gdimitris Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 οκ περα από την γραμματοσειρά δημητρη εσυ (γιατι είμαι σιγουρος ότι ηδη εχεις παρει το update κ εχεις σκαλισει το τηλ :p) βρηκες καποιο bug?ή καποιος άλλος τελος παντων αν παρατηρησε κατι..:rolleyes: Βασικα αυτη τη στιγμη ειμαι στην stable που το μονο bug που εχει ειναι οτι δεν μπορει το gps να εντοπισει την ip τοποθεσια μου Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλημέρα, Φίλος μου που έχει το Mi3, και έβαλε στην Cosmote 3GB ιντερνετ, ξαφνικά χθές , του έστηλε μήνυμα η cosmote ότι κατανάλωσε τα δεδομένα του! 3GB! σε μια μέρα! ενώ δεν έκανε τιποτα! πως μπορεί να έγινε αυτό; δεν έχει πολλές εφαρμογές ουτε παιγνίδια. υποψιάζεστε τίποτα; υπάρχει τρόπος να δούμε κάποιο log να δούμε πια εφαρμογή μας έκανε την δουλεία;\ Είναι με MIUI 6 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Έχει η miui ενσωματωμενο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Επειδη εχω κολλησει την αρρωστια του πειραμτισμου, θα ηθελα αυτη την φορα να ασχοληθω με την aosp rom ΩΣΤΟΣΟ θα ηθελα πριν κανω οτιδηποτε να ρωτησω τα εξης τους χρηστες της Για ταχυτητα δεν το σχολιαζω γιατι ποσο πιο γρηγορο να γινει 1)Η καμερα με αυτη τη rom ειναι ανταξια του miui v6 και τι εννοω στο v6 εχουν το απιστευτο για εμενα χαρακτιριστικο για το ποσο ευαισθητη θα ειναι η καμερα μας στο φως κατι το οποιο με βολευει παρα πολυ και μου επιτρεπει να τραβηξω παρα πολυ ωραιες φωτο 2)Η ram, οχι οτι με την v6 εχω προβλημα , το οτι λεει 700 και 1gb free ειναι εικονικο οσες εφαρμογες και να εχω ανοιχτες ταυτοχρωνος δεν πεφτει η ραμ κατω απο ενα οριο αλλα ετσι για το γμτω πως ειναι? 3)Και σημαντικοτερο η μπαταρια του βελτιωθηκε οχι και παλι οτι υπαρχει προβλημα αλλα καθε τι παραπανω ειναι καλοδεχουμενο Εχει ελληνικα? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Καλημέρα, Φίλος μου που έχει το Mi3, και έβαλε στην Cosmote 3GB ιντερνετ, ξαφνικά χθές , του έστηλε μήνυμα η cosmote ότι κατανάλωσε τα δεδομένα του! 3GB! σε μια μέρα! ενώ δεν έκανε τιποτα! πως μπορεί να έγινε αυτό; δεν έχει πολλές εφαρμογές ουτε παιγνίδια. υποψιάζεστε τίποτα; υπάρχει τρόπος να δούμε κάποιο log να δούμε πια εφαρμογή μας έκανε την δουλεία;\ Είναι με MIUI 6 Θα πας Security -> Data Usage -> Data Usage Stats Από εκεί μπορείς να δεις αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Θα πας Security -> Data Usage -> Data Usage Stats Από εκεί μπορείς να δεις αυτό που θες. Σε ευχαριστώ Αλήθεια το έχει πάθει κανείς αυτό; να του φάει με 3G τόσα πολλά δεδομένα κάτι?! Θα σας ενημερώσω μόλις δει τα στοιχεία απο το menu που μου περιέγραψες jabaman Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Επειδη εχω κολλησει την αρρωστια του πειραμτισμου, θα ηθελα αυτη την φορα να ασχοληθω με την aosp rom ΩΣΤΟΣΟ θα ηθελα πριν κανω οτιδηποτε να ρωτησω τα εξης τους χρηστες της Για ταχυτητα δεν το σχολιαζω γιατι ποσο πιο γρηγορο να γινει 1)Η καμερα με αυτη τη rom ειναι ανταξια του miui v6 και τι εννοω στο v6 εχουν το απιστευτο για εμενα χαρακτιριστικο για το ποσο ευαισθητη θα ειναι η καμερα μας στο φως κατι το οποιο με βολευει παρα πολυ και μου επιτρεπει να τραβηξω παρα πολυ ωραιες φωτο 2)Η ram, οχι οτι με την v6 εχω προβλημα , το οτι λεει 700 και 1gb free ειναι εικονικο οσες εφαρμογες και να εχω ανοιχτες ταυτοχρωνος δεν πεφτει η ραμ κατω απο ενα οριο αλλα ετσι για το γμτω πως ειναι? 3)Και σημαντικοτερο η μπαταρια του βελτιωθηκε οχι και παλι οτι υπαρχει προβλημα αλλα καθε τι παραπανω ειναι καλοδεχουμενο Εχει ελληνικα? Εχω την aosp περιπου 1 μηνα,ειναι αρκετα καλη και απροβληματιστη(τουλαχιστον εγω δε βρηκα κατι εκτος απο οταν παταω το πληκτρο πισω αρκετες φορες μεσα σε καποια εφαρμογη η μενου μερικες φορες ανοιγει στιγμιαια τον chrome). Σε ταχυτητα και ομως ειναι ποιο γρηγορη,ειδικα σε αποκριση. Απο ram τα παει μια χαρα,λιγο καλητερα νομιζω απο τη miui,γενικα το εχω κρατησει περιπου 12μερες χωρις επανεκκινιση και το μονο που μου παρουσιασε ειταν οτι δεν φορτωνε το widget του outlook. Για τη φωτογραφικη δε μπορω να σε βοηθησω σε θεμα ποιοτητας γιατι συνηθως δε βγαζω φωτογραφιες,αλλα νομιζω ειναι φτωχωτερη σε ρυθμισεις απο της miui. Ελληνικα εχει και η μπαταρια ειναι λιγο χειροτερη,ΑΛΛΑ οταν φτασει περιπου στο 35% απο εκει και μετα πεφτει πολυ ευκολα χαμηλοτερα με λιγο σκαλισμα,κλησεις κλπ. Εχω την τελευταια του ivan,αυτη δηλαδη: http://en.miui.com/thread-44424-1-1.html απλα στη τελευταια της εκδοση(αν σε ενδιαφερει να τη περασεις κατεβαζεις αυτη που ειναι full package και μετα περνας το update του νοεμβριου). Ελπιζω να βοηθησα λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ειχα γραψει ολοκληεο κατεβατο, αλλα μου το σβησανε μαλλον γιατι ηταν γκρικλις... Να πω οτι μπορουσα να γραψω Ελληνικα, δεν μπορουσα... Εγραφα απο το ξιαομι του φιλου μου που εχει το προβλημα. Λοιπον θα τα γραψω απο το δικο μου. Φιλος αγορασε το μι3 το 64αρι και δεν μπορει να μπει στο πλειστορ. Το κατεβασε απι το κινεζικο απσερτσ, γιατι στο κινεζικο μιουιμαρκετ δεν το βρισκει. Το πλειστορ λοιπον δεν του παιζει, μολις το ανοιγει βγαζει μαυρο φοντο και κλεινει. Τι μπορουμε να κανουμε? Χρειαζεται να κανει ρουμ και να βαλει αλλη ρομ, η εχουμε κατι πιο ηπιο? Εχει αναβαθμισει καιστην τελευταια μιουι που του εβγαλε, νομιζω 6120 ,αλλα παλι τιποτα. Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ Αλήθεια το έχει πάθει κανείς αυτό; να του φάει με 3G τόσα πολλά δεδομένα κάτι?! Θα σας ενημερώσω μόλις δει τα στοιχεία απο το menu που μου περιέγραψες jabaman ειναι λιγο απιστευτο.. μηπως πολυ απλα δεν ειχε πολλα MB και απλα του τελειωσαν? για να κατεβασεις απο το κινητο 3gb με ταχυτητες 3G και κατω γιατι 3G καλο σε λιγα σημεια εχεις και ειδικα με καλη ταχυτητα, θες πααρα πολλες ωρες για να φας 3gb..Λογικα του ειχαν τελειωσει τα περισσοτερα ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχα γραψει ολοκληεο κατεβατο, αλλα μου το σβησανε μαλλον γιατι ηταν γκρικλις... Να πω οτι μπορουσα να γραψω Ελληνικα, δεν μπορουσα... Εγραφα απο το ξιαομι του φιλου μου που εχει το προβλημα. Λοιπον θα τα γραψω απο το δικο μου. Φιλος αγορασε το μι3 το 64αρι και δεν μπορει να μπει στο πλειστορ. Το κατεβασε απι το κινεζικο απσερτσ, γιατι στο κινεζικο μιουιμαρκετ δεν το βρισκει. Το πλειστορ λοιπον δεν του παιζει, μολις το ανοιγει βγαζει μαυρο φοντο και κλεινει. Τι μπορουμε να κανουμε? Χρειαζεται να κανει ρουμ και να βαλει αλλη ρομ, η εχουμε κατι πιο ηπιο? Εχει αναβαθμισει καιστην τελευταια μιουι που του εβγαλε, νομιζω 6120 ,αλλα παλι τιποτα. Σας ευχαριστω. για αρχη πηγαινε στο updater στις ρυθμισεις του πανω πατα να κανει reboot σε recovery μετα κανε clear cache απο κει περα μετα πατα να ανοιξει κανονικα την ελληνικη η την official αγγλοκινεζικη εχει η την multilanguage? Eπισης το εχουμε γραψει πιο πισω στο κινεζικο appstore γραφεις google και σου βγαζει ενα κοκκινο με ενα G ασπρο το κατεβαζεις και εκει μεσα εχει ολες τις εφαρμογες τις google μεσα σε αυτο ειναι και το playstore το κατεβαζεις μεσα απο αυτο. Edited November 24, 2014 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) Η μπαταρία του Mi-3, άντεξε (9) ημέρες λειτουργίας . !!!! Απίστευτο και όμως αληθινό , (με ελάχιστη χρήση και σε stand-bye λειτουργία). Να και τα πειστήρια με τα screen-shots. Βέβαια το screen-shot του χρόνου μας δείχνει για (7) ημέρες διάρκεια, αλλά νομίζω, ότι αυτό έγινε διότι την Κυριακή που έκανε την αναβάθμιση για την νέα Miui ήταν συνδεδεμένο για (3) λεπτά στο ηλεκ. ρεύμα. Αυτή η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας στην ίδια φόρτιση επιτεύτηκε με καθαρισμό των άχρηστων εφαρμογών από την Αυτόματη εκκίνηση και φυσικά περιόρισα τα πάντα στο ελάχιστο, όπως (παιχνίδια, GPS ,άνοιγμα οθόνης, κ.λ.π.). Το σημαντικό πιστεύω είναι ότι το τεστ αυτό μας αποδεικνύει για το κινητό μας, ότι γενικά το ηλεκτρονικό του ψηφιακό κύκλωμα δεν έχει απώλειες , όταν είναι σε stand-bye. Edited November 25, 2014 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ειναι λιγο απιστευτο.. μηπως πολυ απλα δεν ειχε πολλα MB και απλα του τελειωσαν? για να κατεβασεις απο το κινητο 3gb με ταχυτητες 3G και κατω γιατι 3G καλο σε λιγα σημεια εχεις και ειδικα με καλη ταχυτητα, θες πααρα πολλες ωρες για να φας 3gb..Λογικα του ειχαν τελειωσει τα περισσοτερα ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για αρχη πηγαινε στο updater στις ρυθμισεις του πανω πατα να κανει reboot σε recovery μετα κανε clear cache απο κει περα μετα πατα να ανοιξει κανονικα την ελληνικη η την official αγγλοκινεζικη εχει η την multilanguage? Eπισης το εχουμε γραψει πιο πισω στο κινεζικο appstore γραφεις google και σου βγαζει ενα κοκκινο με ενα G ασπρο το κατεβαζεις και εκει μεσα εχει ολες τις εφαρμογες τις google μεσα σε αυτο ειναι και το playstore το κατεβαζεις μεσα απο αυτο. Ευχαριστουμε πολυ φιλε. Το πλειστορ το ειχε κατεβασει απο οτι μου ειπε ο φιλοε με τη διαδικασια που περιγραφεις και δεν του δουλευε. Σημερα εκανε wipe cache τις οδηγιες σου, τα ξανακατεβασε και λειτουργει αψογα το πλειστορ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλημέρα. έχω το mi3 για 3 εβδομάδες περίπου και όλα είναι οκ. Τις τελευταίες μέρες, όμως, έχει κάνει αρκετά reboot στο άσχετο. Δηλαδή εκεί που σερφάρω ή απλώς κάθεται χωρίς να κάνω τίποτα, κάνει reboot. Κάποιες φορές μάλιστα, τα reboot είναι αλλεπάλληλα, δηλαδή 2-3 στη σειρά. Το έχω αγοράσει από vickmall και δεν έχω εγκαταστήσει κάποια άλλη rom. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Σκέφτηκα να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Επίσης, το κουμπί "system updates" που βρίσκεται στο "device settings" δεν κάνει κάτι, με ξαναπετάει απλώς στις αρχικές ρυθμίσεις. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλημέρα. έχω το mi3 για 3 εβδομάδες περίπου και όλα είναι οκ. Τις τελευταίες μέρες, όμως, έχει κάνει αρκετά reboot στο άσχετο. Δηλαδή εκεί που σερφάρω ή απλώς κάθεται χωρίς να κάνω τίποτα, κάνει reboot. Κάποιες φορές μάλιστα, τα reboot είναι αλλεπάλληλα, δηλαδή 2-3 στη σειρά. Το έχω αγοράσει από vickmall και δεν έχω εγκαταστήσει κάποια άλλη rom. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Σκέφτηκα να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Επίσης, το κουμπί "system updates" που βρίσκεται στο "device settings" δεν κάνει κάτι, με ξαναπετάει απλώς στις αρχικές ρυθμίσεις. Καμιά ιδέα? Πρωτα απο ολα επικοινωνησε με το vickmall και μετα αφου σου δωσουν το πρασινο φως αρχισε να πειραματιζεσαι με τις rom, αν δεν διορθωθει ξανα μιλα μαζι τους Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα..Σημερα ετυχε να εχει ενας φιλος μου ενα xiaomi mi3 αυτο με τον snap..Oταν τον ρωτησα απο που το εχει παρει μου ειπε οτι ειναι ευρωπαικο και πως αν χαλασει η παθει κατι υπαρχει διαμεσολαβητης στην ελλαδα που το αναλαμβανει την διαδικασια..Ισχυει κατι απο αυτα ?Να σημειωσω οτι τα ρωταω αυτα γιατι με ενδιαφερει η αγορα του και θα θελα να ξερω να οντως εχουν βαση αυτα που μου ειπε.... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 παιδια ποσες ωρες παει η μπαταρια με fb youtube και κανενα τραγουδακι; και απο καμερα πως παει; βγαζει καλες φωτογραφιες και απο τις δυο καμερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Πρωτα απο ολα επικοινωνησε με το vickmall και μετα αφου σου δωσουν το πρασινο φως αρχισε να πειραματιζεσαι με τις rom, αν δεν διορθωθει ξανα μιλα μαζι τους Εννοείς να τους πω ότι θα εγκαταστήσω άλλη ρομ και αυτοί να μου πουν ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Δηλαδή να είμαι κατοχυρωμένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Καλησπερα..Σημερα ετυχε να εχει ενας φιλος μου ενα xiaomi mi3 αυτο με τον snap..Oταν τον ρωτησα απο που το εχει παρει μου ειπε οτι ειναι ευρωπαικο και πως αν χαλασει η παθει κατι υπαρχει διαμεσολαβητης στην ελλαδα που το αναλαμβανει την διαδικασια..Ισχυει κατι απο αυτα ?Να σημειωσω οτι τα ρωταω αυτα γιατι με ενδιαφερει η αγορα του και θα θελα να ξερω να οντως εχουν βαση αυτα που μου ειπε.... Συγνώμη αν θα ακουστώ κάπως... Aπλά ο φίλος σου είναι λίγο κορόιδο μάλλον και το πήρε από κάνα skroutzμαγαζο η γενικα καποιο μαγαζακι το οποιο έχει κάνει ακριβώς το ίδιο με εμάς, δηλαδή: το πήρε από το internet το πουλάει εδώ πολύ περισσότερα λεφτά προσφέρει απλά SOFTWARE εγγύηση δηλαδή μονο λειτουργικά προβλήματα όπως να σου αλλάξει καμια rom...