Jump to content

georgio777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgio777

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

georgio777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σήμερα, μετά δηλαδή από 3-4 ημέρες επανήλθε το breaking bad... πάντως το ίδιο μου το έκανε σε πολλές τυχαίες ταινίες και σειρές, όχι σε όλες φυσικά. ποιος ξέρει... ίσως κάποιο τεχνικό θέμα.
  2. Εδω και μερικες ημερες δεν μου παιζει το showbox παρα πολλες ταινιες και σειρες. Βγαζει συνεχως το μηνυμα "video not available. Try another server". Το αντιμετωπιζει καποιος αλλος; πχ δεν παιζει τπτ απο breaking bad... μπορει καποιος να δοκιμασει και να με ενημερωσει?
  3. παιδιά, για τα cc ισχύουν και για αγορές από ελλάδα με paypal?
  4. Εννοείς να τους πω ότι θα εγκαταστήσω άλλη ρομ και αυτοί να μου πουν ότι δεν θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Δηλαδή να είμαι κατοχυρωμένος?
  5. Καλημέρα. έχω το mi3 για 3 εβδομάδες περίπου και όλα είναι οκ. Τις τελευταίες μέρες, όμως, έχει κάνει αρκετά reboot στο άσχετο. Δηλαδή εκεί που σερφάρω ή απλώς κάθεται χωρίς να κάνω τίποτα, κάνει reboot. Κάποιες φορές μάλιστα, τα reboot είναι αλλεπάλληλα, δηλαδή 2-3 στη σειρά. Το έχω αγοράσει από vickmall και δεν έχω εγκαταστήσει κάποια άλλη rom. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Σκέφτηκα να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ μήπως διορθωθεί το πρόβλημα. Επίσης, το κουμπί "system updates" που βρίσκεται στο "device settings" δεν κάνει κάτι, με ξαναπετάει απλώς στις αρχικές ρυθμίσεις. Καμιά ιδέα?
  6. Ακολουθησα τη διαδικασία με το sp flash tool. Παιδευτηκα πολυ για να εγκαταστησω τους drivers στα win xp, και τελικα δεν τα καταφερα. Στα win 7 ηταν πολυ πιο απλο και η ολη διαδικασια ηταν τελικα ευκολη. Αυτο που δεν καταφερα με τιποτα ηταν να κανω root την κινεζικη ρομ, ωστε να την παρω backup με το mtk droid tools για σιγουρια (μηπως κατι στραβωσει στο sp flash tool). Παντως βρηκα ότι μπορεις να παρεις backup και με το sp flash tool και οντως λειτουργει. Αφου εβαλα την 207 κατευθειαν μου εβγαλε αναβαθμιση η οποια ειναι αυτοματη.
  7. Ενημερώνω ότι, όντως, τελικά μετά από εγκατάσταση της ευρωπαικης rom το κινητο έχει αλλάξει εντελώς συμπεριφορά. Η διαφορά είναι αυτό που λέμε μέρα με τη νύχτα. Θα πρότεινα λοιπόν στους επίδοξους αγοραστές να μην προτιμήσουν αγορά από το to2c για το συγκεκριμένο κινητό, καθώς η κινέζικη ρομ που βάζουν είναι τραγική και θα πρέπει οπωσδήποτε να μπλέξουν με τη διαδικασία που έμπλεξα και εγώ, αν θέλουν το κινητό να έχει νορμαλ συμπεριφορά. Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές των φίλων πιο πάνω...
  8. θα δοκιμάσω τον τρόπο που περιγράφει για εγκατάσταση twrp. ευχαριστώ
  9. το φορτίζω με το φορτιστή που μου έστειλαν. Θα κάνω δοκιμή και με άλλο φορτιστή που έχω από άλλο κινητό. Μια που σε βρήκα Mic_T, 1-2 ερωτησούλες, αν μπορείς να βοηθήσεις. Προσπάθησα χθες να κάνω root το κινητό, αρχικά με το vroot, αλλά αφού έκανε όλη τη διαδικασία απέτυχε. Έκανε 2 φορές reboot το κινητό, έλεγε rooting κατά τη διάρκεια, αλλά στο τέλος μου είπε ότι failed to root. Στη συνέχεια δοκίμασα με το towelroot (το οποίο βρήκα σε κάποιο site) με το οποίο επίσης απέτυχε. Στη συνέχεια είπα να δοκιμάσω τις οδηγίες σου, δλδ να περάσω το twrp (για cn όπως γράφεις) με fastboot ώστε να κάνω root από εκεί. Αφού έκανε reboot και πήγε να ξεκινήσει, μου έβγαλε μήνυμα στην κονσόλα ότι απέτυχε και ότι 'partition recovery not support flash'. Και κάπου εκεί το άφησα γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να το κάνω root και στη συνέχεια να περάσω κάποια άλλη rom. Υπάρχει κάποια άλλη ιδέα?
  10. κοίτα, είμαι πολύ μπερδεμένος. Έχω ήδη μιλήσει μαζί τους (to2c) και μου είπαν να το στείλω πίσω για να το δουν. Επειδή θα λήξει σχετικά σύντομα το χρονικό περιθώριο για dispute, έκανα παράλληλα και ένα dispute ζητώντας refund, το οποίο αρνήθηκαν. Αυτά έγιναν σήμερα. Αυτό που σκέφτομαι είναι να κάνω escaltate στο paypal ώστε να αποφανθούν αυτοί. Θεωρώ ότι είναι βλακεία να το στείλω πίσω και να μου στείλουν αυτοί ένα καινούριο σε 3-4 μήνες. Μία εβδομάδα έχει μόνο που το έλαβα. Όσο να πεις, είναι λίγο απογοητευτικό. Ίσως είναι καλό να κάνω αυτό που λες, δλδ να περάσω άλλη rom και να δω αν βελτιωθεί. Είναι κάτι που θα έκανα αλλά προβληματίστηκα πολύ με τη φόρτιση, η οποία θεωρώ ότι και προβληματική να είναι η ρομ, δε θα έπρεπε να αργεί τόσο. Αυτό είναι βασικά που με κάνει να πιστεύω ότι έχει πρόβλημα. Τώρα, για να περάσω άλλη ρομ, εσύ έχεις καθόλου εμπειρία? είχα παραθέσει 1-2 ερωτήματα νωρίτερα, αλλά δεν πήρα απάντηση από κάποιον. Μπορείς να βοηθήσεις?
  11. αλλάζοντας τη ρομ δεν "σπάω" και την εγγύηση? και αυτό με την φόρτιση που είναι πάναργη, πως μπορεί να εξηγηθεί αν δεν έχει πρόβλημα το κινητό? (φόρτιση με κλειστό το κινητό εννοώ). Αυτό που βασικά ελπίζω, αν και δεν έχω σχετική εμπειρία, είναι να δεχθεί το paypal να ορίσει άμεσο refund (αφού εξετάσει την περίπτωση εννοώ). Δεν ξέρω, παίζει? Το να πάει κίνα και να ξαναέρθει το ξέρω ότι θα πάρει 3-4 μήνες και δεν είναι αυτό που θέλω. Από περιέργεια, μία πλήρης φόρτιση πόσο σου παίρνει? περίπου 2 ώρες?
  12. Αυτό πίστευα και εγώ, για αυτό και το έψαξα για το πως μπορω να αλλάξω ρομ. Αυτό που με προβλημάτισε πιο πολύ είναι ότι κάνει σχεδόν 4 ώρες να φορτίσει, ακόμα και κλειστό. Σε εσένα πόσο κάνει να φορτίσει? Στην φόρτιση παίζει ρόλο η ρομ?
  13. Συγγνώμη που πιθανώς γίνομαι κουραστικός, αλλά έχω μία εβδομάδα το κινητό και το θέμα με τη μπαταρία με έχει εκνευρίσει όσο δεν πάει. Είχα γράψει σε πιο παλιό ποστ ότι αδειάζει πολύ γρήγορα χωρίς καν να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο, μέσα σε 10 ώρες περίπου. Δοκίμασα εφαρμογές όπως battery doctor ή task killers αλλά δεν είδα καμία διαφορά. Και έτσι αποφάσισα να ψαχτώ για άλλη ρομ. Αυτό που όμως παρατήρησα χθες δεν το είχα προσέξει μέχρι τώρα. Εκτός του ότι αδειάζει πολύ γρήγορα, θέλει και πολλή ώρα για να φορτίσει. Συγκεκριμένα, το έβαλα στην πρίζα (ανοιχτό) στις 22:15. Στις 23:15 το βλέπω και είναι στο 29%. Το κλείνω τελείως για να δω αν θα δω κάποια διαφορά. Το βλέπω πάλι στις 00:00 και είναι στο 48%. Δηλαδή σχεδόν δύο ώρες για να φορτίσει στο μισό. Μετά κοιμήθηκα δεν είδα πότε ολοκληρώθηκε η φόρτιση. Αλλά 3,5 με 4 ώρες (και μάλιστα κλειστό) δεν είναι κάπως πολλές για μια πλήρη φόρτιση? Έχω απογοητευτεί πλήρως, πιστεύω πλέον ότι είναι ελαττωματικό, και αποφάσισα να μην ασχοληθώ με rooting και άλλες ρομ, ώστε να κάνω dispute για ελαττωματική συσκευή και να το στείλω πίσω όπως το πήρα. Λέτε να μου κάνουν καμιά μανούρα οι κινέζοι?
  14. Μια και δεν παίρνω κάποια απάντηση, θα αρχίσω να απαντάω εγώ στον εαυτό μου. Λοιπόν, μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στην παρακάτω σύντομη διαδικασία για πέρασμα ευρωπαϊκής rom στο κινητό το οποίο έχει πάνω την κινέζικη χωρίς root: 1. Root με vroot 2. Εγκατάσταση TWRP για CN με mobileuncle 3. Backup μέσα από TWRP ή από το mtk droid tools (ή και τα δύο) 4. Αντιγραφή κάποιας ROW rom (πχ 207) στο κινητό 5. Εγκατάσταση της rom από το TWRP απλά, πριν εφαρμόσω κάποια ανεπανόρθωτη κοτσάνα, θα ήθελα κάποια επιβεβαίωση/παρατήρηση/συμβουλή/λεπτομέρεια από κάποιον που έχει εμπειρία. ευχαριστώ...
×
×
  • Create New...