geord211 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Λάθος..... Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές συστήματος -> Επαφές -> Προβολή προτιμήσεων -> Εμφάνιση επαφών SIM ;) maddoctor : Forever , Άπαιχτος Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Βαζω τον Nova launcher για να παραμετροποιησω πιο καλα τις οθονες του Mi3 , αλλα οταν τον ενεργοποιω ειναι ολα κενα κ βγαζει μηνυμα οτι δε μπορει να συνεργασθει με τον μαμα launcher λογο ασυμβατοτητας.. υπαρχει λυση για να μη καθομαι να τα φτιαχνω ολα παλι ενα ενα? οχι δυστυχως... Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 παιδια μπορει καποιος με miui v6 να τραβηξει ενα βιντεακι με το mi3 και να το ανεβασει να δω την καμερα της νεας εκδοσης? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 εσεις που τρέχετε miui v6 ποση ελευθερη ram εχετε συνηθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 800M μεχρι και 1G :) Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδια καλημερα, Μια βοηθεια παρακαλω Εχω παρει το Μι3 στις 11/9 και το track number που μου εδωσαν εχεις κολλησει στο εξεις" 2014-09-11 13:58, Item in conta IPS, IPS Transporting" Το πακετο ππου βρισκεται τωρα? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδια καλημερα, Μια βοηθεια παρακαλω Εχω παρει το Μι3 στις 11/9 και το track number που μου εδωσαν εχεις κολλησει στο εξεις" 2014-09-11 13:58, Item in conta IPS, IPS Transporting" Το πακετο ππου βρισκεται τωρα? :wacko: Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) και να διαβασεις το πρωτο ποστ.... _________________________________ Mi band εχει παρει κανεις; Edited September 17, 2014 by kontz Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Άλλο βασικότατο θέμα με τον Nova.. Όταν πατάω στο εικονίδιο του τηλεφώνου για κλήση, λέει permission denied.. Τι ρύθμιση θέλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 @Kontz & @Athanaso77 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 συνεχιζουν να μην μου δουλευουν τα widget στη V6... Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 συνεχιζουν να μην μου δουλευουν τα widget στη V6... Υπομονή μέχρι να βγει ο Σεπτεμβρίος αρχές του Οκτώβρη θα έχουμε stable ρομ και όχι beta όπως είναι αν τώρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 συνεχιζουν να μην μου δουλευουν τα widget στη V6... σιγουρέψου ότι έχεις την τελευταία version 4.9.14 (εμενα με αυτήν άρχισαν να δουλεύουν) αν δεν δουλεύει πάλι τότε πρέπει να κανεις wipe cache, αν δεν δουλεύουν πάλι τότε πρέπει να κανεις ΚΑΙ wipe data(ναι χάνεις τα πάντα με το data οποτε κρατα backup) Ελπιζω να κανεις αυτο απο κατω και οχι να πατας με 2 δαχτυλα στην οθονη:p Πάντως για όσους δεν ξέρουν για τα widgets όταν θα είστε στην 'επιφάνεια εργασίας' κρατήστε πατημένο το αριστερό "κουμπί" τον επιλογών.. Και σας βγάζει για widget και διαφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redsof Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Χαιρεται, εχω το Μι3 εδω και 2 μηνες και ειμαι καταευχαριστημενη απο καθε αποψη. Οθονη, μπαταρια, σβελταδα, τα παντα. Πριν ειχα το Redmi. Καλο και αυτο αλλα το Μι3 καλυτερο. Πριν μερικες μερες ομως εβγαλε error το youtube και η εφαρμογη δε δουλευει. Νομιζω λογω ενος update της εφαρμογης. Ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα. Ψαχνοντας ειδα σε καποια ποστς οτι αν περασω version 4.9.14 και MIUI 6 θα λυθει το προβλημα. Το κινητο ειναι rooted οποτε δεν εχω update. Τωρα εχω την 4.4.2 και MIUI multilanguage 18.0. To κινητο ηρθε ετσι απο το Minideal. Μπορω να εχω μια βοηθεια? Που μπορω να βρω την 4.9.14 και MIUI 6?? Εχετε καποιο link? Τι να προσεξω και τα σχετικα? Το κινητο δε μου χρειαζεται rooted, ουτε με απασχολει η multilanguage εκδοση. Θελω απλα να λειτουργουν ολα σωστα. Ευχαριστω πολυ!!! Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Χαιρεται, εχω το Μι3 εδω και 2 μηνες και ειμαι καταευχαριστημενη απο καθε αποψη. Οθονη, μπαταρια, σβελταδα, τα παντα. Πριν ειχα το Redmi. Καλο και αυτο αλλα το Μι3 καλυτερο. Πριν μερικες μερες ομως εβγαλε error το youtube και η εφαρμογη δε δουλευει. Νομιζω λογω ενος update της εφαρμογης. Ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα. Ψαχνοντας ειδα σε καποια ποστς οτι αν περασω version 4.9.14 και MIUI 6 θα λυθει το προβλημα. Το κινητο ειναι rooted οποτε δεν εχω update. Τωρα εχω την 4.4.2 και MIUI multilanguage 18.0. To κινητο ηρθε ετσι απο το Minideal. Μπορω να εχω μια βοηθεια? Που μπορω να βρω την 4.9.14 και MIUI 6?? Εχετε καποιο link? Τι να προσεξω και τα σχετικα? Το κινητο δε μου χρειαζεται rooted, ουτε με Xiaomi-miui. grαπασχολει η multilanguage εκδοση. Θελω απλα να λειτουργουν ολα σωστα. Ευχαριστω πολυ!!! Β. Μπορείς να μπεις εδώ Xiaomi-miui.gr στο επίσημο ελληνικό forum Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanths_7 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπερα!Εδω και ενα μήνα περίπου κ μετά απο όσα ειχα διαβάσει είχα αποφασίσει να πάρω το mi3.Τελευταία στιγμή ενας φιλος μου πρότεινε το ZTE Nubia Z7 mini στα ίδια περίπου λεφτά με τα ίδια χαρακτηριστικα..Στα + για το ΖΤΕ οτι είναι 4G παιρνει καρτα sd και ειναι δικαρτο.Θα ηθελε την γνωμη σας,με ενδιαφερει πολυ η αξιοπιστια και η λειτουργικότητα στην ουσια ειναι το πρωτο σοβαρο Smartphone κινητο που περνω και δεν εχω εμπειρια.Σας ευχαριστώ για καθε απάντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redsof Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μπορω να εχω τη σειρα ενεργειων που πρεπει να κανω για να τα περασω ολα σωστα? Θα σας ειμαι ευγνωμων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπερα!Εδω και ενα μήνα περίπου κ μετά απο όσα ειχα διαβάσει είχα αποφασίσει να πάρω το mi3.Τελευταία στιγμή ενας φιλος μου πρότεινε το ZTE Nubia Z7 mini στα ίδια περίπου λεφτά με τα ίδια χαρακτηριστικα..Στα + για το ΖΤΕ οτι είναι 4G παιρνει καρτα sd και ειναι δικαρτο.Θα ηθελε την γνωμη σας,με ενδιαφερει πολυ η αξιοπιστια και η λειτουργικότητα στην ουσια ειναι το πρωτο σοβαρο Smartphone κινητο που περνω και δεν εχω εμπειρια.Σας ευχαριστώ για καθε απάντηση!!! ww.phonearena.comw/phones/compare/ZTE-nubia-Z7-mini,Xiaomi-Mi-3/phones/8755,8193 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgooros Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά.Ξαφνικά χθές άρχισε να μου εμφανίζει το μήνυμα can't connect to camera.Δοκίμασα τα εξής: 1) διαγραφή data της κάμερας και forced close , 2) full data wipe factory reset μέσα από το recovery , 3) αλλαγή από system 1 σε system 2. Τίποτα δεν δούλεψε..Επίσης δεν δουλεύει ούτε η front camera..Να υποθέσω ότι είναι hardware προβλήμα? Edit : λύθηκε το πρόβλημα, είχα miui 5 gtv πήγα σε 6 gtv αλλά λόγω bugs έκανα downgrade σε 5 πάλι. Τελικά η κάμερα δουλεύει με την 4.9.15 gtv Edited September 18, 2014 by sgooros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Μπορω να εχω τη σειρα ενεργειων που πρεπει να κανω για να τα περασω ολα σωστα? Θα σας ειμαι ευγνωμων.. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5460-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-MIUI-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi3-VIDEO-1-M%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-M/ εδω εχει αναλυτικα την διαδικασια που κανεις την αναβαθμιση με βιντεο και εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/ περιπου στην μεση της σελιδας η ρομ που ψαχνεις: η ρομ που ψαχνεις. Mi3w Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-4.9.15.zip (MIUI V6) (CWM Recovery) αυτα ελπιζω να βοηθησα. *ειναι developer rom η συγκεκριμενη δεν υπαρχει stable ακομα στην MIUI 6 Edited September 17, 2014 by ggkogkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα παιδιά.Ξαφνικά χθές άρχισε να μου εμφανίζει το μήνυμα can't connect to camera.Δοκίμασα τα εξής: 1) διαγραφή data της κάμερας και forced close , 2) full data wipe factory reset μέσα από το recovery , 3) αλλαγή από system 1 σε system 2. Τίποτα δεν δούλεψε..Επίσης δεν δουλεύει ούτε η front camera..Να υποθέσω ότι είναι hardware προβλήμα? χαλαρωσε.. ποια version rom εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα σας.Ειμαι κάτοχος αυτου του κινητού απο 08/06 και τα λογια είναι περιττά... Το συστηνω ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη.Προσωπική μου εκτιμηση στα λεφτά του δεν έχει ανταγωνιστή μάλιστα κοντραρει και ακριβότερες συσκευές αυτου. Θέλω να ρωτησω μονο αν χρησημοποιησω άλλο φορτιστή ανταπτορα στα 1500mah ή και 2000mah για πιο γρήγορη φόρτιση πιστεύεται οτι θα δημιουργησω πρόβλημα στο τηλέφωνο;Χρησιμοποιεί κανεις απο εσάς και αν ναι έχετε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμενο; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Θέλω να ρωτησω μονο αν χρησημοποιησω άλλο φορτιστή ανταπτορα στα 1500mah ή και 2000mah για πιο γρήγορη φόρτιση πιστεύεται οτι θα δημιουργησω πρόβλημα στο τηλέφωνο;Χρησιμοποιεί κανεις απο εσάς και αν ναι έχετε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμενο; Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλα μην περιμένεις σοβαρή διαφορά στον χρόνο φόρτισης, συνήθως θα φορτίσει με τα Amp που δίνει και ο "μαμά" φορτιστής..., δλδ αν φορτιζει με 1,5Αmp και του βάλεις φορτιστή 2Amp, πάλι 1,5 θα τραβάει... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Mi band εχει παρει κανεις;Παράγγειλα το xiaomi router εγώ. Είχαν κάποια ελάχιστα κομμάτια στο coolicool και κατάφερα μετά από συνεννόηση μέσω skype, να αγοράσω ένα. Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι σάλπαρε..... Σκεφτόμουνα και για το mi band, αλλά διάλεξα τον router :p Πήρα και ένα mi key http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=49930&stc=1&d=1410980782 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ενα μικρο πρόβλημα με το τηλέφωνο. Απο τότε που άλλαξα σε Wind εμφανιζεται ενα εικονιδιάκι "R" δίπλα στη μπάρα σήματος και δεν δεν μπορω να συνδεθω στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων. Μήπως ξέρετε τι φταιει; Τρέχω την 4.8.29(και δεν υπάρχει και OTA ενώ έχουν βγει 2 καινούριες) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το ίδιο είχα αντιμετωπίσει και εγώ σε Q που εχω. Η απάντηση ερχεται απο την εξυπηρέτηση πελατών της wind μου απάντησαν το εξής ''Οι SIM κάρτες της Q συνδέονται μέσω roaming στο εθνικό δίκτυο της WIND, για αυτό το λόγο στο κινητό πρέπει να είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση της περιαγωγής των δεδομένων για να συνδεθεί η Q SIM στο internet. Για να λειτουργήσει το internet στο κινητό σου πρέπει να έχεις πάντα ενεργοποιημένα τα Δεδομένα Περιαγωγής (DATA roaming). Ό,τι άλλο χρειαστείς είμαστε στη διάθεσή σου. Ευχαριστούμε.'' Αρα κατι παρόμοιο συμβαίνει και στην Wind αφού ίδια εταιρεία ειναι στην ουσία. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω μετα απο την συντομη περιηγηση μου στην v6 ξαναγύρισα στην σταθερή v5 4.8.21 γιατί ειχα πολλά προβλήματα και bugs...Ακομα δεν λεει να βαλουμε v6 κανουμε τζαμπα την ζωή μας δύσκολη ας βγουν οι σταθερές εκδόσεις και βλεπουμε. Να ξερετε οποιος θελει να το κανει θελει προσοχη. Εμενα εκανε το εξής πηγα απο τον φακελο του ota updater και διαλεξα την rom με την εφαρμογή αναβάθμιση...Αλλα μολις τελείωσε μπηκε σε ενα loop ανοιγε και εσβηνε μονο του βγαίνοντας στο logo mi.com..Αndroid στην μαυρη οθόνη και παλι τα ιδια ανοιγε μετα απο λιγα δευτερα εσβηνε. Η λύση ειναι αμεσα με vol+ και power μπαινουμε σε recovery και κανουμε wipe cashe και wipe data /restore to deafualt....Μετά απο αυτό εστρωσε και μπηκε κανονικα στην αρχική της v5 4.8.21....Μετα απο backup Με το titanium Περασα ολες τις εφαρμογές ....Αυτο πληροφοριακά αν θελει κανείς να κανει downgrade σε προηγούμενη εκδοση.......... Παντως δεν μου αρεσε και τοσο σε πολλα η v6 δεν ξερω αν κανει καλυτερη διαχείρηση της μπαταρίας....αν το ξερει αυτο κανεις ας μας το πει αν ειναι σίγουρο....Αλλα ειδικα αυτη η ρύθμιση που αλλαξανε τις ρυθμίσεις απο το αριστερο soft key να βαλουμε εκει την εναλλαγή των εφαρμογών και την εκαθαριση της μνήμης μεγαλη πατατα....Να το ανοίγουμε λεει απο το γραναζι....την εφαρμογή....μα εκει ειχε και αλλες ρυθμίσεις δεν ήταν μονο οι γενικές του τηλεφωνου. ειχε τα εξής: επεξεργασίας widgets, ταπετσαρια, αναζήτηση προεπισκόπηση, Ρυθμίσεις Lancher και οι ρυθμίσεις....και ολα αυτα τα ειχες μαζεμενα αντε τωρα ψαχνε να τα βρεις που τα βαλανε....Και ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό δεν ειναι bug αλλα αλαγή στην Rom θελημενη....αρα το κανανε για να μεινει.... Edited September 17, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts