dchris79 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Την πήρα από το κατάστημα της οδού Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη .Είχε προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση πριν να πάω όπου με ενημέρωσαν ότι είχαν έρθει οι καινούργιες κάρτες sim για 4G . Βέβαια εγώ πήγα οργανωμένος και είχα βγάλει φωτοτυπία εκείνο το κομμάτι από την ιστοσελίδα της wind όπου ανέφερε ότι η αλλαγή θα γίνεται δωρεάν στα καρτοκινητά . Δεν είχα κανένα πρόβλημα όμως και μου την αλλάξανε δωρεάν Σε ευχαριστώ για την απάντηση αντε με το καλό να δεις και 4g Θεσσαλονίκη :) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου , αν και λόγω της καθόδου μου στην Αθήνα για το Πάσχα μάλλον εκει θα πρωτοδώ 4G απο την Wind ....:D Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Και γω σημερα τις αλλαξα στην Βενιζέλου!! Πηγα κατα τις 8:30 9 παρα κατευθείαν τις άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έβλεπα αρκετό καιρό τα μηνύματά σας ώς επισκέπτης, κι επειδή δεν μπορώ να τα βρω για να τα κάνω quote, απλά γράφω σε μερικά. 1) Όσοι είστε Αθήνα, δοκιμάστε για αλλαγή το κατάστημα που είναι στο Σύνταγμα. Μέσα σε 10 λεπτά είχε περάσει τον καινούργιο σειριακό και η 4G κάρτα είχε ενεργοποιηθεί. 2) Δεν μου τρώει data σε 4G, αλλά σε 3G κανονικά. 3) Συμφωνώ με τον φίλο που είπε ότι κάποιες φορές τρώει σκαλώματα και δεν ανοίγει τίποτα. Το είδα πριν από λίγο, ενώ σε speedtest έδωσε 7Mbps, ούτε εικόνα στο Instagram δεν άνοιγε. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου , αν και λόγω της καθόδου μου στην Αθήνα για το Πάσχα μάλλον εκει θα πρωτοδώ 4G απο την Wind ....:D Λάθος quote έκανα. :p ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω σημερα τις αλλαξα στην Βενιζέλου!! Πηγα κατα τις 8:30 9 παρα κατευθείαν τις άλλαξε. Τυχερός ήσουν εγώ πήγα το απόγευμα κατά τις 19:00 και μου είπαν ότι τελείωσαν και περιμένουν να φέρουν καινούριες. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Σύνταγμα πιάνει 4G;Πήρα 4G SIM αν και ήδη είχα επιλογή για LTE, αλλά δε βλέπω πουθενά 4G.Μήπως πρέπει να ζητήσω να μου το ενεργοποιήσουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Σύνταγμα πιάνει 4G;Πήρα 4G SIM αν και ήδη είχα επιλογή για LTE, αλλά δε βλέπω πουθενά 4G.Μήπως πρέπει να ζητήσω να μου το ενεργοποιήσουν; τελειώνει η καρτούλα σου σε 101000 όπως του φίλου παραπάνω;; Αν ναι, κάνε κι ένα restart καλού κακού και αν δεν.... δεν. Για να σιγουρευτείς, βάλε το net monitor για να δεις τι μπορεί να δώσει η κεραία, άσχετα με το τι παίρνεις. http://s28.postimg.org/b6paj4y3x/2015_03_30_07_03_46.jpg Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 τελειώνει η καρτούλα σου σε 101000 όπως του φίλου παραπάνω;; Αν ναι, κάνε κι ένα restart καλού κακού και αν δεν.... δεν. Για να σιγουρευτείς, βάλε το net monitor για να δεις τι μπορεί να δώσει η κεραία, άσχετα με το τι παίρνεις. http://s28.postimg.org/b6paj4y3x/2015_03_30_07_03_46.jpg Δε νομίζω να φταίει η SIM.Q έχω, μου έδωσαν την πορτοκαλί.Επανεκκίνηση επίσης έκανα.Οπότε στο Σύνταγμα που πρέπει να έχει 4G θα έπρεπε να πιάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Δεν ξέρω αν πιάνει σύνταγμα, καθώς δεν έτυχε να το δοκιμάσω. Βόρεια προάστεια πάντως πιάνει μια χαρά. Εναλλακτικά, αν έχεις android συσκευή δοκίμασε να πληκτρολογήσεις *#*#4636#*#* στον dialer. Σε αυτό το μενού που σου βγάζει πήγαινε στην πρώτη επιλογή (πληροφορίες τηλεφώνου), κάνε scroll λίγο πιο κάτω και εκεί που λέει ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου δοκίμασε να βάλεις lte only (σημείωσε την επιλογή που είχε από πριν για να το ξαναφτιάξεις αν χρειαστεί, αν και νομίζω πως με restart το επαναφέρει). Με αυτόν τον τρόπο, εδώ στα Νότια που είμαι εγώ και δεν μπαίνει με τίποτα ή πολύ σπάνια σε 4G λόγω αδύνατου σήματος, το κάνω να μπει "με το ζόρι". Αλλά να έχεις υπόψιν πως τίποτα δεν είναι στάνταρ. Με Q ένα βράδυ δεν έπιανα σήμα με τίποτα(με τον τρόπο που περιγράφω προηγουμένως, ήταν χωρίς σύνδεση γιατί δεν έβρισκε τίποτα), ενώ το επόμενο πρωί μπορούσα, έστω και σε χαμηλά επίπεδα. Πιστεύω πως το δίκτυο λειτουργεί δοκιμαστικά και για αυτό το δίνει και δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Δεν ξέρω αν πιάνει σύνταγμα, καθώς δεν έτυχε να το δοκιμάσω. Βόρεια προάστεια πάντως πιάνει μια χαρά. Εναλλακτικά, αν έχεις android συσκευή δοκίμασε να πληκτρολογήσεις *#*#4636#*#* στον dialer. Σε αυτό το μενού που σου βγάζει πήγαινε στην πρώτη επιλογή (πληροφορίες τηλεφώνου), κάνε scroll λίγο πιο κάτω και εκεί που λέει ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου δοκίμασε να βάλεις lte only (σημείωσε την επιλογή που είχε από πριν για να το ξαναφτιάξεις αν χρειαστεί, αν και νομίζω πως με restart το επαναφέρει). Με αυτόν τον τρόπο, εδώ στα Νότια που είμαι εγώ και δεν μπαίνει με τίποτα ή πολύ σπάνια σε 4G λόγω αδύνατου σήματος, το κάνω να μπει "με το ζόρι". Αλλά να έχεις υπόψιν πως τίποτα δεν είναι στάνταρ. Με Q ένα βράδυ δεν έπιανα σήμα με τίποτα(με τον τρόπο που περιγράφω προηγουμένως, ήταν χωρίς σύνδεση γιατί δεν έβρισκε τίποτα), ενώ το επόμενο πρωί μπορούσα, έστω και σε χαμηλά επίπεδα. Πιστεύω πως το δίκτυο λειτουργεί δοκιμαστικά και για αυτό το δίνει και δωρεάν. Ωραίος!Το έβαλα Lte only και κατάφερα να πιάσω 1-2 γραμμές 4G στο Περιστέρι![ATTACH]58891[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Φιλε φυσικα και εχει 4G στο Συνταγμα.... Παντου στην Αθηνα στο κεντρο και στις περισσοτερες περιοχες στα προαστια βλεπω 4G, αλλα οι ταχυτητες παραμενουν χαμηλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 τελικά άρχισε κι εμένα να μου ρίχνει τα δεδομένα όταν δεν είμαι σε lte, οπότε το ανέμελο τσάμπα τελείωσε ευτυχώς βέβαια στα περισσότερα μέρη που κινούμαι πιάνω και είμαι ακόμα σχεδόν στη μέση του μήνα μέχρι την επόμενη ανανέωση, οπότε μια χαρά Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Φιλε φυσικα και εχει 4G στο Συνταγμα.... Παντου στην Αθηνα στο κεντρο και στις περισσοτερες περιοχες στα προαστια βλεπω 4G, αλλα οι ταχυτητες παραμενουν χαμηλες. +1. 8Mbps με φουλ σήμα στην Πανεπιστημίου είναι θέμα. Πάντως στη διαδρομή Πατησίων - Συγγρού Φιξ (Κουκάκι) υποδειγματική συμπεριφορά στην ποιότητα, όχι τόσο στην ταχύτητα, όσο στην κάλυψη καθώς ακόμα και σε σημεία με σχεδόν μηδενική κάλυψη LTE, δεν είδα καθόλου να πέφτει σε κάτι άλλο (πάρα μόνο η μπαταρία εξαφανίστηκε). Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Θεσσαλονίκη πότε να περιμένουμε?αλλαξα σιμ το νοεμβρη σε F2G πρέπει να ξανά αλλάξω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Θεσσαλονίκη πότε να περιμένουμε?αλλαξα σιμ το νοεμβρη σε F2G πρέπει να ξανά αλλάξω??? Δυστυχώς πρέπει να αλλάξουμε πάλι κάρτα και εμείς που πήραμε πρόσφατα.. Ας έρθει πρώτα το 4g στη Θεσσαλονίκη και βλέπουμε Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Συμφωνώ... Κάλυψε πρώτα σωστά όλη τη χώρα με 3G, και έπειτα προχώρα στο 4G...!! Είπαμε. Κάποιος είχε πει κάλυψε πρώτα με 2G και μετά πήγαινε σε 3G. Αυτο κάνουν. Όταν καλύψουν το 2G θα πάνε σε 3G. Βέβαια με τη λογική σου κακώς έχουμε και adsl. Θα επρεπε να παμε σε Isdn παντού πρώτα. Και πχ επειδή στο Βόλο δεν μπορούν να σταυρώσουν κεραία θα πρεπει να περιμένει όλη η Ελλάδα μέχρι να βάλουν 3 η και 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Καλημέρα τελικά άλλαξα και εγώ τις F2G κάρτες μου στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της Βενιζέλου. Ήθελα να ρωτήσω στις Q κάρτες δεν ισχύει η αλλαγή τους δωρεάν, γιατί μου είπαν ότι η Q χρεώνεται κανονικά η αλλαγή δεν ανήκει στην καρτοκινητή της Wind και επιπλέον ότι η Q δεν θα έχει 4G ακόμη και αν έρθει για την υπόλοιπη Wind. Διαχωρίζουν την Q εντελώς με τη Wind. Στο site της Wind όμως την Q την έχουν μαζί με τα καρτοκινητά. Ισχύει αυτό; Edited April 3, 2015 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλημέρα τελικά άλλαξα και εγώ τις F2G κάρτες μου στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της Βενιζέλου. Ήθελα να ρωτήσω στις Q κάρτες δεν ισχύει η αλλαγή τους δωρεάν, γιατί μου είπαν ότι η Q χρεώνεται κανονικά η αλλαγή δεν ανήκει στην καρτοκινητή της Wind και επιπλέον ότι η Q δεν θα έχει 4G ακόμη και αν έρθει για την υπόλοιπη Wind. Διαχωρίζουν την Q εντελώς με τη Wind. Στο site της Wind όμως την Q την έχουν μαζί με τα καρτοκινητά. Ισχύει αυτό; Σαχλαμάρες λένε μήπως και μαζέψουν κάνα ταληρο.Εγώ Q έχω, δωρεάν την άλλαξα και πιάνω 4G.Δοκίμασε άλλο κατάστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Κι εγώ άλλαξα 2 Q εντελώς δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Καλημέρα τελικά άλλαξα και εγώ τις F2G κάρτες μου στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της Βενιζέλου. Ήθελα να ρωτήσω στις Q κάρτες δεν ισχύει η αλλαγή τους δωρεάν, γιατί μου είπαν ότι η Q χρεώνεται κανονικά η αλλαγή δεν ανήκει στην καρτοκινητή της Wind και επιπλέον ότι η Q δεν θα έχει 4G ακόμη και αν έρθει για την υπόλοιπη Wind. Διαχωρίζουν την Q εντελώς με τη Wind. Στο site της Wind όμως την Q την έχουν μαζί με τα καρτοκινητά. Ισχύει αυτό; Ο,τι να ναι οι ανθρωποι. :wacko: Δεν εχω δει χειροτερη εξυπηρετηση απο αυτη των καταστηματων wind. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παντως επειδη μενω Ιταλία και εχω και ιταλικη wind εδω δεν κλεινουν τα data στο 4G οταν κανω κλησεις. Λογικα θα το φτιαξουν και στην Ελλαδα σιγα σιγα... σε vodafone/cosmote πως συμπεριφερεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Otinanai2015 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα στις τηλεφωνικές κλήσεις όταν έχει ενεργο 4g. Εμένα πολλές φορές επειδή το έχω ενεργό και κάνει μεταπτωση κατά την διάρκεια της κλήσης πολλές φορές αποσυνδεεται η κλήση ή δεν ακούω τίποτα από την άλλη γραμμή. Όταν εχω 3g δεν το κάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδιά και εγώ άλλαξα σιμ για f2g νούμερο στο mall, δινουνε κανονικα χωρίς χρέωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Προς το παρόν,ελάχιστα είναι τα δίκτυα παγκοσμίως που υποστηρίζουν VoLTE ώστε να δρομολογείται η κλήση από το LTE δίκτυο. Άρα, γίνεται μετάπτωση σε 3G/GSM & μετά γίνεται επαναφορά σε LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Το 4G αρχιζει και εξαπλωνεται.Εμαθα οτι τον επομενο μηνα,η Θεσσαλονικη θα εχει προσβαση στο 4G.Για καρτα SIM θελει ταυτοποιηση στοιχειων; Γιατι σημερα πηγα στο Καταστημα Χαριλαου και στην αρχη με ζητησαν χρηματα,μετα τους ειπα οτι ειναι τζαμπα αλλα με ειπαν οτι θελει και ταυτοποιηση. :/ Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts