Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σχετικα με την διαρκεια των γραφικων αυτο διαβαζω παντου απλα το βρισκω περιττο και πραγματικα απιστευτα μη βολικο. Ελπιζω να διορθωθει στην 7.1 αν και διαβαζω πως εχει γινει. Αμην

Τωρα για το δευτερο δν ξερω εαν ειναι refresh οπως ειπε και ο φιλος αλλα οταν επιστρεφω για παραδειγμα ατην αρχικη σελιδα η σε καποια αλλη μεσω multitasking η σελιδα κανει κατι σα στιγμιαιο τρεμοπαιγμα εαν μπορω να το πω σωστα.

Μήπως με την ενεργοποίηση της μείωσης κίνησης να έλυνες το πρόβλημα;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5226759#post5226759

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να εντοπίσω τα lags :)

Λόγοι ανωτέρας βίας με αναγκάζουν να δώσω το Octa στην σύζυγο οπότε πρέπει να αγοράσω νέα συσκευή.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε Android. Οι νέες κυκλοφορίες θα είναι διαθεσιμες κοντά στο Πάσχα με τιμές στον θεό.

Θα πάρω λοιπόν το i5s που μπορώ να το πουλήσω τον Αύγουστο αν δε με ικανοποιήσει όσο θα κοστίζει καινούργιο στα e-shops το S5 και το HTC one new.

Δεν θα χάσω χρήματα δηλαδή. Ηδη το iPhone έχει στο skroutz 556 ευρώ.

Αχαχαχα!!

θα ψαξεις αρκετα για να βρεις.

Στο λεω εγω, που ξερεις οτι εχω αλλεργια σε κατι τετοια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Για να εντοπίσω τα lags :)

Λόγοι ανωτέρας βίας με αναγκάζουν να δώσω το Octa στην σύζυγο οπότε πρέπει να αγοράσω νέα συσκευή.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε Android. Οι νέες κυκλοφορίες θα είναι διαθεσιμες κοντά στο Πάσχα με τιμές στον θεό.

Θα πάρω λοιπόν το i5s που μπορώ να το πουλήσω τον Αύγουστο αν δε με ικανοποιήσει όσο θα κοστίζει καινούργιο στα e-shops το S5 και το HTC one new.

Δεν θα χάσω χρήματα δηλαδή. Ηδη το iPhone έχει στο skroutz 556 ευρώ.

Θαθελα να δω ενα review απο σενα...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Αχαχαχα!!

θα ψαξεις αρκετα για να βρεις.

Στο λεω εγω, που ξερεις οτι εχω αλλεργια σε κατι τετοια.

Θα το πάρω από τον Νίκο extreme mobile. Είναι έμπιστος και θα το ανοίξω επί τόπου.

Με το δεν θα βρω εννοείς σωστό χωρίς χτυπήματα? Γιατί η αγορά είναι φουλ.

Θαθελα να δω ενα review απο σενα...

Θα κάνω συγκριτικό σε πραγματική χρήση :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα το πάρω από τον Νίκο extreme mobile. Είναι έμπιστος και θα το ανοίξω επί τόπου.

Με το δεν θα βρω εννοείς σωστό χωρίς χτυπήματα? Γιατί η αγορά είναι φουλ.

Θα κάνω συγκριτικό σε πραγματική χρήση :)

Κωστα, αστο καλυτερα, μην παρεις...

Μήπως με την ενεργοποίηση της μείωσης κίνησης να έλυνες το πρόβλημα;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5226759#post5226759

Το εχω δοκιμασει αλλα παραμενει.

Ωστοσο οσα iphone εχω δει ακομα και βιτρινας παρουσιαζουν το ιδιο lag. Και εχει γινει μεγαλο θεμα σε διαφορα φορουμ της apple αλλα διαβασα ενα σχολιο καποιου developer οτι η 5η beta εκδοση τα εχει λυσει τα θεματα αυτα και για αυτο ειμαι χαλαρος..

Πως στον &)&(€) μπορώ να γυρίσω στην κανονική λειτουργία την κάμερα; Πάτησα κάτω δεξιά τα φίλτρα και επέλεξα ασπρόμαυρο και τώρα θέλω να γυρίσω στην κανονική λειτουργία αλλά δεν βρίσκω πως ...
Samsung S21 Ultra

Το εχω δοκιμασει αλλα παραμενει.

Ωστοσο οσα iphone εχω δει ακομα και βιτρινας παρουσιαζουν το ιδιο lag. Και εχει γινει μεγαλο θεμα σε διαφορα φορουμ της apple αλλα διαβασα ενα σχολιο καποιου developer οτι η 5η beta εκδοση τα εχει λυσει τα θεματα αυτα και για αυτο ειμαι χαλαρος..

