Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο να "καταπίνει" τα ΜΒ το 4g, μου φαίνεται τελείως παράλογο σα σκέψη

τα ίδια πράγματα που βλέπεις τα βλέπεις πιο γρήγορα (σε ιδανικές συνθήκες, όχι το χάλι που ζούμε αυτές τις μέρες)

το μόνο κακό με το lte είναι ότι σου πίνει τη μπαταρία και τίποτε άλλο, γιατί να σου φάει πιο γρήγορα τα δεδομένα; :wacko:

ειναι λογικο να σου καταναλωνει περισσοτερα mb μονο οταν βλεπεις online streaming αλλιως δεν νομιζω να καταναλωνει αρκετο ογκο.

το ποστάρω και εδώ μια και έχει σχέσει με το 4G της wind.

γνωρίζει κανείς αν οι κάρτες SIM με το δωρεάν mobile broadband που παίρνουμε οι κάτοχοι double play, χρειάζονται αλλαγή για 4G ;

αν ναι, η αλλαγή γίνεται δωρεάν όπως και στα καρτοκινητά;

ρωτάω γιατί πήγα σε κατάστημα και τα παιδιά δεν ήξεραν αν μπορεί/πρεπει να γίνει η αλλαγή αλλά και ποια κάρτα να μου δώσουν, γιατί είχαν 2 ειδών κάρτες, μία για καρτοκινητά και μία για συμβόλαια, για mobile broadband δεν είχαν κάτι.

έχει αλλάξει κανείς την συγκεκριμένη κάρτα SIM του?

Αυτή τι στιγμή είμαι συκιές Επταπυργιου στα κάστρα κάτω απο τον περιφερειακό και εχω e πριν 1 χρόνο στο ίδιο σημείο είχα g..

Χρόνιο το πρόβλημα εκεί. Δεν υπάρχει σταθμός. Μόνο Vodafone / Cosmote έχουν..Κι αυτές, ανάλογα το σημείο, έχουν τα θεματάκια τους. Μέσα στα κάστρα, σε σπίτια κλπ, καλύτερο 3G η Vodafone από Cosmote. Η Wind έπασχε σ'αυτά τα μέρη ανέκαθεν

Λιβαδεία πιάνει?

ξέρει κανείς?

Λιβαδειά έπιανε H+ όταν είχα ανέβει για πάσχα. Αγία Τριάδα Η+, Αγία Άννα Η, διαδρομή Αγία Άννα μέχρι Αρβανίτσα Η και παραλία Σαράντη Η.

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Το θέμα παραμένει το ίδιο. Η ποιότητα του δικτύου και η κάλυψη ιδιαίτερα στην επαρχία.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δυστυχώς τα πράγματα είναι χάλια και στην voda σε Πολλά σημεία...μένω ασπροβαλτα για όσους είναι από Θεσσαλονίκη..έξω από το χωριό πολύ εικονικό σήμα..έδειχνε 3g και δεν συνδεόταν...επεφτε σε 2g και κουνιόταν...από σήμερα cosmote...2 γραμμές 4G 2 μετρήσεις..ευτυχώς η wind παραμενει πολύ πιο φθηνή

[ATTACH]60579[/ATTACH]

Φιλικά Γιώργος

Wind(F2G) με 4G στην Πλατεια Αριστοτελους.Το speedtest το εκανε φιλος με Lg g3.

([ATTACH]60607[/ATTACH]

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Wind(F2G) με 4G στην Πλατεια Αριστοτελους.Το speedtest το εκανε φιλος με Lg g3.

([ATTACH]60607[/ATTACH]

Καλά οι ταχύτητες άθλιες και αστείες. Ελπίζω σε μελλοντική βελτίωση! Με 3g καλύτερα τα πάει πάντως! Νομίζω πως με τη wind δεν αξίζει να έχεις ακόμα τουλάχιστον 4G, χάνεις και μπαταρία αλλά και ταχύτητα...

Γεια σας. Υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη που έχει 4g με wind; Έχω f2g εδώ και ενάμισι χρόνο. Χρειάζεται να βαλω αλλη κάρτα Sim για να έχω 4g(nexus 5). Σε ενα κατάστημα wind μου είπαν ότι δε χρειάζομαι αλλά δεν τους πολύ πιστεύω.

Γεια σας. Υπάρχει κανείς από Θεσσαλονίκη που έχει 4g με wind; Έχω f2g εδώ και ενάμισι χρόνο. Χρειάζεται να βαλω αλλη κάρτα Sim για να έχω 4g(nexus 5). Σε ενα κατάστημα wind μου είπαν ότι δε χρειάζομαι αλλά δεν τους πολύ πιστεύω.

ναι θα χρειαστεί να αλλάξεις την κάρτα sim ! Απο όσο ξέρω είναι δωρεάν!

Τα καρτοκινητά πρέπει να αλλάξουν sim για να έχουν 4G. Μπες στο site της wind και τύπωσε το. Γράφει κιόλας ότι η αντικατάσταση είναι δωρεάν.

Τα καρτοκινητά πρέπει να αλλάξουν sim για να έχουν 4G. Μπες στο site της wind και τύπωσε το. Γράφει κιόλας ότι η αντικατάσταση είναι δωρεάν.

Ξέρει κάποιος για ποιό λόγο πρέπει να αλλαχθεί η SIM; Απ' όσο ξέρω μόνο δύο τύποι υπάρχουν, οι SIM και οι USIM, με τις δεύτερες απλώς να παρέχουν πιο ασφαλή κρυπτογράφηση και μεγαλύτερη χωρητικότητα σε επαφές. Οι USIM εμφανίστηκαν μαζί με το 3G και στην αρχή έλεγαν ότι πρέπει να αντικαταστήσει κανείς τη SIM με USIM για να έχει 3G, πράγμα που τελικά δεν ίσχυσε. Η SIM κάρτα μου από το 1998 δουλεύει άψογα με όλες τις υπηρεσίες. Τι επιπλέον προσφέρει αυτή η κάρτα που δίνουν σε σχέση με την παλιά λοιπόν και γιατί η παλιά δεν μπορεί να συνδεθεί στο LTE;

Ξέρει κάποιος για ποιό λόγο πρέπει να αλλαχθεί η SIM; Απ' όσο ξέρω μόνο δύο τύποι υπάρχουν, οι SIM και οι USIM, με τις δεύτερες απλώς να παρέχουν πιο ασφαλή κρυπτογράφηση και μεγαλύτερη χωρητικότητα σε επαφές. Οι USIM εμφανίστηκαν μαζί με το 3G και στην αρχή έλεγαν ότι πρέπει να αντικαταστήσει κανείς τη SIM με USIM για να έχει 3G, πράγμα που τελικά δεν ίσχυσε. Η SIM κάρτα μου από το 1998 δουλεύει άψογα με όλες τις υπηρεσίες. Τι επιπλέον προσφέρει αυτή η κάρτα που δίνουν σε σχέση με την παλιά λοιπόν και γιατί η παλιά δεν μπορεί να συνδεθεί στο LTE;

δεν γνωριζω το μονο που ξερω ειναι οτι γραφει επανω multi sim 64k .

Έτσι ακριβώς .

Η κάρτα που πρέπει να έχει κάποιος για να έχει πρόσβαση στο 4G δίκτυο της Wind , πρέπει να λέει Μulti sim 64K .

Εγώ πάντως ο μόνος λόγος που μένω στην wind είναι οι τιμές της στο καρτοκινητο που έχω. Στην κοσμοτε είχα πολύ ταχύτερο ίντερνετ στα Γιάννενα , όμως ακριβότερο.

Ήμουν Αθήνα 2 μέρες και έκανα ένα speedtest έξω από το ξενοδοχείο president με h+ φουλ σήμα. Δεν έχω αλλάξει την σιμ οπότε δεν μπορούσα να πιάσω 4g. Τα αποτελέσματα ήταν

Στις 4μμ : download 2.52

upload 0.84

Στις 11.30μμ : download 7.34

upload 3.39

Τα αποτελέσματα είναι από nexus 6.

Βέβαια είχα και αρκετές διακοπές όπου ενώ είχα φουλ σήμα, και έδειχνε πως είχα σύνδεση, δεν φόρτωνε τίποτα για 1-2 λεπτά.

Εγώ έχω δει αλλά με χαμηλές ταχύτητες και για λίγο. Στη συνέχεια γυρνάει σε 3g.Άλλαξα πρόσφατα κάρτα δωρεάν στο κατάστημα της wind της Παπαναστασιου..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Έτσι ακριβώς .

Η κάρτα που πρέπει να έχει κάποιος για να έχει πρόσβαση στο 4G δίκτυο της Wind , πρέπει να λέει Μulti sim 64K .

Σύμφωνοι. Πρέπει να είναι η 4G MBB Multi USIM για να σε αφήσει η Wind να συνδεθείς στο δίκτυό της.

ΓΙΑΤΙ ξέρει κάποιος χριστιανός;

Καλά οι ταχύτητες άθλιες και αστείες. Ελπίζω σε μελλοντική βελτίωση! Με 3g καλύτερα τα πάει πάντως! Νομίζω πως με τη wind δεν αξίζει να έχεις ακόμα τουλάχιστον 4G, χάνεις και μπαταρία αλλά και ταχύτητα...

Οντως Βασιλη,εγω βγαζω 5,3 με H+

Χαμηλές ταχύτητες , όντως .

Ελπίζουμε σύντομα σε μεγαλύτερες .

Και γω το ελπιζω,βλεπω τα 100+ της πρασινης και τρελαινομαι...

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σύμφωνοι. Πρέπει να είναι η 4G MBB Multi USIM για να σε αφήσει η Wind να συνδεθείς στο δίκτυό της.

ΓΙΑΤΙ ξέρει κάποιος χριστιανός;

Η κρυπτογράφηση που παρέχουν οι παλιές δεν είναι συμβατή με τις ρυθμίσεις του LTE δικτύου της Wind.

Η κρυπτογράφηση που παρέχουν οι παλιές δεν είναι συμβατή με τις ρυθμίσεις του LTE δικτύου της Wind.

Στους συνδρομητές συμβολαίου γιατί δεν χρειάζεται;Εδιναν άλλου τύπου κάρτες;

καλά πέρα από το ότι μειώθηκε η ήδη μέτρια ταχύτητα, το internet στη δική μου περιοχή γενικά (γλυφάδα και γύρω) πάει σκατά λιγό πριν και αφού τελείωσε η προσφορά

έχω απελπιστεί τόσο που έχω αρχίσει να ψάχνω wifi για να κάνω δουλειά, τι κάνουν οι τύποι και πάει τόσο χάλια το σήμα τους; ποτέ στα τόσα χρόνια δεν είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα

Αντε να το πω αλλη μια internet και wind απλα δεεεννν!!!

είναι ένας από τους λόγος που έχω και άλλη κάρτα να κάνω την δουλειά μου σωστά!!!

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Στους συνδρομητές συμβολαίου γιατί δεν χρειάζεται;Εδιναν άλλου τύπου κάρτες;

Και αντί να φτιάξουν την κρυπτογράφηση έτσι ώστε να παίζει με όλες τις κάρτες, σε βάζουν να αλλάζεις SIM. Πολύ έξυπνο. Τώρα τους έπιασε η πρεμούρα με την ασφάλεια.

• The title was changed to Nova 4G