achillefs76 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Τί βγάζουν αυτές οι εταιρείες ώστε να πουλάνε συνεχώς... Το ρολόι που έχω αυτή την στιγμή είναι 13 ετών ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. Το ρολόι που έχω χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας μια φορά κάθε 3 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ. Ναι, οκ, το ρολόι που έχω μπορεί να ήταν ακριβό όταν μου το αγόρασαν, αλλά υπήρχαν και άλλα, πολύ πιο φθηνά ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΌ. Φαντάσου, φθηνότερα τηλέφωνα, που δεν τους λείπουν δυνατότητες (βλέπε φίατσουρς) λόγω της χαμηλότερης τιμής τους. Το μοναδικό που ίσως να αγόραζα κάποια στιγμή, είναι ένα ρολόι-κινητό τηλέφωνο ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Και το θέλω με τα απλά παρακάτω χαρακτηριστικά: Δίκαρτο, μπαταρία 2 χρόνια με κανονική χρήση (χωρίς να το κλείνω, και χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζω), μικρό σε μέγεθος ώστε να δικαιολογεί την ονομασία "φορητή συσκευή", κατασκευασμένο είτε από μέταλλο, είτε πλαστικό, είτε γυαλί. Και το καλύτερο... Να κοστίζει 50 Ευρώ. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Όταν ήμουν πιτσιρικάς μου είχε φέρει η θεία μου από την Αμερική smartwatch της εποχής εκείνης που έπαιζε double dragon!!!! Φοβερό για την εποχή του και όλο το σχολείο θυμάμαι είχε πάθει πλάκα! :p Πλέον δε φοράω καθόλου ρολόι ούτε που με ενθουσιάζουν ως κοσμήματα. Τώρα που έχω το S3 στην τσέπη με τις 4,8 ιντσες και τη cyanogen που το έχει κάνει πραγματικά και χωρίς ίχνος υπερβολής ΣΦΑΙΡΑ δε νομίζω ένα smartwatch να του έδινε περισσότερες δυνατότητες. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα να εξελιχθούν τα ρολόγια και βλέπουμε.... Edited September 8, 2013 by trtr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ενα smartwatch θα ηταν πρακτικο μονο αν η μπαταρια εχει αυτονομια τουλαχιστον 1 εβδομαδα.Αμα ειναι να θελει φορτιση καθε 1-2 μερες οπως τα τηλεφωνα,τοτε για μενα ειναι αχρηστο.Το νοημα του ρολογιου χειρος ειναι να το φορας μονιμως στο χερι,οχι να το βγαζεις καθε 3 και λιγο για να το φορτιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Εδω δεν φοραω ρολοι κανονικο, αυτο με μαρανε.. Η ερωτηση ειναι: Στο Στρατό θα επιτρεπεται να φοριεται; Ως γνωστων οταν φορας χακι πρεπεις να εχεις ρολοι χειρος για να βλεπεις την ωρα και οχι κινητο. Το συγκεκριμενο θα το παιρνουν χαμπαρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Με τις μέχρι στιγμής έρευνες που έχω κάνει, το καλύτερο ρολόι -όταν βγεί- θα είναι το Agent -Aσύρματη φόρτιση -2 επεξεργαστές (ενας κανονικός κι ένας μόνο για την αναμονή εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης) -Αδιάβροχο -30 μέρες για λειτουργία ως απλό ρολόι, 7 ημέρες με κανονική χρήση με bluetooth -Sharp memory display (Κάτι μεταξύ lcd και e-ink) κι άλλα πολλά Λένε για κυκλοφορία προς το τέλος του χρόνου. Αξίζει να του ρίξετε μια ματία, να δείτε και το βιντεάκι της παρουσίασης. :happy: SPECS 120MHz ARM Cortex-M4 processor with secondary AVR co-processor 1.28" Memory Display (128 x 128) with intelligent backlighting Anti-glare glass lens Bluetooth 4.0 BD/EDR + LE 3-axis accelerometer Ambient light sensor Vibration motor 7 days battery life (typical) 30 days in watchface-only mode Qi wireless charging Water resistant (ATMs: TBD) AGENT OS 1.0 including .NET Micro Framework 4.3 RoHS, Pb-free Designed for repair and recycling including replaceable battery Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 καλα δεν φοραω ρολοι με τιποτα και γελαω με αυτους που φορανε ειδικα αμα ειναι με κατι μεγαλα που ζυγιζουν 1 τονο(αμα ειναι και κοντος ακομα χειροτερα) αλλα ουτε και ελαφρια θα φορουσα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Οχι γιατί δε βλέπω τι μπορεί να προσφέρει στην ουσία και δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με τη φόρτιση ακόμα μιας συσκευής. Αν το σκεφτόμουν θα ήταν μόνο για e-paper. Οι κανονικές οθόνες δεν έχουν νόημα σε τέτοια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Τί βγάζουν αυτές οι εταιρείες ώστε να πουλάνε συνεχώς... Το ρολόι που έχω αυτή την στιγμή είναι 13 ετών ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. Το ρολόι που έχω χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας μια φορά κάθε 3 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ. Ναι, οκ, το ρολόι που έχω μπορεί να ήταν ακριβό όταν μου το αγόρασαν, αλλά υπήρχαν και άλλα, πολύ πιο φθηνά ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΌ. Φαντάσου, φθηνότερα τηλέφωνα, που δεν τους λείπουν δυνατότητες (βλέπε φίατσουρς) λόγω της χαμηλότερης τιμής τους. Το μοναδικό που ίσως να αγόραζα κάποια στιγμή, είναι ένα ρολόι-κινητό τηλέφωνο ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Και το θέλω με τα απλά παρακάτω χαρακτηριστικά: Δίκαρτο, μπαταρία 2 χρόνια με κανονική χρήση (χωρίς να το κλείνω, και χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζω), μικρό σε μέγεθος ώστε να δικαιολογεί την ονομασία "φορητή συσκευή", κατασκευασμένο είτε από μέταλλο, είτε πλαστικό, είτε γυαλί. Και το καλύτερο... Να κοστίζει 50 Ευρώ. Αυτά. Γιατί δηλαδή το ρολόϊ ως κόσμημα για τον άντρα δεν είναι και αυτό μαρκετινίστικο? (και δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά με το ποστ αυτό). Απο την στιγμή που έχουμε πλέον όλοι την ώρα επάνω μας (αυτή στο κινητό), τι μηχανικό - τι ηλεκτρονικό το ρολοϊ περιττό είναι. Ο άντρας και χωρίς κανένα αξεσουάρ (κόσμημα όπως το λέτε στην περίπτωση του ρολογιού) μια χαρα μπορεί να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 το ρολόι πρέπει για μένα να είναι το κλασικό και δει για μένα αυτόματο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα τα ρολόγια έκτος από το να βλέπεις την ώρα παραμένουν "κοσμήματα" αδιάβροχα τα περισσότερα με υλικά που τους χαρίζουν μακροζωία χωρίς ακόμα και με εσκεμμένα ατυχήματα δεν χρειάζονται να τα βάζεις σε πρίζα το βράδυ για να σου βγάλουν την επόμενη μέρα τα ρολόγια κινητά τηλέφωνα υπάρχουν κάποια χρόνια στην αγορά και απόδειξαν ότι οι μόνοι που τα χρησιμοποιούσαν ήταν ελάχιστοι γιατί απλός ήταν άβολα για τηλέφωνα τώρα κατά πόσο θα χρησιμοποιήσει κάποιος ένα bluetooth με οθόνη ειλικρινά δεν ξέρω αλλά δεν θα έδινα πάνω από 20 ευρώ για κάτι που θα μου χάλαγε γιατί ξέχασα να το βγάλω ενώ έπλενα τα χέρια μου ή που μου έσβηνε το "βράδυ" και δεν θα μπορούσα να δω αυτό που θα έπρεπε να βλέπω δηλαδή την ώρα Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ναι, θα παρω το Sony 2, γιατι: -εχει το πιο ωραίο design, άπο ολα όσα εχουν βγει μέχρι τωρα. Εχει μόνο ενα κουμπί περιμετρικα κι οχι 5-6, ειναι καπως λεπτό και μεγάλη οθόνη. Δεν ειναι χοντροκομμένο. Το λουράκι του αλλάζει ανάλογα με το στυλ σου, οχι όπως το S Gear. -θα εχει καλή ορατότητα κάτω άπο τον ήλιο με τη νέα του οθόνη -φορτίζει με μικρο USB όπως το κινητό μου και δε θελω extra καλώδιο - τα widget του, όπως το να χειρίζεσαι την μουσική σου μέσω του ρολογιού θα ειναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάνω ποδήλατο - pairing μέσω nfc για εύκολη σύνδεση, όσοι έχουμε Bluetooth ξέρουμε την κούραση του pairing - φωτίζει η οθόνη του με μια γρηγορη κίνηση του καρπού - λειτουργεί σαν ρολοι κι όταν δεν ειναι paired, και μπορείς να διαβάσεις emails- sms απ οταν ειχε κάνει synchronize - εχει κάποια αντοχή στο νερό Το smartwatch δε θέλω να εχει sim card, wifi, μικρόφωνο και ηχεία κτλ. δε θέλω ουτε να του μιλαω, ουτε να βγάζω χάλια photos, ούτε να βλεπω φωτός ή βίντεο στη μικρή οθόνη του, ούτε να διαβασω pdf. Ολα αυτά καταναλώνουν ενέργεια και η μικρή του μπαταρία δε το αντέχει. Δηλαδή, δε το θέλω να είναι πολύ... έξυπνο. Οταν με το καλό βγουν οι εύκαμπτες οθόνες που θα βοηθήσει να μεγαλώσει η οθόνη ακολουθώντας την καμπυλότητα του καρπού, τότε το συζητάμε. Θελω να μου δείχνει ολα τα notifications εύκολα και κάτω άπο τον ήλιο. Θέλω να με διευκολύνει. Θέλω να εχει ωραίο design, μιας και το ρολοι ειναι αξεσουάρ και δείχνει το στυλ σου. Δε θέλω να ασχολούμαι πάνω από 5-10-15 δευτερόλεπτα. Του λείπει ασύρματη φόρτιση, Bluetooth 4, και να γίνει waterproof όπως το Sony ultra z. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εχω το sony smartwatch και ειναι το πιο αχρηστο gadget που αγορασα ποτε..μεχρι και σονυ κινητο αγορασα που υποτιθεται τα κανει ολα με το ρολοι γιατι δεν ηθελα να πιστεψω πως ειναι τοσο μεγαλη αποτυχια αυτη η αγορα μου.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εχω να φορέσω ρολόι χρόνια. Δεν βρίσκω πρακτικό λόγο υπαρξης τους απο την στιγμή που υπάρχουν κινητά και βλέπουμε την ώρα. άνοιξε το τσαντάκι ή βγάλτο από την τσέπη, βγάλτο και από τη θήκη αν έχεις, πάτα το κουμπί να ανάψει, δες την ώρα, ξαναβάλτο στη θήκη, ξαναβάλτο στο τσαντάκι, κλείσε το τσαντάκι. Πρακτικότατο. Όχι δεν πρόκειται να αγοράσω γιατί είναι ψηφιακό ρολόι και είμαι πάνω από 12 ετών. Έγραψες!!! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 ναι, για να κουβαλάω και δευτερο φορτιστη μαζι μου, εναν για το κινητο και εναν για αυτο. ας βελτιωσουν το θεμα με τις μπαταριες καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ως gadget θα με ενδιέφερε, αλλά θα περιμένω να ωριμάσει η κατηγορία, να βγούν και άλλα μοντέλα και μετά θα αποφασίσω. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmelis Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Δεν φοράω ούτε ρολόι οπότε δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Για κανένα λόγο! Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Είναι όταν ξεκίνησε η apple το ipad... τι είναι αυτό; Και σιγά μη το χρησιμοποιήσουμε... κλπ. Και τώρα για πολλούς θεωρείται απαραίτητο ή οι περισσότεροι από εμάς που ασχολούμαστε έχουμε τουλάχιστον 1 στην κατοχή μας. Κάτι καινούργιο με το κατάλληλο marketing όπως πάντα... θα πειστούμε ότι μας είναι απαραίτητο. Εγώ προσωπικά το καλοβλέπω... και είναι κάτι που σίγουρα θα θέλω μελλοντικά να αγοράσω. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Όταν αγοράζω κάτι το αγοράζω για να μου είναι χρήσιμο. Και να μπορώ να κάνω όσα περισσότερα γίνεται με αυτό. Παίζει ρόλο καί η τιμή. Άρα όπως είναι τώρα τα ρολόγια δεν μου προσφέρουν κάτι που να μην έχω. Δεν μου δίνουν καν ευκολότερη χρήση. Είναι σίγουρος όμως ότι στο μέλλον θα έχουμε καλύτερες προτάσεις. Υ.Γ. Κάποιοι από ότι βλέπω θα έπαιρναν ένα λουρί με το μηλαράκι πάνω. Κι ας μην έκανε τίποτα απολύτως. Γούστα είναι αυτά. Για μένα; Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Μονο το toq. Αν πρεπει να πατησεις κουμπακι για να δεις την ωρα, δεν ειναι ρολόι. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Περιμένω πολύ περισσότερα για να το σκεφτώ σαν αγορά. Πρώτον, περιμένω τιμή κάτω από €100 Επειτα, δεν θέλω κάμερα, δεν θέλω φωτογραφίες, pdf, internet browser και καμια τετοια σαχλαμάρα. Έχω κινητό γι αυτά. Θέλω notification, να βλεπω γρηγορα μηνύματα mail και chat, να εμφανίζει ποιος καλεί στο τηλέφωνο, ώστε όταν είμαι στη μηχανή να ξέρω αν χρειάζεται (με το bluetooth πάντα) να απαντήσω και να δείχνει την ώρα ΠΑΝΤΑ, χωρις πάτημα κουμπιού. Τέλος, φόρτιση στη χειρότερη μια φορά τη βδομάδα και nfc pair, όχι αυτή τη bluetooth σαχλαμάρα που για να κανω pair το ακουστικό μου πρέπει να κάνω ιεροτελεστίες! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Έχουμε πλημμυρίσει απο gadgets! Εγώ θα προτιμήσω τα Citizen ρολογάκια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Γελασα πολυ με τις απαντησεις των αντιδραστικων! "Οι δεικτες εχουν αλλη χαρη"... "Το ρολοι ειναι κοσμημα"... "Θα πρεπει να το φορτιζω καθε μερα"... Να σας θυμισω πως παλιοτερα καποια ρολογια-κοσμηματα χρειαζονταν κουρδισμα καθε μερα, εφευγαν μπρος ή εμεναν πισω απο την πραγματικη ωρα κλπ. Επισης, αν σας αρεσουν οι παλιες συνηθειες, γιατι δεν μεινατε με τα παλια σας ΝΟΚΙΑ που χρειαζονταν φορτιση μια φορα την εβδομαδα;;; Ακομη καλυτερα, τι σας πειραξαν τα επιτραπεζια/τοιχου με το περιστρεφομενο καντραν; Λοιπον.. επειδη μιλαμε για προοδο, ας ασχοληθουμε με το θεμα του smartwatch. Τα μηχανικά έχουν άλλη χάρη...βλέπεις το αποκορύφωμα της μηχανικής εξέλιξης. Αν το ρολόι το φοράς κάθε μέρα σιγά το κούρδισμα που χρειάζεσαι....Η δε απόκλιση στα σοβαρά ρολόγια είναι μικρή. Αν σε νοιάζει τόσο πολύ το να μην χάνεις βέβαια δευτερόλεπτα υπάρχουν και τα quartz αλλά δεν βλέπω να τα αναφέρεις και αν είναι και τύπου ecodrive εκεί και αν δεν έχεις θέμα με αυτονομία...Το κόστος αν θέλεις δηλαδή κατεβαίνει πάρα πολύ αν δεν σε νοιάζει ο οίκος...Χώρια ότι δεν βλέπω να υπάρχει θέμα με συμβατότητες στο τι μάρκα είναι το ένα και τι το άλλο πόσο μάλλον με αναβαθμίσεις κοκ... Και όπως και να το κάνεις την ανθεκτικότητα ενός συμβατικού δεν πρόκειται να την έχουν τα ηλεκτρονικά smart watches. Αν είναι να έχω κινητό σαν ταμπλέτα και να χρειάζομαι να έχω το ρολόι για να μην βγάζω το κινητό τότε μάλλον κάπου έχει χαθεί ο ρόλος του 2ου.... Και αυτό με τα Nokia και την φόρτιση ανά βδομάδα (βλ 3210 κοκ)....άσχετο σχόλιο...Η χρήση των τηλεφώνων επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς. Τα ρολόγια αυτά είναι και καλά για να δράσουν επικουρικά σε κάτι που ήδη κάνουν τα τηλέφωνα...Και για την ώρα σιγά την οθόνη που έχουν, χωρίς ήχο κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Έχω ήδη το Pebble και προς το παρόν με έχει βολέψει πολύ. Η μπαταρία κρατάει 6-7 ημέρες με περίπου μισή μέρα συνδεδεμένο με το Note μου. Το χρησιμοποίώ κυρίως με το hands free για να βλεπω μηνύματα, email. για τον έλεγχο της έντασης στα ακουστικά ότα ακούω μουσική. Να κάνω κλήσεις. Και τέλος σαν χρονόμετρο για το κολύμπι. Χρειάζεται σίγουρα βελτίωση και στα επόμενα χρόνια θα δούμε καλύτερες υλοποιήσεις. Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Μονο για σκονακια κανουν..:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts