Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε περιστρέφεται η οθόνη. Εχω ψάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν το βρίσκω. Αν ξέρει κάποιος...! Ευχαριστώ!

κάνε μια επανεκκίνηση

Απ όσο έχω διαβάσει ,φλασαρεις μια άλλη ρόμ και καθάρισες. Προχωρά στη παραγγελία. Δεν παίζει κανένα ουσιαστικό ρόλο

Ακριβώς. Απο την αλλη όμως, εφόσον αγοράζεις νέα συσκευή και αν δεν υπάρχει διαφορά στη τιμή γιατι να πάρεις beaded?

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά την ακύρωσα και παράγγειλα ενα μη μπράντεντ.

Τώρα, καλό διάβασμα το νήμα και έτοιμος για εξετάσεις μετά :lol:

κατέβασα χτες ένα παιχνίδι to What's the City?.Παίζω για κανένα 10λεπτο και μετά το αφήνω.Μετα απο λίγο μου βγάζει μήνυμα ότι battery drain.Προσπαθώ να δω τι γίνεται ,κλείνω διάφορες εφαρμογές στο background ,διαφορά όμως δεν βλέπω,έχανε χονδρικά 1% το λεπτο.

Κάνω μία επανεκκίνηση και μόνο σε αυτή έχει χάσει 10%!!

Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ λέω κάτσε να απεγκαταστήσω την τελευταία εφαρμογή που έβαλα,δλδ το παιχνίδι και βουαλά μετά όλα όπως πρώτα,φυσιολογική κατανάλωση.

Ηταν συμπτωματικό ή τελικά όντως έφταιγε το παιχνίδι?

Συμπτωματικό. Έχω το ίδιο παιχνίδι και δεν μου χει τύχει. Αντίθετα έχει τύχει 3-4 φορές σε μένα, να "κολλήσει" η Nokia Camera ενώ φαινόταν κλειστεί και να μου ρουφήξει την μπαταρία. (εκτός αν μας "παρακολουθούν" μαζεύοντας τα δεδομένα μας, οπότε είναι φυσιολογικό) :lol:

Για το restart έχω προσέξει ότι τρώει 2% απλά την πρώτη φορά "δείχνει" παραπάνω..

Έχει τύχει μάλιστα, μετά από restart να δείχνει και περισσότερη μπαταρία (~από 40% σε 70%). Άγνωσται αι βουλαί του 920..

Σαν mini-pc όμως, όλα αυτά είναι normal, αρκεί φυσικά να μη γίνονται συχνά..

Και τέλος, γνωρίζει κανείς τελικά ΑΝ και πώς αλλάζει ο ήχος στο ημερολόγιο;

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Χρόνια Πολλά σε όλους του εορτάζοντες σήμερα!! :)

Ξέρει κανένας πότε θα βγει στο store ο opera browser?

Τί στο καλό συμβαίνει? τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν έναν σωστό browser για windows phones?????

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Χρόνια Πολλά σε όλους του εορτάζοντες σήμερα!! :)

Ξέρει κανένας πότε θα βγει στο store ο opera browser?

Τί στο καλό συμβαίνει? τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν έναν σωστό browser για windows phones?????

ο IE explorer φυσάει...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδιά γειά σας.

Το πήρα λοιπόν κι εγώ το 920 και το στήνω σιγά σιγά.

Να ρωτήσω κάτι.

1. Τον ήχο της κλήσης, δεν μπορούμε να τον αυξομοιώσουμε;

2. Την επιλογή λειτουργίας πτήσης, δεν μπορούμε να την φέρουμε στην κεντρική οθόνη για άμεση χρήση, έτσι;

Παιδιά γειά σας.

Να ρωτήσω κάτι.

2. Την επιλογή λειτουργίας πτήσης, δεν μπορούμε να την φέρουμε στην κεντρική οθόνη για άμεση χρήση, έτσι;

1) μπορούμε με τα πλαϊνά πλήκτρα αύξησης έντασης ηχου

2) μπορούμε με 3η εφαρμογη

Παιδιά γειά σας.

Να ρωτήσω κάτι.

