Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 οταν το εχω μονο με 3G ξαφνικά η μπαταρία απο 50 παει στο 30 Οταν λες ξαφνικά; Σε πόσο χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Άμεσα οταν το δουλεύεις με 3G και όχι με 2g και wifi .oταν το βάλω για φόρτιση παει άμεσα απο 30 σε 50 πχ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Άμεσα οταν το δουλεύεις με 3G και όχι με 2g και wifi .oταν το βάλω για φόρτιση παει άμεσα απο 30 σε 50 πχ Δεν ειναι φυσιολογικό, έχεις κάνει καμία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Όχι δεν εχω κάνει αλλα το παρατήρησα οτι το κάνει μονο με την 7.0.4 και όχι με της πρωειγουμενες εκδόσεις και το κάνει μονο με 3G Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ίσως γιαυτο να εχει έρθει ώρα για επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Θα χαθουνε εφαρμογές η κατι άλλο ? Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Θα χαθουνε εφαρμογές η κατι άλλο ? Νομίζω δε χάνεις τίποτα με factory reset, είναι διαφορετικό από το restore. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Θα χαθουνε εφαρμογές η κατι άλλο ? Αν κανεις επαναφορά το "Περιεχόμενο και ρυθμίσεις" χάνονται όλα. Δοκίμασε το αφού έχεις πάρει iCloud backup πρώτα για να δεις αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπαρχει και μετά το επαναφερεις οπότε θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Καλησπέρα. Έχει η κοπέλα μου το Iphone 5 και είχε χάσει το καλώδιο για την φόρτιση. Πήγε στο πλαίσιο αλλά επειδή δεν είχαν apple πήρε ένα καλώδιο τύπου iluv και φόρτιζε κανονικά όταν το συνέδεε στον φορτιστή. Από προχθές όμως που έκανε ένα τελευταίο update, δεν της αναγνωρίζει το καλώδιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φορτίσει το κινητό (ούτε από PC ούτε μέσω φορτιστή). Ξέρει κανείς πως το προσπερνάμε αυτό; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Μια ερώτηση... στο δικό μου 4s δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του 3G.... Είναι λογικό αυτό; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ρυθμίσεις - δεδομένα μετά τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Δεδομένα, περιαγωγή δεδομένων, διαμόρφωση προσωπικού Hotspot.... αυτά Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δεν είσαι σε ios7. Κάνε αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Σε 7.0.4 είμαι.... Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πως γίνεται αυτό? Για να δούμε τι θα πούν και οι άλλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μια ερώτηση... στο δικό μου 4s δεν υπάρχει πουθενά επιλογή για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του 3G.... Είναι λογικό αυτό; Και στο 5/5S δεν υπάρχει επιλογή για "on/off 3G". Προφανώς η Apple πιστεύει ότι η κάλυψη δικτύου 3G είναι δεδομένη στις χώρες που διαθέτει το iPhone. Κυκλοφορούν κάτι αρχεία από μέλη του φόρουμ, όπου μπορείς να επαναφέρεις την ρύθμιση αυτή. Νομίζω. Δες και στο νήμα του 4S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Και στο 5/5S δεν υπάρχει επιλογή για "on/off 3G". Προφανώς η Apple πιστεύει ότι η κάλυψη δικτύου 3G είναι δεδομένη στις χώρες που διαθέτει το iPhone. Κυκλοφορούν κάτι αρχεία από μέλη του φόρουμ, όπου μπορείς να επαναφέρεις την ρύθμιση αυτή. Νομίζω. Δες και στο νήμα του 4S. Εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4967329#post4967329 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 το εγκατέστησα μέσω itunes το συγκεκριμένο αλλά τίποτα... παραμένω χωρίς επιλογή απενεργοποίησης 3G Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Χαχα τελειο! Στελνω μηνυμα μπλα μπλα δευτερα απογευμα μπλα και το βγαζει υπογραμμισμενο. Παταω πανω και δινει επιλογες create event και show in calendar!! +1. ωραία προσθήκη!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 το εγκατέστησα μέσω itunes το συγκεκριμένο αλλά τίποτα... παραμένω χωρίς επιλογή απενεργοποίησης 3G Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο κάνει αυτό! Τι διαφορά έχει το 4S το δικό σου, από το 4S το δικό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlos79 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 καλημερα κ καλες γιορτες σε ολους, δεν διαβασα ολες τις σελιδες αλλα τις τελευταιες 6-7 για να ειμαι ειλικρινης. Ειμαι ο μοναδικος που θα αναφερω προβλημα στην μπαταρια του 4s με την 7.0.3 κ την 7.0.4 ?? Αναφερομαι για μειωση στην "ζωη" της μπαταριας κ φόρτιση δυο φορες την ημερα αναγκαστικα και για κλεισιμο της συσκευης στο 20%-23%-27%........ Σε φορουμ της apple το προβλημα φαινεται να μην ειναι μικρο σε εκταση αλλα λυση δεν προτεινει κανεις, καποιος που αντιμετωπιζει το ιδιο ?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Απευθύνσου καλύτερα στο θεμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmangt Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 καλησπέρα!!! έχω ένα iphone 4s το οποίο το αγόρασα από έναν αμερικανο το καλοκαίρι. Μόλις πέρασα την έκδοση 7 το κινητό δεν με αφήνει να το εγκαταστήσω μου ζητάει appe id κατόχου και αν δεν το ξέρω να επικοινωνήσω μαζί του........... γίνετε κάπως να το φτιάξω?? γνωρίζει κάποιος να το φτιάξει με το αζημίωτο??? HEEEELLPP!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Έχεις κανει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmangt Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 ναι έχω κάνει και εκεί που πάω να το σεταρω μου λέει να γράψω το id κατόχου η αν δεν το γνωρίζω να καλέσω στο τάδε κινητό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts