loyros Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 παιδιά η κάρτα με το ειδικό πρόγραμμα που πήρα είναι multi SIM και γράφει gsm αρα δεν είναι 4G;πρέπει να πάω να μου την αλλάξουν;και αν ναι θα το κάνουν δωρεάν; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 παιδιά η κάρτα με το ειδικό πρόγραμμα που πήρα είναι multi SIM και γράφει gsm αρα δεν είναι 4G;πρέπει να πάω να μου την αλλάξουν;και αν ναι θα το κάνουν δωρεάν; Κι εμένα GSM γράφει το μεγάλο καρτελάκι, αλλά πιάνει 4G. Αν είναι MultiSim, κατά 99% είναι καινούργια και θα πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εχει η wind 4g plus? Με s6 edge και 4g plus στην κατω τουμπα 76mbps download και 36mbps upload με speedtest Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Κι εμένα GSM γράφει το μεγάλο καρτελάκι, αλλά πιάνει 4G. Αν είναι MultiSim, κατά 99% είναι καινούργια και θα πιάνει. ευχαριστώ φίλος Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Καβάλα και Θάσο έγινε η αναβάθμιση. Κάποιος που βρίσκεται εκεί ας ανεβάσει κανένα speed test. Απλά δεν ανανεώσαν ακόμα τους χάρτες. Αναβαθμίσεις σε 4G γίνονται αυτην την στιγμή στο Νομό Μαγνησίας και επίσης στις Σποράδες, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Edited January 16, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 4G ούτε για δείγμα πάντως εντός Λιβαδειάς αλλά και στις περιοχές πέριξ, Τιθορέα, Δαύλεια κτλ. Πολύ "E" και "G" και εντός πόλης μόνο 3G. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 4G ούτε για δείγμα πάντως εντός Λιβαδειάς αλλά και στις περιοχές πέριξ, Τιθορέα, Δαύλεια κτλ. Πολύ "E" και "G" και εντός πόλης μόνο 3G. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για Λιβαδιά δεν έχω μάθει ακόμα όπως ούτε για Σέρρες Δράμα Βέροια κλπ. Αν μάθω κάτι θα το postαρω. Το κακό είναι ότι κανένας φίλος του forum δεν μπήκε από καβάλα και Θάσο να μας πει εντυπώσεις και κάλυψη. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καβάλα και Θάσο έγινε η αναβάθμιση. Κάποιος που βρίσκεται εκεί ας ανεβάσει κανένα speed test. Απλά δεν ανανεώσαν ακόμα τους χάρτες. Αναβαθμίσεις σε 4G γίνονται αυτην την στιγμή στο Νομό Μαγνησίας και επίσης στις Σποράδες, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Αυτή και αν είναι σημαντική είδηση!!! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καβάλα και Θάσο έγινε η αναβάθμιση. Κάποιος που βρίσκεται εκεί ας ανεβάσει κανένα speed test. Απλά δεν ανανεώσαν ακόμα τους χάρτες. Αναβαθμίσεις σε 4G γίνονται αυτην την στιγμή στο Νομό Μαγνησίας και επίσης στις Σποράδες, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο. Δε νομίζω πως έχω δει μέλη εδώ, από αυτές τις περιοχές... Όταν πας πάλι εκεί πάνω για δουλειά, να μας πεις... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δε νομίζω πως έχω δει μέλη εδώ, από αυτές τις περιοχές... Όταν πας πάλι εκεί πάνω για δουλειά, να μας πεις... :cool: Αν ανέβει συνεργάτης πριν από εμένα θα έχω εικόνα. Πάντως αν πάνε με αυτούς τους ρυθμούς βλέπω μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν καλύψει παντού. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Αν ανέβει συνεργάτης πριν από εμένα θα έχω εικόνα. Πάντως αν πάνε με αυτούς τους ρυθμούς βλέπω μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν καλύψει παντού. Ξέρεις κάτι για τον νομό Λάρισας (ή πόλη είναι σχεδόν οκ)? Ο φίλος mixtri είπε πως έρχεται...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 800 βαλαν καβαλα-θασο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 800 βαλαν καβαλα-θασο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι. Μια κεραία Καβάλα και μία Θάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Αν ανέβει συνεργάτης πριν από εμένα θα έχω εικόνα. Πάντως αν πάνε με αυτούς τους ρυθμούς βλέπω μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουν καλύψει παντού. Γύρω στον Ιούνιο θα είναι στο 90% πληθυσμιακή. Ναι, η Θεσσαλία αναβαθμίζεται με καλούς ρυθμούς. Έπεσαν λίγο λόγω χιονόπτωσης αλλά θα συνεχίσουν κανονικά από Δευτέρα. Η Vodafone αναβαθμίζει παράλληλα και με UMTS 900. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ναι. Μια κεραία Καβάλα και μία Θάσο. Στη Θάσο μπορεί, στην Καβάλα αποκλείεται... Άσε που η 1η θα πιάνει και σήμα από κάποιες κεραίες της 2ης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Ναι. Μια κεραία Καβάλα και μία Θάσο. Εύχομαι σύντομα να καλύψουν την περιοχή σου για να χαλαρώσεις ..... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη Θάσο μπορεί, στην Καβάλα αποκλείεται... Άσε που η 1η θα πιάνει και σήμα από κάποιες κεραίες της 2ης. Παιδιά δεν μπαίνουν μόνο 2 σταθμοί βάσης. Πάντως στις περιοχές αυτές που έχει γίνει ήδη αναβάθμιση 4g θα γίνει και δεύτερου επιπέδου αναβάθμιση το δεύτερο εξάμηνο. Edited January 17, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Iphone 6plus περιοχή Κηπουπολη Καβάλας 4g (19.22-3.77 up) μια χαρά για wind.. Αύριο θα παω και ο ίδιος και θα δω από κοντά..τουλάχιστον λιμάνι Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 17, 2017 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Iphone 6plus περιοχή Κηπουπολη 4g (19.22-3.77 up) μια χαρά για wind Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol: true true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ας φέρει αυτές τις ταχύτητες η wind στην Δυτική Μακεδονία και προσωπικά θα είμαι 100% ικανοποιημένος Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καβάλα και Θάσο έγινε η αναβάθμιση. Κάποιος που βρίσκεται εκεί ας ανεβάσει κανένα speed test. Απλά δεν ανανεώσαν ακόμα τους χάρτες. Θετικό που αναβαθμίστηκε και η Θάσος, γιατί σε post το καλοκαίρι πέρσι είχε αναφερθεί ότι δεν είναι στα πλάνα για αναβάθμιση σε 4G το 2017. Τελικά κατάλαβαν ότι θα ήταν μεγάλο λάθος η εξαίρεση του τουριστικού νησιού. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Θετικό που αναβαθμίστηκε και η Θάσος, γιατί σε post το καλοκαίρι πέρσι είχε αναφερθεί ότι δεν είναι στα πλάνα για αναβάθμιση σε 4G το 2017. Τελικά κατάλαβαν ότι θα ήταν μεγάλο λάθος η εξαίρεση του τουριστικού νησιού. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποτε ανεβαίνεις Πήλιο; :) Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Iphone 6plus περιοχή Κηπουπολη Καβάλας 4g (19.22-3.77 up) μια χαρά για wind.. Αύριο θα παω και ο ίδιος και θα δω από κοντά..τουλάχιστον λιμάνι Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι ξεκίνησε και στην Θράκη και Πελοπόννησο μετά ένα δίμηνο ανέβασαν τις ταχύτητες. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας φέρει αυτές τις ταχύτητες η wind στην Δυτική Μακεδονία και προσωπικά θα είμαι 100% ικανοποιημένος Παντού θα τους φέρει. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Ποτε ανεβαίνεις Πήλιο; :) Sent from my LON-L29 using Tapatalk Λογικά τον άλλο μήνα, οπότε θα εχω νέα για Αγριά και πιο πέρα ;) Τώρα για το Βόλο δεν ξέρω αμα κάνουν αναβάθμιση όπως είπες, γιατί πάνω κάτω το δίκτυο είναι στα ίδια. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Λογικά τον άλλο μήνα, οπότε θα εχω νέα για Αγριά και πιο πέρα ;) Τώρα για το Βόλο δεν ξέρω αμα κάνουν αναβάθμιση όπως είπες, γιατί πάνω κάτω το δίκτυο είναι στα ίδια. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά θα μας έχεις ευχάριστα. Για Σκιάθο έχεις ανταπόκριση; Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Για Κατερίνη παρατηρώ προβληματικο ίντερνετ, και κάπου κάπου πρόβλημα με το σήμα στο 3g. Τώρα λόγω καιρού υπάρχει πρόβλημα σε κάποια κεραία, ή γίνεται κάποια αναβάθμιση. Θα δειξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts