Stavros_P Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160331/99750ed1853211c47f4dc026ac770df5.jpg Άλλο ένα band20 που δείχνει την δύναμη της 800αρας! 2 λεπτά από τον νέο σιδηροδρομικο σταθμό Θεσσαλονίκη, πάνω στη μοναστήριου με αρκετή κίνηση κόσμου που έχει όλη αυτή η περιοχή. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος από το 4G της wind περισσότερο από της cosmote κυρίως λόγω κάλυψης αλλά μόνο μέσα στη Θεσσαλονίκη. Μόλις βγεις όμως από την πόλη αυτό το gprs δεν υποφερεται ούτε καν edge... Αυτό το service mode πως το εμφανίζεις ; Ψάχνω και γώ τρόπο να βλέπω την μπάντα που συνδέεται η συσκευή μου και κατά καιρούς έχουν γράψει κάποιοι φίλοι εδώ μερικούς τρόπους αλλά στο Asus μου δεν παίζουν. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αυτό το service mode πως το εμφανίζεις ; Ψάχνω και γώ τρόπο να βλέπω την μπάντα που συνδέεται η συσκευή μου και κατά καιρούς έχουν γράψει κάποιοι φίλοι εδώ μερικούς τρόπους αλλά στο Asus μου δεν παίζουν. Μόνο για Samsung γνωρίζω δυστυχώς. Άμα πατήσεις στο google asus service mode κάτι τέτοιο πιστεύω θα βρεις κάτι αν υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πάντως ενώ στην περιοχή μου (παγκράτι-χίλτον) εξακολουθώ να βλέπω max 15 mbps, στο Ψυχικό επί της Κηφισίας (με φουλ σήμα) είδα 39 mbps down και 23 mbps up. Αυτό είναι αξιοπρεπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Πάντως ενώ στην περιοχή μου (παγκράτι-χίλτον) εξακολουθώ να βλέπω max 15 mbps, στο Ψυχικό επί της Κηφισίας (με φουλ σήμα) είδα 39 mbps down και 23 mbps up. Αυτό είναι αξιοπρεπές. Πως γίνεται στην ίδια περιοχή να βλέπω τουλάχιστον 45mbps down και με τις 3 συσκευές μου (note 4, zenfone 2, lenovo phab plus και με mifi ZTE MF910, και με τα mifi της δουλειάς huwawei E5786).... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Πως γίνεται στην ίδια περιοχή να βλέπω τουλάχιστον 45mbps down και με τις 3 συσκευές μου (note 4, zenfone 2, lenovo phab plus και με mifi ZTE MF910, και με τα mifi της δουλειάς huwawei E5786).... iPhone 6S και Galaxy s6. Έχω δοκιμάσει και με τα δύο. Πολλές φορές. Τι να σου πω. Με το iPhone αποκλείεται να υπάρχει θέμα γιατι Συνταγμα, αεροδρόμιο και golden hall πιάνει πολύ πάνω από 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 iPhone 6S και Galaxy s6. Έχω δοκιμάσει και με τα δύο. Πολλές φορές. Τι να σου πω. Με το iPhone αποκλείεται να υπάρχει θέμα γιατι Συνταγμα, αεροδρόμιο και golden hall πιάνει πολύ πάνω από 50. Πολύ περίεργο. Πρέπει να μετρήσω και με iphone φίλου για να δω τι παίζει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καθως κοιτουσα στο opensignal παρατηρησα οτι υπαρχει 4G Ξανθη και Κοζανη. Ισχυει κατι τετοιο? Νομιζω εμεινε λιγο στασιμη η Wind με την αναπτυξη του 4G ή δεν υπαρχει καμια ενημερωση. Γνωριζει κανενας τις επομενες πολεις που θα βαλει 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καθως κοιτουσα στο opensignal παρατηρησα οτι υπαρχει 4G Ξανθη και Κοζανη. Ισχυει κατι τετοιο? Νομιζω εμεινε λιγο στασιμη η Wind με την αναπτυξη του 4G ή δεν υπαρχει καμια ενημερωση. Γνωριζει κανενας τις επομενες πολεις που θα βαλει 4G? Δεν φαίνεται στο opensignal να έχει 4g... δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καθως κοιτουσα στο opensignal παρατηρησα οτι υπαρχει 4G Ξανθη και Κοζανη. Ισχυει κατι τετοιο? Νομιζω εμεινε λιγο στασιμη η Wind με την αναπτυξη του 4G ή δεν υπαρχει καμια ενημερωση. Γνωριζει κανενας τις επομενες πολεις που θα βαλει 4G? Koζάνη δεν έχει ακόμη 4G.Το μόνο σημείο που έχει εδώ στην περιοχή 4G είναι ένα κομμάτι στην εγνατία οδό μεταξύ Γρεβενών-Κοζάνης που μάλλον πρέπει να είναι απο κάποια κεραία που έχουν βάλει στην Καστοριά καθώς κάποιο μέλος είχε γράψει ότι εκεί υπάρχει ήδη 4g απο wind Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καθως κοιτουσα στο opensignal παρατηρησα οτι υπαρχει 4G Ξανθη και Κοζανη. Ισχυει κατι τετοιο? Νομιζω εμεινε λιγο στασιμη η Wind με την αναπτυξη του 4G ή δεν υπαρχει καμια ενημερωση. Γνωριζει κανενας τις επομενες πολεις που θα βαλει 4G? Όντως, η εφαρμογή του OpenSignal στο κινητό, φαίνεται να δείχνει ότι υπάρχει WIND 4G σε Κοζάνη, Ξάνθη και το αεροδρόμιο της Καβάλας και με δυνατό σήμα (πράσινο). Καλύτερα όμως να περιμένουμε και άλλες μετρήσεις, για να είμαστε σίγουροι, γιατί μπορεί να είναι και λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 http://i66.tinypic.com/suya39.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://i63.tinypic.com/51okti.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μάλλον λάθος θα ειναι. Όταν ανέβει συνεργάτης η εγώ για service σε πελάτες στην Β. Ελλάδα θα το τσεκάρω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Μάλλον λάθος θα ειναι. Όταν ανέβει συνεργάτης η εγώ για service σε πελάτες στην Β. Ελλάδα θα το τσεκάρω. Για Δυτικη Θεσσαλια γνωριζεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ήμουνα στον Βόλο. 4G δεν είδα πουθενά άρα είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι έχει κεραίες μόνο στην 800άρα μπάντα, την οποία και δεν υποστηρίζει το κινητό μου. 3G είχε αξιοπρεπές της τάξης των 6Mbps down και γύρω στο 3 up. Μπορεί σε πιο ανοιχτά σημεία να είχε και καλύτερες ταχύτητες αλλά δεν καθόμουν να μετράω συνέχεια. Πάντως την δουλειά σου την έκανες άνετα. Σε κλειστά μέρη βέβαια, τύπου στις καφετέριες στα στενά πέριξ του Αγ. Νικολάου μόνο edge ελεεινό. Την ίδια ώρα η cosmote 4G στην 1800αρα συχνότητα αν θυμάμαι καλά και ταχύτητες περίπου στα 50Mbps down και 10up (μετρήσεις με το ίδιο τηλέφωνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Μάλλον λάθος θα ειναι. Όταν ανέβει συνεργάτης η εγώ για service σε πελάτες στην Β. Ελλάδα θα το τσεκάρω. Eτσι όπως δείχνει τον χάρτη ο φίλος δεν είναι εντελώς λάθος.