και ΑΝ σου χαλάσει κάτι σε θέμα hardware δηλαδή θα χρειαστεί καμια αλλαγή μπαταρίας η οτιδήποτε τέτοιο πολύ απλά το στέλνει αυτός στην κίνα όπως θα το στέλναμε και εμείς. Δηλαδή το ίδιο πράμα είναι απλά αντί να το στείλει ο φίλος σου θα το στείλει ο άλλος... Oσο για το ευρωπαϊκό εννοεί τον επεξεργαστή τον snapdragon αυτός είναι ο "ευρωπαϊκός" απλά δεν το έχει καταλάβει καλά το όλο θέμα... (ευρωπαϊκός ο snapdragon και κινεζικός/ασιατικός και για ινδια νομιζω ο nvidia tegra 4) μπορείς να δουλέψεις και τον nvidia tegra 4 στην ελλάδα βεβαια αλλα τεσπα ευρωπαικος θεωρειτε ο snapdragon. Η εταιρια και το service τις βρισκοντε στην Κινα και Σιγκαπούρη, ειτε το παρεις απο ευρωπη ειτε το παρεις απο πακισταν ειτε το παρεις απο μογγολια το κινητο αν σου χαλασει και εχεις εγγύηση θα σταλθει Κινα για φτιαξιμο. Εαν θες να το παρεις αγορασε το απο τα 'αξιοπιστα' μαγαζια που εχουν ειπωθεί απειρες φορες εδω και σε ολο το φορουμ Edited November 26, 2014 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Συγνώμη αν θα ακουστώ κάπως... Aπλά ο φίλος σου είναι λίγο κορόιδο μάλλον και το πήρε από κάνα skroutzμαγαζο η γενικα καποιο μαγαζακι το οποιο έχει κάνει ακριβώς το ίδιο με εμάς, δηλαδή: το πήρε από το internet το πουλάει εδώ πολύ περισσότερα λεφτά προσφέρει απλά SOFTWARE εγγύηση δηλαδή μονο λειτουργικά προβλήματα όπως να σου αλλάξει καμια rom...και ΑΝ σου χαλάσει κάτι σε θέμα hardware δηλαδή θα χρειαστεί καμια αλλαγή μπαταρίας η οτιδήποτε τέτοιο πολύ απλά το στέλνει αυτός στην κίνα όπως θα το στέλναμε και εμείς. Δηλαδή το ίδιο πράμα είναι απλά αντί να το στείλει ο φίλος σου θα το στείλει ο άλλος... Oσο για το ευρωπαϊκό εννοεί τον επεξεργαστή τον snapdragon αυτός είναι ο "ευρωπαϊκός" απλά δεν το έχει καταλάβει καλά το όλο θέμα... (ευρωπαϊκός ο snapdragon και κινεζικός/ασιατικός και για ινδια νομιζω ο nvidia tegra 4) μπορείς να δουλέψεις και τον nvidia tegra 4 στην ελλάδα βεβαια αλλα τεσπα ευρωπαικος θεωρειτε ο snapdragon. Η εταιρια και το service τις βρισκοντε στην Κινα και Σιγκαπούρη, ειτε το παρεις απο ευρωπη ειτε το παρεις απο πακισταν ειτε το παρεις απο μογγολια το κινητο αν σου χαλασει και εχεις εγγύηση θα σταλθει Κινα για φτιαξιμο. Εαν θες να το παρεις αγορασε το απο τα 'αξιοπιστα' μαγαζια που εχουν ειπωθεί απειρες φορες εδω και σε ολο το φορουμ Eιχα νωριτερα δει ομως οτι το merimobiles θα ανοιγαν αποθηκη στην Ελλαδα και θα εφερνε πρααγγελιες μεσα σε 24 ωρες και ισως να αναλαμβανε και την διαμεσολαβηση να αποστειλει αυτο στην Κινα την συσκευη για service..Μηπως εννοουσε αυτο?Συγνωμη αν ρωταω πραγματα που ισως φαινονται αστεια αλλα δ εν εχω ξαναπαρει κινητο απο Κινα και δεν ξερω τι ισχυει?Αυτο που εχω στο αβαταρ ειναι απο Γερμανο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 (edited) Eιχα νωριτερα δει ομως οτι το merimobiles θα ανοιγαν αποθηκη στην Ελλαδα και θα εφερνε πρααγγελιες μεσα σε 24 ωρες και ισως να αναλαμβανε και την διαμεσολαβηση να αποστειλει αυτο στην Κινα την συσκευη για service..Μηπως εννοουσε αυτο?Συγνωμη αν ρωταω πραγματα που ισως φαινονται αστεια αλλα δ εν εχω ξαναπαρει κινητο απο Κινα και δεν ξερω τι ισχυει?Αυτο που εχω στο αβαταρ ειναι απο Γερμανο... Ε ναι..με λιγα λογια θα το στειλεις ευρωπη η οπουδηποτε ειναι οι 'αποθηκες' και αυτοι θα το στειλουν παλι κινα...αρα ιδια διαδικασια! Δεν υπαρχει xiaomi service στην ευρωπη η official μαγαζι. Αυτο με την αποθηκη ειναι απλα για να σουρθει πιο γρηγορα το κινητο επειδη θα βρισκεται ευρωπη, ΑΛΛΑ θα το πληρωσεις λιγα παραπανω λεφτα.. Αν θες τον ποιο φθηνο και απλο τροπο το παιρνεις απο κινα εσυ και οτι γινει το στελνεις εσυ απο ελτα στην κινα (7-8ευρο κανει) απλα αργει λιγο παραπανω ναρθει μιας και ερχεται απο κινα και οχι απο ευρωπη. Γενικα η διαδικασια ειτε το κανεις εσυ ειτε το κανει αλλος θανε το ιδιο χρονοβορα με την μονη διαφορα οτι αν το παρεις εσυ απο κινα και γενικα δεν ακολουθησεις αυτα με τις αποθηκες η να το παρεις απο ελληνικα μαγαζια το μονο σιγουρο ειναι οτι θαχεις γλυτωσει αρκετα παραπανω λεφτα. Edited November 26, 2014 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ε ναι..με λιγα λογια θα το στειλεις ευρωπη η οπουδηποτε ειναι οι 'αποθηκες' και αυτοι θα το στειλουν παλι κινα...αρα ιδια διαδικασια! Δεν υπαρχει xiaomi service στην ευρωπη η official μαγαζι. Αυτο με την αποθηκη ειναι απλα για να σουρθει πιο γρηγορα το κινητο επειδη θα βρισκεται ευρωπη, ΑΛΛΑ θα το πληρωσεις λιγα παραπανω λεφτα.. Αν θες τον ποιο φθηνο και απλο τροπο το παιρνεις απο κινα εσυ και οτι γινει το στελνεις εσυ απο ελτα στην κινα (7-8ευρο κανει) απλα αργει λιγο παραπανω ναρθει μιας και ερχεται απο κινα και οχι απο ευρωπη. Γενικα η διαδικασια ειτε το κανεις εσυ ειτε το κανει αλλος θανε το ιδιο χρονοβορα με την μονη διαφορα οτι αν το παρεις εσυ απο κινα και γενικα δεν ακολουθησεις αυτα με τις αποθηκες η να το παρεις απο ελληνικα μαγαζια το μονο σιγουρο ειναι οτι θαχεις γλυτωσει αρκετα παραπανω λεφτα. Ευχαριστω πολυ φιλε για την κατατοπιστικη απαντηση. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Εννοείς να τους πω ότι θα εγκαταστήσω άλλη ρομ και αυτοί να μου πουν ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Δηλαδή να είμαι κατοχυρωμένος? Ναι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδια σκεφτομαι να παρω το mi3 απο εδω. http://www.xiaomishop.com/70-xiaomi-3-mi-3-23ghz-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-inch-ips-13mp-camera-silver.html μολις το παραλαβω θελει update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakos21 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ειδα σημερα αυτο το μαγαζι για xiaomi mi3 στα 199 $ http://www.mionbuy.com/xiaomi-mi3-smartphone-snapdragon-800-23ghz-2gb-16gb-50-inch-fhd-ogs-screen-white-p-772.html . τι πιστευετε ειναι γνησιο το τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ειδα σημερα αυτο το μαγαζι για xiaomi mi3 στα 199 $ http://www.mionbuy.com/xiaomi-mi3-smartphone-snapdragon-800-23ghz-2gb-16gb-50-inch-fhd-ogs-screen-white-p-772.html . τι πιστευετε ειναι γνησιο το τηλεφωνο ? Μακριαααα, θυμαμαι καποιοι συμφοριτες αγορασαν απο το ibuymi.com και τους εστελνε ζελατινες, φυσiκα τωρα το site αυτο disappeared Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδιά να ρωτησω κενό μύνημα μπορείτε να στείλετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts