mixtri Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Η Qualcomm δίνει τη δυνατότητα να τα κλειδώνουν οι κατασκευαστές. Και τα κλειδώνουν αυτά τα μενού. Κακώς βέβαια. Band 7 έχει δοκιμάσει κανείς; :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Σε 2 σημεία που έχω δοκιμάσει σήμερα, μόνο 3 και 20 πιάνει. Και πάντα η 3 έχει καλύτερα αποτελέσματα. Σε όλες τις άλλες μπάντες γυρίζει σε 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Σε 2 σημεία που έχω δοκιμάσει σήμερα, μόνο 3 και 20 πιάνει. Και πάντα η 3 έχει καλύτερα αποτελέσματα. Σε όλες τις άλλες μπάντες γυρίζει σε 3G. 2600 είχα βρει το καλοκαίρι σε Σύνταγμα, Πύργο Αθηνών (κόμβος Κηφισίας-Μεσογείων-Αλεξάνδρας). Τι συσκευή έχεις; Η μετάβαση σε 3η γενιά δεν ακούγεται πολύ λογική αν δεν είσαι στα όρια της κυψέλης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 (edited) Homtom HT6. Μπαίνοντας στο engineer mode και στο BandMode σε αφήνει να επιλέξεις ποια μπάντα θες, με τον περιορισμό ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον μία επιλεγμένη. Αν αφήσω μόνη της μία εκ των 1,7,8 δεν βγάζει ένδειξη δεδομένων και στη συνέχεια αλλάζει σε 3G. Σε 3,20 δουλεύει κανονικά. Οι περιοχές που το δοκίμασα είναι Άγιος Δημήτριος και Συγγρού στο ύψος της Παντείου, με ίδια αποτελέσματα. Edit: το είχα αφήσει να πιάνει μόνο την 3 Και όπως ήμουν στο λεωφορείο το βλέπω να γράφει 3G. Ανοίγω την 20 Και βλέπω πιάνει φουλ. Speedtest 25/17. Συγγρού χαμηλά(προς παραλία). Edited February 9, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Η Qualcomm δίνει τη δυνατότητα να τα κλειδώνουν οι κατασκευαστές. Και τα κλειδώνουν αυτά τα μενού. Κακώς βέβαια. Band 7 έχει δοκιμάσει κανείς; :wacko: μπορώ να κάνω κάτι στην συσκευή και να το ξεκλειδώσω? για να μπω στις μπαντες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ωραια η καινουργια διαφημιση του 4G της Wind που παίζει από σήμερα στα κανάλια της τηλεορασης , με εικονα τον ομορφο Βολο , την παραλία της πολης και το πανεπιστημιο Θεσσαλιας ;) ΤΙΜΗ ΜΑΣ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ωραια η καινουργια διαφημιση του 4G της Wind που παίζει από σήμερα στα κανάλια της τηλεορασης , με εικονα τον ομορφο Βολο , την παραλία της πολης και το πανεπιστημιο Θεσσαλιας ;) ΤΙΜΗ ΜΑΣ ;) Αντε με το καλό μόλις πάρει μπρος και εδώ Χανιά το 4G να δούμε και διαφήμιση τον φάρο στο λιμάνι! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο.:X wind βέροια (το καλύτερο αποτέλεσμα από τα 3 tests. Τα άλλα έδιναν γύρω στο μισό Mbps):lol: http://stash.reaper.fm/26605/wind.jpg Την ίδια ώρα ακριβώς δίπλα καρτούλα cosmote σε mifi zte 910:rolleyes: http://stash.reaper.fm/26606/cosmote.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο.:X wind βέροια (το καλύτερο αποτέλεσμα από τα 3 tests. Τα άλλα έδιναν γύρω στο μισό Mbps):lol: http://stash.reaper.fm/26605/wind.jpg Την ίδια ώρα ακριβώς δίπλα καρτούλα cosmote σε mifi zte 910:rolleyes: http://stash.reaper.fm/26606/cosmote.jpg το συγκεκριμένο mifi πιάνει πολύ καλύτερα. Βάλε την *wind στο mifi και θα δεις εντελώς άλλα γκάζια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 φιλε μου συγκρίνεις 2 μετρήσεις που γίναν υπο διαφορετικές συνθήκες. Προσπάθησε να κάνεις τις μετρήσεις πχ στο ιδιο κινητό ή στο ίδιο mifi Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Το έκανα εγώ αυτό, λίγες μέρες πριν. Γενικά επειδή δοκιμάζω και τους 3, θα έλεγα πως ακόμα η Cosmote είναι πολύ μπροστά. Το πιο απλό είναι πως σπάνια γυρίζει σε 3G η ένδειξη στο κινητό. Wind και Vodafone είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Την έχω κάνει 500 φορές αυτή τη σύγκριση. Απλά τώρα βαριόμουν να αλλάξω τις κάρτες. Full σήμα είχα με τη wind. Οι ταχύτητες είναι αυτές στη Βέροια. Στο 1Mbps. Είτε βάλω την κάρτα στο κινητό είτε στο Mifi είτε στον λοκώ μου.......... Της cosmote από την άλλη στα 40. Αυτή είναι η διαφορά των 2 εταιριών στην περιοχή που αναφέρομαι. απλά πράγματα. ούτε θέμα mifi είναι ούτε θέμα κινητού. Edited February 11, 2016 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Την έχω κάνει 500 φορές αυτή τη σύγκριση. Απλά τώρα βαριόμουν να αλλάξω τις κάρτες. Full σήμα είχα με τη wind. Οι ταχύτητες είναι αυτές στη Βέροια. Στο 1Mbps. Είτε βάλω την κάρτα στο κινητό είτε στο Mifi είτε στον λοκώ μου.......... Της cosmote από την άλλη στα 40. Αυτή είναι η διαφορά των 2 εταιριών στην περιοχή που αναφέρομαι. απλά πράγματα. ούτε θέμα mifi είναι ούτε θέμα κινητού. Μα δεν έχει νόημα να μετράς και να ξαναμετράς. Έτσι είναι το παλιό δίκτυο. Μόλις αναβαθμιστεί θα έχεις να κάνεις αρκετές μετρήσεις. Δεν καλείς εξυπηρέτηση πελατών; Λογικά θα έχουν το πλάνο για Β.Ελλάδα! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Επικοινώνησα εγώ μαζί τους πριν καποιες ημέρες για να ρωτήσω για Κοζάνη που το δίκτυο τους είναι στα ίδια χάλια.Δεν μου έδωσαν σαφή απάντηση για το πότε θα το αναβαθμίσουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Τι να δώσουν; Λες και ξέρουν... Εδώ βγάζουν 4G χάρτη για Βόλο και στα μαγαζιά λένε στον κόσμο ότι δεν υπάρχει ακόμα 4G. Τρεις λαλούν και 2 χορεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Τι να δώσουν; Λες και ξέρουν... Εδώ βγάζουν 4G χάρτη για Βόλο και στα μαγαζιά λένε στον κόσμο ότι δεν υπάρχει ακόμα 4G. Τρεις λαλούν και 2 χορεύουν. :lol::lol::lol: Καλά τα καταστήματα Wind στο Βόλο ήταν τρεις λαλούν και πριν την 4η γενιά. Έχουν φοβερό ιστορικό! :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Δεν ξέρουν καθόλου για αναβαθμίσεις στην υποστήριξη. Εδώ σε περιοχές που έχουν κάνει αναβάθμιση στην υποστήριξη δεν ήξεραν το τους γινόταν. Το ίδιο ύστερο και για τις άλλες δύο εταιρίες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εχθές το ξημέρωμα κατέβηκα απο Δράμα Θεσσαλονίκη,πήρα το αεροπλάνο με έναν φίλο και πήγαμε Αθήνα.Από εκεί πήγαμε πηραμε ένα αμάξι και γυρίσαμε οδικώς πίσω..cosmote wind Εγώ ,wind voda αυτός..η διαφορά ήταν ότι όπου και να μπήκα να κάνω ποστ η να δω . all κτλ με ενα ταπεινό xperia που έχει μονο 3 g μέχρι Λάρισα αρκετά Καλά και οι δυο με το πλεονέκτημα υπερ της πράσινης..απο την Λάρισα και μετα μας πήγανε ελάσσονα από εκεί κάναμε το γύρω το Ολύμπου σχεδόν μέχρι Κατερίνη η wind απλά είχε 2 g και η πράσινη παντού 3g το οποίο πήγαινε σφαίρα με την wind εκανα επανεκκίνηση 4 φορές το τηλέφωνο μπας και κάνει ποστ στο fb αλλά μάταια..και η Voda τα ιδια..ξαναείδα 3g μονο μετα της καρυες Πιερίας Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπέρα σκεφτομαι να παρω το XIAOMI RedMi Note 2 32GB 4G (http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_266636.html?wid=3) θα παιζει το 4G της WIND?:help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπέρα σκεφτομαι να παρω το XIAOMI RedMi Note 2 32GB 4G (http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_266636.html?wid=3) θα παιζει το 4G της WIND?:help::help: Δεν έχει 800άρα αυτό το κινητό, αλλά πιστεύω θα παίζει κανονικά το 4G της WIND... Μόνο που επειδή η WIND έχει μερικές κεραίες στα 800 MHz, εσύ ενδέχεται σε κάποιες περιοχές να μη βλέπεις 4G, ενώ κάποιοι άλλοι ναι, κι εσύ σε αυτές τις περιοχές θα παίζεις με 3G ή 2G... Γενικά μη σε τρομάζει και πολύ, κι εγώ είχα κάποτε κινητό 4G με 800άρα και τώρα έχω ένα που δεν την υποστηρίζει, όμως δεν έχω δει σημαντική διαφορά στο 4G της WIND... Όπου θυμάμαι ότι έπιανα 4G πριν, πιάνω και τώρα, χωρίς την 800! :blink: Υ.Γ. Φυσικά για να έχεις 4G, πρέπει ν' αλλάξεις και τη SIM, αν είναι παλιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κατέβηκα πριν από λίγο κέντρο Θεσσαλονίκης και είπα να τεστάρω το 4g με το speedtest.. Αποτέλεσμα; Ping 32 Down 3,61 Up 4,17 Iphone 6 Εγνατία με Αγίας Σοφίας Γιατί τόσο χαμηλά;; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κατέβηκα πριν από λίγο κέντρο Θεσσαλονίκης και είπα να τεστάρω το 4g με το speedtest.. Αποτέλεσμα; Ping 32 Down 3,61 Up 4,17 Iphone 6 Εγνατία με Αγίας Σοφίας Γιατί τόσο χαμηλά;; Φαντάζομαι δεν είναι μόνιμο. Μην μένετε σε ενα τεστ. Επαναλάβετε κάποιες φορές. Είτε ο σέρβερ είναι φουλ είτε δεν έχει γίνει σωστή επιλογή συχνότητας είτε power control adjustments κτλ :) Κίνηση δικτύου παίζει επίσης :) Πηλιο δεν έχει αναβαθμιστεί το δίκτυο στην Αργαλαστη. Μονο Βόλο. Αναμένουμε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://s11.postimg.org/vxiritekz/IMG_0357.jpg Οι δικές μου μετρήσεις σε διάφορα σημεία στον Βολο. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Φαντάζομαι δεν είναι μόνιμο. Μην μένετε σε ενα τεστ. Επαναλάβετε κάποιες φορές. Είτε ο σέρβερ είναι φουλ είτε δεν έχει γίνει σωστή επιλογή συχνότητας είτε power control adjustments κτλ :) Κίνηση δικτύου παίζει επίσης :) Πηλιο δεν έχει αναβαθμιστεί το δίκτυο στην Αργαλαστη. Μονο Βόλο. Αναμένουμε. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια αποτελέσματα, για αυτό απόρησα και εγώ.. Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κλαιω..αυτες η ταχύτητες είναι 4g Δηλαδή;; και στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη της πιάνεις και με απλό 3g3gουτε καν το +..κάτι μου λέει πως αν δοκιμάσετε σε Η+ θα έχετε καλύτερες ταχύτητες Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts