετσέτα χάνεται το σήμα. Και μιλάμε για μια περιοχή που 8 μήνες όλοι έρχονται να αραξουν στην θάλασσα. Στην 1 χερσονησο στο ακρωτήρι ισως να έχει σταθμό. Αυτό το αλάθητο αυτών που σχεδιάζουν το δίκτυο για εμένα δεν παίζει. Το να πετύχεις τον άλλο στο εκτελεστικό απόσπασμα ειναι ευκολότερο από το να τον πετύχεις πίσω απο τα χαρακώματα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Το έζησα και το παρακολουθώ με όλες τις τεχνολογίες που εχουν περάσει μέχρι και το 4g τώρα που συνεχίζεται το πρόβλημα. Αν είναι θέμα παρεμβολής που λες κλπ ας ρίξουν το σήμα και το σχήμα και ας καλύψουν πολυ μικρότερο άνοιγμα. Σίγουρα θα είναι καλύτερα απο το τίποτα του σήμερα. Παρεμπιπτόντως το μεγάλο πρόβλημα είναι στα 1-4 χιλιόμετρα απο το πόδι... οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα για παρεμβολές και ιδιαίτερα σχήμα. Στην ουσία μιλάμε για την γωνία με το πόδι και οχι το "χάος" των 10 η 28 χιλιομέτρων δια 2 σταθμών. edit και να προσθέσω και αυτή την π@π@ρια που προτιμάει τα πάντα εκτός απο 800 παντού σε όλο το νόμο, τουλάχιστον σε όσα σημεία δοκίμασα.. Εγω λεω κατι σκαλισαν στο δικτυο. Αντι να εχει προτεραιοτητα στο 4G 2600>1800>800 και μετα H+ 2100 Αυτο παει απο την 2600,στην 2100. Και αυτο γιατι δεν βλεπει στο αυτοματο 800αρα η εχει δοθει ολη η κινηση του 4G να γινεται απο 2600. Το να πεφτει απο 4G σε 3G,χωρις να βρει αλλη μπαντα θυμιζει κολπα της Vodafone.Μολις περασει τα -105dBm και το σημα αχρηστευεται πεταει σε 3G για να εχεις οχι μονο δεδομενα αλλα και κλησεις. Δινει προτεραιοτητα και στη φωνη με αυτα τα θεματα που κανει τωρα. Γιατι σε προηγουμενες αναβαθμισεις υπηρχαν θεματα και στη φωνη εκτος απο τα δεδομενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Προτεραιότητα στη wind πάει 2600 μετά 800 και 1800 τελευταία μόνο αν έχεις κάλυψη μόνο από 1800. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Προτεραιότητα στη wind πάει 2600 μετά 800 και 1800 τελευταία μόνο αν έχεις κάλυψη μόνο από 1800. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2600>1800>800 4G 2100>900 3G 1800>900 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 εβαλε 3g στα 900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Σε καμία περίπτωση δε προτιμάει την 1800 σε σχέση με την 800. Σε σημείο με φουλ σήμα 1800 επιλέγει 800αρα με οριακό σήμα, παντού όμως. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Σε καμία περίπτωση δε προτιμάει την 1800 σε σχέση με την 800. Σε σημείο με φουλ σήμα 1800 επιλέγει 800αρα με οριακό σήμα, παντού όμως. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκεί λοιπόν είναι η βλαβη ή αλλιώς το bug... Εγώ λέω τις συχνότητες που προτιμά κατά φθίνουσα σε οποιοδήποτε κινητό και σε οποιοδήποτε Δίκτυο... Κάπου ειδα 900 3g στην wind το είχα γράψει 30 μηνύματα πριν περίπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Τα Ε αρχίζουν σιγά σιγά φεύγουν τα G... Για να δούμε... Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Σε καμία περίπτωση δε προτιμάει την 1800 σε σχέση με την 800. Σε σημείο με φουλ σήμα 1800 επιλέγει 800αρα με οριακό σήμα, παντού όμως. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρε σου λέμε τι βιώνουμε και συ λες αποκλείεται Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Άλλο λέω εγώ, αυτό που περιγράφεις εσύ γίνεται και σε εμένα συγκεκριμένα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Όσοι έχουμε αυτό το θέμα είμαστε όλοι με xiaomi κινητά η τυχαίο είναι ή δεν έχει σχέση? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 2600>1800>800 4G 2100>900 3G 1800>900 2G Αυτό δεν είναι αλήθεια. Εξαρτάται από τη ρύθμιση του CA/Cell config. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Σε καμία περίπτωση δε προτιμάει την 1800 σε σχέση με την 800. Σε σημείο με φουλ σήμα 1800 επιλέγει 800αρα με οριακό σήμα, παντού όμως. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε περιοχές που η 1800 έχει φάσμα 10 MHz, έχει προτεραιότητα έναντι της 800. Όμως σε περιοχές που η 1800 έχει φάσμα 5 MHz, το δίκτυο προτιμά την 800 κι ας έχει χειρότερο σήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Τότε τι νόημα έχει που βάζει 1800 σε 5hz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Τότε τι νόημα έχει που βάζει 1800 σε 5hz? Ίσως για να καλύψουν σημεία που δε φτάνει η (μακρινή) 800αρα. Ίσως και να ενεργοποίησαν το 4G από 1800 σε κάποιες περιοχές που είχαν ήδη 2G σταθμό και δε μπορούσαν να βγάλουν άδεια για νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Τότε τι νόημα έχει που βάζει 1800 σε 5hz? Έχει 15mhz σε B3. Δεν έχει προοπτική; :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Και 0 στο GSM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Και 0 στο GSM? Γιατί όχι; έχει πέσει πολύ η κίνηση στη φωνή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Γιατί όχι; έχει πέσει πολύ η κίνηση στη φωνή. Kαι η φωνή δηλαδή περνάει μόνο απο τους 900; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts