tasgr86 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Τόσο πολύ; Εμένα πάντως που το σπίτι μου είναι 500 μέτρα από το κέντρο, δεν έπιασε 4G... Όποτε ίσως φταίνε οι πολυκατοικίες στη γειτονιά μου ή απλά αυτές τις μέρες που έφυγα πάλι για Αθήνα, η WIND ενεργοποίησε κι άλλο αναμεταδοτη στα περίχωρα της Σπάρτης. :) Τώρα πρέπει να το στήνουν για αυτό.Σε κάποια σημεία πιάνει 1-2 γραμμές 4G σε άλλα σημεία τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Επιστροφή κ δοκιμή του 4G στην Θεσσαλονίκη με Q. Αυτή τη φορά συνδέθηκε το iPhone 6 σε 4G κ πάει σφαίρα! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μέσα στην Σαλοννικα τον πίνει από wind ή cosmote σε πολλά σημεία και σε κάλυψη και σε ταχύτητα σε 4g.... Σήμερα ανέβηκα και τα πράγματα αλλάζουν καθημερινά.... Μάλλον πρέπει να αρχίσει να χώνει και καμιά 800 η cosmote γιατί περιφερειακά του καραμπελα πιάνει σε σχέση με το 800αρι της wind.... ομοίως και στο κέντρο.... Τα τεστ έγιναν με τα ρουτερακια της δουλειάς (1 x cosmote + 1 wind) http://consumer.huawei.com/en/mobile-broadband/mobile-wifi/features/e5786s-32a-en.htm σε πολλά τυχαία σημεία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Η καλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει προς το παρόν με WIND 4G στους Αμπελόκηπους (Αθηνών), είναι μέσα στο σπίτι μου με 31 Mbps. Πλάκα έχει, πως λίγο καιρό πριν, μέσα στο σπίτι είχα πιάσει με WIND 3G (H+) πάνω από 28 Mbps!! LOL! Πάντως δεν κάνω και πολλά τεστ με 4G, γιατί τα ΜΒ τα καταπινει για πλάκα! ;) Edited September 6, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Η καλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει προς το παρόν με WIND 4G στους Αμπελόκηπους (Αθηνών), είναι μέσα στο σπίτι μου με 31 Mbps. Πλάκα έχει, πως λίγο καιρό πριν, μέσα στο σπίτι είχα πιάσει με WIND 3G (H+) πάνω από 28 Mbps!! LOL! Πάντως δεν κάνω και πολλά τεστ με 4G, γιατί τα ΜΒ τα καταπινει για πλάκα! ;) Σε κεντρικά σημεία έχω πιάσει 80 ρια με συμβόλαιό mobile broadband. Όλες μέσο όρο 30 ρια πιάνουν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σε κεντρικά σημεία έχω πιάσει 80 ρια με συμβόλαιό mobile broadband. Όλες μέσο όρο 30 ρια πιάνουν. *Εχει *carrier aggregation η Wind? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 *Εχει *carrier aggregation η Wind? :ninja: Έχει σε αρκετά σημεία Αθήνας Θεσσαλονίκης. Λιγότερα από της cote. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 *Εχει *carrier aggregation η Wind? :ninja: Σε αρκετά σημεία στην Αθήνα. Για Θεσσαλονίκη δε ξέρω. Γλυφάδα και κάτω Πατήσια είχα δει 70-80mbps Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εχθές δυτική Θεσσαλονίκη στον κεντρικό δρόμου του Κορδελιού....η WIND πραγματικά "φυσούσε". 35,59 down 8,97 up. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Πάντως, από χθες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στους Αμπελοκήπους, κάτι "παίζει" με το δίκτυο της WIND... Μία έχω φουλ σήμα 4G (από χθες συνήθως έχω 2 σκάλες) και μετά το χάνει εντελώς και με ρίχνει σε EDGE, ενώ υπάρχει αναμεταδότης με H+ πολύ κοντά στο σπίτι! Έχει παρατηρήσει άλλος κάτι παρόμοιο? Πάντα είχα καλό σήμα 3G/4G με WIND εδώ, τώρα δεν ξέρω τι έγινε... Έστειλα e-mail στη WIND γι' αυτό το θέμα (πάνω) και με πήραν σήμερα και μου λένε πως οι τεχνικοί τους λένε ότι κάνουν εργασίες στους Αμπελοκήπους και μερικοί αναμεταδότες δεν εκπέμπουν 4G... Ίσως γι' αυτό έχω σκαμπανεβάσματα στο σήμα, συνδέομαι με πιο μακρινούς αναμεταδότες... Αν λένε αλήθεια, θα δείξει. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Έστειλα e-mail στη WIND γι' αυτό το θέμα (πάνω) και με πήραν σήμερα και μου λένε πως οι τεχνικοί τους λένε ότι κάνουν εργασίες στους Αμπελοκήπους και μερικοί αναμεταδότες δεν εκπέμπουν 4G... Ίσως γι' αυτό έχω σκαμπανεβάσματα στο σήμα, συνδέομαι με πιο μακρινούς αναμεταδότες... Αν λένε αλήθεια, θα δείξει. :wacko: Probably Carrier Aggregation. Αμπελοκήπους είχα δει πολύ 2600 προφανώς για λόγους χωρητικότητας συν ότι έχει πολύ πυκνό δίκτυο στην περιοχή. Αν μπει 800 θα δείτε τρελή διαφορά σε σήμα αλλά και ταχύτητες... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Εγώ πάντως κοντά στο μετρό πανορμου δεν έχω 4G μέσα στο σπίτι 3 όροφος, πρέπει να βγω στο μπαλκόνι και με χίλια ζόρια να πιάσω 1 γραμμή σήμα 4G και αν... Το ίδιο και Γουδί κοντά στον πύργο Αθηνών. Παράξενο κέντρο Αθήνας...και να μην έχει σήμα 4G. Edited September 9, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Εγώ πάντως κοντά στο μετρό πανορμου δεν έχω 4G μέσα στο σπίτι 3 όροφος, πρέπει να βγω στο μπαλκόνι και με χίλια ζόρια να πιάσω 1 γραμμή σήμα 4G και αν... Το ίδιο και Γουδί κοντά στον πύργο Αθηνών. Παράξενο κέντρο Αθήνας...και να μην έχει σήμα. Απιστευτο αλλα η Wind εχει ριξει τοσους αναμεταδοτες στα 800.Μαλλον δεν πιανει την 800αρα? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Εγώ πάντως κοντά στο μετρό πανορμου δεν έχω 4G μέσα στο σπίτι 3 όροφος, πρέπει να βγω στο μπαλκόνι και με χίλια ζόρια να πιάσω 1 γραμμή σήμα 4G και αν... Το ίδιο και Γουδί κοντά στον πύργο Αθηνών. Παράξενο κέντρο Αθήνας...και να μην έχει σήμα 4G. Πυργο Αθηνών μόνο 2600 προς το παρών αλλά πολύ καλό 3G around 35mbps. Ανάμενε carrier aggregation. Οι κεραίες του Πύργου κοιτάνε προς Αμαλιας και Βας. Σοφίας. Καθόλου προς Γουδί και Μιχαλακοπούλου ... Είναι πολύ tilted for lte Edited September 9, 2015 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 ΔΕΘ Θεσσαλονίκης [ATTACH]63870[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή Android, που μπορώ να το δω σε ποια συχνότητα εκπέμπει ο αναμεταδότης που έχω συνδεθεί? Προς το παρόν χρησιμοποιώ το OpenSignal, αλλά δε λέει συχνότητα... Ο πιο κοντινός αναμεταδότης 4G στο σπίτι μου, είναι ο 17420/41300 (CID/LAC) και παρόλο που τον έχω με φουλ σήμα (80-90 dBm), μετά από λίγο τον χάνει και με πηγαίνει σε άλλον με χειρότερο σήμα, τον 56591/41300 με 2 σκάλες (115-120 dBm). Μετά από λίγο, με πετάει σε 3G (753/11300) και κάθεται εκεί αρκετή ώρα, εκτός κι αν κλείσω τα δεδομένα, τότε επανέρχεται το 4G... Υπέθεσα πως είναι βλάβη, γι' αυτό και το δήλωσα, αλλά αφού λένε ότι κάνουν εργασίες, θα περιμένω και θα δω... Μου κάνει εντύπωση πάντως, που ο πρώτος αναμεταδότης έχει τόσο καλό σήμα και το κινητό τον αλλάζει... Στην Πανόρμου που κατέβηκα σήμερα το βράδυ, πιο πολύ 3G έπιανε και τη Δευτέρα βράδυ έπαιζε με GPRS!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Το iPhone 5 είναι συμβατό με το 4G της Wind? Ναι ειναι συμβατό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Μηπως ξερει κανεις κατι συγκεκριμενο για το ποτε θα μπει 4g στην περιοχη του Κιλκις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ναι ειναι συμβατό. Δεν νομίζω. Εκτος και αν βάζει 1800 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Να αναφέρω και εγώ μετά από πρωινό ταξίδι προς ΑΘΗΝΑ από Πάτρα , υπάρξη δικτύου 4G σε Ξυλόκαστρο, Κιάτο και Κόρινθο. Ως εκ τούτου, σε όλη τη διαδρομή της Εθνικής από Ξυλόκαστρο έως και διυλιστήρια Βαρδινογιάννη, υπάρχει δίκτυο 4G με πολύ καλή απόκριση και ταχύτητες ανάλογα το σήμα (εγώ επιασα σε 3 τεστ 35Mbps, 66 και 82Μbps). Από εκεί έως και το Δαφνί μόνο 3g και σε ορισμένες περιοχές edge. ps Να δω ΠΟΤΕ θα μπει και στην Πάτρα το 4G. Όταν μπεί σε όλη την Ελλάδα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) WIND 4G χθες το απόγευμα, στα Άνω Βριλήσσια (Αττικής). Με 3 σκάλες σήμα, έπιασα 8 Mbps download και 1 Mbps upload! Tragic! Πάντως μέχρι ψηλά στην Πεντέλη που είχα πάει χθες, η WIND είχε κανονικά 4G, έστω και με 2 σκάλες και 5-6 Mbps ταχύτητα download... Το Σάββατο είχα πάει στα Άνω Ιλισια Ζωγράφου και με το ζόρι έπιανε 3G, την περισσότερη ώρα έπιανε EDGE, νομίζω 4G δεν έπιασε ποτέ εκεί πάνω, παρά μόνο λίγο χαμηλότερα στα Ιλισια... Edited September 14, 2015 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Πυργο Αθηνών μόνο 2600 προς το παρών αλλά πολύ καλό 3G around 35mbps. Ανάμενε carrier aggregation. Οι κεραίες του Πύργου κοιτάνε προς Αμαλιας και Βας. Σοφίας. Καθόλου προς Γουδί και Μιχαλακοπούλου ... Είναι πολύ tilted for lte ατους πυργους μονο η γουιντ εχει κεραιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δεν νομίζω. Εκτος και αν βάζει 1800 4G. η γυναικα μου εχει iphone 5 και πιανει 4G με vodafone κανονικα. Τωρα αν δε πιανει με wind δε γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Σε 3g που εκπέμπει;; 2100 και; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Μονο 2100 η γουιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts