Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ασχολιόμουνα το πρωί για καμιά ώρα και, με το κινητό, σερφάροντας, βάζοντας νέα προγράμματα, κτλ με την τελευταία έκδοση την 4.7.4 και πρόσεξα ότι η μπαταρία κατέβηκε μόλις 1%, ενώ άλλη φορά θα είχε κατέβει καμιά 10αριά τουλάχιστον. Βελτιώσανε την μπαταρία!? :)

Καλησπέρα σε όλους.

Μετά από πολύ σκέψη και μετά από κόπο αποταμίευσης 217 ευρώ αποφάσισα να προβώ στην αγορά του Xiaomi Mi 3 με 16 Gb Rom.

Προς τους μεγαλύτερους σε χρονική διάρκεια κατόχους του ίδιου κινητού και πρός τους γνώστες του συγκεκριμένου μοντέλου, παρακάλώ πείτε μου τί να περιμένω; Υπάρχουν σημαντικά μειονεκτήματα όσον αφορά το κινητό ή όλα βαίνουν καλώς;

Κατά πάσα πιθανότητα θα ανατρέξω μόλις το παραλάβω σε threads τα οποία με πληροφορούν στο πως να το αναβαθμίσω. Αν και θα είναι μια διαδικασία την οποία θα κάνω για πρώτη φορά.

Η παραγγελία έγινε στο Vickmall σήμερα και το μήνυμα που μου έστειλε μετά η Selina ήταν :

Dear customer,

Thanks for your order.

We will sent the xiaomi mi3 black+screen film+black silicone case+otg cable+mini phone stand holder+dust plug to you.

We will ship it to you soon,thanks!

Ψάχνωντας στο Google έπεσα πάνω σε αυτό το review το οποίο θεωρώ υπέροχο.

Απλά τί κάνει το Mi2s στο 17:38 δευτερόλεπτο που δεν το κάνει το Mi3 και επίσης ο ήχος του από τα ηχεία είναι δυνατός ή είναι ένας normal ήχος ο οποίος όταν χτυπάει το τηλέφωνο στο άλλο δωμάτιο δεν ακούγεται παρά μόνο κάτ' ελάχιστο;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Έχει αγοράσει κανείς από εδώ, http://www.xiaomishop.com ?Είναι αξιόπιστο?Επειδή λέει πως στέλνει από ΕΕ οπότε εξαλείφεται ο όποιος κίνδυνος του τελωνίου.

Έχει αγοράσει κανείς από εδώ, http://www.xiaomishop.com ?Είναι αξιόπιστο?Επειδή λέει πως στέλνει από ΕΕ οπότε εξαλείφεται ο όποιος κίνδυνος του τελωνίου.

Εγώ φιλέ μου αγόρασα απο εδώ και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος..πλήρωσα το πιο ακριβό shipping 48$ και έκανε 4 εργασημες να ερθει..γενικά μου βγήκε πιο ακριβό αλλά το είχα άμεσα..

Και εγώ μία από τα ίδια. Δεν ανάβει (πουθενά εκτός από τη φόρτιση), αλλά ούτε το LED ειδοποίησης όταν δέχομαι μια αναπάντητη κλήση?

Επίσης δεν είχα ποτέ stable , ούτε με την 4.7.4 που έβαλα τώρα δουλεύουν

Αυτό το πρόβλημα έχει τεθεί και στο επίσημε αγγλικό Site :

http://en.miui.com/thread-25193-1-1.html

Και δεν βρέθηκε λύση ακόμη. Οπότε είναι ένα Bug (Λάθος) της Miui. Θα περιμένουμε μπας και λυθεί κάποτε.

Δυστιχώς ούτε με τις εξωτερικές εφαρμογές μπορεί να δουλέψει το LED ειδοποίησης .

Διότι δοκίμασα δύο εφαρμογές: 1)Flash Alerts 2)Missed CallSMS Alert me Pro v4.3.1

Μάλιστα ούτε στη δεύτερη εφαρμογή (δεν δούλεψε), μετά από ξαναξεκίνημα του κινητού, έβγαλε Μήνυμα η Miui ότι :

''Η Miui έχει απενεργοποιήσει τη λειτουργία ενημέρωσης Led'

Άρα όσο και να προσπαθούμε με εξωτ. προγράμματα να διορθώσουμε το πρόβλημα, δεν γίνεται, διότι έχει απενεργοποιηθεί από τη Miui

Edited by athanaso77
Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Δυστιχώς ούτε με τις εξωτερικές εφαρμογές μπορεί να δουλέψει το LED ειδοποίησης .

Διότι δοκίμασα δύο εφαρμογές: 1)Flash Alerts 2)Missed CallSMS Alert me Pro v4.3.1

Μάλιστα ούτε στη δεύτερη εφαρμογή (δεν δούλεψε), μετά από ξαναξεκίνημα του κινητού, έβγαλε Μήνυμα η Miui ότι :

''Η Miui έχει απενεργοποιήσει τη λειτουργία ενημέρωσης Led'

Άρα όσο και να προσπαθούμε με εξωτ. προγράμματα να διορθώσουμε το πρόβλημα, δεν γίνεται, διότι έχει απενεργοποιηθεί από τη Miui

Με το lightflow δουλευει.

Edited by athanaso77

Φίλε, Kss σε ευχαριστώ πολύ που μου απέδειξες την εφαρμογή lightflow.

Την έβαλα (την δωρεάν), απλώς δεν κατάφερα να πετύχω το αναβόσβημα, απλά παραμένει σταθερά αναμμένο και κάπως αδύνατο. Παρόλο που το δοκίμαζα με τις πολλές ρυθμίσεις που έχει

Πάντως έστω και έτσι, από το τίποτα, ψάχναμε μια εξωτ. εφαρμογή μαζί με άλλους μέρες τώρα ώστε να δουλεύουν τα Led ειδοποίησης.

Και πάλι ευχαριστώ.

Φίλε, Kss σε ευχαριστώ πολύ που μου απέδειξες την εφαρμογή lightflow.

Την έβαλα (την δωρεάν), απλώς δεν κατάφερα να πετύχω το αναβόσβημα, απλά παραμένει σταθερά αναμμένο και κάπως αδύνατο. Παρόλο που το δοκίμαζα με τις πολλές ρυθμίσεις που έχει

Πάντως έστω και έτσι, από το τίποτα, ψάχναμε μια εξωτ. εφαρμογή μαζί με άλλους μέρες τώρα ώστε να δουλεύουν τα Led ειδοποίησης.

Και πάλι ευχαριστώ.

παιδιά σε μενα δουλευει μια χαρα το led σε κλησεις και μηνύματα.. χθες το πρωι αλλαξα απο την jb την σε kitkat και ολα ειναι μια χαρα..

ΥΓ τελικα εχετε δικιο.. δε λειτουργει το led..

Edited by faraomc

παιδιά σε μενα δουλευει μια χαρα το led σε κλησεις και μηνύματα.. χθες το πρωι αλλαξα απο την jb την σε kitkat και ολα ειναι μια χαρα..

Και εγώ kitkat, έχω ( έτσι μου ήρθε από MeryMobils) και παρόλο που κάνω όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις με Led, οπότε βολεύομαι προς το παρόν με την εφαρμογή αυτήν.

Το μπλε λεντάκι δουλεύει μια χαρά. Αλλά εάν έχεις αναπάντητη κλήση...δουλεύει τελικά! Τώρα δείχνει το κόκκινο χρωματάκι (για αυτό και η τροποποίηση)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47026&stc=1&d=1404647600

Υπόψιν δεν έχω την ελληνική MIUI, αλλά την multi

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47028&stc=1&d=1404649369

Edited by maddoctor

• Administrators

''Η Miui έχει απενεργοποιήσει τη λειτουργία ενημέρωσης Led''

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις κανονικά όπως όλοι μας, φαντάζεσαι πόσο κουραστικό θα ήταν στην ανάγνωση αν ο καθένας μας έκανε και την δική του τροποποίηση κειμένου;

EDIT: Διορθώθηκε...

Edited by athanaso77

Modpic.gif

την παρασκευη παρελαβα την παρακατω θηκη

http://www.ebay.com/itm/281336911751?var=580370778586&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

αρκετα καλη για τα χρηματα της ,θυμηζει αρκετα τις θηκες της ballistic

Ασχολιόμουνα το πρωί για καμιά ώρα και, με το κινητό, σερφάροντας, βάζοντας νέα προγράμματα, κτλ με την τελευταία έκδοση την 4.7.4 και πρόσεξα ότι η μπαταρία κατέβηκε μόλις 1%, ενώ άλλη φορά θα είχε κατέβει καμιά 10αριά τουλάχιστον. Βελτιώσανε την μπαταρία!? :)

Ίδια τη βλέπω εγώ.

Με το lightflow δουλευει.

όποτε θέλει δουλεύει,δεν είναι να το εμπιστεύεστε

Το μπλε λεντάκι δουλεύει μια χαρά. Αλλά εάν έχεις αναπάντητη κλήση...δουλεύει τελικά! Τώρα δείχνει το κόκκινο χρωματάκι (για αυτό και η τροποποίηση)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47026&stc=1&d=1404647600

Υπόψιν δεν έχω την ελληνική MIUI, αλλά την multi

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47028&stc=1&d=1404649369

Άλλαξα χρώμα στις ειδοποιήσεις, και πήρα sms και δούλεψε. Επανέφερα το χρώμα στο μπλέ και δουλεύει κανονικά.

Στις κλήσεις, ακόμα τίποτα. Δεν έπιασε το κόλπο. Τώρα τι να πώ μπορεί αύριο, να μην δουλεύει ούτε στο SMS.

όποτε θέλει δουλεύει,δεν είναι να το εμπιστεύεστε

Το Lightflow δουλευει μια χαρα με τις σωστες ρυθμισεις.

Οσο για τα χρωματα δε παιζουν κανενα ρολο,στα μηνυματα και στις ειδοποιησεις αναβει παντα,στις κλησεις ποτε.

Εγω αλλο παρατηρησα αν και δεν ειμαι σιγουρος,οτι αν ερθουν αρκετα sms(πανω απο 2 στην ουσια) σταματαει να αναβοσβηνει.

Παιδια απο ποτε υπαρχει προβλημα με το led? Θα διορθωθει στο μελλον?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Άλλαξα χρώμα στις ειδοποιήσεις, και πήρα sms και δούλεψε. Επανέφερα το χρώμα στο μπλέ και δουλεύει κανονικά.

Στις κλήσεις, ακόμα τίποτα. Δεν έπιασε το κόλπο. Τώρα τι να πώ μπορεί αύριο, να μην δουλεύει ούτε στο SMS.

Το Lightflow δουλευει μια χαρα με τις σωστες ρυθμισεις.

Οσο για τα χρωματα δε παιζουν κανενα ρολο,στα μηνυματα και στις ειδοποιησεις αναβει παντα,στις κλησεις ποτε.

Εγω αλλο παρατηρησα αν και δεν ειμαι σιγουρος,οτι αν ερθουν αρκετα sms(πανω απο 2 στην ουσια) σταματαει να αναβοσβηνει.

Παιδια απο ποτε υπαρχει προβλημα με το led? Θα διορθωθει στο μελλον?

Λοιπόν, μετά την (πρώτη) αρχική αλλαγή χρώματος στις ρυθμίσεις LED, τώρα στις ειδοποιήσεις και στα μυνήματα, δουλεύει κανονικά το led ότι χρώμα καi να του βάλω. Δοκιμασμένο μέχρι και πριν λίγο.

Μετα απο τοσα post πού μπορουμε να καταληξουμε για το πιο οικονομικο site για το mi3;

ολα αυτα που δινει δωρο το xiaomishop αξιζουν λετε τη διαφορα τιμης;

• Administrators

Αφαίρεσα πέντε (5) post που έλεγαν "καλορίζικο"!

Να θυμίσω ότι εδώ δεν είναι chat room και θα παρακαλέσω να μη γεμίζουμε το θέμα με ανούσια μηνύματα γιατί μετά εσείς οι ίδιοι είστε που παραπονιέστε για τεράστια θέματα με χαμένη την ουσιώδη πληροφορία.

Modpic.gif

Μετα απο τοσα post πού μπορουμε να καταληξουμε για το πιο οικονομικο site για το mi3;

ολα αυτα που δινει δωρο το xiaomishop αξιζουν λετε τη διαφορα τιμης;

Καλημέρα. Γιατί δεν το παίρνεις από vickmall?

Πολύ καλό μαγαζί και εξυπηρέτηση

Και έχει και δωράκια

210 ευρώ πρέπει να βγαίνει τωρα

1+7 Pro