Jump to content

Dimitris1123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dimitris1123

  1. Παιδιά καλησπέρα γνωρίζεται πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την ενημέρωση windows 8.1?
  2. Παιδιά καλημέρα, το update για τα lumia 920 στο wp8,1 ποτε ερχεται;
  3. Κατι αλλο,υπαρχει καποια καλη εφαρμογη,όπως στα android, για να ανοιγουμε το wifi,bluetooth και τα λοιπα γρηγορα χωρις να χρειαζεται να μπούμε απο ρυθμίσεις?
  4. Παιδια, η ενημέρωση για το windows 8.1 black ποτε περιπου βγαινει?
  5. Δεν μπαινει σε cwm, ξεκιναει και βγαζει το λογοτυπο semaphore και παραμενει εκει.
  6. Γεια σας, πηγα να βαλω την καινουρια εκδοση την slim 4.2.2 και μου εβγαλε σφαλμα και εκανε επανεκκινηση και μου βγαζει semaphore. Πως μπορω να το φερω πισω σε full stock; Για να μπορεσω να το ξανα φλασαρω?
  7. Δασκάλα: Παιδιά άμα βρίσκατε στο δρόμο λεφτά και ένα μυαλό τι θα παίρνατε ; Τοτός: Τα λεφτά κυρία Δασκάλα: Εγώ πάντως θα έπαιρνα το μυαλό Τοτός: Ο καθένας παίρνει ό,τι του λείπει...!!!
  8. Η δασκάλα στον Τοτό: - Παιδί μου, ποιά είναι η λέξη με τα πιο πολλά Όμικρον; Το σκέφτεται ο Τοτός και λέει φωναχτά: - Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!
  9. Έχω φάει ξύλο, έχω φάει άκυρα, έχω φάει καψουρες, έχω φάει χυλόπιτες, έχω φάει φρίκες. Το ψυχικό σθένος να φάω μπάμιες ακόμη δεν το έχω βρει...
  10. Παιδια, καποια καινουργια ταινια περιπετειας εχετε να προτεινετε?
  11. Περιχαρής ένας γύφτος γυρίζει σπίτι και λέει στην γύφτισα γυναίκα του: - "Αγκάπη, μάντεψε..πήρα προφυλακτικά με γκεύσεις! λοιπόν να σβήσουμε τα φώτα, να βάζω, να ντοκιμάζεις και να μου λες τι γεύση είναι?" - Ααααχ ναι μπρε αγκάπη μου!!" απαντάει η γύφτισα και σβήνει το φως.. Ξεκινάει λοιπόν -"μμμμμ..χαλασμένη φέτα...!!!" -"Όχι περίμενε, μπρε αγκάπη μου δεν το έχω βάλει ακόμα..."
  12. Με την καταναλωση της μπαταριας τι λεει?
  13. - Γιατρέ, δεν ακούω καλά... - Πότε το καταλάβατε; - Δέκα παρά τέταρτο.
  14. Γνωριζετε καποιο καλο player για τραγουδια?
  15. Δυο κολλητοί είναι αραγμένοι στην παραλία και κουβεντιάζουν: - Αστα!Χτες βράδυ είδα έναν τρομερό εφιάλτη... - Τι είδες; - Είδα την πεθερά μου να κολυμπάει στη θάλασσα και απο πίσω να την κυνηγάει ένας καρχαρίας... - Ποπο, φρίκη... - Φρίκη δεν θα πει τίποτα! Αφού παραλίγο να του ξεφύγει!
  16. Βρισκει τη συσκευη αλλα επειδη μαλλον βλεπει οτι ειναι ξεκλείδωτος ο bootloader δε το αφηνει να κανει καποια αναβαθμιση ή επιδιόρθωση.
  17. Γεια σας, είχα περασει στο xperia mini st15i τη cm7 και έβαλα την MiniCMSandwich Lite AOSP.Μετά την εγκατάστασή του δεν δουλευε το touchscreen και απο οτι είδα ειχαν μπερδεψει τα link του mini με mini pro.Ξανα πέρασα της sony τη rom μηπως μπορεσω να επαναφερω τους drivers αλλα κολλάει στο λογότυπο. Τι αλλο μπορω να κάνω για να το επαναφέρω?
  18. Καλημέρα, Έχω το k800i και συνδέοντάς το στο SEUS μου δείχνει οτι υπάρχει η ενημέρωση R8BF003 CID53. Ξεκινάει η διαδικασία ενημέρωσης και μετα το backup που κανει, εμφανίζει το μήνυμα οτι δεν υπάρχει ενημέρωση. Το firmware που έχει τώρα είναι R1CF001. Τι μπορει να συμβαίνει?
×
×
  • Create New...