Οπότε υπομονή σε λιγότερο από μήνα θα έχουμε την αναβάθμιση :)

Ειναι καποια θυρα usb καλυτερη για φορτιση; Οσον αφορα την αυτονομια της πχ η τη διαρκεια της; usb1 px h usb2 h usb3?

Εγω θα ελεγα να χαρειτε οσο μπορειτε την συσκευη σας. Μηχανημα είναι και καποια στιγμη κατι θα παθει. Τουλάχιστον ας το εχουμε ευχαριστηθεί.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

• Administrators
Ειναι καποια θυρα usb καλυτερη για φορτιση; Οσον αφορα την αυτονομια της πχ η τη διαρκεια της; usb1 px h usb2 h usb3?

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ρωτάς, ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν έχει σημασία ή δεν αλλάζει κάτι ανεξαρτήτως θύρας φόρτισης.

Modpic.gif

καλησπερα φιλοι μου,σκεφτομαι να το αγορασω το 5s απο το birdphone?ειναι καλο καταστημα?τα εχουν σφραγισμενα?

Να τους ρωτησεις αν δινουν doa και ποσες μερες. Αυτο ειναι το ποο σημαντικο οταν αγοραζεις. Δηλαδη, το παιρνεις και εχει προβλημα. Μπορεις να το γυρισεις πισω και να σου δωσουν αλλο καινουριο; Χωρις να μπλεκεσαι με σερβις και αηδιες.

Να τους ρωτησεις αν δινουν doa και ποσες μερες. Αυτο ειναι το ποο σημαντικο οταν αγοραζεις. Δηλαδη, το παιρνεις και εχει προβλημα. Μπορεις να το γυρισεις πισω και να σου δωσουν αλλο καινουριο; Χωρις να μπλεκεσαι με σερβις και αηδιες.

απο που προτινεις φιλε μου?

απο που προτινεις φιλε μου?

Έχεις Pm :)

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ρωτάς, ωστόσο σε γενικές γραμμές δεν έχει σημασία ή δεν αλλάζει κάτι ανεξαρτήτως θύρας φόρτισης.

αν εχει σημασια τι usb ειναι η θυρα για την φορτιση? πχ με usb2.0 φορτιζει 'καλυτερα' απο οτι με usb 1.0?

αν εχει σημασια τι usb ειναι η θυρα για την φορτιση? πχ με usb2.0 φορτιζει 'καλυτερα' απο οτι με usb 1.0?

Φορτίζει γρηγορότερα με high power usb port, αν έχει τέτοια ο υπολογιστής σου. Σε κάθε άλλη περίπτωση τραβάει 0.5A στα 5V.

Η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων δεν παίζει ρόλο στη φόρτιση.

εγω παντως εδς και 2-3 μερες που φορτιζω το κινητο μονο μεσω usb και οχι με πριζα βλεπω μικροτερη αυτονομια με ιδια χρηση εννοειται απο οταν το φορτιζα μεσω πριζας.Μπορει να ειναι τυχαιο η να παιζει κατι αλλο?!

Εδω και 2-3 μερες κανω μικρες φορτισεις πολλες οπως ειπατε οτι ειναι καλυτερο και συνολικα εχω μικροτερη αυτονομια απο οταν το φορτιζα απο το 20% μεχρι το 100% επισης μεσω πριζας.

Τις τελευταίες 2-3 ημέρες μου έχει τύχει 3 φορές, όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή μου εμφανίζεται η boot screen ασπρη με το μηλαράκι και μετά από λίγο εμφανίζεται κανονικά η οθόνη ξεκλειδωμένη.

Μου το έκανε με την 7.0.4 αυτο, σήμερα πέρασα την 7.0.6

Ήταν θέμα της 7.0.4 αυτό ή όχι;

Τις τελευταίες 2-3 ημέρες μου έχει τύχει 3 φορές, όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή μου εμφανίζεται η boot screen ασπρη με το μηλαράκι και μετά από λίγο εμφανίζεται κανονικά η οθόνη ξεκλειδωμένη.

Μου το έκανε με την 7.0.4 αυτο, σήμερα πέρασα την 7.0.6

Ήταν θέμα της 7.0.4 αυτό ή όχι;

Προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει ενδιαφέρον, κάθε πότε κάνετε restore και setup as new στη συσκευή σας;

Και πώς να μην περιμένουμε με τρελή ανυπομονεσία την 7.1 όταν βλέπουμε τέτοια Videakia..?? :)

Καλά....

Και αυτή είναι η beta2 ακόμα, φαντάσου...

Προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει ενδιαφέρον, κάθε πότε κάνετε restore και setup as new στη συσκευή σας;

Να μια καλη ερωτηση πουχω:πρεπει να κανουμε συχνα;;;υπαρχει χρονικο οριο ή βαση χρησης;;;

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned