MitsosDaBest13 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 ωραια ενα 5 ευρω να φανταστω; μου δινουν αυτη που εχει και τους ανταποτορες; Πολλά καταστήματα τη χρεώνουν 5€, ενώ είναι δωρεάν. Αλλά ακόμα και αν την πληρώσεις, βγάλε μετά μια φωτογραφία την απόδειξη και στείλε την στη WIND μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ζητώντας να σου βάλουν τα 5€ που έδωσες για τη νέα 4G SIM, μέσα στην κάρτα σου σαν υπόλοιπο. Η SIM με το 4G, είναι γαλάζια, 3 κομματιών και γράφει F2G επάνω. Τα κομμάτια μην τα πετάξεις, γιατί μπαίνουν ξανά και ίσως κάποτε να τα χρειαστείς πάλι. Αν είναι Q, θα είναι πορτοκαλί η SIM και πάλι 3 κομματιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Έχεις κάποια φώτο της sim 4G τριών κομματιών Δεν είναι κάτι τέτοιο ;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160611/18c5a117c06698503f599ed4d1b2100d.jpg Edited June 11, 2016 by stefanidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Νομίζω βγήκε νέος χάρτης κάλυψης Έχει στο Κιλκίς Κομοτηνή γρεβενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Σήμερα μέτρησα στο Λουτράκι (μετά τους καταρράκτες παλιό "Πευκάκι"για τους γνωρίζοντες το μέρος), το 4G πραγματικά κάνει την διαφορά μιας και το 3G σε εκείνο το σημείο σέρνεται ενώ με το 4G έχεις μια αξιοπρεπή πλοήγηση. Να αναφέρω ότι διαθέτω συσκευή που παίζει και την 800 (B20) μπάντα. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Νομίζω βγήκε νέος χάρτης κάλυψης Έχει στο Κιλκίς Κομοτηνή γρεβενα Παλιός ειναι από τα τέλη απριλιου Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Άλλαξα κάρτα σήμερα wind 4g και σε αναζήτηση δικτύων έβλεπα μόνο Vodafone 4g και cosmote 4g άρα η wind στην Πρέβεζα στο κέντρο εκπέμπει στην 800 μπάντα. Κάποιος με κινητό που έχει την 800 θα το επιβεβαιώσει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Άλλαξα κάρτα σήμερα wind 4g και σε αναζήτηση δικτύων έβλεπα μόνο Vodafone 4g και cosmote 4g άρα η wind στην Πρέβεζα στο κέντρο εκπέμπει στην 800 μπάντα. Κάποιος με κινητό που έχει την 800 θα το επιβεβαιώσει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Γενικά από Πρέβεζα μέχρι Πάργα και Ηγουμενίτσα είχα δει κυρίως 800άρα. Μόλις κινείσαι για Λευκάδα αρχίζει και λίγο 1800... 2600 δεν είδα στην περιοχή :!: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τελείως διαφορετικη δομη έχει τελικά η Γουιντ συγκριτικά με τους άλλους δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τελείως διαφορετικη δομη έχει τελικά η Γουιντ συγκριτικά με τους άλλους δυο Δομή άρπα κόλλα θα τη χαρακτήριζα. Πετάει εκεί 2 κεραίες στην 800αρα συχνότητα που έχει μεγαλύτερη κάλυψη και γεμίζει με μπλε τον χάρτη όλου του νομού. Είναι τώρα αυτή σοβαρή αναβάθμιση δικτύου; Εμένα για αρπακολλατζιδικη δουλειά μου μοιάζει. Πως θα γεμίσουμε τον χάρτη κάλυψης με το λιγότερο κοστος/κοπο. Sent from my