MitsosDaBest13 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Στην Ερέτρια (νομού Εύβοιας) πολυ ασθενές 4g κυρίως παραλιακα έπιανε λιγο, που εξαιρετικά πιθανώς ερχόταν από απέναντι (από Αττική). Το παλιό 3g (μη αναβαθμισμενο) της περιοχής ήταν "ταχύτερo" του σχεδόν εικονικού 4g. Το ωραίο είναι ότι στο χάρτη πιο πάνω, φαίνεται το 4G να καλύπτει άνετα την Ερέτρια και περιοχές πιο "ψηλά" από αυτήν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=459 Σεβασμός στον παλιό (data) πελάτη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ωραίο είναι ότι στο χάρτη πιο πάνω, φαίνεται το 4G να καλύπτει άνετα την Ερέτρια και περιοχές πιο "ψηλά" από αυτήν. :lol: Μάλλον από απέναντι Σκαλα Ωρωπου έρχεται το 4g που φθάνει. Πάντως στην εθνική απο Αθήνα έως και Χαλκίδα σχεδόν σε όλη τη διαδρομή είχε 4g. Αυτό που μου έκανε κυριως εντύπωση είναι ότι ο 3g χάρτης δείχνει το βαθύ μπλε (αναβαθμισμενο) στην Ερέτρια ενώ δεν έχει. Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=459 Σεβασμός στον παλιό (data) πελάτη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως στγη εθνική απο Αθήνα έως και Χαλκίδα σχεδόν σε όλη τη διαδρομή είχε 4g. Αυτό που μου έκανε κυριως εντύπωση είναι ότι ο 3g χάρτης δείχνει το βαθύ μπλε (αναβαθμισμενο) στην Ερέτρια ενώ δεν έχει. Ίσως γίνει σε 2-3 μήνες έτσι και βιάστηκαν να βάψουν το χάρτη μπλε, για να δείξουν ότι η αναβάθμιση προχωράει (με ρυθμούς χελώνας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 (edited) Ίσως γίνει σε 2-3 μήνες έτσι και βιάστηκαν να βάψουν το χάρτη μπλε, για να δείξουν ότι η αναβάθμιση προχωράει (με ρυθμούς χελώνας). Υπάρχει 4g αλλά πολυ παραλιακα μόνο στην ακτογραμμή, γιαυτό συμπεραίνω ότι έρχεται απο απέναντι, Ωρωπό, χαλκουτσι κτλ Edited May 3, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Πάντως η μόνη πληροφορία που εχω μάθει ενεπισημη και επίσημη είναι Θεσσαλονίκη και Λήμνο τίποτα άλλο.... :mad: Οπότε μετά τη Λήμνο, χρειάζεται μία αναβάθμιση σε 4G στην Σαμοθράκη, Σκύρο και Εύβοια για να μπορεί η WIND να διαφημίζει ότι έχει 100% Νησιωτική Κάλυψη 4G :D :D :D Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Οπότε μετά τη Λήμνο, χρειάζεται μία αναβάθμιση σε 4G στην Σαμοθράκη, Σκύρο και Εύβοια για να μπορεί η WIND να διαφημίζει ότι έχει 100% Νησιωτική Κάλυψη 4G :D :D :D Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την κάνει δεν την κάνει για το δικό της καλό θα είναι :lol: Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σαμοθράκη και Σκύρος καλύπτονται πανεύκολα.:shifty: 2 κεραίες σε κάθε νησί και τέλος. Έχουν πολύ "εύκολο" ανάγλυφο:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σαμοθράκη και Σκύρος καλύπτονται πανεύκολα.:shifty: 2 κεραίες σε κάθε νησί και τέλος. Έχουν πολύ "εύκολο" ανάγλυφο:shifty: [TROLL] Θα βάλει από μία 800άρα κεραία στο ψηλότερο σημείο της Σκύρου και της Σαμοθράκης και με τα 5 Mbps που θα πιάνουν (και το 3G στα 15), θα είναι κομπλέ. Ώρα να βάψουμε όλο το χάρτη μπλε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Οπότε μετά τη Λήμνο, χρειάζεται μία αναβάθμιση σε 4G στην Σαμοθράκη, Σκύρο και Εύβοια για να μπορεί η WIND να διαφημίζει ότι έχει 100% Νησιωτική Κάλυψη 4G :D :D :D Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ούτε στην Υδρα εχει 4g ακόμα. Edited May 4, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σαμοθράκη και Σκύρος καλύπτονται πανεύκολα.:shifty: 2 κεραίες σε κάθε νησί και τέλος. Έχουν πολύ "εύκολο" ανάγλυφο:shifty: Δεν ξερω για τη Σαμοθράκη,αλλά η Σκύρος ειναι εξαιρετικά δυσκολη.Δεν μιλάμε για μεσα στην πολη μόνο όπου εκει ακόμη και η Cosmote το καλοκαίρι είχε οριακά θεμα με το 4G,γιατι ειναι ο βραχος του Κάστρου που δεσπόζει και δημιουργει κενα γύρω γυρω,αλλά ειναι και οι δυτικές παραλίες που δεν έχουν σήμα ούτε για κλήσεις.Εχω εμπειρία απο το καλοκαίρι που μας πέρασε,όπου στην Κυρα Παναγιά δεν ειχε κανενας σημα απο κανενα δίκτυο... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Δεν ξερω για τη Σαμοθράκη,αλλά η Σκύρος ειναι εξαιρετικά δυσκολη.Δεν μιλάμε για μεσα στην πολη μόνο όπου εκει ακόμη και η Cosmote το καλοκαίρι είχε οριακά θεμα με το 4G,γιατι ειναι ο βραχος του Κάστρου που δεσπόζει και δημιουργει κενα γύρω γυρω,αλλά ειναι και οι δυτικές παραλίες που δεν έχουν σήμα ούτε για κλήσεις.Εχω εμπειρία απο το καλοκαίρι που μας πέρασε,όπου στην Κυρα Παναγιά δεν ειχε κανενας σημα απο κανενα δίκτυο... 3 νέοι σταθμοί από Victus έμαθα στη Σκύρο. Μην προκρίνουμε. O Bayern7 κάνει πλάκα. Η Σκύρος έχει πολύ δύσκολο ανάγλυφο. Αλόνησσο επίσης θα στήσουν νέο δίκτυο μαζί με Vodafone. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο επόμενο διάστημα. Stay tuned. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 3 νέοι σταθμοί από Victus έμαθα στη Σκύρο. Μην προκρίνουμε. O Bayern7 κάνει πλάκα. Η Σκύρος έχει πολύ δύσκολο ανάγλυφο. Αλόνησσο επίσης θα στήσουν νέο δίκτυο μαζί με Vodafone. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο επόμενο διάστημα. Stay tuned. Μα έχει ήδη 2 σταθμούς η VF στην Αλόννησο. Ο 1 είναι ήδη αναβαθμισμένος με LTE από πέρυσι την άνοιξη. Ο άλλος όχι νομίζω. Επίσης, Αλλόνησο θέλουν ακόμη 1 σταθμό βορειοανατολικά, διότι είναι εκτός δικτύου και οι 2. H Cosmote έχει:p (Οκ, δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο να καλύψουν εκεί, μόνο δύσβατες παραλίες, αλλά πρέπει οι συνδρομητές τους να εξυπηρετούνται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Μα έχει ήδη 2 σταθμούς η VF στην Αλόννησο. Ο 1 είναι ήδη αναβαθμισμένος με LTE από πέρυσι την άνοιξη. Ο άλλος όχι νομίζω. Επίσης, Αλλόνησο θέλουν ακόμη 1 σταθμό βορειοανατολικά, διότι είναι εκτός δικτύου και οι 2. H Cosmote έχει:p (Οκ, δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο να καλύψουν εκεί, μόνο δύσβατες παραλίες, αλλά πρέπει οι συνδρομητές τους να εξυπηρετούνται) Στο Πήλιο το δίκτυο έχει αλλάξει ριζικά. pay a visit soon! :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σε ποιο μέρος του Πηλίου; Πες ρε συ!!!:happy: Έβαλα την Cosmote, μη με βάζεις να αλλάζω ξανά κάρτες χωρίς ισχυρά πειστήρια!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σε ποιο μέρος του Πηλίου; Πες ρε συ!!!:happy: Έβαλα την Cosmote, μη με βάζεις να αλλάζω ξανά κάρτες χωρίς ισχυρά πειστήρια!:lol: Νοτιoανατολικό Πήλιο. Λαύκο, Μηλίνα, Χόρτο, Προμύρι, Πλατανιά, Αργαλαστή, Συκή, Ξυνόβρυση, Καλλιθέα, Πάλτση, Τρίκερι... Παντού φουλ ρε φίλε! Οργώνουν οι γονείς μου το Πήλιο για χάρη σου! :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Νοτιoανατολικό Πήλιο. Λαύκο, Μηλίνα, Χόρτο, Προμύρι, Πλατανιά, Αργαλαστή, Συκή, Ξυνόβρυση, Καλλιθέα, Πάλτση, Τρίκερι... Παντού φουλ ρε φίλε! Οργώνουν οι γονείς μου το Πήλιο για χάρη σου! :lol: Αφού τα είπαμε αυτά! Φουλ LTE στο Πήλιο, φάγαμε όλα τα mb σε μετρήσεις! :lol: Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Μια χαρά Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Οκ, ας πάρω μια SIΜ ως κύρια, λοιπόν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Οκ, ας πάρω μια SIΜ ως κύρια, λοιπόν;) Πάρε μια δοκιμαστική πρώτα, δε χάνεις τίποτα. Και η Βόνταφον πρέπει να έχει τουμπανιάσει στο Πήλιο. Περιμένουμε νέα και από τις δύο. Έχω ακούσει τα καλύτερα. :) @Παντελή, μπορούν να κάνουν ακόμη μια δουλειά. Να βάλουν 2600. Ειδικά ο Βόλος το χρειάζεται. Επειγόντως. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σαν την Wind δεν το νομίζω, αλλά θα το κοιτάξω... Η Wind μην ξεχνάς πως έχει LTE σε Σωρό και Ποτιστικά. Αν η Vodafone δεν βάλει σε αυτούς τους ιστούς εξοπλισμό, δεν θα είναι το ίδιο τούμπανο με Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπερα και καλο μηνα να εχουμε. Volte και wifi calling θα υποστηριξει? Γνωριζετε κατι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σαν την Wind δεν το νομίζω, αλλά θα το κοιτάξω... Η Wind μην ξεχνάς πως έχει LTE σε Σωρό και Ποτιστικά. Αν η Vodafone δεν βάλει σε αυτούς τους ιστούς εξοπλισμό, δεν θα είναι το ίδιο τούμπανο με Wind Αν κρίνω από εμας στην Κρήτη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσει η voda σύντομα. Έτσι έγινε σε εμάς, μετα απο λίγο έβαλε 4g και η voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Σαν την Wind δεν το νομίζω, αλλά θα το κοιτάξω... Η Wind μην ξεχνάς πως έχει LTE σε Σωρό και Ποτιστικά. Αν η Vodafone δεν βάλει σε αυτούς τους ιστούς εξοπλισμό, δεν θα είναι το ίδιο τούμπανο με Wind Εγώ πιστεύω θα είναι ακριβώς το ίδιο. Και στο Πήλιο και στις Σποράδες. Έχει κάνει φοβερή δουλειά ή κόκκινη στη Θεσσαλία τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι είδα εντελώς άλλο δίκτυο. Η μπλε έβαλε τώρα νέο δίκτυο, ακούγεται καλό αλλά θέλω να το δω προσωπικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Βρε συμφωνώ, αλλά αυτοί οι 2 ιστοί είναι σε τρομερά καλό σημείο και αν ακόμη δεν έβαλε εξοπλισμό η κόκκινη, η Wind στα (πολλά) σημεία που βλέπουν αυτοί οι σταθμοί, θα έχει τρομερή κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anasgeo Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Καλημέρα έχω ένα zte mf910 και προχτές παρατήρησα σε ενός φίλου το ρουτερακι κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις πχ είχε ενεργοποιημενο την επιλογή ipv4+ipv6 ενώ στο δικό μου όχι. Δεν με αφήνει να κάνω την αλλαγή αλλά ούτε και να προσθέσω άλλο apn profile. Την κάρτα την είχα πάρει πέρσι τι καλοκαίρι μήπως να πάω να αλλάξω κάρτα; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts