minideal Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 This is another worth buying product of Amoi(octa core and 2g ram 4g rom only ¥1499) MTK6592 1.7GHZ With 5inch OGS FHD IPS 1920x1080p RAM 2GB ROM 32GB http://www.amoi.com.cn/goods.php?id=142 more details pls visit the official website of Amoi. Παράθεση Your Great Satisfaction is our Endless Motivity! our offical skype: minideal17 For Complaints: salesminideal@gmail.com welcome to http://www.minideal.net http://cs627226.vk.me/v627226995/3debe/QeMl4Jpzx84.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 ...Αυτο που συνεχίζει να μη δουλεύει, είναι το ποσοστό μπαταρίας στη μπάρα ειδοποιήσεων (αν και το έχω επιλέξει και απο το Gravity Box) και επίσης δεν μου δείχνει τον αριθμό των χαρακτήρων οταν γράφω sms. Αν εξαιρεσεις τα δυο παραπανω προβληματα, κατα τα αλλα το τηλεφωνο ειναι καλο για τα χρηματα του. Και η μπαταρια του αρκετα ικανοποιητικη αν και δεν εχει στρωσει ακομα. Το μονο μειονεκτημα της μπαταριας ειναι οτι απο το 100% στο 90% πεφτει κατευθειαν μεσα σε 10 λεπτα μολις το βγαλω απο την πριζα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ναι δουλεύει κανονικά τελικά. Αυτο που συνεχίζει να μη δουλεύει, είναι το ποσοστό μπαταρίας στη μπάρα ειδοποιήσεων (αν και το έχω επιλέξει και απο το Gravity Box) και επίσης δεν μου δείχνει τον αριθμό των χαρακτήρων οταν γράφω sms. Να σου προτείνω την εγκατάσταση του battery doctor που σου εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας στη μπάρα ειδοποιήσεων ενώ παράλληλα δείχνει -κατά την γνώμη μου- να διαχειρίζεται και την μπαταρία με καλό τρόπο ;) Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Να σου προτείνω την εγκατάσταση του battery doctor που σου εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας στη μπάρα ειδοποιήσεων ενώ παράλληλα δείχνει -κατά την γνώμη μου- να διαχειρίζεται και την μπαταρία με καλό τρόπο ;) Σ'ευχαριστω, θα το δοκιμασω. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Οταν συνδεω το τηλεφωνο στο pc, δεν φαινεται ο αποθηκευτικος χωρος του τηλεφωνου και δεν με αφηνει να αντιγραψω κατι μεσα σε αυτον. Επισης δεν φαινεται καθολου και η καρτα sd. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Οταν συνδεω το τηλεφωνο στο pc, δεν φαινεται ο αποθηκευτικος χωρος του τηλεφωνου και δεν με αφηνει να αντιγραψω κατι μεσα σε αυτον. Επισης δεν φαινεται καθολου και η καρτα sd. Αφού δεν φαίνεται πως πας να αντιγράψεις κάτι? Αnyway, όταν συνδέεις το κινητό πήγαινε στο notification bar και θα δεις 2-3 αναφορές για το USB. Επιλέγεις στην μια "σύνδεση ως αποθηκευτικός χώρος" και στην άλλη "ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Αφού δεν φαίνεται πως πας να αντιγράψεις κάτι? Αnyway, όταν συνδέεις το κινητό πήγαινε στο notification bar και θα δεις 2-3 αναφορές για το USB. Επιλέγεις στην μια "σύνδεση ως αποθηκευτικός χώρος" και στην άλλη "ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου" Ok εφτιαξε, σ'ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά εβαλα τις ίδιες ρυθμίσεις mms που έχω και στο one (cosmote) αλλα δεν μπορω να λαβω mms. Χρησιμοποιώ το chomp sms λέτε να φταίει αυτό; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Είσαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή λειτουργεί σωστά στα δίκαρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Είσαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή λειτουργεί σωστά στα δίκαρτα; Οχι, δεν ειμαι καθόλου. Θα τη βγάλω και θα δοκιμάσω ξανά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 παιδια μπορειτε να με βοηθησετε λιγο ? ποια ρομ ως τωρα ειναι η πιο σταθερη κ λειτουργικη?(κανα λινκ θαταν ευπροσδεκτο). Επισης πως σβηνουμε τα κινεζικα apns? και πως βαζω τα ελληνικα(apns) ? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Α και κάτι ψιλοάσχετο με τα τελευταία post.Να ξέρετε,ότι τέλεια εφαρμόζουν τα ακουστικά από zte blade,το πρώτο που είχε κυκλοφορίσει και έχω επίσης,ελέγχοντας το κινητό με μια εφαρμογή,μου βγάζει ότι ι μπαταρία ειναι 1000αρα,οχι 2000 όπως την πουλάνε.Δε ξέρω κατά πόσο ισύει,αλλα μάλλον εξηγεί γιατί κρατάει τόσο λίγο! Edited March 27, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 SOS!!!!!έπαθα τρελή ζημιά!δε μου αναγνωρίζει ξαφνικά τις sim!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Α και κάτι ψιλοάσχετο με τα τελευταία post.Να ξέρετε,ότι τέλεια εφαρμόζουν τα ακουστικά από zte blade,το πρώτο που είχε κυκλοφορίσει και έχω επίσης,ελέγχοντας το κινητό με μια εφαρμογή,μου βγάζει ότι ι μπαταρία ειναι 1000αρα,οχι 2000 όπως την πουλάνε.Δε ξέρω κατά πόσο ισύει,αλλα μάλλον εξηγεί γιατί κρατάει τόσο λίγο! Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Απο το μητρωο κλησεων πώς σβήνουμε μία κλήση; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Απο το μητρωο κλησεων πώς σβήνουμε μία κλήση; Πατάς την κλήση που θέλεις μια φορά και μετά το πλήκτρο επιλογών και μετά "κατάργηση από το αρχείο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Πατάς την κλήση που θέλεις μια φορά και μετά το πλήκτρο επιλογών και μετά "κατάργηση από το αρχείο" Αυτο ηξερα κι εγω, ελα μου ντε που δεν το κανει και δεν ξερω τι να κανω. :( Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Απο το μητρωο κλησεων πώς σβήνουμε μία κλήση; Στο Dial pad πηγαίνεις στη καρτέλα call log, δηλαδή τη μεσαία καρτέλα και πατάς το αριστερό capacitive κουμπί. Θα σου εμφανίσει επιλογή για να διαγράψεις όλο το ιστορικό κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Στο Dial pad πηγαίνεις στη καρτέλα call log, δηλαδή τη μεσαία καρτέλα και πατάς το αριστερό capacitive κουμπί. Θα σου εμφανίσει επιλογή για να διαγράψεις όλο το ιστορικό κλήσεων. Ναι αυτό το κάνει. Αυτο που δεν ξέρω πως γίνεται, αν γίνεται, να σβήνεις μεμονομενες κλήσεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πήγαινε στο call log και πάτα μια κλήση για πάνω από 2". Ανοίγει λίστα με όλες τις κλήσεις. Πατάς αυτές που θες να διαγράψει και στο τέλος πατάς το Οκ πάνω δεξιά. Σου βγάζει επιβεβαίωση διαγραφής, πατάς Ναι και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλημέρα!!έχω ένα πρόβλημα στο android και δε ξέρω αν είμαι στο σωστό topic.Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες εφαρμογές (skype,viber,instagram,facebook) μπαίνοντας με τα δεδομένα της σύνδεσης (cosmote).Αντίθετα,με wifi μπαίνω κανονικά!!Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Θα πρέπει να περάσεις manual τις APN ρυθμίσεις. Έχει ξανασυζητηθεί εδώ. Googleαρε να βρεις τις ρυθμίσεις και πέρασέ τες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 όχι,δεν έχει ξανασυζητηθεί.Μπαίνω στο ίντερνετ,με τις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι το πρόβλημα και κυρίως και skype και viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 όχι,δεν έχει ξανασυζητηθεί.Μπαίνω στο ίντερνετ,με τις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι το πρόβλημα και κυρίως και skype και viber Το εχω κι εγω αυτο το προβλημα, αλλα δεν βρηκα ακρη με τις ρυθμισεις. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 όχι,δεν έχει ξανασυζητηθεί.Μπαίνω στο ίντερνετ,με τις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι το πρόβλημα και κυρίως και skype και viber Yπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς και συνδέεσαι στο ιντερνετ με mobile internet και όχι wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts