supermario Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα ανακοινωθεί ? http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 εχουμε κανενα νεο για το ποτε θα ανακοινωθεί ? Tην Δευτέρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Tην Δευτέρα poy to stirizeis ayto? exeis kapoio link? http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Tην Δευτέρα Εμενα λίγο από νέες φήμες βλέπω ότι λένε 31 του μήνα... SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) εγώ ήδη παρήγγειλα θηκούλα και screen protectors για να μπω στο κλίμα ;) http://www.ebay.com/itm/271291175118?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Edited October 26, 2013 by kosmasgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εμενα λίγο από νέες φήμες βλέπω ότι λένε 31 του μήνα... Και τα δύο παίζουν... Εγώ τείνω να πιστέψω το 28/10, λόγω κάποιων προσεκτικά σταχυολογημένων αναφορών που αναπαράχθηκαν και σε άλλα θέματα εδώ μέσα. Όπως και να έχει, μέσα στο μήνα θα έχουμε νέα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μακαρι να ερθει σε αυτη την τιμη...Αλλα ρε παιδια εμενα που φαινεται ονειρο καλοκαιρινης νυκτος;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Το θέμα είναι οτι δεν θα το δούμε σύντομα σε ελληνικά καταστήματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 το θεμα ειναι τι διαθεσιμοτητα θα υπαρξει φετος ????????????? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το θέμα είναι οτι δεν θα το δούμε σύντομα σε ελληνικά καταστήματα. ας ειναι καλα η ξαδερφη στο Λονδινο:):D :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Ας ειναι καλά το myphone και μερικά παιδιά εδώ μέσα που θα μας το φέρουν και εμάς απο Αγγλία :love: Κρίμα ειναι παραγγείλαμε ήδη θήκες μην περιμένουμε 5 μήνες :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Δεν νομίζω πως θα έχουμε πάλι τα ίδια φέτος.. Εγώ πιστεύω ότι για αυτό καθυστερεί.. Για λόγους διαθεσιμότητας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Πέρσι με τι διαφορά το εφερε η wind?Πανω απο 4μηνο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Πέρσι με τι διαφορά το εφερε η wind?Πανω απο 4μηνο? Νομίζω Μάρτιο ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Να πάρω το s4 ή να περιμένω λίγο για το nexus 5?? Ποια η γνώμη σας ?? Για το 5ς πήγαινα - πάω αλλά μου την λένε όλοι οι φίλοι μου και μπήκα σε σκέψεις για αλλαγή .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Να πάρω το s4 ή να περιμένω λίγο για το nexus 5?? Ποια η γνώμη σας ?? Για το 5ς πήγαινα - πάω αλλά μου την λένε όλοι οι φίλοι μου και μπήκα σε σκέψεις για αλλαγή .... Κοίτα αν δεν σε ενοχλούν οι γνωστές ελλείψεις (ραδιόφωνο,sd,αφαιρούμενη μπαταρία κτλ) -εν ολίγοις αν δεν σου έλειπαν στο iPhone, δεν θα σου λείψουν ούτε τώρα :)- θα σου πρότεινα το Ν5 με κλειστά μάτια. Καλό το S4 αλλά η μαγεία των Nexus είναι άλλο πράγμα. Μπορεί να μην έχει τα δεκάδες μπλιμπλίκια της Samsung αλλά παίρνεις μία απροβλημάτιστη, software-ικά τουλάχιστον, συσκευή που θα παίρνει αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 2 χρονάκια. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά και στο LG G2 που απ'οτι βλέπω δεν υπάρχουν παράπονα απ'όσους το έχουν πάρει κι αυτή τη στιγμή είναι ίσως η πιο αξιόλογη πρόταση από άποψη τιμής-κορυφαίων χαρακτηριστικών. http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Να σου πω την αλήθεια μου κακοφαίνεται μετά από 4 + χρόνια με όλα τα iphone να πάω σε κάτι άλλο, λέω να κάνω ένα διάλειμμα με κάτι διαφορετικό και να πάμε του χρόνου στο iphone 6.... H βλακεία είναι ότι έχω πουλήσει το 5άρι εδώ και μία εβδομάδα και έχω φτάσει στα όρια έλλειψης κινητού.... Θα περιμένω καμιά εβδομάδα για το nexus 5 και αν δεν, πάμε για το s4!!! :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Να σου πω την αλήθεια μου κακοφαίνεται μετά από 4 + χρόνια με όλα τα iphone να πάω σε κάτι άλλο, λέω να κάνω ένα διάλειμμα με κάτι διαφορετικό και να πάμε του χρόνου στο iphone 6.... H βλακεία είναι ότι έχω πουλήσει το 5άρι εδώ και μία εβδομάδα και έχω φτάσει στα όρια έλλειψης κινητού.... Θα περιμένω καμιά εβδομάδα για το nexus 5 και αν δεν, πάμε για το s4!!! :) :) Δε νομιζω μετά το διάλειμά σου να θες να επιστρεψεις σε iphone. LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Με τρελή υποστήριξη και από xda ;) Αντε βγάλτε το να τελειώνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargeo Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 αντε νται 12 ημερες χωρις κινητο. (πτωση s3) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 http://www.androidpolice.com/2013/10/31/the-nexus-5-and-kitkat-launch-today-october-31st/ Μεχρι και teardown εχει γινει!Τελικα μονο εγω δεν το εχω δει σε ολο τον πλανητη! http://m.gsmarena.com/google_nexus_5_torn_down_in_front_of_a_camera-news-7102.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Μια γρήγορη ερώτηση παιδιά. Λέω να αγοράσω το Ν5 μέσω Play Store. Έχω ήδη πάρει τη διεύθυνση από Forward2me και την καταχώρησα στο Google Wallet. Η πληρωμή θα γίνει με προπληρωμένη VISA. Η ερώτηση είναι: Πρέπει να καταχωρήσω την αγγλική διεύθυνση και στο PayPal account? Ρωτάω γιατί η VISA έχει την ελληνική διεύθυνση στο PayPal account αλλά μόνο την αγγλική στο Google Wallet. Θα υπάρχει πρόβλημα? Edited October 31, 2013 by Alexcxvtr HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Από αύριο 1η Νοεμβρίου διαθέσιμο στο Google Play Store στα 349 ευρώ η έκδοση των 16GB. Δυστυχώς η μπαταρία είναι 2300mΑh και στις 2 εκδόσεις. http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5_is_official_runs_android_44_kitkat-news-7104.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Εγω ξενερωσα με την τιμη.Ναι ειναι χαμηλη απλα πολλοι υποστηριζαν οτι με την ισοτιμια θα πηγαινε στοα 260 περιπου ενω τωρα για εμενα ειναι ψιλοαπαγορευτικη.Ας το χαρουν οσοι το παρουν:) Παει και η τελευταια ελπιδα να 'αποφυγω' τον Κινεζο :p :p Edited October 31, 2013 by salazar_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 2300 μπαταρια???? απογοητευση παμε για lg g2 http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts