niotheros Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Μπορεί κάποιος να βαλει Link για την rom country variant την Ελληνική.... Σκέφτομαι να αλλαξω την rom της voda με αυτη....εχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους;;; Τελευταία φορά που είχα βάλει την ελληνική CV δεν υποστήριζε 4G. Δεν ξέρω αν με το τελευταίο update υποστηρίζει πλέον! Link με την rom απαγορεύται από τους Ο.Π.Χ να βάλουμε. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 δεν το ηξερα οτι απαγορευεται,αν και μου φενετε λιγο περιεργο,γιατι μιλαμε για επισημη ρομ και οχι καποια custom οπως γινοταν οταν ειχα android....να απαγορευεται να βαλεις link απο επισημη ρομ,δεν το φανταστιικα......βασικα θελω να δω τις αλλαγες που εχει με της voda την ρομ,αλλα τωρα που μου λες οτι μπορει να μην υποστηριζει 4g το ξανασκεφτομαι λιγο...... για το 4G μπορει καποιος να μας πει με σιγουρια,αν η Ελληνικη cv ρομ το υποστηριζει η οχι;;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 δεν το ηξερα οτι απαγορευεται,αν και μου φενετε λιγο περιεργο,γιατι μιλαμε για επισημη ρομ και οχι καποια custom οπως γινοταν οταν ειχα android....να απαγορευεται να βαλεις link απο επισημη ρομ,δεν το φανταστιικα......βασικα θελω να δω τις αλλαγες που εχει με της voda την ρομ,αλλα τωρα που μου λες οτι μπορει να μην υποστηριζει 4g το ξανασκεφτομαι λιγο...... για το 4G μπορει καποιος να μας πει με σιγουρια,αν η Ελληνικη cv ρομ το υποστηριζει η οχι;;; ευχαριστω θα σού στείλω pm μετά με λινκ με οδηγό πώς να το κάνεις. Φλασαρα το 1020 που είχε Vodafone rom και έβαλα ιταλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 To Nokia music η Nokia mix radio...δεν ειναι διαθεσιμο για ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boumboum Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 To Nokia music η Nokia mix radio...δεν ειναι διαθεσιμο για ελλαδα? Αλλαξε την περιοχή σου σε Ηνωμένο Βασίλειο και θα μπορείς να το εγκαταστησεις κανονικά εγώ έτσι έκανα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Διαγράφηκαν ποστ που ζητούσαν κάποιες πληροφορίες μέσω π.μ. Υπενθυμίζω ότι το chatting δεν επιτρέπεται. Αν θέλουμε να ζητήσουμε κάτι από κάποιο μέλος μπορούμε να στείλουμε απευθείας π.μ. Δεν χρειάζεται να το γράφουμε μέσα από τις σελίδες του forum μη προσφέροντας έτσι κάτι στις συζητήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αλλαξε την περιοχή σου σε Ηνωμένο Βασίλειο και θα μπορείς να το εγκαταστησεις κανονικά εγώ έτσι έκανα!! Εγκατασταση θα μπορεσει να κανει... οταν ομως γυρισει σε Ελλαδα και ανοιξει την εφαρμογη θα του πει οτι δεν ειναι συμβατο με την χωρα του... θα του αφησει μονο την επιλογη να παιζει τα τραγουδια που εχει στην μνημη του κινητου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εγκατασταση θα μπορεσει να κανει... οταν ομως γυρισει σε Ελλαδα και ανοιξει την εφαρμογη θα του πει οτι δεν ειναι συμβατο με την χωρα του... θα του αφησει μονο την επιλογη να παιζει τα τραγουδια που εχει στην μνημη του κινητου.... Αχ δεν το είπες νωρίτερα και την πάτησα....με είχε βολέψει το "Μουσική Νοκια". Τεσπα ας ελπίσουμε να έρθει και στην Ελλάδα το Nokia MixRadio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εγκατασταση θα μπορεσει να κανει... οταν ομως γυρισει σε Ελλαδα και ανοιξει την εφαρμογη θα του πει οτι δεν ειναι συμβατο με την χωρα του... θα του αφησει μονο την επιλογη να παιζει τα τραγουδια που εχει στην μνημη του κινητου.... δεν ισχυει μπες στο νοκια λογαριασμό σου και βαλε Αμερική. θα παίζει κανονικα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δεν ισχυει μπες στο νοκια λογαριασμό σου και βαλε Αμερική. θα παίζει κανονικα Επιβεβαιώνω! Βάζεις Αμερική, κατεβάζεις τις λίστες που θέλεις και ακόμα και αν το γυρίσεις σε Ελλάδα παίζουν κανονικά offline! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Επιβεβαιώνω! Βάζεις Αμερική, κατεβάζεις τις λίστες που θέλεις και ακόμα και αν το γυρίσεις σε Ελλάδα παίζουν κανονικά offline! που βαζεις Αμερικη? στο region? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 που βαζεις Αμερικη? στο region? Ρυθμίσεις->Γλώσσα+περιοχή Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ρυθμίσεις->Γλώσσα+περιοχή Δεν ισχυει...αλλαξα το region se Αμερικη το εκανε εγκατασταση κανονικα αλλα οταν ανοιγει λεει ...region Greece not abailable in your country.Δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 πολυ σωστα τα λενε τα παιδια, σε εμενα το ιδιο μου εκανε αλλα το απεγκατεστησα, εκανα νεα εγκατασταση αφου αλλαξα χωρα στο κινητο αλλα και στον ΝΟΚΙΑ λογ/μο, μετα (αφου το ετρεξα και επαιξα λιγο) γυρισα το κινητο παλι σε Ελλαδα και συνεχιζει να δουλευει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για να δουλέψει πρέπει να ο λογαριασμός Microsoft να είναι Αγγλία ή Αμερική.΄.. Τα παρακάτω είχα κάνει για να δουλέψει και τα ειχα γραψει στο θέμα των εφαρμογών--Καλημέρα έιχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα ,πρώτα το έκανα απεγκατάσταση, μετά έβαλα το mixradio, ξετίκαρα το location,πάλι δεν έπαιζε,πηγα στις ρυθμίσεις του mixradio και στο nokia account και πατησα σύνδεση με το Microsoft account,(τον έχω δηλώσει Αγγλία),και αυτό ήταν δουλεύει ρολόι,στης γυναίκας μου που ειχα δηλώσει Αμερική ,αλλά καταλαβαινε ότι ημουν Ελλάδα ,επι τοπου εβαλα Αμερική και έστρωσε.. ----- Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 re παιδια εχω 920 πολονικο και ακομη αναβαθμιση πηρε κανεις απο πολονια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 re παιδια εχω 920 πολονικο και ακομη αναβαθμιση πηρε κανεις απο πολονια? Το status για τα 920 Πολωνίας είναι: Lumia 920Country variant3047.0000.1326.2001Waiting for approvalLumia 920Orange3047.0000.1326.2011Waiting for approvalLumia 920Play3047.0000.1326.2002Waiting for approvalLumia 920Polkomtel3047.0000.1326.2003Waiting for approvalLumia 920T-Mobile3047.0000.1326.2005Coming soon Υπομονή λίγες μέρες/βδομάδες ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos138 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 καλησπερα.ηθελα να ρωτησω μαλλον επειδη εχω ναλει πολλες εφαρμογες δεξια στην στηλη του μενου εχουν εμφανιστει γραμματα πανω απο τις εφαρμογες!!βγαινει καπως αυτο γιατι δεν μαρεσει καθολου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 επειδή έχεις ξεπεράσει ενα συγκεκριμένο αριθμών εφαρμογών βγήκε αυτό. οχι δεν απενεργοποιήτε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πήρα σήμερα την ενημέρωση: η Black είναι μόνο; η GDR3 πότε αναμένεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πήρα σήμερα την ενημέρωση: η Black είναι μόνο; η GDR3 πότε αναμένεται; Είναι πακετάκι και οι δύο ενημερώσεις μαζί! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όχι και τίποτα σπουδαίο, δηλαδή. Αυτό με το rotation θα ήθελα να είναι κάτι άλλο: να μπορεί να στρίβει και η αρχική οθόνη, να γίνεται όπως στα w8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Όχι και τίποτα σπουδαίο, δηλαδή. Αυτό με το rotation θα ήθελα να είναι κάτι άλλο: να μπορεί να στρίβει και η αρχική οθόνη, να γίνεται όπως στα w8. Καλησπέρα στο player του κινητού μας υπάρχει η δυνατότητα equalizer μέσω blue tooth ;με τα ενσύρματα ακουστικά ξέρω ότι υποστηρίζει EQ αλλά με blue tooth ; μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos138 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 εντοπισα ενα ψιλο ηχο στο ηχειο!!οταν παιζω ενα κομματι η παιχνιδι δν ακουγετε προφανως αλλα οταν παταω pause για μερικα δευτερολεπτα μετα το ηχειο κανει ενα ψιλο ιιιιιιιι σαν αυτο που κανουνε καποιοι φορτιστες οταν τους εχεις ωρα στην μπριζα χωρις να δινουνε ρευμα καπου!!καπου εχω διαβασει σε αλλες συσκευες πως αυτος ο ηχος ειναι καποιος πυκνωτης που δεν αδειαζει σωστα και δεν ξερω και γω τι..πρακτικα μπορει καποιος να το παρατηρησει και να μου πει αν το κανει και το δικο του? επεισης ενα αλλο που παρατηρησα χτες που ειχε ηλιο..αναμεσα στο γκοριλα γλασσ και στο μαυρο λεπτο πταισιο στην οθονη το κινητο μου εχει δεξια και αριστερα καποιο κενο καποιον ελαχιστων χιλιοστων με αποτελεσμα να εχει μαζεψει σκονη μεσα κατι που δεν συμβαινει στο πανω και κατω μερος που ειναι ειναι τελειως συμπαγες και κλειστο!!σε σας πως ειναι??ξερω πως ειναι χαζες οι ερωτησεις μου απλα αυριο ληγει το doa μου και σκεφτηκα να ρωτησω μηπως παιζει καποιο ελατωμα και να το προλαβω!! ευχαριστω προκαταβολικα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts