doganos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Γνωρίζω περίπτωση που έγινε αντικατάσταση συσκευής με ένα καμένο pixel από System graph. Με ανακατασκευασμένη συσκευή η με καινούργια στο κουτί της; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_pan Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 προσπαθώ να βρω ένα μαγαζί που να πουλάει και να εγκαθιστά μεμβράνη για το πίσω μέρος του Iphone 5s αλλά δεν βρίσκω πουθενά, μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει ή τζάμπα ψάχνω. Ο γερμανός εγκαθιστά τη μπροστινή μεμβράνη (την οποία έχω ήδη βάλει) αλλά δεν έχει για πίσω. έχω βαρεθεί τις θήκες και θέλω να το έχω "γυμνό" αλλά αν είχα μεμβράνες μπρος πίσω θα ένοιωθα πιο άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Με ανακατασκευασμένη συσκευή η με καινούργια στο κουτί της; Με καινουργια μονο εαν το αγορασεις εκεινη τη στιγμη και το καταστημα προσφερει DOA. Αλλιως παντα και μονο ανακατασκευασμενη συσκευη παιρνεις, οτι κι αν εχει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Υπαρχουν ανακατασκευασμενες συσκευες 5S? Το λεω επειδη ειναι ισως νωρις ακομα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 παιδια αγορασε κανενας απο Αμερικη και το εφερε Ελλαδα? για το 5s μιλαω και ρωτω τους ειδικους. Το παλιο 5αρι υποστηριζε τις μπαντες 1,3,5 Το αμερικανικο 5s Α1533 υποστηριζει αυτες τις μπαντες αρα λογικα θα δουλεψει 4g και ελλαδα. Η κοσμοτε υποστηριζει τις μπαντες 5,7 νομιζω, αλλα λογικα εαν το τηλεφωνο υποστηριζει εστω και 1 μπαντα λογικα θα δουλευει οκ. Επιβεβαεωστε καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Υπαρχουν ανακατασκευασμενες συσκευες 5S? Το λεω επειδη ειναι ισως νωρις ακομα... Φυσικα και υπαρχουν. Το κινητο κυκλοφορει εδω και 2 μηνες. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Με ανακατασκευασμένη συσκευή η με καινούργια στο κουτί της; Όταν γίνεται αντικατάσταση συσκευής, η νέα συσκευή είναι refurbished, άσχετο αν πολλοί τις πουλάνε σαν καινούργιες επειδή έχουν επάνω τις ζελατίνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Όταν γίνεται αντικατάσταση συσκευής, η νέα συσκευή είναι refurbished, άσχετο αν πολλοί τις πουλάνε σαν καινούργιες επειδή έχουν επάνω τις ζελατίνες. Αυτό είναι η γενική αρχή, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που η συσκευή που γύρισε πίσω ήταν πραγματικά καινούργια. Αυτό έγινε σε κατάστημα της COSMOTE μετά από 'άμεσο' DOA. Ανοίχτηκε το τηλέφωνο και το μπροστινό γυαλί ήταν σχεδόν ξεκολλημένο. Δεν έγινε άμεση αντικατάσταση από το κατάστημα, αυτό ισχύει μόνο για προϊόντα της APPLE, εστάλη στα κεντρικά της COSMOTE και μετά από μερικές ημέρες στείλαν πραγματικά καινούργια συσκευή. Αφορούσε ένα iPhone5. Με ανακατασκευασμένη συσκευή η με καινούργια στο κουτί της; Η ανακατασκευασμένη συσκευή δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μία σφραγισμένη, το αντίθετο θα έλεγα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 16, 2013 by athanaso77 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) προσπαθώ να βρω ένα μαγαζί που να πουλάει και να εγκαθιστά μεμβράνη για το πίσω μέρος του Iphone 5s αλλά δεν βρίσκω πουθενά, μήπως γνωρίζει κανένας αν υπάρχει ή τζάμπα ψάχνω. Ο γερμανός εγκαθιστά τη μπροστινή μεμβράνη (την οποία έχω ήδη βάλει) αλλά δεν έχει για πίσω. έχω βαρεθεί τις θήκες και θέλω να το έχω "γυμνό" αλλά αν είχα μεμβράνες μπρος πίσω θα ένοιωθα πιο άνετα. φιλε αν πας πειραιως στο παλιο ικα δεξια μυλλερου και πρωτο αριστερα στενο κατω ,στην γωνια κινεζικο μαγαζι εχει με 2 ευρω για 5αρι που κανει ,μπρος και πισω μια χαρααα ζελατινα.