καθώς περίπου απο αυτό το κομμάτι της εγνατίας και με κατεύθυνση προς Γρεβενά έχει 4G η wind και πιθανόν να επωφελούνται και τα κοντινά χωριά οπως η ξηρολιμνη,η λυγερή κτλ.Μέσα στην πόλη πάντως δεν έχει παρόλο που γνωρίζω σημείο στο κέντρο της πόλης όπου υπάρχουν μηχανήματα που αναγράφουν ότι εκπέμπουν band 3 1800mhz Edited April 5, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Προσωπικα ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος με το 4G της Wind σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πολη του Βολου . Να τονισουμε οτι ειναι σχετικα αρχη για το 4G της Wind γενικα , και ειδικοτερα για την πολη του Βολου , οποτε στο αμεσο ή εμμεσο μελλον λογικα θα δουμε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ταχυτητες πιστευω . Στις καφετερειες περιξ της εκκλησιας του Αγιου Νικολαου , στο κεντρο της πολης , καθως και στις πολυκατοικιες , τα γραφεια και τα ιατρεια γυρω απο την εκκλησια , καθως και σε μερικους δρομους ή μικρα στενακια του Βολου και της Νεας Ιωνιας υπαρχει EDGE , ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ , ευτυχως ή δυστυχως . Αλλα γενικα ειμαι , οπως ειπα παραπανω , ΠΟΛΥ ικανοποιημενος με το 4G της Wind σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Πολεοδομικο Συγκροτημα του Βολου , αλλα και με το 3G και ΕΙΔΙΚΑ στην Νεα Δημητριαδα του Βολου , κοντα στο Εθνικο Σταδιο του Βολου που μενω , οπου λογικα πρεπει να τοποθετηθηκε νεος σταθμος βασης στην περιοχη προσφατα , οπως ειχα γραψει λιγες μερες πριν σε ποστ εδω και βελτιωθηκε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το 3G σημα (Η+) και οι ταχυτητες ακολούθως . Η Wind ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ , εχει ενα ΠΟΛΥ δυνατο ΟΠΛΟ , τις ΤΙΜΕΣ της και βελτιωνεται , για αυτο και την στηριζω , και ας ειναι η 3η εταιρεια Κινητης Τηλεφωνιας στην Ελλαδα . Edited April 5, 2016 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkostas1971 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ετυχε να περάσω από την περιβόητη Εγνατία Οδό από Βέροια πρός Γρεβενά,και όντως είναι γεγονός πώς μετά την Κοζάνη πρός τόν κόμβο Καστοριάς έχει 4g και με αρκετά καλό σήμα μέχρι την ανατολική περίπου έξοδο τών Γρεβενών...από εκέι και πέρα 3g Μονο μέσα στην πόλη τών Γρεβενών και μετά 2χμ έξω GPRS.Μιά κεραία....ε...στο μέλλον 2017 ίσως μπούνε ή αναβαθμιστούνε κι οι παλιές...Μας δουλεύουν...δουλεύουν και τους συνεργάτες τους στην Β.Ελλάδα πώς σύντομα "επειδή εργάζονται θα φτιάξει και το σήμα στον Νομό Ημαθίας-Πέλλας"....Ανεκδοτα για γέλια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Προσωπικα ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος με το 4G της Wind σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πολη του Βολου . Να τονισουμε οτι ειναι σχετικα αρχη για το 4G της Wind γενικα , και ειδικοτερα για την πολη του Βολου , οποτε στο αμεσο ή εμμεσο μελλον λογικα θα δουμε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ταχυτητες πιστευω . Στις καφετερειες περιξ της εκκλησιας του Αγιου Νικολαου , στο κεντρο της πολης , καθως και στις πολυκατοικιες , τα γραφεια και τα ιατρεια γυρω απο την εκκλησια , καθως και σε μερικους δρομους ή μικρα στενακια του Βολου και της Νεας Ιωνιας υπαρχει EDGE , ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ , ευτυχως ή δυστυχως . Αλλα γενικα ειμαι , οπως ειπα παραπανω , ΠΟΛΥ ικανοποιημενος με το 4G της Wind σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Πολεοδομικο Συγκροτημα του Βολου , αλλα και με το 3G και ΕΙΔΙΚΑ στην Νεα Δημητριαδα του Βολου , κοντα στο Εθνικο Σταδιο του Βολου που μενω , οπου λογικα πρεπει να τοποθετηθηκε νεος σταθμος βασης στην περιοχη προσφατα , οπως ειχα γραψει λιγες μερες πριν σε ποστ εδω και βελτιωθηκε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το 3G σημα (Η+) και οι ταχυτητες ακολούθως . Η Wind ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ , εχει ενα ΠΟΛΥ δυνατο ΟΠΛΟ , τις ΤΙΜΕΣ της και βελτιωνεται , για αυτο και την στηριζω , και ας ειναι η 3η εταιρεια Κινητης Τηλεφωνιας στην Ελλαδα . Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου. Κι εμένα εδώ στην Κρήτη στην περιοχή μου δεν έπιανε καν 3G, ακόμα και Gprs έχανε το σήμα μέσα στο σπίτι, αλλά εδώ και ενάμιση μήνα που έβαλε κεραίες σε όλη την περιοχή από Χανιά έως Ρέθυμνο πιάνω πλέον 3G με ταχύτητες έως 16-17 Mbps ενώ από ότι έλεγε συνφορουμίτης που τσέκαρε πρόσφατα και 4G πιάνει στην περιοχή παντού πλέον. Σίγουρα άργησε να κάνει αναβάθμιση και μάλλον έφταιγε και το γεγονός ότι δεν είχε άδεια για 4G από το 2012 όπως οι άλλες δύο, πάντως όπου αναβαθμίζει τώρα κάνει καλή δουλειά και σε συνάρτηση με τις τιμές της εγώ την προτιμώ γιατί πλέον εξοικονομώ χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών. Απο εκεί και πέρα, όποιος έχει υπομονή περιμένει να αναβαθμίσει και στην περιοχή του ή αν έχει μεγάλο πρόβλημα στην επικοινωνία πάει αλλού. Κι εγώ αν δεν αναβαθμιζε μέχρι το καλοκαίρι θα έμενα στην κόκκινη κι ας πλήρωνα παραπάνω... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εχθές έκανα ενα τουρ..ξεκίνησα απο Ασπροβάλτα έχοντας στο find 7 την κάρτα της cote με επιλογή αυτοματη στα δίκτυα και στο iron pro της κάρτα της wind επιλεγμενο στο 4G η ότι άλλο βρίσκει.. Έφτασα παράλια οφρυνιου και απο εκεί απο τον παλιο δρόμο πηγα Ελευθερούπολη και κατευθύνθηκα μέχρι το αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.απο εκεί καβάλα και επιστροφή με στάση μεσω παραλιακης οδού... Είδα Ε στο Θέατρο και στην Ελευθερούπολη και 3 G στην καβάλα το οποίο έπεφτε σχετικά εύκολα σε G μπαίνοντας σε κλειστούς χώρους(ειχα την εντύπωση ότι είχε 4 G στην καβάλα)..σε ολη την υπόλοιπη διαδρομή G . Η πράσινη πάλι πλην ενός κομματιού 5.5 χιλιομέτρων με Ε στην παραλιακή Καβάλας Θεσσαλονίκης έπαιζε με ελάχιστο 3G στο ίδιο κομμάτι και παντού 4 G ..στο τσίπουρο το μεσημέρι άνοιξα τα δεδομένα απο την πρασινη γιατί είχα αγαναγτισει με το G της wind..ενω η κάρτα της wind έχει μονίμως ανοιχτά δεδομένα εδώ και 4 μέρες που πήρα την νέα καρτα..τα αποτελέσματα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160406/bdac3a3a0d897e3d86060992f12606dc.jpg Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι δε σταματούν ποτέ να γκρινιάζουν. Επιτέλους έπιασα "γραμμή" με Ελλάδα: 1) Θεσσαλία/Κρήτη και Στερεά Ελλάδα μέχρι Σεπτέμβριο 2) Μακεδονία και Θράκη μέχρι τέλος χρόνου, και μέχρι μέσα 2017 θα έχει όλη η Ελλάδα LTE με πληθυσμιακή κάλυψη 99.7%. Σε όλες τις πόλεις όπου υπάρχει κίνηση/τουριστικές περιοχές θα εγκατασταθεί Band 7/3/20 ενώ σε ημιαστικές περιοχές 3/20. Η Band 20 σπάνια θα χρησιμοποιείται μόνη της αλλά προφανώς θα είναι καλό να την υποστηρίζει το τηλεφωνό σας για καλύτερη κάλυψη. Η 7άρα θα συναντάται ΣΥΧΝΑ από εδώ και πέρα σε αστικές περιοχές μιας και αυτά τα specification έχουν οι κεραίες που παρήγγειλαν Wind/Vodafone. Απλά να ξέρετε ότι όπου αναβαθμίζεται, το κάνει σε όλες τις κεραίες. Πχ στην Πελοπόννησο αναβάθμισε ΟΛΕΣ τις κεραίες και όχι επιλεγμένες. Και 100 κάτοικοι να ζουν στο χωριό σας, θα πάρετε LTE κανονικά. Καμία σχέση με την πράσινη δηλαδή. Από ταχύτητες φαντάζομαι σε μέσο όρο 15-20Mbps θα κινείστε, μιας και αυτό είναι το general QoS target. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι δε σταματούν ποτέ να γκρινιάζουν. Επιτέλους έπιασα "γραμμή" με Ελλάδα: 1) Θεσσαλία/Κρήτη και Στερεά Ελλάδα μέχρι Σεπτέμβριο 2) Μακεδονία και Θράκη μέχρι τέλος χρόνου, και μέχρι μέσα 2017 θα έχει όλη η Ελλάδα LTE με πληθυσμιακή κάλυψη 99.7%. Σε όλες τις πόλεις όπου υπάρχει κίνηση/τουριστικές περιοχές θα εγκατασταθεί Band 7/3/20 ενώ σε ημιαστικές περιοχές 3/20. Η Band 20 σπάνια θα χρησιμοποιείται μόνη της αλλά προφανώς θα είναι καλό να την υποστηρίζει το τηλεφωνό σας για καλύτερη κάλυψη. Η 7άρα θα συναντάται ΣΥΧΝΑ από εδώ και πέρα σε αστικές περιοχές μιας και αυτά τα specification έχουν οι κεραίες που παρήγγειλαν Wind/Vodafone. Απλά να ξέρετε ότι όπου αναβαθμίζεται, το κάνει σε όλες τις κεραίες. Πχ στην Πελοπόννησο αναβάθμισε ΟΛΕΣ τις κεραίες και όχι επιλεγμένες. Και 100 κάτοικοι να ζουν στο χωριό σας, θα πάρετε LTE κανονικά. Καμία σχέση με την πράσινη δηλαδή. Από ταχύτητες φαντάζομαι σε μέσο όρο 15-20Mbps θα κινείστε, μιας και αυτό είναι το general QoS target. Να σαι καλα φιλε μου για την πληροφορηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι δε σταματούν ποτέ να γκρινιάζουν. Επιτέλους έπιασα "γραμμή" με Ελλάδα: 1) Θεσσαλία/Κρήτη και Στερεά Ελλάδα μέχρι Σεπτέμβριο 2) Μακεδονία και Θράκη μέχρι τέλος χρόνου, και μέχρι μέσα 2017 θα έχει όλη η Ελλάδα LTE με πληθυσμιακή κάλυψη 99.7%. Σε όλες τις πόλεις όπου υπάρχει κίνηση/τουριστικές περιοχές θα εγκατασταθεί Band 7/3/20 ενώ σε ημιαστικές περιοχές 3/20. Η Band 20 σπάνια θα χρησιμοποιείται μόνη της αλλά προφανώς θα είναι καλό να την υποστηρίζει το τηλεφωνό σας για καλύτερη κάλυψη. Η 7άρα θα συναντάται ΣΥΧΝΑ από εδώ και πέρα σε αστικές περιοχές μιας και αυτά τα specification έχουν οι κεραίες που παρήγγειλαν Wind/Vodafone. Απλά να ξέρετε ότι όπου αναβαθμίζεται, το κάνει σε όλες τις κεραίες. Πχ στην Πελοπόννησο αναβάθμισε ΟΛΕΣ τις κεραίες και όχι επιλεγμένες. Και 100 κάτοικοι να ζουν στο χωριό σας, θα πάρετε LTE κανονικά. Καμία σχέση με την πράσινη δηλαδή. Από ταχύτητες φαντάζομαι σε μέσο όρο 15-20Mbps θα κινείστε, μιας και αυτό είναι το general QoS target. Επιτελους,ωραια νεα ακουω.Mixtri το 3/20 σε ημιαστικες το περιμενα.Ευχομαι παντου να γινει αυτος ο συνδυασμος σε ολη την επαρχια.Του χρονου με βλεπω να παιρνω 4G κινητο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι δε σταματούν ποτέ να γκρινιάζουν. Επιτέλους έπιασα "γραμμή" με Ελλάδα: 1) Θεσσαλία/Κρήτη και Στερεά Ελλάδα μέχρι Σεπτέμβριο 2) Μακεδονία και Θράκη μέχρι τέλος χρόνου, και μέχρι μέσα 2017 θα έχει όλη η Ελλάδα LTE με πληθυσμιακή κάλυψη 99.7%. Σε όλες τις πόλεις όπου υπάρχει κίνηση/τουριστικές περιοχές θα εγκατασταθεί Band 7/3/20 ενώ σε ημιαστικές περιοχές 3/20. Η Band 20 σπάνια θα χρησιμοποιείται μόνη της αλλά προφανώς θα είναι καλό να την υποστηρίζει το τηλεφωνό σας για καλύτερη κάλυψη. Η 7άρα θα συναντάται ΣΥΧΝΑ από εδώ και πέρα σε αστικές περιοχές μιας και αυτά τα specification έχουν οι κεραίες που παρήγγειλαν Wind/Vodafone. Απλά να ξέρετε ότι όπου αναβαθμίζεται, το κάνει σε όλες τις κεραίες. Πχ στην Πελοπόννησο αναβάθμισε ΟΛΕΣ τις κεραίες και όχι επιλεγμένες. Και 100 κάτοικοι να ζουν στο χωριό σας, θα πάρετε LTE κανονικά. Καμία σχέση με την πράσινη δηλαδή. Από ταχύτητες φαντάζομαι σε μέσο όρο 15-20Mbps θα κινείστε, μιας και αυτό είναι το general QoS target. Παρόμοια εικόνα έχω και εγώ. Το θέμα ειναι ότι η Θράκη δύσκολα βλέπω να καλύπτεται μέχρι το τέλος του χρόνου. Έχουν πολλές προτεραιότητες σε τουριστικά μέρει. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παρόμοια εικόνα έχω και εγώ. Το θέμα ειναι ότι η Θράκη δύσκολα βλέπω να καλύπτεται μέχρι το τέλος του χρόνου. Έχουν πολλές προτεραιότητες σε τουριστικά μέρει. Φυσικά ποτέ δεν ξέρεις. Θάσος είναι μέσα. Και σύντομα. Ας είναι πρώτα τα τουριστικά μέρη. Τουλάχιστον παρακαλάω να είναι μέσα η Ασπροβάλτα για προφανείς λόγους :p :lol: Και Βέροια παρακαλώ. Γρήγορα. :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Θάσος είναι μέσα. Και σύντομα. Ας είναι πρώτα τα τουριστικά μέρη. Τουλάχιστον παρακαλάω να είναι μέσα η Ασπροβάλτα για προφανείς λόγους :p :lol: Και Βέροια παρακαλώ. Γρήγορα. :p Βεροια-Πλατυ το καλο που τους θελω...πηγαινω σχετικα συχνα προς τα εκει... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts