kargeo Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 σχετικα με τον φορτιστη (το περιμενω απο αγγλια ) τι κανω????? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 μεσω vpn φτειαξε google λογαριαμσμο στην χωρα που σε ενδιαφερει:cool::happy::p Με τίναξες τα μυαλά.το είχα ξεχάσει τελείως! Και λέω γιατί δε γίνεται ρε ****το????? Αύριο το ξεκινάω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 σχετικα με τον φορτιστη (το περιμενω απο αγγλια ) τι κανω????? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.751346 ;) http://www.e-shop.gr/images/PER/PER.751346.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 σχετικα με τον φορτιστη (το περιμενω απο αγγλια ) τι κανω????? Πάρε από άλλο τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Δεν αντεξα!Το παρηγγειλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 σχετικα με τον φορτιστη (το περιμενω απο αγγλια ) τι κανω????? Βάζεις ένα από τα δεκάδες καλώδια-φορτιστές που έχεις ήδη σπίτι! :D Άντε παιδιά καλοριζικο σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 στην ελλαδα ποτε το περιμενουμε και σε τη τιμη ?? γνωριζει καποιος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 στην ελλαδα ποτε το περιμενουμε και σε τη τιμη ?? γνωριζει καποιος? σίγουρα το 1ο 3μηνο του 14 και σε τιμή κανά 500αρικό για το 32άρι ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλησπερα, και εγω το προλαβα το 32αρι την πρωτη ημερα μεσω VPN και F2M και περιμενω να φυγει απο την αποθηκη μεχρι τις 8 Νοεμβριου. Αγορασα και αυτο http://slinks.eu/1b1HvOb για την ασυρματη φορτιση που εχει πολυ καλες κριτικες. Αντε να ερθει να δουμε. Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Mολις επαιξα λιγο με το νεο nexus. Ικανοποιητικη η 4.4. Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει η αλλαγη απο το Nexus 4, μιλωντας για τη συσκευη και μονο. Nαμαι καλα που δε τα εσκασα. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimDan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Όσοι το παραγγείλατε απο UK Play Store σας δέσμευσε κατευθείαν τα λεφτά?Εμένα μου λέει pending εδώ και 4 ώρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Όσοι το παραγγείλατε απο UK Play Store σας δέσμευσε κατευθείαν τα λεφτά?Εμένα μου λέει pending εδώ και 4 ώρες. Ναι. Θα παραμεινει ετσι μεχρι να στο στειλουν απο την αποθηκη. Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimDan Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ναι. Θα παραμεινει ετσι μεχρι να στο στειλουν απο την αποθηκη. Το ελπίζω.Το μόνο που με φοβίζει είναι μη μου το ακυρώσουν λόγω ελληνικής χρεωστικης κάρτας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 οσον αφορα την μπαταρια του που εχει γινει τοσο μεγαλη αρνητικη κριτικη δειτε την απαντηση http://www.talkandroid.com/182101-nexus-5-battery-life-will-be-better-than-expected-thanks-to-qualcomm/ το κινητο ειναι σιγουρα το καλυτερο value for money της αγορας Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Mολις επαιξα λιγο με το νεο nexus. Ικανοποιητικη η 4.4. Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει η αλλαγη απο το Nexus 4, μιλωντας για τη συσκευη και μονο. Nαμαι καλα που δε τα εσκασα. :lol: Απο μπαταρία προλαβες τίποτα να δεις; Edited November 2, 2013 by Superuser Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2366136&d=1383388441 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2366135&d=1383388429 Πηγή: XDA Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Θα βγάζει μια ωρα σίγουρα παραπανω απο το Ν4 δηλαδή. Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πιστεύω πως αν και είναι πολύ καλό τηλέφωνο η μπαταρία του θα απογοητεύσει κάθε απαιτητικό χρήστη όπως το νέξους 4 Που με το ζόρι έβγαζε μια μέρα χρήσης Αντιθέτως το lg g2 αποτι φαίνεται σκιζει σε αυτο το θέμα και το μονο που εχει να ζηλέψει απο το 5 ειναι το pure android Βάζοντας σαν δεδομενο οτι οι τιμές θα ειναι σχεδόν ίδιες στην ελλαδα για τα δυο μοντελα πιστεύω πως το g2 ειναι μονόδρομος http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πιστεύω πως αν και είναι πολύ καλό τηλέφωνο η μπαταρία του θα απογοητεύσει κάθε απαιτητικό χρήστη όπως το νέξους 4 Που με το ζόρι έβγαζε μια μέρα χρήσης Αντιθέτως το lg g2 αποτι φαίνεται σκιζει σε αυτο το θέμα και το μονο που εχει να ζηλέψει απο το 5 ειναι το pure android Βάζοντας σαν δεδομενο οτι οι τιμές θα ειναι σχεδόν ίδιες στην ελλαδα για τα δυο μοντελα πιστεύω πως το g2 ειναι μονόδρομος Εγώ πάλι που θέλω να έχω update στην ώρα τους δεν θα εμπιστευτώ την LG.Γι'αυτό και θα πουλήσω το S4. Ας είναι πιο μικρή η μπαταρία, για τα δικά μου δεδομένα και χρήση δεν θα έχω πρόβλημα. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Πιστεύω πως αν και είναι πολύ καλό τηλέφωνο η μπαταρία του θα απογοητεύσει κάθε απαιτητικό χρήστη όπως το νέξους 4 Που με το ζόρι έβγαζε μια μέρα χρήσης Αντιθέτως το lg g2 αποτι φαίνεται σκιζει σε αυτο το θέμα και το μονο που εχει να ζηλέψει απο το 5 ειναι το pure android Βάζοντας σαν δεδομενο οτι οι τιμές θα ειναι σχεδόν ίδιες στην ελλαδα για τα δυο μοντελα πιστεύω πως το g2 ειναι μονόδρομος Το screenshot του moderator ποιο πάνω το είδες εσυ και υπόλοιποι; Ξέρεις τι σημαίνει 5 ωρες οθόνη ; iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Φυσικα και το είδα.. Ως προιν κάτοχος του 4 έβλεπα κ 4 ώρες οθόνη υπό προϋπόθεσεις.... 5 ώρες βλέπεις το 5 αλλά δεν βλέπω να εχει δεδομένα ανοιχτά .... Δες αντίστοιχα πόστ στου lg το φόρουμ και συγκρινε .... http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Φυσικα και το είδα.. Ως προιν κάτοχος του 4 έβλεπα κ 4 ώρες οθόνη υπό προϋπόθεσεις.... 5 ώρες βλέπεις το 5 αλλά δεν βλέπω να εχει δεδομένα ανοιχτά .... Δες αντίστοιχα πόστ στου lg το φόρουμ και συγκρινε .... Για να δω 4 ώρες οθόνης πρεπει ναμαι προσκολλημένος στο WiFi διπλα .εγω με full χρηση με 3g k wifi βλεπω 3-3.30 ωρες.Δινει καλα στοιχεια παντως.Επισης είναι νωρίς ακόμα να δούμε. Αλλά είχε και ενα υπολοιπο 15% δηλ κανά 20 λεπτο μέχρι να κλείσει περίπου. Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Φυσικα και το είδα.. Ως προιν κάτοχος του 4 έβλεπα κ 4 ώρες οθόνη υπό προϋπόθεσεις.... 5 ώρες βλέπεις το 5 αλλά δεν βλέπω να εχει δεδομένα ανοιχτά .... Δες αντίστοιχα πόστ στου lg το φόρουμ και συγκρινε .... Η μπαταρία ειναι πολυ καλή τελικά και ας ειναι στα 2300mAh όλα τα λεφτά ειναι η 4.4 και ο καινούργιος Qualcomm.ενα μεγάλο μπράβο στην Google :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2506856&page=10 iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Οι πρώτοι κάτοχοι στο xda λένε ότι η μπαταρία δεν είναι τραγική. Ίσα ίσα αναφέρουν 15% βελτίωση με την πρώτη ματιά. Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 για τα λεφτα της ειναι πολυ τιμια συσκευη,ασχετο αλλα περιμενα να ανακοινωθει και το νεο nexus 10 το οποιο ζαχαρωνω αλλα μαλλον ζητω πολλα Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts