Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok ευχαριστω για την απάντηση.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα στην παρέα . θέλω να κάνω

μία ερώτηση . Φίλος ενδιαφέρεται για το

note 10.1 3G kai wifi . η διαφορά που αναφέρετε

με το LTE ποια είναι ? αν αγοραστεί από το amazon

το μηχάνημα θα έχει ελληνική γλώσσα ? δώστε κανένα λινκ

από μαγαζιά στην Ελλάδα και από το amazon για να

κάνω σύγκριση

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

καλημέρα στην παρέα . θέλω να κάνω

μία ερώτηση . Φίλος ενδιαφέρεται για το

note 10.1 3G kai wifi . η διαφορά που αναφέρετε

με το LTE ποια είναι ? αν αγοραστεί από το amazon

το μηχάνημα θα έχει ελληνική γλώσσα ? δώστε κανένα λινκ

από μαγαζιά στην Ελλάδα και από το amazon για να

κάνω σύγκριση

http://www.skroutz.gr/s/4072614/Samsung-Galaxy-Note-10-1-LTE-2014-Edition-P6050-16GB.html

http://www.bestprice.gr/item/2153738483/samsung-galaxy-note-101-lte-16gb-2014-edition/?fromq=NOTE+10.1+LTE+16GB+2014+EDITION

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Note%C2%AE-10.1--%28SM-P6050%29-White-%283G%29,99452,480511,999249.html?langId=-18#infoTabNav

Το LTE ποια είναι η διαφορά με το άλλο?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Δε νομιζω οτι υπαρχουν διαφορες περαν απο την ταχυτητα του δικτυου!Επισης νομιζω πως το 3G only ειναι για ορισμενες χωρες που σημαινει οτι Ελλαδα δεν θα ησαχθει κατα πασα πιθανοτητα!

Το LTE ποια είναι η διαφορά με το άλλο?

Ριξε μια ματια στο gsmarena.το ενα 3g ειναι με exynos 8πυρηνο ενω το 4g με snapdragon 4πυρηνο.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Πήρα και εγώ χθες το LTE από MediaMarkt. Παιδιά, δεν υπάρχει κανένα lag. Η ταμπλέτα είναι σφαίρα! Εκτός και αν τελικά ο Snapdragon 800 είναι κατά πολύ ανώτερος από τον Exynos.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εχει παρατησησει κανενας οταν ανοιγεις καποια παιχνιδι και με χαμηλωμενη την φωνη τερμα εναν ηχο σαν στατικο απο το δεξι ηχειο?

Καλησπέρα.

Ισχύει αυτό που αναφέρθηκε, ότι η WiFi έκδοση με τον Exynos lagάρει; :confused:

Δεν έχει lag..

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Ψαχνω να βρω καποιο συγκριτικο αρθρο μεταξυ των δυο εκδοσεων (exynos και snapdragon) , αλλα δεν βρισκω κατι.

θελω να διαπιστωσω αν τα οποια προβληματα εχουν παρουσιαστει, οφειλονται στον επεξεργαστη της Samsung (Exynos),

ή στο λειτουργικο της.(TouchWiz).

To note 3 με τον Snapdragon απο οτι διαβαζω πεταει , αλλα εχει την μιση αναλυση οθονης απο το tablet.

Ξερετε κατι?

Έχω 3 ώρες που παρέλαβα το LTE και έχουν πέσουν κάτω τα σαγόνια μου. Κάνω ταυτοχρονα download απο google play,τηλέφωνο απο τις επαφές μου,YouTube,σερφαρισμα πράγμα που δεν διανοουμαι να κάνω με το ios.το μόνο που μου λείπει ειναι το αλουμίνιο αλλά για μικρό το ipad mini retina ειναι υποψήφιο.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Δυστυχώς το Tom Tom greece δεν υποστηρίζει την ανάλυση του note 10 2560x1600.μαλλον σε επόμενη αναβάθμιση θα διορθωθεί.

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Μου παρουσίασε ένα θεματάκι σήμερα με την μπαταρία. Το είχα φόρτιση 100% και το έψαχνα λίγο όλα καλά μέχρι εκεί η μπαταρία είχε πέσει στο 92%,το κλείνω και επειδή ήμουν εκτος αθηνας έμεινε για 4 μέρες κλειστό πάω σήμερα να το ανοίξω και δεν άνοιγε το βάζω να φόρτιση και είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία. Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό είναι λογικό ?

Μου παρουσίασε ένα θεματάκι σήμερα με την μπαταρία. Το είχα φόρτιση 100% και το έψαχνα λίγο όλα καλά μέχρι εκεί η μπαταρία είχε πέσει στο 92%,το κλείνω και επειδή ήμουν εκτος αθηνας έμεινε για 4 μέρες κλειστό πάω σήμερα να το ανοίξω και δεν άνοιγε το βάζω να φόρτιση και είχε αδειάσει τελείως η μπαταρία. Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό είναι λογικό ?

Όταν λες κλειστό εννοείς power off ή σε αναμονή;; γιατί αν είναι το δεύτερο είναι φυσιολογικό.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Όταν λες κλειστό εννοείς power off ή σε αναμονή;; γιατί αν είναι το δεύτερο είναι φυσιολογικό.

Κλειστά όχι σε αναμονή!

Τσιμπησα μαζι με φρεσκα screenprotector,αναμενω παραλαβη!:D

ακόμα και ανοιχτό δεν είναι φυσιολογικό. Εγώ χθες μετά από 7 ημέρες αναμονή και 8 ώρες οθόνη.

ρε παιδιά πόσο κοστίζει το galaxy note 10.1 (2014 edition);

το βρήκα στο παρακάτω site αρκετά φθηνό νομίζω και ίδια τιμή wifi-lte έκδοση (413 ευρώ).

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/categories/Tablets.aspx?sfilter=manf%3aSamsung

ισχύει ή έγινε κάποιο λάθος;

update:μια μέρα μετά το διόρθωσαν και ανέβασαν τις τιμές στα φυσιολογικά τους επίπεδα..κρίμα:p:p

Edited by spoos_gr

www.koilakozanis.gr

Custom made 3d Printed Products

www.etsy.com/shop/3DPrintingExpert

Καλημέρα. Πρώτη φόρτιση χθες διάρκεια 5:30 ωρες. Αυτο που θα ηθελα να πω ειναι οτι παρολο το λιωσιμο στο wifi και εγκατασταση εφαρμογων αλλα και δοκιμη αυτων,που σημαινει οθνονη ενεργη συνεχως σημερα ειναι στο 35%,αλλα το πιο σημαντικο:δεν υπαρχει ιχνος ζεσταματος πουθενα ουτε στηνχρηση,ουτε στην φορτιση. Α και κατι αλλο,μπορεσα να δω βιντεακια youtube ταυτοχρονα με ταυτοχρονο ηχο χωρια να διαακοπτει το ενα το αλλο.αχρηστο βεβαια αλλα μπορω να το κανω. Γενικα ειμαι σε φαση παραμετροποιησης.

Αυτο που δεν μπορεσα να βρω ειναι η εφαρμογη για τον ελεγχο της tv.καμια βοηθεια;

Edited by filipdent

Η εφαρμογη που ειναι για τν χειρισμο της τηλεορασης και γενικα ολων των συσκευων μεσω ir βρισκεται στην καρτελα που εχει μαζεμενες εφαρμογες της samsung με ονομα galaxy plus!Ειναι ενα κυκλικο εικονιδιο,δεν το εχω μπροστα μου για να σου πω ακριβως..

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)