2. Κατέβασε την εφαρμογή connection tiles ή οποιαδήποτε σχετική.

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ.

Κατέβασα την connectivity tiles και πράγματι είναι εξυπηρετική πολύ.

Για την ερώτηση 1. εννοώ το κουδούνισμα του τηλεφώνου όταν σε παίρνουν τηλέφωνο.Αν μπορούμε να το δυναμώσουμε ώστε να ακούγεται δυνατότερα.

Ευχαριστώ.

Επίσης, στα αντροιντ για αποφυγή χρήσης συνεχώς του κουμπιού on-off έχουμε εφαρμογές, π.χ εγώ είχα το screen off and lock. Εδώ, έχουμε κάτι παρόμοιο; Απο ψάξιμο που έκανα δεν είδα κάτι, αν ξέρετε εσείς ...

Edited by kles

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ.

Κατέβασα την connectivity tiles και πράγματι είναι εξυπηρετική πολύ.

Για την ερώτηση 1. εννοώ το κουδούνισμα του τηλεφώνου όταν σε παίρνουν τηλέφωνο.Αν μπορούμε να το δυναμώσουμε ώστε να ακούγεται δυνατότερα.

Ευχαριστώ.

Όπως σου είπε ο φίλος πιο πάνω, απο τα πλήκτρα στο πλάι. Πηγαίνει μέχρι το 30 (αποκλείεται να μη καλύψει). Απλα να ξέρεις πως για την ώρα, όλοι οι ήχοι αυξομειώνονται ταυτόχρονα (ήχος κλήσης, ήχος βίντεο, μουσική κλπ).

Όπως σου είπε ο φίλος πιο πάνω, απο τα πλήκτρα στο πλάι. Πηγαίνει μέχρι το 30 (αποκλείεται να μη καλύψει). Απλα να ξέρεις πως για την ώρα, όλοι οι ήχοι αυξομειώνονται ταυτόχρονα (ήχος κλήσης, ήχος βίντεο, μουσική κλπ).

Σωστά, απο κεντρική οθόνη.Το έφτιαξα.

Μοντόγια, στήν προηγούμενη ερώτησή μου, έχω προσθέσει άλλα μία για για on-off οθόνης.

Ξέρεις τίποτα;

Σε ευχαριστώ πολύ.

Σωστά, απο κεντρική οθόνη.Το έφτιαξα.

Μοντόγια, στήν προηγούμενη ερώτησή μου, έχω προσθέσει άλλα μία για για on-off οθόνης.

Ξέρεις τίποτα;

Σε ευχαριστώ πολύ.

Για off δεν υπάρχει κάτι. Για ανοιγμα όμως υπάρχει το double tap. Ρυθμισεις->αφη->ενεργό (διπλο χτύπημα για ανοιγμα)

Καλησπέρα. ποτε θα παρουμε το 3ο update εμεις με τα ελληνικα product codes;

http://www.windowsphone.com/el-GR/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

Θα ηθελα να με βοηθεισετε σε κατι, εχω καποιες ερωτησεις, πιο καταστημα μου προτεινετε να επιλεξω απο skroutz για αγορα 920? δε θελω να το αγορασω και να μου βγει ελλατωματικη η παρτιδα η εκτος ευρωπης, εχω ξανα ρωτησει στο φορουμ για αλλο κινητο απλως ρωταω ξανα για το συγκεκριμενο γιατι ισως ειναι αλλιως απο συσκευη σε συσκευη, απο πιο το εχετε αγορασει οι πιο πολλοι? απο kaizeshop το εχει παρει κανεις? http://www.kaizershop.gr/nokia_lumia_920_Yellow και μπορω να το βρω εκει σε μαυρο η αν οχι εκει γενικα που μπορω να το βρω σε μαυρο στα 235 ευρω απο σκρουτζομαγαζο?

Καλησπέρα. ποτε θα παρουμε το 3ο update εμεις με τα ελληνικα product codes;

http://www.windowsphone.com/el-GR/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

αυτο που αναφερεις εδω, το έχω πάρει ήδη με την amber και με την GDR3, δεν ειναι το black update που περιμένουμε...

Καλησπέρα. Πως μπορώ να βγάλω φωτογραφία χωρίς να εμφανίζει ''κόκκινα μάτια'';

Ευχαριστω!

εχω κατεβάσει to nokia creative studio και έκανα την διόρθωση μετά, δεν ξέρω κατι άλλο...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

αυτο που αναφερεις εδω, το έχω πάρει ήδη με την amber και με την GDR3, δεν ειναι το black update που περιμένουμε...

το black update είναι η gdr3 που θα δωθει στις συσκευές της nokia

Γεια σας

Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω σχετικά με την αγορά του 920.

1) Να το πάρω τώρα ή να περιμένω τις γιορτές για καλύτερες προσφορές; γιατί παρατηρώ ότι σιγά σιγά σε μαγαζιά μένουν μόνο κίτρινα

2) Η Νόκια θα το προωθήσει το μοντέλο αυτό τις γιορτές ή θα κοιτάξει να πασάρει τα νέα μοντέλα της;

3) Επειδή διάβασα σε προηγούμενα ποστς για γρατσουνιές στο μαύρο χρώμα, έχετε να προτείνετε κάποιο χρώμα που να μην φαίνονται πολύ οι γρατσουνιές;

4) Τα μαγαζιά που είναι στο skroutz είναι αξιόπιστα ή πρέπει να προσέξω κάποια?

Ευχαριστώ:)

εχω κατεβάσει to nokia creative studio και έκανα την διόρθωση μετά, δεν ξέρω κατι άλλο...

Σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια! Κατέβασα την εφαρμογή αλλά δεν είδα κάπου να λέει για "κόκκινα μάτια". Μπορείς να μου πεις πως λειτουργεί;

Ευχαριστώ!

Edited by bill971
Samsung S8

Γεια σας

1) Να το πάρω τώρα ή να περιμένω τις γιορτές για καλύτερες προσφορές; γιατί παρατηρώ ότι σιγά σιγά σε μαγαζιά μένουν μόνο κίτρινα

Να προσθέσω και γω σ'αυτό μια ερώτηση, το κυανό γιατί σπανίζει έτσι; το χω βρει μόνο σε ένα κατάστημα από σκρουτζ, 30 ευρώ πάνω. :down: Το κίτρινο που παίζει πολύ δε μ'αρέσει πολύ σα χρώμα..Προς άσπρο ή γκρι τείνω, εκτός αν βρω σε καλύτερη τιμή το κυανό

Γεια σας

2) Η Νόκια θα το προωθήσει το μοντέλο αυτό τις γιορτές ή θα κοιτάξει να πασάρει τα νέα μοντέλα της;

3) Επειδή διάβασα σε προηγούμενα ποστς για γρατσουνιές στο μαύρο χρώμα, έχετε να προτείνετε κάποιο χρώμα που να μην φαίνονται πολύ οι γρατσουνιές;

4) Τα μαγαζιά που είναι στο skroutz είναι αξιόπιστα ή πρέπει να προσέξω κάποια?

Ευχαριστώ:)

Αυτο με τις γρατσουνιές στο μαύρο δεν το κατάλαβα? Ένα χρόνο το είχα και δεν διαπίστωσα κάτι.

Όσο για τα χρώματα, πράγματι το cyan σπανίζει και όταν κάποιος φίλος μου το παρήγγειλε από σκρουτζομαγαζο (ακριβότερο όπως αναφέρθηκε) τον ειδοποίησαν την αλλη ημέρα πως δεν υπάρχει...

Όμως θεωρώ πως το χρωμα δεν αποτελεί θέμα γιατι η θήκη του 920 αγκαλιάζει με έναν μοναδικό τρόπο την συσκευή και νομίζεις πως δεν την φοραει....;) Οπότε χτυπάς μια θήκη cyan και είσαι οκ.

απο δω εχει αγορασει κανεις το 920? http://www.kaizershop.gr/ σε μαυρο σε πιο καταστημα μπορω να το βρω γυρω στα 230? γιατι τα περισοτερο το εχουν σε κιτρινο και ειναι αθλιο