εβαλα εγω και ειναι μια χαρα αλλα θες καποιον να ξερει να τοποθετη γιατι πισω ειναι 3 κομματια ,και για να αποφυγεις φυσσαλιδες.νομιζω αγησιλαου ειναι η οδος (κατω στην γωνια πριν την μικρη πλατειουλα &εκκλησια) Edited November 16, 2013 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Αυτό είναι η γενική αρχή, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που η συσκευή που γύρισε πίσω ήταν πραγματικά καινούργια. Αυτό έγινε σε κατάστημα της COSMOTE μετά από 'άμεσο' DOA. Ανοίχτηκε το τηλέφωνο και το μπροστινό γυαλί ήταν σχεδόν ξεκολλημένο. Δεν έγινε άμεση αντικατάσταση από το κατάστημα, αυτό ισχύει μόνο για προϊόντα της APPLE, εστάλη στα κεντρικά της COSMOTE και μετά από μερικές ημέρες στείλαν πραγματικά καινούργια συσκευή. Αφορούσε ένα iPhone5. Άλλο πράγμα το doa και άλλο η αντικατάσταση προβληματικής συσκευής αφού έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο για doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ... η αντικατάσταση προβληματικής συσκευής αφού έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο για doa. Σε αυτή την περίπτωση η αντικατάσταση γίνεται πάντα με ανασκευασμένη συσκευή και η ελλαττωματική στέλνεται σε κάποιο κέντρο ανακατασκευής της εταιρίας, πολλά από αυτά είναι στη Γερμανία. Εδώ μιλούσαμε, αν δεν κάνω λάθος, για συσκευές με πρόβλημα μέσα στα χρονικά περιθώρια του DOA. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Συνεπώς λέμε τα ίδια με άλλα λόγια. Νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα, ας επιστρέψουμε στα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 και ξαφνικα σημερα ios7.0.4 για να δουμε τι ειναι,παλι κολπο του big να ξαναβγει το 4g &να εμφανιστει το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 και ξαφνικα σημερα ios7.0.4 για να δουμε τι ειναι,παλι κολπο του big να ξαναβγει το 4g &να εμφανιστει το 3g? Ενταξει, εχει βγει 3-4 μερες, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε. Ειναι καλη αναβαθμιση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εγώ πάλι θα την αποκαλούσα "αθόρυβη" αναβάθμιση, δεν έχει κάτι το αξιοσημείωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Όχι φίλε STELIOS063 αυτή η αναβάθμιση δεν επηρεάζει τις ρυθμίσεις παρόχου, συνεπώς βουρ στο ψητό κατευθείαν!!! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εγώ πάλι θα την αποκαλούσα "αθόρυβη" αναβάθμιση, δεν έχει κάτι το αξιοσημείωτο. Γιαννη, στο μινι μειωσε πολυ το λαγκ. Στο iphone 5 εχω την εντυπωση οτι το μικρο λαγκ που υπηρχε στα sms (περιστροφη οθονης με ανοιχτο πληκτρολογιο ) εχει εξαφανιστει τελειως ή σχεδον τελειως. Επισης, καλη βελτιωση δτο multitasking animation. Επισης, βγηκε η 7.1 beta1:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Όχι φίλε STELIOS063 αυτή η αναβάθμιση δεν επηρεάζει τις ρυθμίσεις παρόχου, συνεπώς βουρ στο ψητό κατευθείαν!!! για αλλη μια φορα ευχαριστω φιλε μου να εισαις καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Συγγνωμη αν έχει ξανααναφερθεί το θέμα. Ένας φίλος είναι διακοπές Αμερική και θέλει να πάρει το 5s Α1533. Το ερώτημα είναι αν θα δουλεύει στα ευρωπαικά δίκτυα 4G (συγκεκριμένα σε Ελλάδα και UK). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Οχι δεν θα δουλευει. Το Α1457 ειναι το σωστο (αν και τωρα που το ξαναβλεπω δεν ειμαι και σιγουρος... ισως και να δουλεψει). :p Ας πει καποιος που ξερει σιγουρα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mchrisober Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 παιδια θεωρω οτι θα δουλεψει το Α1533 ελλαδα, γτ υποστηριζει τις ιδιες μπαντες LTE με αυτες του iphone 5. Οποτε δεν νομιζω να παιζει κανενα θεμα. Ας επιβεβαιωσει ομως καποιος που το εχει δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Απο τις 25 Οκτ. που υποτίθεται ξεκίνησε η διάθεση του, είμαι στο περίμενε απο το κατάστημα ΟΤΕ-Αιγάλεω και μου λένε δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα Και ειδικά όσοι θέλουν/-με 32άρι, νομίζω ότι θα είναι/είμαστε στο περίμενε για πολύυυυ ακόμα... Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygene Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σήμερα παρέλαβα από Public, στο golden hall και ακόμα δεν το έχω σετάρει. Παρατήρησα όμως κάτι περίεργο, ίσως και να είναι στα όρια της "ψείρας"... Η οθόνη όταν τη κοιτάς από πάνω είναι άψογη, όταν όμως κοιτάς υπό γωνία σε μια μόνο πλευρά της φαίνεται σαν να είναι η φωτεινότητα εξασθενημένη κατα "κύματα". Μου θυμίζει κάτι που έβλεπα σε παλιά τηλέφωνα όπου ο φωτισμός της οθόνης φαινόταν ότι δεν είναι ομοιογενής στις πλευρές και καμιά φορά εντόπιζες σημεία στις άκρες που ήταν πιο αδύναμα. Ξέρω ότι αν το πάω να το δούν θα μου πουν ότι είμαι τρελός (μπορεί και να είμαι :lol: ) γιατί θέλει μια άλφα προσπάθεια για να πάει το μάτι εκεί υπό γωνία πάντα. Είναι νορμάλ αυτό? φτιάχνει μετά από κάποιες μέρες ή είναι επικίνδυνο σημάδι για μελλοντικό πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καταρχάς, οι παραμορφώσεις στο χρώμα και στη φωτεινότητα σε οθόνες LCD ακόμη και αν αυτές είναι τύπου IPS -όπως είναι αυτή του iPhone- είναι αναμενόμενες. Αυτή η κυματιστή εναλλαγή φωτεινότητας, μέχρις ενός σημείου, είναι λογική, ειδικά υπό γωνία. Αν αυτό είναι έντονα εμφανές και όταν κοιτάς την οθόνη κάθετα, τότε είναι πρόβλημα. Ωστόσο θα μπορούσες να πάρεις μια φωτογραφία ώστε να δούμε τι ακριβώς βλέπεις και εσύ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σήμερα παρέλαβα από Public, στο golden hall και ακόμα δεν το έχω σετάρει. Παρατήρησα όμως κάτι περίεργο, ίσως και να είναι στα όρια της "ψείρας"... Η οθόνη όταν τη κοιτάς από πάνω είναι άψογη, όταν όμως κοιτάς υπό γωνία σε μια μόνο πλευρά της φαίνεται σαν να είναι η φωτεινότητα εξασθενημένη κατα "κύματα". Μου θυμίζει κάτι που έβλεπα σε παλιά τηλέφωνα όπου ο φωτισμός της οθόνης φαινόταν ότι δεν είναι ομοιογενής στις πλευρές και καμιά φορά εντόπιζες σημεία στις άκρες που ήταν πιο αδύναμα. Ξέρω ότι αν το πάω να το δούν θα μου πουν ότι είμαι τρελός (μπορεί και να είμαι :lol: ) γιατί θέλει μια άλφα προσπάθεια για να πάει το μάτι εκεί υπό γωνία πάντα. Είναι νορμάλ αυτό? φτιάχνει μετά από κάποιες μέρες ή είναι επικίνδυνο σημάδι για μελλοντικό πρόβλημα? 9/10 οθόνες lcd σε κινητα/tablets που αγοράζω είναι όπως περιγράφεις. Στο βωμό της μαζικής παραγωγής και του χαμηλού κόστους αυτής το screen /backlight uniformity πάει περίπατο. Και, ναι, ούτε να σκεφτείς να το πας για αντικατασταση, θα χάσεις απλά το χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts