p_k Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μουζακι μέχρι κεραμαριο έως λίμνη μόνο G έχει ρε παιδιά τι να λέμε τώρα Φαίνεται θα πήγα στα σημεία με την καλή κάλυψη, πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι Στο Νεοχώρι που μέναμε και κοντά του είχε καλό 3g. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Φαίνεται θα πήγα στα σημεία με την καλή κάλυψη, πάντως θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι Στο Νεοχώρι που μέναμε και κοντά του είχε καλό 3g. Ναι είναι από την κεραία αντιδιαμετρικά της λίμνης στο μοναστήρι της Κορώνης (magnificent place). Αν δε φύγεις από τους συνηθισμένους δρόμους και πάρεις χωματόδρομους μόνο GSM Wind. Προς Ευρυτανία τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα. Και μετά υπάρχουν άτομα που γκρινιάζουν για 80mbps. Δε ξέρουν τι είναι να είσαι εσύ η αρκούδα και το GSM στην Πίνδο !!! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τελικά από Παρασκευή έως σήμερα που γύρισα Αθήνα 4g είδα μόνο Αθήνα! Πουθενά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Και Θεσσαλονίκη έχει πολύ καλό 4G.Χθες που βρέθηκα εκεί έπιασα 50mbps download στο κέντρο της πόλης. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Τελικά από Παρασκευή έως σήμερα που γύρισα Αθήνα 4g είδα μόνο Αθήνα! Πουθενά αλλού. Mαλλον ΔΕΝ εχεις δικιο και υπερβαλεις νομιζω . Στο αντιστοιχο ακριβως topic για το Cosmote 4G , ενας φιλος γραφει οτι στο Σουνιο , τοσα και τοσα χιλιομετρα απο την Αθηνα , υπαρχει 4G απο την Wind , ενω απο την Cosmote , ΚΑΘΟΛΟΥ . Και ΔΕΝ ειναι μονο στο Σουνιο . Ειναι και πολλες αλλες περιοχες , εκτος της Αθηνας , που εχουν 4G , αν δεν κανω λαθος . Νομιζω υπερβαλεις πολυ . ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και Θεσσαλονίκη έχει πολύ καλό 4G.Χθες που βρέθηκα εκεί έπιασα 50mbps download στο κέντρο της πόλης. Δεν το συζητω καν για την ομορφη και αγαπημενη Συμπρωτευουσα . ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ εως και ΑΡΙΣΤΟ 4G στο κεντρο της Θεσσαλονικης , ΑΡΙΣΤΟ στον σταθμο του ΚΤΕΛ Μακεδονια , στο αεροδρομιο , και αρκετα καλο στην Ανατολικη Θεσσαλονικη , προς Χαλκιδικη , ΙΚΕΑ κτλ . Στην Εθνικη Οδο προς Νοτια Ελλαδα , για Βολο , για Αθηνα κτλ , υπαρχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ 4G για αρκετα χιλιομετρα εξω απο την Θεσσαλονικη , 22 ολοκληρα χιλιομετρα (μεχρι το υψος της Χαλάστρας) και ελαχιστα πιο περα . Mετα H+ , EDGE και απλο GPRS . Σε πολεις κοντα , 3G , οπως επισης και σε καποια τμηματα της Εθνικης Οδου . (μικρα ή μεγαλα) . Στο υψος της Λαρισας , 4G . Wind 4G , from beautiful and favorite Thessaloniki ;) Edited March 1, 2016 by SUMMER_2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Τελικά από Παρασκευή έως σήμερα που γύρισα Αθήνα 4g είδα μόνο Αθήνα! Πουθενά αλλού. Που είχες πάει Παρασκευή έως σήμερα, δε μας είπες... :lol: Δες πρώτα το Χάρτη του 4G για την Ελλάδα, αν όντως υπάρχει κάτι εκεί που πήγες ή τζάμπα έψαχνες (scroll down)... :p https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Που είχες πάει Παρασκευή έως σήμερα, δε μας είπες... :lol: Δες πρώτα το Χάρτη του 4G για την Ελλάδα, αν όντως υπάρχει κάτι εκεί που πήγες ή τζάμπα έψαχνες (scroll down)... :p https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/ Ναι όντως Τρίκαλα,Καλαμπάκα,μουζακι, Περτούλι κλπ δεν έχει ακόμα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Εξηγείστε μου λίγο αυτό με τα 10€ 1800λεπτά προς όλους και 2,5GB για μένα που θέλω να έρθω σήμερα από cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Εξηγείστε μου λίγο αυτό με τα 10€ 1800λεπτά προς όλους και 2,5GB για μένα που θέλω να έρθω σήμερα από cosmote 300 προς ολους με ανανεωση 10 euro και τα λεφτα μενουν στην καρτα το δινει σε παλιους συνδομητες ανανεωση on line +1GB απο την ανανεωση + ειδικη προσφορα που μου ειχε ερθει το καλοκαιρι σε μηνυμα 1500 προς ολους +1.5GB http://s11.postimg.org/vs8y452zn/14177l3.jpg Τωρα εχει 8.5 euro Και φυσικα δεν εχει ερθει μονο σε εμενα αλλα σε αρκετα ατομα Edited March 1, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 300 προς ολους με ανανεωση 10 euro και τα λεφτα μενουν στην καρτα το δινει σε παλιους συνδομητες ανανεωση on line +1GB απο την ανανεωση + ειδικη προσφορα που μου ειχε ερθει το καλοκαιρι σε μηνυμα 1500 προς ολους +1.5GB http://s11.postimg.org/vs8y452zn/14177l3.jpg Τωρα εχει 8.5 euro Παλιοί συνδρομητές και ειδικές προσφορές, οκ κατάλαβα, ειναι σαν να λέω εγώ ελάτε cosmote και θα πάρετε το plus 65 με 25€ που το έχω εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Παλιοί συνδρομητές και ειδικές προσφορές, οκ κατάλαβα, ειναι σαν να λέω εγώ ελάτε cosmote και θα πάρετε το plus 65 με 25€ που το έχω εγώ... Δεν ειναι απολυτο εχει παει και σε νεους συνδρομητες. Απλα στους νεους δεν δινει τα 300 με ανανεωση 10 ευρο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Προσέξτε.Για να μην γίνομαι κουραστικός.Λέω οτι η wind προσφέρει μούφα 4g.Δηλαδή δεν λέω τι κάνω με την cosmote.Απλά λέω οτι το 4g cosmote είναι 4g.Ενώ η wind προσφέρει κάτι που σε πολλές περιπτώσεις παραπέμπει σε 3g cosmote παιδιά.Δηλαδή με κοροιδεύει.Αυτό Εχω 2 συμβόλαια cosmote και wind στην ίδια συσκευή (και 3 mifi μέσα στην τσάντα λόγο δουλειάς αλλά δεν θέλω να επεκταθώ διάβασε παλαιότερα ποστ). Η cosmote υπερτερεί από Βόλο και επάνω σε κάλυψη 3g/4g. Στα σημεία που αναβάθμισε η wind αττική, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, ιόνιο τα πράγματα ειναι εντελώς διαφορετικά. είμαι Σούνιο Λαύριο αυτές τις ημέρες για δουλειά και δυστυχώς η cosmote σε παρά πολλά σημεία δεν έχει καν 3g και από ταχύτητες tragic. Μην χρυσώνουμε το χάπι. Για να κάνω την δουλειά μου αναγκάζομαι να έχω sim και από τις δυο εταιρίες. Οπου καλύπτει η wind ειναι καλό λόγο του χαμηλότερου κόστους όπου τα σκατώνει μπαίνει μπροστά η cosmote. Φυσικα ισχύει και το ανάποδο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Παλιοί συνδρομητές και ειδικές προσφορές, οκ κατάλαβα, ειναι σαν να λέω εγώ ελάτε cosmote και θα πάρετε το plus 65 με 25€ που το έχω εγώ... Αν δε σε "χαλάει" να έχεις καινούργιο αριθμό F2G με αυτή την προσφορά των 8€ ήδη ενεργοποιημένη και να έχει ήδη 4G Multi-SIM μέσα, βρίσκεις εύκολα... :rolleyes: Έτσι το έκανα κι εγώ και αφού μένεις Αθήνα, το "πράγμα" απλοποιείται ακόμα περισσότερο. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αυτός είναι ο λόγος που παρά του ότι έχω πάρει επίσημα φοιτητικό δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Πιστεύω πως το φοιτητικό(ή ειδική προσφορά όπως το λένε επίσης) έχει ΚΑΙ εισπρακτικό χαρακτήρα, μιας και κάθε ένα νουμεράκι που δίνεται θέλει 10€ για την κάρτα που πάει υποχρεωτικά πακέτο, θες Δεν θες. Σε αντίθεση με τα φοιτητικά των άλλων 2 που έχω, που αν έχεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά σου μετατρέπουν οποιοδήποτε νούμερο σε φοιτητικό, χωρίς κάποια χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Οκ αλλα αμα θέλεις και το γυρνας σε φοιτητικό ποιος ο λογος να μην βαλεις λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Δεν έχει να κάνει με κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Οι άλλοι 2 σου μετατρέπουν οποιονδήποτε αριθμό(δωρεάν αφού το δικαιούσαι) σε φοιτητικό και σου δίνουν πακέτα των 1000' με 4€. Για να μπορείς να τα ενεργοποιείς μετά από ανανέωση των 5€. Και εδώ σου ζητάνε 10€ για να σου δώσουν τη δυνατότητα να έχεις φοιτητικό μόνο με νέο νούμερο(Δηλαδή καταργώντας κάποιο που είχες πριν θεωρητικά). Και ένα μόνο πακέτο των 8,5€ που μπορεί να μην το χρειάζεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να δω σε ποια μπάντα LTE έχει συνδεθεί το κινητό μου ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να δω σε ποια μπάντα LTE έχει συνδεθεί το κινητό μου ; Σε Android 5.1 πληκτρολογεις *#0011# Πώς στο stack 1 και πάνω πάνω λέει lte basic info band 3 η 7 η 20 Η 3 είναι 1800 Η 7 είναι 2600 Η 20 είναι η 800 επίσης σε όπως σχεδόν σε κάθε mediatek cpu συσκευή υπάρχει ένα μενού όπου κάνεις διάφορα τεστ,διορθώσεις κτλ Σε αυτό το μενού λοιπόν που μπαίνεις με *#*#3646633#*#* έχει επιλογή μεταξύ άλλων για band mode-->εδώ επιλέγεις ποιες μπάντες θες απο τις υποστηριζόμενες και πατάς set και περιμένεις να δεις το αποτέλεσμα. Πιο κάτω έχει επιλογή network selecting και εδώ έχει και lte only. αυτά μου τα έχουν πει εγώ δεν συσκευή με τέτοιο επεξεργαστή όποτε δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω και θα το ήθελα ! επίσης πιστεύω ότι θα μπορείς να κάνεις speed test στην κάθε συχνότητα και να κλειδώσεις στην μπαντα με την καλύτερη ταχύτητα! απλά τέλειο! πάντως το 800 ρι ακούγεται ότι μόνο η wind για το 4g το αξιοποιεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 http://postimg.org/image/wqs0wyjvj/ http://postimg.org/image/xi3698kgx/ ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε Android 5.1 πληκτρολογεις *#0011# Πώς στο stack 1 και πάνω πάνω λέει lte basic info band 3 η 7 η 20 Η 3 είναι 1800 Η 7 είναι 2600 Η 20 είναι η 800 επίσης σε όπως σχεδόν σε κάθε mediatek cpu συσκευή υπάρχει ένα μενού όπου κάνεις διάφορα τεστ,διορθώσεις κτλ Σε αυτό το μενού λοιπόν που μπαίνεις με *#*#3646633#*#* έχει επιλογή μεταξύ άλλων για band mode-->εδώ επιλέγεις ποιες μπάντες θες απο τις υποστηριζόμενες και πατάς set και περιμένεις να δεις το αποτέλεσμα. Πιο κάτω έχει επιλογή network selecting και εδώ έχει και lte only. αυτά μου τα έχουν πει εγώ δεν συσκευή με τέτοιο επεξεργαστή όποτε δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω και θα το ήθελα ! επίσης πιστεύω ότι θα μπορείς να κάνεις speed test στην κάθε συχνότητα και να κλειδώσεις στην μπαντα με την καλύτερη ταχύτητα! απλά τέλειο! πάντως το 800 ρι ακούγεται ότι μόνο η wind για το 4g το αξιοποιεί! Δοκίμασα αυτό το test στην Τήνο. Οι μπάντες που παίζει είναι η 3 και η 20. Μάλιστα στην 3 δίνει μια μπάρα καλύτερο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 http://postimg.org/image/wqs0wyjvj/ http://postimg.org/image/xi3698kgx/ ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα αυτό το test στην Τήνο. Οι μπάντες που παίζει είναι η 3 και η 20. Μάλιστα στην 3 δίνει μια μπάρα καλύτερο σήμα. Ποιo τεστ? Δε φαίνεται τίποτα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ποιo τεστ? Δε φαίνεται τίποτα... :worry: Την αναζήτηση της συχνότητα με τον τρόπο που λέει ο JOHNMEGARYTHMOS. Στις φώτο είναι ένα speedtest και το σημείο στο οποίο έγινε. .(Δεξί κλικ-άνοιγμά σε να σελίδα.Και ανοίγουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Τελικά κάνα νέο για Βόρεια Ελλάδα έχουμε? Θα δούμε κάνα 4g έστω και με ταχύτητα 3g? Γιατί τώρα τo 3g έχει ταχύτητα edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Mένω Κοζάνη και εδώ δεν έχει ακόμη 4G η wind.Σήμερα όμως το μεσημέρι πήγα στα Γρεβενά και είδα για πρώτη φορά 4G απο wind πάνω στην εγνατία οδό.Για όσους γνωρίζουν απο την περιοχή κινήθηκα απο τον κόμβο της Ξηρολίμνης μέχρι την έξοδο για Γρεβενά μετά το χωριό Μυρσίνα και σχεδόν σε όλη την διαδρομή έβλεπα 4G wind.Παρόλα αυτά σε Γρεβενά και Κοζάνη εντός πόλης υπάρχει ακόμη το (άθλιο) παλιό umts δίκτυο.Εκανα και μια μέτρηση με speedtest εν κινήσει http://s17.postimg.org/qzt0tsn4v/Screenshot_2016_03_14_21_03_43.png Μακάρι να βάλουν σύντομα και μέσα στις 2 πόλεις.Με το που βγαίνουμε απο εγνατία στην πεο κοζάνης-καστοριάς το 4G χάνεται και σε κάποια σημεία πέφτει και σε 2G.Στο γυρισμό έλεγξα και τις συχνότητες που πιάνει και ειναι απο 800αρα κεραία-->band 20. Edited March 14, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergpant Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) Mένω Κοζάνη και εδώ δεν έχει ακόμη 4G η wind.Σήμερα όμως το μεσημέρι πήγα στα Γρεβενά και είδα για πρώτη φορά 4G απο wind πάνω στην εγνατία οδό.Για όσους γνωρίζουν απο την περιοχή κινήθηκα απο τον κόμβο της Ξηρολίμνης μέχρι την έξοδο για Γρεβενά μετά το χωριό Μυρσίνα και σχεδόν σε όλη την διαδρομή έβλεπα 4G wind.Παρόλα αυτά σε Γρεβενά και Κοζάνη εντός πόλης υπάρχει ακόμη το (άθλιο) παλιό umts δίκτυο.Εκανα και μια μέτρηση με speedtest εν κινήσει http://s17.postimg.org/qzt0tsn4v/Screenshot_2016_03_14_21_03_43.png Μακάρι να βάλουν σύντομα και μέσα στις 2 πόλεις.Με το που βγαίνουμε απο εγνατία στην πεο κοζάνης-καστοριάς το 4G χάνεται και σε κάποια σημεία πέφτει και σε 2G.Στο γυρισμό έλεγξα και τις συχνότητες που πιάνει και ειναι απο 800αρα κεραία-->band 20. Καστοριά και Άργος Ορεστικό έχουν 4G εδώ και δύο μήνες περίπου. Edited March 14, 2016 by stergpant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160314/b802fd5f4eb8c52a5c5a6122af8bdbfc.jpg Αθήνα αεροδρόμιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts