Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μεσα στη πολη μιλαμε. Για απ εξω δεν ειναι καν ουτε το H+ της Voda.

Μιλάμε πολύ Γενικά για ποια περιοχή μιλάς και σε ποια πόλη ;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Επίσης παραμένει η μόνη που στα businesses πακέτα προσφέρει ακόμα το 30 Gbyte με 25 € για πάντα .

Για να δούμε θα δώσει ξανά το 2ο πακέτο στην καρτοκινητή;

http://i65.tinypic.com/33lf1qe.jpg

Το 1ο το' "κοψε".

Για να δούμε θα δώσει ξανά το 2ο πακέτο στην καρτοκινητή;

http://i65.tinypic.com/33lf1qe.jpg

Το 1ο το' "κοψε".

Μπορεί να δώσει και άλλο

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μπορεί να δώσει και άλλο

Μακάρι.

Η καλύτερη vf€ προσφορά στην καρτοκινητή αυτή τη στιγμή είναι τα 2GB του frog με 4,4€.

Η καλοκαιρινή 2015 προσφορά της Cosmote IOG με 10GB στα 30€ ήταν πολύ καλή (για το σήμα της πανελληνίως).

Ακόμα και το 1GB με 5€ της VF και της Wind δε λένε vf€ αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν δίνεται με κάρτες >=10€.

Αν ξαναέβαζε, και γιατί όχι μόνιμα, η Wind το 10GB με 15€ θα γινόταν "άπιαστη" στα μεγαλομεσαία πακέτα ΜΒ καρτοκινητής.

Μακάρι.

Η καλύτερη vf€ προσφορά στην καρτοκινητή αυτή τη στιγμή είναι τα 2GB του frog με 4,4€.

Η καλοκαιρινή 2015 προσφορά της Cosmote IOG με 10GB στα 30€ ήταν πολύ καλή (για το σήμα της πανελληνίως).

Ακόμα και το 1GB με 5€ της VF και της Wind δε λένε vf€ αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν δίνεται με κάρτες >=10€.

Αν ξαναέβαζε, και γιατί όχι μόνιμα, η Wind το 10GB με 15€ θα γινόταν "άπιαστη" στα μεγαλομεσαία πακέτα ΜΒ καρτοκινητής.

Αυτό της frog παίζει ακόμα;

Σήμερα (16/4) το'βαλα: ΝΑΙ.

Όπως και να έχει όσοι έχουν με 25€ τα 30gb ειναι σουπερ φθήνια(και αυτοί που παίρνουν το 30άρι business). (Και φαντάσου ότι γνωρίζω ανθρώπους που κάνανε της αλληλεγγύης και με 10€ έχουν 20gb άλλα αυτοί ειναι ειδική περίπτωση).

Όσοι κάνουν σοβαρή κατανάλωση στον δρόμο το συμβόλαιο ειναι μονόδρομος και ακόμη πολλοί που δεν έχουν σταθερό internet τα 10gb παραπάνω ειναι μεγάλη υπόθεση σε σχέση με τα πακέτα των άλλων.

Όπως και να έχει θα προτιμούσα να είχα απεριόριστο και ας έπιανε 10 mbps άπλα μέσω του δικτύου 4g για καλύτερη κάλυψη (ναι την wind το 4g πιάνει πολύ καλύτερα από τα 2g και 3g λόγω της ευρείας χρήσης του 800αριού).

Όσο για τους εξυπνάκηδες με την κάλυψη τις τελευταίες ήμερες που κινούμε πολύ ανατολική και νότια αττική το 4g της wind πιάνει πολύ καλύτερα από την cosmote μου στο 90% των σημείων.

Καλά στην Νότια Αττική, στην Δυτική Αττική γιατί είναι ξεχασμενη; 4G ούτε για δείγμα από το Χαιδαρι έως και Αγίους Θεοδωρους. Ελευσίνα, Μανδρα, Μεγαρα γιατί είναι "ξεχασμενοι"???

Μιλαμε ομως για 4G με 30mbps. Οταν οι αλλες δυο εχουν 100σταρια.

Στην Αθήνα γίνεται αυτό με τα 30αρια περισσότερο. Ίσως ήταν από τις πρώτες 4G κεραίες που μπήκαν. Για συχνότητα δεν το έχω δει ακόμα, όταν γυρίσω σε μερικές μέρες θα το ψάξω, μιας και άλλαξα τη Snapdragon συσκευή που είχα με μια Mediatek. Υποπτεύομαι όμως πως είναι 1800.

Στην επαρχία η WIND, ακόμα και με 800 MHz συχνότητα, πιάνει 50αρια, ενώ η Vodafone από την ίδια συχνότητα και την κεραία στο ίδιο σημείο, δεν πιάνει ούτε τα μισά... Χτες για παράδειγμα που ήμουν στα Καλύβια Σοχας στη Λακωνία, στο ίδιο σημείο που δοκίμασα, η WIND έπιασε 38 Mbps και η Vodafone έπιασε 8... :lol: Στο δεύτερο speedtest, η Voda έπιασε 12.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/c7fa5c735ac275f22a57004caf157450.jpg

Band 7 Ν.Σ. σταθμός Θεσσαλονίκη! Σήμερα που κινήθηκα Αριστοτέλους λευκό πύργο και λεωφόρου νίκης είχα μόνιμα band 7 με καλό σήμα! Τόσους μήνες πάντως είχα μόνο band 20 σε αυτά τα σημεία. Γνωρίζει κάποιος για επέκταση του δικτύου μέσα στη πόλη?

Όταν σου κάνει δώρο ΜΒ η WIND, δοκίμασε κι ένα speedtest με την 2600 και φουλ σήμα. Ίσως πιάσεις πάνω από 100 Mbps. Τόσα ΜΒ και παραπάνω θα σου φάει όμως το τεστ... :p

Στην Αθήνα γίνεται αυτό με τα 30αρια περισσότερο. Ίσως ήταν από τις πρώτες 4G κεραίες που μπήκαν. Για συχνότητα δεν το έχω δει ακόμα, όταν γυρίσω σε μερικές μέρες θα το ψάξω, μιας και άλλαξα τη Snapdragon συσκευή που είχα με μια Mediatek. Υποπτεύομαι όμως πως είναι 1800.

Στην επαρχία η WIND, ακόμα και με 800 MHz συχνότητα, πιάνει 50αρια, ενώ η Vodafone από την ίδια συχνότητα και την κεραία στο ίδιο σημείο, δεν πιάνει ούτε τα μισά... Χτες για παράδειγμα που ήμουν στα Καλύβια Σοχας στη Λακωνία, στο ίδιο σημείο που δοκίμασα, η WIND έπιασε 38 Mbps και η Vodafone έπιασε 8... :lol: Στο δεύτερο speedtest, η Voda έπιασε 12.

Όταν σου κάνει δώρο ΜΒ η WIND, δοκίμασε κι ένα speedtest με την 2600 και φουλ σήμα. Ίσως πιάσεις πάνω από 100 Mbps. Τόσα ΜΒ και παραπάνω θα σου φάει όμως το τεστ... :p

Ναξο παλι μεσα στη πολη αλλα κ στα χωρια η Voda εχει 100σταρια για πλακα. Η Wind εβαλε ενα υποτιποδες 4G μεσα στη πολη μονο με γυρω στα 30-35 το πολυ.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλά στην Νότια Αττική, στην Δυτική Αττική γιατί είναι ξεχασμενη; 4G ούτε για δείγμα από το Χαιδαρι έως και Αγίους Θεοδωρους. Ελευσίνα, Μανδρα, Μεγαρα γιατί είναι "ξεχασμενοι"???

Στη Δυτική Αττική το έχω δει κι εγώ πως έχει θέμα. Στην Ελευσίνα και τα Μεγαρα δεν υπάρχει 4G, φαίνεται και στο χάρτη κάλυψης. Από το Χαϊδαρι και προς τα εκεί μόνο 3G και περνώντας από το Σκαραμαγκά, για λίγη ώρα με γυρίζει σε 2G!

Στην επαρχία η WIND, ακόμα και με 800 MHz συχνότητα, πιάνει 50αρια, ενώ η Vodafone από την ίδια συχνότητα και την κεραία στο ίδιο σημείο, δεν πιάνει ούτε τα μισά... Χτες για παράδειγμα που ήμουν στα Καλύβια Σοχας στη Λακωνία, στο ίδιο σημείο που δοκίμασα, η WIND έπιασε 38 Mbps και η Vodafone έπιασε 8...

Στην επαρχία με 800 βλέπω άνετα 50αρια από Vodafone. Ίσως εκεί που είσαι να είναι έτσι, αλλά ας μην το δένουμε και κόμπο;)

Χαχα ναι αυτό περιμένω και εγώ μόλις βρεθώ με αρκετά mb να κάνω ένα test!!

Χτές λοιπόν έκανα το ταξίδι και μετρήσεις από Αλεξάνδρεια Ημαθίας....Κυψέλη...Αιγίνιο...και βγαίνω στον αυτοκινητόδρομο για Κατερίνη...Αποτελέσματα???

Τραγική κατάσταση λές και είμαστε στο 1996 και όχι στο 2016!!!

Παντού καιρέες δεξιά αριστερά πάνω στον Κολινδρό...Μακρύγιαλο πάνω στην εθνική κι όμως.....2G GPRS ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Περίπου 12 χιλιόμετρα πρίν την Κατερίνη πιάνει λίγο EDGE πού γρήγορα στην διαδρομή χάνεται στα πρατήρια shell του Κορινού και μόλις 7 χιλιόμετρα πρίν την Κατερίνη 3g το οποίο είναι σε τέστ στο H+ 5-6Mps!!!

Aπίστευτη αυτή η WIND άλλη μιά φορά με απογοήτεψε!!!!

Μέσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας με 20000 κατοίκους να πιάνει σε ορισμένα σημεία 3g με ταχύτητες 0,80 MPS ????

Οι Αλλοι COSMOTE ΚΑΙ VODAFONE εχουν 3g παντού!!!!

Είναι καλό που βλέπετε πως είναι το δίκτυο τώρα και πως θα είναι μέχρι τέλος καλοκαιριού. Τουλάχιστον θα δείτε διαφορά.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χτές λοιπόν έκανα το ταξίδι και μετρήσεις από Αλεξάνδρεια Ημαθίας....Κυψέλη...Αιγίνιο...και βγαίνω στον αυτοκινητόδρομο για Κατερίνη...Αποτελέσματα???

Τραγική κατάσταση λές και είμαστε στο 1996 και όχι στο 2016!!!

Παντού καιρέες δεξιά αριστερά πάνω στον Κολινδρό...Μακρύγιαλο πάνω στην εθνική κι όμως.....2G GPRS ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Περίπου 12 χιλιόμετρα πρίν την Κατερίνη πιάνει λίγο EDGE πού γρήγορα στην διαδρομή χάνεται στα πρατήρια shell του Κορινού και μόλις 7 χιλιόμετρα πρίν την Κατερίνη 3g το οποίο είναι σε τέστ στο H+ 5-6Mps!!!

Aπίστευτη αυτή η WIND άλλη μιά φορά με απογοήτεψε!!!!

Μέσα στην πόλη της Αλεξάνδρειας με 20000 κατοίκους να πιάνει σε ορισμένα σημεία 3g με ταχύτητες 0,80 MPS ????

Οι Αλλοι COSMOTE ΚΑΙ VODAFONE εχουν 3g παντού!!!!

Πες τα.Εγω κανω το Θεσσαλονικη-Πλατυ απο Μαλγαρα ή απο Ν.Χαλκηδονα.Τα ιδια με σενα βλεπω.Σημερα στα Τρικαλα ειδα σε ενα σημειο να πιανω 3G αλλα το εχασα.Μαλλον απο Χαλαστρα εβλεπε(που οι ταχυτητες ειναι 1Mbps).

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδιά στην Πρώτη Σερρών πως πάει από σήμα, ξέρετε;

Χαχαχαχα φιλαράκι στην Πρώτη Σερρών δέν νομίζω να έχει 3g αφου μιλάμε για μιά Βόρειο Ελλάδα πού μάλλον τα Βουλγάρικα και Σκοπιανά δύκτια έχουν μεγαλύτερη κάλυψη από την wind!!!!

Εδώ δέν καλύπτουν την Αλεξάνδρεια Ημαθίας...μόλις λίγο 3g στην Βέροια και θα καλύψουν την Πρώτη Σερρών?

Αλλά τί να πεί κανείς από αυτό το δύκτιο πού ήρθε από ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ???

Φωνή έχεις Μεγαμπάιτ έχεις....σήμα??? Τί να το κάνεις???

Εντύπωση μου κάνει που βλέπετε ακόμα GPRS... Μήπως είναι θέμα της συσκευής σας; Γιατί εγώ από τότε που πέταξα το σάπιο Alcatel 997D που είχα, "ξέχασα" τι σημαίνει GPRS, αφού με όλες τις νέες μου συσκευές έχω πάντα EDGE, εκεί που δεν υπάρχει 3G/4G...

Εκτός κι αν το δίκτυο της WIND στη Μακεδονία είναι τόσο χάλια, που όντως δεν υπάρχει καν EDGE! Αν πάει καλά ο σχεδιασμός της WIND, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχετε "νέο" δίκτυο εκεί πάνω... :)

Εντύπωση μου κάνει που βλέπετε ακόμα GPRS... Μήπως είναι θέμα της συσκευής σας; Γιατί εγώ από τότε που πέταξα το σάπιο Alcatel 997D που είχα, "ξέχασα" τι σημαίνει GPRS, αφού με όλες τις νέες μου συσκευές έχω πάντα EDGE, εκεί που δεν υπάρχει 3G/4G...

Εκτός κι αν το δίκτυο της WIND στη Μακεδονία είναι τόσο χάλια, που όντως δεν υπάρχει καν EDGE! Αν πάει καλά ο σχεδιασμός της WIND, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχετε "νέο" δίκτυο εκεί πάνω... :)

Για την ακρίβεια βλέπουμε υπερβολικά πολύ gprs εκτός θεσσαλονικης όπου πας! Είναι τόσο "σάπιο" δίκτυο που μέχρι και οι κλήσεις έχουν χάλια ποιότητα.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για την ακρίβεια βλέπουμε υπερβολικά πολύ gprs εκτός θεσσαλονικης όπου πας! Είναι τόσο "σάπιο" δίκτυο που μέχρι και οι κλήσεις έχουν χάλια ποιότητα.

Μακεδονία και ποιο συγκεκριμένα Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα και από Βολβη μέχρι Ν. Περαμο δεν υπάρχει καν 3g εκτός από τα κέντρα των πόλεων. Για 4g ούτε λόγος

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Ειναι τοσο χαλια το δικτυο στη Μακεδονια Μητσο...πραγματικα αμα ανεβεις και δεις τα χαλια της Wind,σε βλεοω να αλλαζεις γνωμη για τα καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες τα,στο Πλατυ και στα γυρω χωρια το δικτυο ειναι τρισαθλιο.Μην ξεχασω και Χαλαστρα-Μαλγαρα,

Ν.Χαλκηδονα-Γεφυρα-Αγιο Αθανασιο οπου και εκει εχει θεματα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για την ακρίβεια Μέχρι 2g βλεπουμε. Πάντως υπερβάλλουμε απο Αθήνα που γύρισα πριν λίγο καιρό με τα γνωστά μπλόκα των αγροτών και εκεί τα πράγματα δεν είναι καλύτερα..λες και δεν μπορεί το σήμα να ακολουθήσει το αμάξι..Εκεί G..η πράσινη απο την άλλη τι λαγκάδια,πεδιάδες και βουνά.. Η+ στην χειρότερη..περιμένω το επόμενο ταξιδι προς Δυτική Μακεδονία να δω τι κάνει το περίφημο 4G..και περιμενω και το τέλος καλοκαιριού για να δω την διαφορά στο δίκτυο σύμφωνα με τον mixtri..Απο Ασπροβάλτα εως και περίχωρα Δράμας αλλά και πρώτη Σερρών,ροδολιβος κτλ..G Ούτε καν Ε

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Όπως ακριβώς τα λέτε. Συμπληρώνω Καβάλα παλαιό δίκτυο 3g, Θάσο ούτε για δείγμα και Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη παρότι το νέο δίκτυο ειναι γεμάτο και γυρνάει πλέον και πολλές φορές σε E.