MX4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δομή άρπα κόλλα θα τη χαρακτήριζα. Πετάει εκεί 2 κεραίες στην 800αρα συχνότητα που έχει μεγαλύτερη κάλυψη και γεμίζει με μπλε τον χάρτη όλου του νομού. Είναι τώρα αυτή σοβαρή αναβάθμιση δικτύου; Εμένα για αρπακολλατζιδικη δουλειά μου μοιάζει. Πως θα γεμίσουμε τον χάρτη κάλυψης με το λιγότερο κοστος/κοπο. Sent from my MX4 Η αλήθεια είναι ότι σε πρώτη φάση, πρέπει να παρέχει κάλυψη και όχι ΤΟΣΟ ταχύτητες... Και αυτό, γιατί σε πολλά σημεία δεν έχει την UMTS κάλυψη των άλλων 2.. Οπότε μεταξύ 2G και 4G, προσωπικά προτιμώ έστω 4G των 5 mbps;) Θεωρώ πως με τις ταχύτητες θα ασχοληθεί σε 2η φάση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Έχεις κάποια φώτο της sim 4G τριών κομματιών Δεν είναι κάτι τέτοιο ;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160611/18c5a117c06698503f599ed4d1b2100d.jpg Sorry που άργησα να απαντήσω. Βρήκα όλα τα κομμάτια της Q κάρτας SIM, που πιάνει 4G. Την έχω γδαρει λίγο. :lol: Της F2G το μεγάλο κομμάτι δεν ξέρω που είναι. :O http://s32.postimg.org/ywb6eaw9h/IMG_20160613_123535.jpg http://s31.postimg.org/4oqsv6niz/IMG_20160613_123639.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλαξα κάρτα σήμερα wind 4g και σε αναζήτηση δικτύων έβλεπα μόνο Vodafone 4g και cosmote 4g άρα η wind στην Πρέβεζα στο κέντρο εκπέμπει στην 800 μπάντα. Κάποιος με κινητό που έχει την 800 θα το επιβεβαιώσει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Είτε στην περιοχή σου θα πιάνεις μόνο από 800, είτε τα έργα δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Δε μπορεί ολόκληρη Πρέβεζα να την "βγάλει" με 1-2 κεραίες από 800 και τέλος! Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπει και 1800. Ακόμα και να υπάρχει ήδη, ίσως μπουν κι άλλες, ειδικά αν μένεις κοντά στο κέντρο και όχι έξω από την πόλη. Δεν ξέρω για ποιο λόγο περνάει τόσο Light μερικές περιοχές η WIND και μετά από μήνες επανέρχεται να τελειώσει τα έργα... Edited June 13, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δομή άρπα κόλλα θα τη χαρακτήριζα. Πετάει εκεί 2 κεραίες στην 800αρα συχνότητα που έχει μεγαλύτερη κάλυψη και γεμίζει με μπλε τον χάρτη όλου του νομού. Είναι τώρα αυτή σοβαρή αναβάθμιση δικτύου; Εμένα για αρπακολλατζιδικη δουλειά μου μοιάζει. Πως θα γεμίσουμε τον χάρτη κάλυψης με το λιγότερο κοστος/κοπο. Sent from my MX4 ΣΤΟ λεκανοπεδιο πάντως μια χαρά κάλυψη έχει και με καλές αποδόσεις. Μη σου πω καλύτερα από την κοκκινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ΣΤΟ λεκανοπεδιο πάντως μια χαρά κάλυψη έχει και με καλές αποδόσεις. Μη σου πω καλύτερα από την κοκκινη Ελλάδα όμως δεν είναι μόνο το λεκανοπέδιο... Δυστυχώς σε θέματα κάλυψης το δίκτυο είναι πάντα τελευταίο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και ως συνδρομητής από το 1998 με πολλές μετακινήσεις ανά την Ελλάδα, επιτρέψτε μου να έχω σφαιρική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δε μπορεί ολόκληρη Πρέβεζα να την "βγάλει" με 1-2 κεραίες από 800 και τέλος! Κι όμως πετάει.:lol: Στον Βόλο αυτό έχουν κάνει. Στο Βόλο, έτσι; Όχι σε κανένα χωριό. Στον Βόλο που έχει 5πλάσιο πληθυσμό σε σχέση με την Πρέβεζα. Τι να λέμε. Πέταξαν 2 κεραίες στα 800Mhz και έβαψαν τη μισή Μαγνησία και όλον τον Παγασητικό μπλε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Λοιπόν εγώ μένω λίγο έξω από την πόλη αλλά είναι 2 χλμ από το κέντρο... Το πρωί που έψαξα για δίκτυο μέσα στην πόλη δεν βρήκα το 4g γι αυτό και έγραψα ότι μάλλον είναι στα 800,. Τώρα όμως που έκανα νέα έρευνα στο σπίτι βρήκα το 4g της WIND κανονικά. Όλα καλά δηλαδή ίσως λόγο του ότι μόλις είχα πάρει την κάρτα δεν ξέρω αύριο το πρωί θα το κοιτάξω πάλι.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/b17246e17503355e717ae2ad287dcaa8.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ΣΤΟ λεκανοπεδιο πάντως μια χαρά κάλυψη έχει και με καλές αποδόσεις. Μη σου πω καλύτερα από την κοκκινη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/7ca2e1cbc26a877d8a5a178b14439ba5.jpg Επάνω αριστερά βλέπετε την εξαιρετική κάλυψη της Wind στο λεκανοπέδιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/7ca2e1cbc26a877d8a5a178b14439ba5.jpg Επάνω αριστερά βλέπετε την εξαιρετική κάλυψη της Wind στο λεκανοπέδιο. Sent from my iPhone using Tapatalk Υπάρχουν σημεία που είναι και οι άλλες στα ίδια χάλια. Όλες για μπατσες στα μούτρα είναι. Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Προφανώς, όλες έχουν σημεία που είναι για μπάτσες. Το να βγάζουμε άποψη ΣΥΝΟΛΙΚΑ επειδή δεν πιάνει στο σπίτι μας, ε, δεν είναι και ό,τι πιο αξιόπιστο. Και προφανώς για να μην έχει κάλυψη σε σημεία πόλεων, συνήθως σημαίνει πως υπάρχουν προβλήματα ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. Έχει ειπωθεί χιλιάδες φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 @vassaki Ε, εντάξει, εσένα κατέβασαν κεραία στην περιοχή σου. Νομίζω σε είχα δει σε άλλο θέμα που το έγραφες. Δε φταίει η WIND γι' αυτό, ακόμα και άδεια να έχει, τις κατεβάζουν... Υπομονή μέχρι να μπει η καινούργια κεραία, αλλιώς πήγαινε στην "πράσινη", που δεν τις κατεβάζουν σχεδόν ποτέ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ok vassaki Επειδή ο Δήμος άργησε να ανανεώσει την άδεια δε φταίει η Wind. Όμως πριν που ειχες τέρμα σήμα δεν ανέβασες κάτι για το πόσο καλο καλό είναι το δίκτυο... Μην λέμε και ο,τι θέλουμε. Καταλαβαίνω τι είναι να έχεις τέρμα σημα σήμερα και αύριο να μην έχεις σημα. Το έχω ζήσει στο Βόλο όλη μου τη ζωή. Γεφύρι της Άρτας. Στην Πρέβεζα μπορεί να έχει μπει και 1800. Από αυτή τη συχνότητα μην περιμένετε πολλά αν ισχύει το 5MHz ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι όμως πετάει.:lol: Στον Βόλο αυτό έχουν κάνει. Στο Βόλο, έτσι; Όχι σε κανένα χωριό. Στον Βόλο που έχει 5πλάσιο πληθυσμό σε σχέση με την Πρέβεζα. Τι να λέμε. Πέταξαν 2 κεραίες στα 800Mhz και έβαψαν τη μισή Μαγνησία και όλον τον Παγασητικό μπλε.:lol: Κανενα δίκτυο δε δινει αναλυτική κάλυψη εσωτερικού χώρου. Συνεπώς είναι λογικό να δείχνει κάλυψη στα σημεία που δείχνει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ok vassaki Επειδή ο Δήμος άργησε να ανανεώσει την άδεια δε φταίει η Wind. Όμως πριν που ειχες τέρμα σήμα δεν ανέβασες κάτι για το πόσο καλο καλό είναι το δίκτυο... Μην λέμε και ο,τι θέλουμε. Καταλαβαίνω τι είναι να έχεις τέρμα σημα σήμερα και αύριο να μην έχεις σημα. Το έχω ζήσει στο Βόλο όλη μου τη ζωή. Γεφύρι της Άρτας. Στην Πρέβεζα μπορεί να έχει μπει και 1800. Από αυτή τη συχνότητα μην περιμένετε πολλά αν ισχύει το 5MHz ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανενα δίκτυο δε δινει αναλυτική κάλυψη εσωτερικού χώρου. Συνεπώς είναι λογικό να δείχνει κάλυψη στα σημεία που δείχνει. Τέρμα σήμα δεν είχα ποτέ. Είχα 3g τρείς μπάρες στις πολύ καλές μέρες. 4g ούτε για αστείο. Όταν λοιπόν τους κάλεσα για να τους ενημερώσω για το θέμα μου είπαν ότι η περιοχή καλύπτεται επαρκώς. Άρα όπως καταλαβαίνεις από τα λεγόμενα τους δεν πρόκειται να δω καμμία αναβάθμιση στην περιοχή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τέρμα σήμα δεν είχα ποτέ. Είχα 3g τρείς μπάρες στις πολύ καλές μέρες. 4g ούτε για αστείο. Όταν λοιπόν τους κάλεσα για να τους ενημερώσω για το θέμα μου είπαν ότι η περιοχή καλύπτεται επαρκώς. Άρα όπως καταλαβαίνεις από τα λεγόμενα τους δεν πρόκειται να δω καμμία αναβάθμιση στην περιοχή. Sent from my iPhone using Tapatalk Κατάστημα στην περιοχή δεν υπάρχει; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Κατάστημα στην περιοχή δεν υπάρχει; Αρκετά μακριά από εκεί που μένω.Αλλά και στο κατάστημα να παω ποιά η διαφορά;;; Έχουν επικοινωνήσει αρκετοί που μένουν στην περιοχή με την εξυπηρέτηση πελατών της wind για το πρόβλημα με το σήμα και είτε τα μασάνε είτε τους λένε ό,τι είπαν και σ'εμένα.Δεν βρίσκεις άκρη.... Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Αρκετά μακριά από εκεί που μένω.Αλλά και στο κατάστημα να παω ποιά η διαφορά;;; Έχουν επικοινωνήσει αρκετοί που μένουν στην περιοχή με την εξυπηρέτηση πελατών της wind για το πρόβλημα με το σήμα και είτε τα μασάνε είτε τους λένε ό,τι είπαν και σ'εμένα.Δεν βρίσκεις άκρη.... Στο κατάστημα θα ξέρανε τουλάχιστον αν θα βελτιωθεί. Φαντάζομαι ότι με το νέο σύστημα αδειοδότησης γρήγορα θα τοποθετηθεί μια νέα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Παιδιά με ευχολόγια και υποσχέσεις δίκτυο δεν φτιάχνεται. Όποιος θέλει να κάνει υπομονή περιμένει. Όποιος δεν κοιτάει το κόστος πάει Cosmote και τελειώνει και πληρώνει 5€ τα 500mb στην καρτοκινητή η τα 20gb για 35€ αντί για 25€ τα 30gb. Θα δούμε μέχρι τέλους της χρονιάς τι ψάρια θα ποιασει. Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts