Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως το είπα όλες βάφουν με μπατανοβουρτσα.

Ας προσθέσουν στους και στους ΚΑΔ τους ψηφιακοί ελαιοχρωματισμοί.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μετά την συνάντηση με τον scream πέρασα από το κατάστημα της wind Γιαννιτσών και λένε για Ιούλιο για το 4G... ήδη λένε ότι τα βράδια ανοιγοκλείνει το 4G κι όντως σας τα λέω τα τεστ που κάνουν!!! Λίγη υπομονή ακομα... καθώς έφευγα εκτός από την Πιερία ξαφνικά είδα και μια 4G κεραία της Κοζάνης!!! Εκεί περνάνε όπως πάντα και τα ραδιόφωνα της Κοζάνης είναι στρατηγικό μέρος τα Γιαννιτσά...

Επομένως πάμε για καλοκαίρι για Βέροια - Έδεσσα;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ναι τα γνωστά που λέγαμε τόσο καιρό...

Εντάξει, έφτασε ο καιρός.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Αφού λένε η victus είναι κάτω, Λαμία Καρπενήσι Βοιωτία. Πάντως για Κοζάνη και τα καταστήματα και εδώ τα παιδιά λένε χειμώνα 2018

Αφού λένε η victus είναι κάτω, Λαμία Καρπενήσι Βοιωτία. Πάντως για Κοζάνη και τα καταστήματα και εδώ τα παιδιά λένε χειμώνα 2018
Δεν σημαίνει ότι δουλεύει μονο ενα συνεργείο και ότι δεν δίνουν και έργα σε εργολάβους.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά την συνάντηση με τον scream πέρασα από το κατάστημα της wind Γιαννιτσών και λένε για Ιούλιο για το 4G... ήδη λένε ότι τα βράδια ανοιγοκλείνει το 4G κι όντως σας τα λέω τα τεστ που κάνουν!!! Λίγη υπομονή ακομα... καθώς έφευγα εκτός από την Πιερία ξαφνικά είδα και μια 4G κεραία της Κοζάνης!!! Εκεί περνάνε όπως πάντα και τα ραδιόφωνα της Κοζάνης είναι στρατηγικό μέρος τα Γιαννιτσά...
Πάντως στο 1231 λένε ότι τέλος του έτους. Μακάρι να δώσουν συντομότερα αρκετά ταλαιπωρήθηκαν όσοι είχαν την εν λόγο εταιρία. Άσε που θα γλυτώσουμε και την γκρίνια εδώ μέσα χαχαχχαχχχαα

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Αεροδρόμιο Χανίων σήμερα πολύ χάλι.

μέσα δεν έπιανε καθόλου απο τίποτα...

ούτε καν g σε κάποιες φάσεις..

Οταν έδειχνε 4g ηταν απο 800 και χωρις ping στα 118dbm με 131...

Με το που έβγαινες έξω ήταν κανονικά αλλά 2 χιλιόμετρα παρακάτω σκετο g.

Πολύ καιρό είχα να δω σκέτο g που να επιμένει.

Αεροδρόμιο Χανίων σήμερα πολύ χάλι.

μέσα δεν έπιανε καθόλου απο τίποτα...

ούτε καν g σε κάποιες φάσεις..

Οταν έδειχνε 4g ηταν απο 800 και χωρις ping στα 118dbm με 131...

Με το που έβγαινες έξω ήταν κανονικά αλλά 2 χιλιόμετρα παρακάτω σκετο g.

Πολύ καιρό είχα να δω σκέτο g που να επιμένει.

Κάποια κεραία δεν λειτουργεί και πιάνει μια μακρινη... οι αναβαθμισμένες είναι Ε όχι G... όπου είδες G σημαίνει ότι ακόμα την συγκεκριμένη δεν την έχει αναβαθμίσει ακόμα...

Πριν από λίγο στην Παπαδιαμάντη. Σκιάθος

Θα στείλω και αύριο μέτρηση από το ίδιο σημείο που θα έχει λιγότερο κόσμο, μια και σήμερα λόγο τριημέρου έχει παραπάνω. 433e9bc1d18aa1f9840bac3ff601ecf6.jpga0b46aee1be77e6925354d7bdcb670c6.jpg

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλό ping!
Όντως πολύ καλό.

Φέτος όμως πίστευα ότι θα είχε 4G+ αλλά δυστυχώς δεν έχει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως πολύ καλό.

Φέτος όμως πίστευα ότι θα είχε 4G+ αλλά δυστυχώς δεν έχει...

Και εγώ το ίδιο πίστευα. Η Σκιάθος βουλιάζει από κόσμο. Το traffic model είναι χειρότερο και από Μύκονο. Τα είχα δει από άλλο δικτυο. Θα μπορούσα να πω ότι είναι έλλειψη η μη υπάρξη του 4g+. Αν μη τι άλλο το 256qam. Καλή λήψη πάντως.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ το ίδιο πίστευα. Η Σκιάθος βουλιάζει από κόσμο. Το traffic model είναι χειρότερο και από Μύκονο. Τα είχα δει από άλλο δικτυο. Θα μπορούσα να πω ότι είναι έλλειψη η μη υπάρξη του 4g+. Αν μη τι άλλο το 256qam. Καλή λήψη πάντως.
Παραπάνω από Μύκονο!!

Μακάρι να είναι στα άμεσα σχέδια τους το 4G+ για την Σκιάθο.

Θα δω αύριο που λογικά θα έχει λιγότερη κίνηση την διαφορά στην ταχύτητα.

Στο Download γιατί το Upload ήταν πολύ καλό.

Edited by elias_ps
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραπάνω από Μύκονο!!

Μακάρι να είναι στα άμεσα σχέδια τους το 4G+ για την Σκιάθο.

Θα δω αύριο που λογικά θα έχει λιγότερη κίνηση την διαφορά στην ταχύτητα.

Στο Download γιατί το Upload ήταν πολύ καλό.

Σε σχέση με πέρυσι πως τα πας με τη λήψη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσα στην πόλη σαν να είναι καλύτερα.

Μπήκε και κεραία στο κέντρο.

Είχε βγει πριν χρόνια μια άλλη που είχε στο κέντρο.b37307e63c1cc5255716e7e1c02f05bb.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να πιστεύω ότι θα αρχίσουν να ενεργοποιούν aggregation κατά περιοχές για να φανεί και λίγο η διαφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://i68.tinypic.com/14ec36e.jpg

Χορευτο Πηλιου

Β20? Άδειο το δίκτυο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιχάλη, σήμερα έκανα τη διαδρομή Άγιος Βλάσιος- Αγριά- Δράκεια- χιονοδρομικό- Ανήλιο- Χορευτό (Όχι από Ζαγορά δηλαδή, αλλά από τον δρόμο που βγάζει προς Αγίους Σαράντα και Χορευτό). Πραγματικά η Wind με εξέπληξε. Σχεδόν παντού στη διαδρομή LTE. Οι άλλες 2 σε πολλά σημεία ήταν με UMTS-EDGE. Τι στο καλό, αλοίθωρες είναι οι κεραίες τους;;; Πραγματικά ΠΑΡΑ πολυ καλή δουλειά από την Wind

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3952463708

Σταλίδα Χερσονήσου

μια χαρούλα

Μιχάλη, σήμερα έκανα τη διαδρομή Άγιος Βλάσιος- Αγριά- Δράκεια- χιονοδρομικό- Ανήλιο- Χορευτό (Όχι από Ζαγορά δηλαδή, αλλά από τον δρόμο που βγάζει προς Αγίους Σαράντα και Χορευτό). Πραγματικά η Wind με εξέπληξε. Σχεδόν παντού στη διαδρομή LTE. Οι άλλες 2 σε πολλά σημεία ήταν με UMTS-EDGE. Τι στο καλό, αλοίθωρες είναι οι κεραίες τους;;; Πραγματικά ΠΑΡΑ πολυ καλή δουλειά από την Wind

Είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος πέρυσι από τη συνολική απόδοση του δικτύου. Δυστυχώς δε μπόρεσα να το απολαύσω λόγω απρόοπτης εξέλιξης των διακοπών αλλά γενικά ήταν καλά σε επίπεδα κάλυψης. Μου άρεσε η κάλυψη στο Βόρειο Πήλιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά σήμερα που άδειασε το νησί οι ταχύτητες είναι λίγο καλύτερες.

Σκιάθος, Παπαδιαμάντη. a0f5f8def362ed6f36f5083a9f18eaad.jpg4a9b41106fd724a62bc8116c90bb1b7d.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά σήμερα που άδειασε το νησί οι ταχύτητες είναι λίγο καλύτερες.

Σκιάθος, Παπαδιαμάντη. a0f5f8def362ed6f36f5083a9f18eaad.jpg4a9b41106fd724a62bc8116c90bb1b7d.jpg

Εσύ καλά κάνεις και κάνεις post τα αποτελέσματα και σε ευχαριστούμε για αυτό.

ούτε καλά είναι ούτε άσχημα είναι αλλά εάν περιμένουμε να δούμε αποτέλεσμα χωρίς κόσμο τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

Σκοπός είναι να δούμε πως πάει με κόσμο όπως και το είδαμε από εσένα.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν και καλά για 4G καθόλου.

Για ακόμα μια φορά θα το πω θέλει δουλειά το δίκτιο και εμένα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη η Wind ότι θα το κάνει... Έχει αναφερθεί από μέλος (Mark)

για τον Άλιμο έχει βάλει και αρκετά speed test και είναι χάλια εδώ και μήνες και ακόμα η κατάσταση είναι τα ίδια και χειρότερα χάλια.. Έτσι φαίνεται ένα δίκτυο το τι έχει κάνει σε περιοχές που δεν τα πάει καθόλου καλά...και πόσο σοβαρά παίρνει το θέμα κάλυψη γενικά

Ακόμα χειρότερα σε αυτό που διάβασα στην ενότητα κάλυψη δικτύου και αναφορές που έπαθε κοκομπλοκο μια κεραία και πήγε συνδρομητής και έκανε reset στην κεραία δηλαδή κεντρικό management από μεριά της Wind για τα πανηγύρια μαζί με χορό από γυφτικη αρκούδα.

Δείτε οποίος δεν το έχει δει και θα βγάλετε συμπέρασμα πόσο μπάχαλο είναι ο μπλε ανεμος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164504&page=512

Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους όσο και εάν μιλάτε μερικά άτομα για την φοβερή και τρομερή Wind δεν σας πιστεύουμε

Φυσικά δεν κατήγορό τα παιδιά για το reset αν και δεν είναι σωστό αλλά τι άλλο να έκαναν μέχρι να το πάρει χαμπάρι ο μπλε άνεμος και μέχρι να κάνει κάτι..... Θα περνούσαν πολλες μέρες. Μην πω μήνες. Ίσως και Χρονια.

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος πέρυσι από τη συνολική απόδοση του δικτύου. Δυστυχώς δε μπόρεσα να το απολαύσω λόγω απρόοπτης εξέλιξης των διακοπών αλλά γενικά ήταν καλά σε επίπεδα κάλυψης. Μου άρεσε η κάλυψη στο Βόρειο Πήλιο.

Χωρις υπερβολή η LTE κάλυψη είναι καταπληκτική. Δεν φερω γνωμη για περυσι μιας και δεν ειχα Wind αριθμο,αλλα σημερα πραγματικα εντυπωσιαστηκα,συγκριτικα και με τις αλλες 2, οι οποιες πραγματικα δεν ξερω πού στοχεύουν με τόσους σταθμούς και πιανουν αρκετά λιγότερο

• The title was changed to Nova 4G