filipdent Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ok ευχαριστω για την απάντηση. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 καλημέρα στην παρέα . θέλω να κάνω μία ερώτηση . Φίλος ενδιαφέρεται για το note 10.1 3G kai wifi . η διαφορά που αναφέρετε με το LTE ποια είναι ? αν αγοραστεί από το amazon το μηχάνημα θα έχει ελληνική γλώσσα ? δώστε κανένα λινκ από μαγαζιά στην Ελλάδα και από το amazon για να κάνω σύγκριση Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 καλημέρα στην παρέα . θέλω να κάνω μία ερώτηση . Φίλος ενδιαφέρεται για το note 10.1 3G kai wifi . η διαφορά που αναφέρετε με το LTE ποια είναι ? αν αγοραστεί από το amazon το μηχάνημα θα έχει ελληνική γλώσσα ? δώστε κανένα λινκ από μαγαζιά στην Ελλάδα και από το amazon για να κάνω σύγκριση http://www.skroutz.gr/s/4072614/Samsung-Galaxy-Note-10-1-LTE-2014-Edition-P6050-16GB.html http://www.bestprice.gr/item/2153738483/samsung-galaxy-note-101-lte-16gb-2014-edition/?fromq=NOTE+10.1+LTE+16GB+2014+EDITION http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Note%C2%AE-10.1--%28SM-P6050%29-White-%283G%29,99452,480511,999249.html?langId=-18#infoTabNav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Και ποιος ο λογος να μην παρει το LTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το LTE ποια είναι η διαφορά με το άλλο? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δε νομιζω οτι υπαρχουν διαφορες περαν απο την ταχυτητα του δικτυου!Επισης νομιζω πως το 3G only ειναι για ορισμενες χωρες που σημαινει οτι Ελλαδα δεν θα ησαχθει κατα πασα πιθανοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το LTE ποια είναι η διαφορά με το άλλο? Ριξε μια ματια στο gsmarena.το ενα 3g ειναι με exynos 8πυρηνο ενω το 4g με snapdragon 4πυρηνο. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Πήρα και εγώ χθες το LTE από MediaMarkt. Παιδιά, δεν υπάρχει κανένα lag. Η ταμπλέτα είναι σφαίρα! Εκτός και αν τελικά ο Snapdragon 800 είναι κατά πολύ ανώτερος από τον Exynos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Εχει παρατησησει κανενας οταν ανοιγεις καποια παιχνιδι και με χαμηλωμενη την φωνη τερμα εναν ηχο σαν στατικο απο το δεξι ηχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλησπέρα. Ισχύει αυτό που αναφέρθηκε, ότι η WiFi έκδοση με τον Exynos lagάρει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλησπέρα. Ισχύει αυτό που αναφέρθηκε, ότι η WiFi έκδοση με τον Exynos lagάρει; :confused: Δεν έχει lag.. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ψαχνω να βρω καποιο συγκριτικο αρθρο μεταξυ των δυο εκδοσεων (exynos και snapdragon) , αλλα δεν βρισκω κατι. θελω να διαπιστωσω αν τα οποια προβληματα εχουν παρουσιαστει, οφειλονται στον επεξεργαστη της Samsung (Exynos), ή στο λειτουργικο της.(TouchWiz). To note 3 με τον Snapdragon απο οτι διαβαζω πεταει , αλλα εχει την μιση αναλυση οθονης απο το tablet. Ξερετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έχω 3 ώρες που παρέλαβα το LTE και έχουν πέσουν κάτω τα σαγόνια μου. Κάνω ταυτοχρονα download απο google play,τηλέφωνο απο τις επαφές μου,YouTube,σερφαρισμα πράγμα που δεν διανοουμαι να κάνω με το ios.το μόνο που μου λείπει ειναι το αλουμίνιο αλλά για μικρό το ipad mini retina ειναι υποψήφιο. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δυστυχώς το Tom Tom greece δεν υποστηρίζει την ανάλυση του note 10 2560x1600.μαλλον σε επόμενη αναβάθμιση θα διορθωθεί. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Δοκιμασε κανεις αυτο που γραφω πιο πανω με τον στατικο ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Για θηκες εδω, απο τον Νικο, http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-THiki-Original-Book-stand-for-Galaxy-Note-10-1-2014-SM-P600-black.912813.html Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μου παρουσίασε ένα θεματάκι σήμερα με την μπαταρία. Το είχα φόρτιση 100% και το έψαχνα λίγο όλα καλά μέχρι εκεί η μπαταρία είχε πέσει στο 92%,το κλείνω και επειδή ήμουν εκτος αθηνας έμεινε για 4 μέρες κλειστό πάω σήμερα να το ανοίξω και δεν άνοιγε το βάζω να φόρτιση και είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία. Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό είναι λογικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μου παρουσίασε ένα θεματάκι σήμερα με την μπαταρία. Το είχα φόρτιση 100% και το έψαχνα λίγο όλα καλά μέχρι εκεί η μπαταρία είχε πέσει στο 92%,το κλείνω και επειδή ήμουν εκτος αθηνας έμεινε για 4 μέρες κλειστό πάω σήμερα να το ανοίξω και δεν άνοιγε το βάζω να φόρτιση και είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία. Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό είναι λογικό ? Όταν λες κλειστό εννοείς power off ή σε αναμονή;; γιατί αν είναι το δεύτερο είναι φυσιολογικό. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όταν λες κλειστό εννοείς power off ή σε αναμονή;; γιατί αν είναι το δεύτερο είναι φυσιολογικό. Κλειστά όχι σε αναμονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Για θηκες εδω, απο τον Νικο, http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-THiki-Original-Book-stand-for-Galaxy-Note-10-1-2014-SM-P600-black.912813.html Τσιμπησα μαζι με φρεσκα screenprotector,αναμενω παραλαβη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όταν λες κλειστό εννοείς power off ή σε αναμονή;; γιατί αν είναι το δεύτερο είναι φυσιολογικό. ακόμα και ανοιχτό δεν είναι φυσιολογικό. Εγώ χθες μετά από 7 ημέρες αναμονή και 8 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoos_gr Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) ρε παιδιά πόσο κοστίζει το galaxy note 10.1 (2014 edition); το βρήκα στο παρακάτω site αρκετά φθηνό νομίζω και ίδια τιμή wifi-lte έκδοση (413 ευρώ). http://www.birdphone.gr/ecs/gr/categories/Tablets.aspx?sfilter=manf%3aSamsung ισχύει ή έγινε κάποιο λάθος; ______________________________________________________________________________ update:μια μέρα μετά το διόρθωσαν και ανέβασαν τις τιμές στα φυσιολογικά τους επίπεδα..κρίμα:p:p Edited November 16, 2013 by spoos_gr Παράθεση www.koilakozanis.gr Custom made 3d Printed Products www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Προφανως εχει γινει τραγικο λαθος!Νομιζω η χαμηλοτερη τιμη για LTE ειναι κοντα στα 690!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Καλημέρα. Πρώτη φόρτιση χθες διάρκεια 5:30 ωρες. Αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι παρολο το λιωσιμο στο wifi και εγκατασταση εφαρμογων αλλα και δοκιμη αυτων,που σημαινει οθνονη ενεργη συνεχως σημερα ειναι στο 35%,αλλα το πιο σημαντικο:δεν υπαρχει ιχνος ζεσταματος πουθενα ουτε στηνχρηση,ουτε στην φορτιση. Α και κατι αλλο,μπορεσα να δω βιντεακια youtube ταυτοχρονα με ταυτοχρονο ηχο χωρια να διαακοπτει το ενα το αλλο.αχρηστο βεβαια αλλα μπορω να το κανω. Γενικα ειμαι σε φαση παραμετροποιησης. Αυτο που δεν μπορεσα να βρω ειναι η εφαρμογη για τον ελεγχο της tv.καμια βοηθεια; Edited November 16, 2013 by filipdent Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Η εφαρμογη που ειναι για τν χειρισμο της τηλεορασης και γενικα ολων των συσκευων μεσω ir βρισκεται στην καρτελα που εχει μαζεμενες εφαρμογες της samsung με ονομα galaxy plus!Ειναι ενα κυκλικο εικονιδιο,δεν το εχω μπροστα μου για να σου πω ακριβως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts