Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα απο εχθές αντιμετωπίζω προβλημα με τον συγχρονισμό του hotmail στο κινητό.Μου βγαζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει και να δοκιμάσω αργοτερα.συμβαίνει και σε εσάς;

Ευχαριτω

N9 Best phone ever

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι.. Αλλά μπορεί να έχει κολλήσει...Σβήστον, κάνε ένα soft reset και ξαναπέρασέ τον... Μετά θα είσαι κομπλέ...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Κανε ένα soft reset τότε και θα είσαι κομπλέ... Power Button + Volum Down για 10-12 δευτερόλεπτα μέχρι να δονίσει μία φορά...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημέρα απο εχθές αντιμετωπίζω προβλημα με τον συγχρονισμό του hotmail στο κινητό.Μου βγαζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει και να δοκιμάσω αργοτερα.συμβαίνει και σε εσάς;

Ευχαριτω

Καλημέρα και εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα συνχρονισνου στον λογαριασμό με αριθμό λάθους 85050003...

Απο μια γρήγορη αναζήτηση στο google η λύση δίνετε μετά απο hard reset....

Στα WP8 υπήρχε αυτότ ο φαινόμενο να κολάνε τα mail... Εμένα μόνο μία φορά μου έχει συμβεί αλλά στο δεύτερο μέιλ όπου το έσβησα και μόλις το ξαναέβαλα ήταν μια χαρά... Τώρα για το βασικό μέιλ που δηλώνεις τη συσκευή στη MS, αν δεν επανέλθει με soft reset λογικά θα χρειαστεί hard... Αλλά δοκιμάστε πρώτα 1-2 soft, κράτα το κινητό 3-4 λετά κλειστό και πείραξε λίγο τις ρυθμίσεις του μέιλ...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αυτό που συνέβαινε συχνά σε εμένα με τα email, είναι πως κάποιες φορές σε χειροκίνητο συγχρονισμό μου ζητούσε να ξαναπεράσω το password του email account. Και επαναλαμβανόταν , πάλι και ξανά τα ίδια... Στη χειρότερη περίπτωση είτε θα έμενε το email χωρίς ενημέρωση είτε και δε θα έμπαινε καθόλου για κάποιο διάστημα ή ακόμα και θα έπρεπε να σβήσω το account και να το ξαναφτιάξω από την αρχή. Παρατηρούσα πως αυτό συνέβαινε συχνότερα όταν είχα κακή σύνδεση στο ίντερνετ, όχι όμως μόνο τότε. Ελπίζω στα 8.1 να διορθωθούν αρκετά πράγματα. Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Ψαχνωντας στο google βρήκα ότι πρέπει να πας στο deleted items folder να σβήσεις ότι έχει μέσα και να κάνεις sync αυτο το folder και έπαιξε μια χαρά χωρίς hard reset. Δοκιμάστε το όσοι έχετε προβλημα.
N9 Best phone ever

Παιδιά καλησπέρα γνωρίζεται πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την ενημέρωση windows 8.1?

Καλησπέρα! Χθές άρχησε επίσημα ο κύκλος ζωής των WP 8.1 οπότε μέσα στον μήνα οι κατασκευαστές και οι πάροχοι θα δώσουν την αναβάθμιση στο κοινό! Εμείς που έχουμε παλαιότερη συσκευή ίσως καθυστερήσουμε μερικές βδομάδες έναντι των νέων μοντέλων!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Έλεγα σήμερα που βρήκα χρόνο να περνούσα την 8.1 Developer's Preview, αλλά μόλις είδα ότι άρχισε να κυκλοφορεί στο κοινό η επίσημη, οπότε υπομονή. :cool:

Να ρωτήσω κάτι: Έχω κι εγώ πολωνικό 920 από το birdphone. Μπορώ να του περάσω ελληνική unbranded Rom, τώρα επ' ευκαιρίας της έκδοσης 8.1?

--- Sony Xperia 5 II ---

Έλεγα σήμερα που βρήκα χρόνο να περνούσα την 8.1 Developer's Preview, αλλά μόλις είδα ότι άρχισε να κυκλοφορεί στο κοινό η επίσημη, οπότε υπομονή. :cool:

Να ρωτήσω κάτι: Έχω κι εγώ πολωνικό 920 από το birdphone. Μπορώ να του περάσω ελληνική unbranded Rom, τώρα επ' ευκαιρίας της έκδοσης 8.1?

Μπορείς αλλά δεν κερδίζεις κάτι με αυτό! Αν πέρναγες καμιά γερμανική ή ιταλική ρομ πιθανώς να έπαιρνες τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα αλλά με το να περάσεις ελληνική δεν θα δεις κάποια διαφορά σε σχέση με την πολωνική!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Κανεις έχει δει αν υπάρχει 8.1 στο Νοκια care suite?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Κανεις έχει δει αν υπάρχει 8.1 στο Νοκια care suite?

Δεν υπάρχει! Μόνο για το φινλανδικό product code του 925!

Καλησπέρα οποτε χρησιμοποιώ το κινητό με 3G συνηθος έχω υψηλή θερμότητα στην μπαταρία....μερικες φορές σε σημείο να καίει....σκέφτομαι να του κάνω μια αλλαγή στην μπαταρία του μπας και φτιάξει αυτο το πρόβλημα....Απο την αλλη το δικό μου ειναι Vodafone branded και έχω διαβάσει ότι και στο 920 αλλα και στο 925-1020 το έχουν αυτο το θεματακι ιδίως τα Vodafone κινητά...

Το έχει κανεις άλλος αυτο το θέμα με την θερμότητα;;;Λέτε όντως να φταίει που ειναι συσκευή Vodafone??

Μια αλλαγή στην μπαταρία θα έφτιαχναν τα πράγματα;;;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα οποτε χρησιμοποιώ το κινητό με 3G συνηθος έχω υψηλή θερμότητα στην μπαταρία....μερικες φορές σε σημείο να καίει....σκέφτομαι να του κάνω μια αλλαγή στην μπαταρία του μπας και φτιάξει αυτο το πρόβλημα....Απο την αλλη το δικό μου ειναι Vodafone branded και έχω διαβάσει ότι και στο 920 αλλα και στο 925-1020 το έχουν αυτο το θεματακι ιδίως τα Vodafone κινητά...

Το έχει κανεις άλλος αυτο το θέμα με την θερμότητα;;;Λέτε όντως να φταίει που ειναι συσκευή Vodafone??

Ευχαριστώ

Και το δικό μου ζεσταίνεται όταν σερφάρω με τα δεδομένα ή όταν τρέχω κάποια βαριά εφαρμογή. Ειδικά τώρα που έχει και περισσότερη ζέστη είναι πιο έντονο το φαινόμενο! Η συσκευή μου δεν είναι branded της vodafone. Δεν το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα πάντως γιατί συμβαίνει και σε συσκευές άλλου λειτουργικού.

Παιδιά και το δικό μου 920 καίει με δεδομένα ανοιχτά καμιά φορά.

Που να δείτε όμως το μονοπυρηνο Ν9 πως ζεσταίνεται... ή το Xperia Z.

Δεν είναι θέμα WP λοιπόν.

Edited by thePRODIGY
typos

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ τώρα τελευταία έχω προσέξει ότι δεν με ακούνε καλά όταν μιλάω σε κλήση. Γενικά υπήρχε ένα θεματάκι, αλλά πλέον μου το λένε συχνά (ας πούμε από black και μετά). Τα έκανα τα soft reset μου, αλλά τίποτα. Από θέμα σκόνης κλπ ούτε λόγος. Το χω λες και βγήκε μόλις απ το κουτί. Σκέφτηκα μήπως είναι αυτό το κολπάκι που μειώνει το θόρυβο όταν μιλάς.

Παρεμπιπτόντως, είμαι στ αυτοκίνητο εν κινήσει με ανοιχτό παράθυρο, ο αέρας να λυσσομανάει, χαμηλή μουσική και ο συνομιλητής νομίζει ότι είμαι σπίτι μόνος γιατί δεν ακούει απολύτως τίποτα! Φοβερό αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι αν δε κολλήσω το κινητό καλά στο αυτί και το στόμα δεν ακούγομαι ούτε εγώ καλά..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Εγώ τώρα τελευταία έχω προσέξει ότι δεν με ακούνε καλά όταν μιλάω σε κλήση. Γενικά υπήρχε ένα θεματάκι, αλλά πλέον μου το λένε συχνά (ας πούμε από black και μετά). Τα έκανα τα soft reset μου, αλλά τίποτα. Από θέμα σκόνης κλπ ούτε λόγος. Το χω λες και βγήκε μόλις απ το κουτί. Σκέφτηκα μήπως είναι αυτό το κολπάκι που μειώνει το θόρυβο όταν μιλάς.

Παρεμπιπτόντως, είμαι στ αυτοκίνητο εν κινήσει με ανοιχτό παράθυρο, ο αέρας να λυσσομανάει, χαμηλή μουσική και ο συνομιλητής νομίζει ότι είμαι σπίτι μόνος γιατί δεν ακούει απολύτως τίποτα! Φοβερό αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι αν δε κολλήσω το κινητό καλά στο αυτί και το στόμα δεν ακούγομαι ούτε εγώ καλά..

Το είχα και εγώ αυτό το θέμα με την amber όμως! Με μια καρφίτσα πέρασα προσεκτικά όλες τις οπές που έχει και στην πάνω και στην κάτω πλευρά μήπως υπήρχε σκόνη που δεν φαινόταν και έφραζε τα μικρόφωνα. Βέβαια έιναι και θέμα σήματος. Όταν ο συνομιλητής μου δεν έχει καλό σήμα εξακολουθεί να μου λέει πως δεν με ακούει!

Οσοι έχουμε lumia κι αυτό το καλοκαίρι browsing στη παραλία :)

Ντάλα ήλιος + γυαλί και ρυθμίσεις στο low και auto

Με sunlight readability στο ον και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

+1 :cool: ( 10 χαρακτήρες )

Huawei Nova 5T

Φίλε είπες μεγάλη αλήθεια! :D

- There is no place like 127.0.0.1 -

Το είχα και εγώ αυτό το θέμα με την amber όμως! Με μια καρφίτσα πέρασα προσεκτικά όλες τις οπές που έχει και στην πάνω και στην κάτω πλευρά μήπως υπήρχε σκόνη που δεν φαινόταν και έφραζε τα μικρόφωνα. Βέβαια έιναι και θέμα σήματος. Όταν ο συνομιλητής μου δεν έχει καλό σήμα εξακολουθεί να μου λέει πως δεν με ακούει!

Προφανώς δεν άλλαξε τίποτα απ τα 2. Αυτό με την καρφίτσα μπορεί να το κάνω, αλλά αν το δεις θα καταλάβεις ότι δ χρειάζεται..:rolleyes:

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Ευχαριστώ

Καλά το δικό μου παίρνει κανονικά φωτιά με ανοιχτά τα δεδομένα. Το έχω ένα χρόνο τώρα, πέρυσι το είχα στείλει να δουν αν έχει πρόβλημα, αλλά τελικά δεν έκαναν τίποτα. Από τότε που πέρασα τα 8.1 και το χρησιμοποιώ ακόμη περισσότερο, ανεβάζει συνέχεια θερμοκρασία και άρχισε να κιτρινίζει η οθόνη περιμετρικά. Επειδή δε θέλω να το αποχωριστώ όμως για κανα μήνα πάλι, θα τους το στείλω προς τα τέλη Αυγούστου που λέω να πάρω κανα καινούριο κινητό και αν δεν το φτιάξουν πάει για ανταλλακτικά.

Και μια φώτο για την έκταση του προβλήματος, την ημέρα δε φαίνεται και τόσο έντονα πάντως.

https://onedrive.live.com/redir?resid=46DB070BE51951!10341&authkey=!AEIloS1V5H9EujI&v=3&ithint=photo%2c.jpg

Edited by atlantian
Nickolas

Εντάξει, ένιωσα κάπως όταν είδα τη φωτό... :blink: :cry: Δεν παίζει να το αφήνεις από τα χέρια σου και χωρίς δεδομένα ποτέ, ε;

Huawei Nova 5T