DINFUN Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Σχετικα με την διαρκεια των γραφικων αυτο διαβαζω παντου απλα το βρισκω περιττο και πραγματικα απιστευτα μη βολικο. Ελπιζω να διορθωθει στην 7.1 αν και διαβαζω πως εχει γινει. Αμην Τωρα για το δευτερο δν ξερω εαν ειναι refresh οπως ειπε και ο φιλος αλλα οταν επιστρεφω για παραδειγμα ατην αρχικη σελιδα η σε καποια αλλη μεσω multitasking η σελιδα κανει κατι σα στιγμιαιο τρεμοπαιγμα εαν μπορω να το πω σωστα. Μήπως με την ενεργοποίηση της μείωσης κίνησης να έλυνες το πρόβλημα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5226759#post5226759 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Για να εντοπίσω τα lags :) Λόγοι ανωτέρας βίας με αναγκάζουν να δώσω το Octa στην σύζυγο οπότε πρέπει να αγοράσω νέα συσκευή. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε Android. Οι νέες κυκλοφορίες θα είναι διαθεσιμες κοντά στο Πάσχα με τιμές στον θεό. Θα πάρω λοιπόν το i5s που μπορώ να το πουλήσω τον Αύγουστο αν δε με ικανοποιήσει όσο θα κοστίζει καινούργιο στα e-shops το S5 και το HTC one new. Δεν θα χάσω χρήματα δηλαδή. Ηδη το iPhone έχει στο skroutz 556 ευρώ. Αχαχαχα!! θα ψαξεις αρκετα για να βρεις. Στο λεω εγω, που ξερεις οτι εχω αλλεργια σε κατι τετοια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Για να εντοπίσω τα lags :) Λόγοι ανωτέρας βίας με αναγκάζουν να δώσω το Octa στην σύζυγο οπότε πρέπει να αγοράσω νέα συσκευή. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε Android. Οι νέες κυκλοφορίες θα είναι διαθεσιμες κοντά στο Πάσχα με τιμές στον θεό. Θα πάρω λοιπόν το i5s που μπορώ να το πουλήσω τον Αύγουστο αν δε με ικανοποιήσει όσο θα κοστίζει καινούργιο στα e-shops το S5 και το HTC one new. Δεν θα χάσω χρήματα δηλαδή. Ηδη το iPhone έχει στο skroutz 556 ευρώ. Θαθελα να δω ενα review απο σενα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αχαχαχα!! θα ψαξεις αρκετα για να βρεις. Στο λεω εγω, που ξερεις οτι εχω αλλεργια σε κατι τετοια. Θα το πάρω από τον Νίκο extreme mobile. Είναι έμπιστος και θα το ανοίξω επί τόπου. Με το δεν θα βρω εννοείς σωστό χωρίς χτυπήματα? Γιατί η αγορά είναι φουλ. Θαθελα να δω ενα review απο σενα... Θα κάνω συγκριτικό σε πραγματική χρήση :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Θα το πάρω από τον Νίκο extreme mobile. Είναι έμπιστος και θα το ανοίξω επί τόπου. Με το δεν θα βρω εννοείς σωστό χωρίς χτυπήματα? Γιατί η αγορά είναι φουλ. Θα κάνω συγκριτικό σε πραγματική χρήση :) Κωστα, αστο καλυτερα, μην παρεις... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μήπως με την ενεργοποίηση της μείωσης κίνησης να έλυνες το πρόβλημα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5226759#post5226759 Το εχω δοκιμασει αλλα παραμενει. Ωστοσο οσα iphone εχω δει ακομα και βιτρινας παρουσιαζουν το ιδιο lag. Και εχει γινει μεγαλο θεμα σε διαφορα φορουμ της apple αλλα διαβασα ενα σχολιο καποιου developer οτι η 5η beta εκδοση τα εχει λυσει τα θεματα αυτα και για αυτο ειμαι χαλαρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Πως στον &)&(€) μπορώ να γυρίσω στην κανονική λειτουργία την κάμερα; Πάτησα κάτω δεξιά τα φίλτρα και επέλεξα ασπρόμαυρο και τώρα θέλω να γυρίσω στην κανονική λειτουργία αλλά δεν βρίσκω πως ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ξαναπατα κάτω δεξιά και διάλεξε το κεντρικό φιλτρο (κανένα) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Το εχω δοκιμασει αλλα παραμενει. Ωστοσο οσα iphone εχω δει ακομα και βιτρινας παρουσιαζουν το ιδιο lag. Και εχει γινει μεγαλο θεμα σε διαφορα φορουμ της apple αλλα διαβασα ενα σχολιο καποιου developer οτι η 5η beta εκδοση τα εχει λυσει τα θεματα αυτα και για αυτο ειμαι χαλαρος.. Οπότε υπομονή σε λιγότερο από μήνα θα έχουμε την αναβάθμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Οπότε υπομονή σε λιγότερο από μήνα θα έχουμε την αναβάθμιση :) Αμην και ποτε αδερφε..!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ειναι καποια θυρα usb καλυτερη για φορτιση; Οσον αφορα την αυτονομια της πχ η τη διαρκεια της; usb1 px h usb2 h usb3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εγω θα ελεγα να χαρειτε οσο μπορειτε την συσκευη σας. Μηχανημα είναι και καποια στιγμη κατι θα παθει. Τουλάχιστον ας το εχουμε ευχαριστηθεί. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ειναι καποια θυρα usb καλυτερη για φορτιση; Οσον αφορα την αυτονομια της πχ η τη διαρκεια της; usb1 px h usb2 h usb3? Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ρωτάς, ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν έχει σημασία ή δεν αλλάζει κάτι ανεξαρτήτως θύρας φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 καλησπερα φιλοι μου,σκεφτομαι να το αγορασω το 5s απο το birdphone?ειναι καλο καταστημα?τα εχουν σφραγισμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 καλησπερα φιλοι μου,σκεφτομαι να το αγορασω το 5s απο το birdphone?ειναι καλο καταστημα?τα εχουν σφραγισμενα? Να τους ρωτησεις αν δινουν doa και ποσες μερες. Αυτο ειναι το ποο σημαντικο οταν αγοραζεις. Δηλαδη, το παιρνεις και εχει προβλημα. Μπορεις να το γυρισεις πισω και να σου δωσουν αλλο καινουριο; Χωρις να μπλεκεσαι με σερβις και αηδιες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Να τους ρωτησεις αν δινουν doa και ποσες μερες. Αυτο ειναι το ποο σημαντικο οταν αγοραζεις. Δηλαδη, το παιρνεις και εχει προβλημα. Μπορεις να το γυρισεις πισω και να σου δωσουν αλλο καινουριο; Χωρις να μπλεκεσαι με σερβις και αηδιες. απο που προτινεις φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 απο που προτινεις φιλε μου? Έχεις Pm :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ρωτάς, ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν έχει σημασία ή δεν αλλάζει κάτι ανεξαρτήτως θύρας φόρτισης. αν εχει σημασια τι usb ειναι η θυρα για την φορτιση? πχ με usb2.0 φορτιζει 'καλυτερα' απο οτι με usb 1.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 αν εχει σημασια τι usb ειναι η θυρα για την φορτιση? πχ με usb2.0 φορτιζει 'καλυτερα' απο οτι με usb 1.0? Φορτίζει γρηγορότερα με high power usb port, αν έχει τέτοια ο υπολογιστής σου. Σε κάθε άλλη περίπτωση τραβάει 0.5A στα 5V. Η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων δεν παίζει ρόλο στη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 εγω παντως εδς και 2-3 μερες που φορτιζω το κινητο μονο μεσω usb και οχι με πριζα βλεπω μικροτερη αυτονομια με ιδια χρηση εννοειται απο οταν το φορτιζα μεσω πριζας.Μπορει να ειναι τυχαιο η να παιζει κατι αλλο?! Εδω και 2-3 μερες κανω μικρες φορτισεις πολλες οπως ειπατε οτι ειναι καλυτερο και συνολικα εχω μικροτερη αυτονομια απο οταν το φορτιζα απο το 20% μεχρι το 100% επισης μεσω πριζας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Τις τελευταίες 2-3 ημέρες μου έχει τύχει 3 φορές, όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή μου εμφανίζεται η boot screen ασπρη με το μηλαράκι και μετά από λίγο εμφανίζεται κανονικά η οθόνη ξεκλειδωμένη. Μου το έκανε με την 7.0.4 αυτο, σήμερα πέρασα την 7.0.6 Ήταν θέμα της 7.0.4 αυτό ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Τις τελευταίες 2-3 ημέρες μου έχει τύχει 3 φορές, όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή μου εμφανίζεται η boot screen ασπρη με το μηλαράκι και μετά από λίγο εμφανίζεται κανονικά η οθόνη ξεκλειδωμένη. Μου το έκανε με την 7.0.4 αυτο, σήμερα πέρασα την 7.0.6 Ήταν θέμα της 7.0.4 αυτό ή όχι; Προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει ενδιαφέρον, κάθε πότε κάνετε restore και setup as new στη συσκευή σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και πώς να μην περιμένουμε με τρελή ανυπομονεσία την 7.1 όταν βλέπουμε τέτοια Videakia..?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και πώς να μην περιμένουμε με τρελή ανυπομονεσία την 7.1 όταν βλέπουμε τέτοια Videakia..?? :) Καλά.... Και αυτή είναι η beta2 ακόμα, φαντάσου... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει ενδιαφέρον, κάθε πότε κάνετε restore και setup as new στη συσκευή σας; Να μια καλη ερωτηση πουχω:πρεπει να κανουμε συχνα;;;υπαρχει χρονικο οριο ή βαση χρησης;;; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts