Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν τα είπαμε γιατί τους μοιραζα 4g και ο αμερικανός ερχονταν συνέχεια ειδοποιήσεις..μέτρηση 97.8mbs

δεν είναι κατανοητό όπως γράφεις .... τι είναι η μέτρηση στα 97.8 ;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Ναι συγγνώμη,η μέτρηση ταχύτητας ήταν 97.8 Mb/s και εννοούσα ότι Επειδή ερχόντουσαν συνέχεια ειδοποιήσεις στο s6 του κοντεψαμε να μην τα πούμε

Φιλικά Γιώργος

Το ξέρω αλλο στο μαγαζί έλεγαν ότι έχει λήξει η εγγύηση (ότι να ναι) και ότι πρέπει να χρεωθω 5€ :mad:

Έφυγε μέιλ για πίστωση του λογαριασμού με το που γύρισα στο σπίτι...

Ήρθε και πριν λίγες μέρες η πίστωση:

Αξιότιμε κύριε Ζ.,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας χχ-χχχχχχχ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκ παραδρομής το κατάστημα σας χρέωσε την αλλαγή κάρτας sim και ως εκ τούτου έχουμε προβεί σε πίστωση του ποσού των 5 ευρώ με ανανέωση χρόνου ομιλίας στον αριθμό σας.

Με εκτίμηση,

WIND Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Ένα μπράβο στην Wind ένα :down: στο κατάστημά της στην Πάτρα στην Έλλ. Στρατιώτη (απαράδεκτη συμπεριφορά για μια ακόμα φορά).

But for chips and for freedom

I could die

NOMBRE D'OR JEWELRY

Χανιά Σφακιά... Νότια Κρήτη στης περιοχές: φοίνικας, λουτρό, γλυκά νερά, Παλαιοχωρα, Γιαλισκαρι, Αγία Ρούμελη... Το σήμα της wind είναι απλά χάλια... Κυριολεκτικά Χάλια... Πήρα και Mobile broadband Internet με mifi και τσάμπα τα χρήματα μου... Τιποτα απολύτως... Έχασα τα λεφτά μου... Με το ζόρι είχα φωνή και σύνδεση στο ίντερνετ μηδέν... Απαράδεκτο... Ο διπλανος μου cosmote συνέχεια 4 G... Στης ίδιες ακριβώς περιοχές... Έμεινα πολύ απογοητευμενος... Παρά πολύ

καλησπέρα τον Ιουνιο που πηρα 4g συσκευη εκανα αναζητηση 4g δικτυων στην περιοχη και μου ειχε βγαλει μονο την Cosmote 4g , τωρα που ξανα εκανα αναζητηση μου εβγαλε και την wind 4g , ακομα να βαλουνε κεραια 4g στην Vodafone, για την Vodafone μονο hsdpa εχει .

Ενώ εχω και μια σημ wind δεν εχω δοκιμασει το δικτυο της wind 4g ακομα.

( εχω καταλαβει ότι το καλοκαιρι κανουνε αναβαθμιση στις κεραιες κινητης τηλεφωνιας σε όλα τα δικτυα ! επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνηθως κανουνα αναβαθμιση το καλοκαιρι και το βλέπεις και όχι τον χειμωνα... ) .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

καλησπέρα τον Ιουνιο που πηρα 4g συσκευη εκανα αναζητηση 4g δικτυων στην περιοχη και μου ειχε βγαλει μονο την Cosmote 4g , τωρα που ξανα εκανα αναζητηση μου εβγαλε και την wind 4g , ακομα να βαλουνε κεραια 4g στην Vodafone, για την Vodafone μονο hsdpa εχει .

Ενώ εχω και μια σημ wind δεν εχω δοκιμασει το δικτυο της wind 4g ακομα.

( εχω καταλαβει ότι το καλοκαιρι κανουνε αναβαθμιση στις κεραιες κινητης τηλεφωνιας σε όλα τα δικτυα ! επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνηθως κανουνα αναβαθμιση το καλοκαιρι και το βλέπεις και όχι τον χειμωνα... ) .

Και χειμώνα κάνουν αναβαθμίσεις και συντηρήσεις.... Σε ποια περιοχή είσαι ;

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μπορώ να πω και εγω με την σειρα μου...οτι με την wind δεν ειχα σχεδόν ποτε πρόβλημα...ουτε στα δεδομένα (στα μερη που κινούμε Θεσ/νικη-Περαια-Σιθωνια) ουτε στην φωνη. Φετος πηγα διακοπες στην Θάσο...για 8 μερες και μπορω να πω οτι την γύρισα σχεδόν ολη. Το σήμα για την φωνή παρα πολυ καλο. Τα δεδομένα...απλα ΑΘΛΙΟ. Ουτε καν Edge...Συνέχεια G....και πολλές φορές δεν ανοιγε ουτε το face. Βεβαια δεν ειχα για να συγκρίνω με τις αλλες εταιρίες !!!

Ήρθε και πριν λίγες μέρες η πίστωση:

Ένα μπράβο στην Wind ένα :down: στο κατάστημά της στην Πάτρα στην Έλλ. Στρατιώτη (απαράδεκτη συμπεριφορά για μια ακόμα φορά).

Πρέπει να έχω γράψει και εγώ παλιότερα αντίστοιχα περιστατικά. Αλήτες το λιγότερο στο συγκεκριμένο κατάστημα. Εγώ τους ξεμπρόστιασα μέσα στο κατάστημα καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Και χειμώνα κάνουν αναβαθμίσεις και συντηρήσεις.... Σε ποια περιοχή είσαι ;

Κερατέα! πάντως και στο Μεσολόγγι που ήμουνα φοιτητής πάντα μετά το καλοκαίρι έβλεπα την αναβάθμιση στο δίκτυο!

Θεσσαλονίκη μέτριο το σήμα 4g η ταχύτητες είναι καλές αλλά η κάλυψη μέτρια κ στ κέντρο ακόμα σε μερικά σημεία δεν. πάραυτα τη καλύτερη μέτρηση τη πήρα τελικά....50 mbps με speed test.

Θεσσαλονίκη μέτριο το σήμα 4g η ταχύτητες είναι καλές αλλά η κάλυψη μέτρια κ στ κέντρο ακόμα σε μερικά σημεία δεν. πάραυτα τη καλύτερη μέτρηση τη πήρα τελικά....50 mbps με speed test.

Σε ποια σημεία τo συνάντησες ; Τι συσκευή έχεις ; Μήπως η συσκευή σου δεν υποστηρίζει την 800άρα ; Στην wind την έβαψες αν δεν υποστηρίζει την 800 αφού είναι η βασική τους μπάντα στο 4g. Αν έπιανες τις άλλες (1800 / 2600) σίγουρα θα είχες θέματα κάλυψης αφου τις έχουν μόνο σε συγκεκριμένα σημεία.

Θεσσαλονίκη ήταν υποδειγματική πριν λίγες ήμερες που την επισκέφτηκα και πολύ καλύτερη σε κάλυψη κατά μέσο ορό στα σημεία που βρισκόμουν από τις άλλες. Στο Zenfone 2 μου έδωσε 78.5 mbps και στο note4 72mbps.

Όπου παίζει carrier aggregation το σήμα δείχνει χαμηλό. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχουν carrier με καλό σήμα. Αυτό θελεο field test. Expect to be true σε εμπορική εφαρμογή αντροιντ

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε οποιο άτομο δώσουν αυτή την κάρτα σε αντικατάσταση θα πρέπει να ξέρει ότι η κάρτα είναι 4g. και 64k το 64k δεν το λέει επάνω το "τσεκαρα" με το 1231 της wind ο κωδικός της κάρτα θα πρέπει να είναι 893010100xxxxxxxxxx

http://i62.tinypic.com/2zjkwfm.jpg

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τέτοια ακριβώς κάρτα πήρα τον Ιούνιο, και φυσικά δούλεψε με το 4G αμέσως.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Σε ποια σημεία τo συνάντησες ; Τι συσκευή έχεις ; Μήπως η συσκευή σου δεν υποστηρίζει την 800άρα ; Στην wind την έβαψες αν δεν υποστηρίζει την 800 αφού είναι η βασική τους μπάντα στο 4g. Αν έπιανες τις άλλες (1800 / 2600) σίγουρα θα είχες θέματα κάλυψης αφου τις έχουν μόνο σε συγκεκριμένα σημεία.

Θεσσαλονίκη ήταν υποδειγματική πριν λίγες ήμερες που την επισκέφτηκα και πολύ καλύτερη σε κάλυψη κατά μέσο ορό στα σημεία που βρισκόμουν από τις άλλες. Στο Zenfone 2 μου έδωσε 78.5 mbps και στο note4 72mbps.

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) - SM-N915FY φιλε εχω την 800 και παραυτα οχι δε στης καμαρες ολη η ευθεια μεχρι λευκο δεν ειχα σχεδον καθολου ενω αυτοί λενε οτι εχουν. έπιανα σε αρκετα σημεια και μπορώ να πω οτι ειμαι ικανοπιοιμενος... αλλα μαχ 50 πηγα και διπλα μου ο φιλος μου με κοτε με 4τζι και πηγε και 110 αλλα δεν με πειράζει ειναι υπερ αρκετο για μενα....

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) - SM-N915FY φιλε εχω την 800 και παραυτα οχι δε στης καμαρες ολη η ευθεια μεχρι λευκο δεν ειχα σχεδον καθολου ενω αυτοί λενε οτι εχουν. έπιανα σε αρκετα σημεια και μπορώ να πω οτι ειμαι ικανοπιοιμενος... αλλα μαχ 50 πηγα και διπλα μου ο φιλος μου με κοτε με 4τζι και πηγε και 110 αλλα δεν με πειράζει ειναι υπερ αρκετο για μενα....

Exynos I guess.....

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ περίεργο γιατί από τα σημεία που είχα περάσει από τα ίδια σημεία και είχα full σήμα και ταχύτητα (εθνικής αμύνης μέτρησα σε 4 σημεία από καμάρες μέχρι το λευκό πύργο) και με δυο συσκευές (Note 4 & Zenfone 2). Είσαι από Θεσσαλονίκη ; Μπορείς να περάσεις πάλι μήπως ήταν κάτι παροδικό ;

Θα πω και στον συνεργάτη μας να περάσει να μετρήσει γιατί είναι εκεί κοντά.

Edited by cmvr