Jump to content

Dimitris1123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Dimitris1123

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Dimitris1123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα γνωρίζεται πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την ενημέρωση windows 8.1?
  2. Παιδιά καλημέρα, το update για τα lumia 920 στο wp8,1 ποτε ερχεται;
  3. Κατι αλλο,υπαρχει καποια καλη εφαρμογη,όπως στα android, για να ανοιγουμε το wifi,bluetooth και τα λοιπα γρηγορα χωρις να χρειαζεται να μπούμε απο ρυθμίσεις?
  4. Παιδια, η ενημέρωση για το windows 8.1 black ποτε περιπου βγαινει?
  5. Δεν μπαινει σε cwm, ξεκιναει και βγαζει το λογοτυπο semaphore και παραμενει εκει.
  6. Γεια σας, πηγα να βαλω την καινουρια εκδοση την slim 4.2.2 και μου εβγαλε σφαλμα και εκανε επανεκκινηση και μου βγαζει semaphore. Πως μπορω να το φερω πισω σε full stock; Για να μπορεσω να το ξανα φλασαρω?
  7. Δασκάλα: Παιδιά άμα βρίσκατε στο δρόμο λεφτά και ένα μυαλό τι θα παίρνατε ; Τοτός: Τα λεφτά κυρία Δασκάλα: Εγώ πάντως θα έπαιρνα το μυαλό Τοτός: Ο καθένας παίρνει ό,τι του λείπει...!!!
  8. Η δασκάλα στον Τοτό: - Παιδί μου, ποιά είναι η λέξη με τα πιο πολλά Όμικρον; Το σκέφτεται ο Τοτός και λέει φωναχτά: - Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!
  9. Έχω φάει ξύλο, έχω φάει άκυρα, έχω φάει καψουρες, έχω φάει χυλόπιτες, έχω φάει φρίκες. Το ψυχικό σθένος να φάω μπάμιες ακόμη δεν το έχω βρει...
  10. Παιδια, καποια καινουργια ταινια περιπετειας εχετε να προτεινετε?
  11. Περιχαρής ένας γύφτος γυρίζει σπίτι και λέει στην γύφτισα γυναίκα του: - "Αγκάπη, μάντεψε..πήρα προφυλακτικά με γκεύσεις! λοιπόν να σβήσουμε τα φώτα, να βάζω, να ντοκιμάζεις και να μου λες τι γεύση είναι?" - Ααααχ ναι μπρε αγκάπη μου!!" απαντάει η γύφτισα και σβήνει το φως.. Ξεκινάει λοιπόν -"μμμμμ..χαλασμένη φέτα...!!!" -"Όχι περίμενε, μπρε αγκάπη μου δεν το έχω βάλει ακόμα..."
×
×
  • Create New...