Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε η 22η version της global, με πολλά fixes...!! Προσωπικά πάντως θα περιμένω για την miui v6. Στις 16 Αυγ. θα βγεί και για το κινητό μας, έτσι;;

Για miui v6 ναι κανονικα θα παρει το mi3, αυτη η global τι θεωρειται; stable η dev ?

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για miui v6 ναι κανονικα θα παρει το mi3, αυτη η global τι θεωρειται; stable η dev ?

Ελληνική ή αγγλική;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Είναι stable version, με προεγκατεστημένο το play store..!! Προορίζεται για όλες τις χώρες στις οποίες πουλάει η xiaomi τις συσκευές της, και δυστυχώς έχει ελάχιστες γλώσσες για επιλογή, και μέσα σε αυτές δεν είναι τα Ελληνικά..

Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου, έχω πολλά χρόνια τώρα που τις συσκευές μου τις βάζω στα αγγλικά, και λόγο μετάφρασης, και για να μην ξεχάσουμε και τα αγγλικά που ξέρουμε
1+7 Pro

Εχω μια απορια..οταν πειρα το μι3 πριν κανα μηνα ειδα οτι δεν ειχε gorilla glass..τωρα τελευταια σε διαφορα ποστ απο εξωτερικο αναφερει οτι εχει...επισης οταν το ειχα παρει εγω στο gsmarena δεν εγραφε οτι εχει γοριλα και σημερα ξαφνικα το αλλαξε....ξερετε τιποτα επι του θεματος:

Καλημέρα φιλέ! Αν Κρινώ οτι το δικο μου στην πρωτη φορά που έπεσε με τη μούρη έσπασε κάτω δεξιά, με αποτελεσμα να μη δουλευουν τα κουμπια της οθονης, ας κλαψουμε τη μοίρα μας όλοι μαζί :ρ

Τελικα η καμερα θα φτιαξει; απο την προηγουμενη Παρασκευη που εκανα αναβαθμιση δε δουλευει.. βγαζει συνεχεια error... εκανα τωρα αναβαθμιση στην 4.8.8 αγγλικη τα ιδια... η καμερα βγαζει το ιδιο μηνυμα... :angry::angry:
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

• Administrators
Καλημέρα φιλέ! Αν Κρινώ οτι το δικο μου στην πρωτη φορά που έπεσε με τη μούρη έσπασε κάτω δεξιά, με αποτελεσμα να μη δουλευουν τα κουμπια της οθονης, ας κλαψουμε τη μοίρα μας όλοι μαζί :ρ

Με ή χωρίς gorilla glass... όλες οι οθόνες σπάνε, ανάλογα με την πτώση. Αυτό που μπορεί να γλυτώσει μια οθόνη είναι το tempered glass (αντί του συμβατικού screen protector).

Modpic.gif

Με ή χωρίς gorilla glass... όλες οι οθόνες σπάνε, ανάλογα με την πτώση. Αυτό που μπορεί να γλυτώσει μια οθόνη είναι το tempered glass (αντί του συμβατικού screen protector).

Δε μιλάμε για καμια σοβαρή πτώση... Μικρο υψος.. επίσης, υπάρχει κάποιος που να μη νιώθει ικανοποιημένος απο τη μπαταρία? Εμένα δε βγάζει ουτε μέρα... Με χρηση κυρίως viber και facebook...

moviehunter2009

Τελικα η καμερα θα φτιαξει; απο την προηγουμενη Παρασκευη που εκανα αναβαθμιση δε δουλευει.. βγαζει συνεχεια error... εκανα τωρα αναβαθμιση στην 4.8.8 αγγλικη τα ιδια... η καμερα βγαζει το ιδιο μηνυμα...

πριν λιγο εκανα κ εγω την αναβαθμιση κ δεν ειδα να φτιαχνει καπου την καμερα..την ανοιξα κανα 2 φορες δουλεψε κανονικα αλλα ειχα απορια αν τελικα φτιαχτηκε.απο τα λεγομενα σου φιλε μαλλον δεν φτιαχτηκε..αν οντως ισχυει αυτό,ειναι μεγαλο φαουλ από την MIUI.

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

πριν λιγο εκανα κ εγω την αναβαθμιση κ δεν ειδα να φτιαχνει καπου την καμερα..την ανοιξα κανα 2 φορες δουλεψε κανονικα αλλα ειχα απορια αν τελικα φτιαχτηκε.απο τα λεγομενα σου φιλε μαλλον δεν φτιαχτηκε..αν οντως ισχυει αυτό,ειναι μεγαλο φαουλ από την MIUI.

Έχετε δοκιμάσει μήπως φτιάξει με καθαρή εγκατάσταση;;

Παιδιά για την miui v6 πρεπει να δηλώσουμε beta testers ? Αλλιως για να την περάσουμε πρεπει να περιμένουμε ?

Από ο,τι κατάλαβα, αν θέλουμε να την έχουμε την επόμενη εβδομάδα τότε πρέπει να δηλώσουμε. Αλλά και πάλι ίσως να την δώσουν ως developer.

Edited by purpendicular

Συμφωνω απολυτα μαζι σου,και εγω απο την πρωτη μερα το φοραω tempered glass..απλα μου φανηκε παρα πολυ παραξενο που πριν παρω το κινητο,σε οτι αρθρο και να διαβασα και σε οτι σαιτ και να μπηκα(gsmarena,phorearena) ελεγαν οτι δεν ειχε glass protection..και τωρα ξαφνικα γραφουν οτι εχει..wtf!!

η Άγγλοκινέζικη official developer που έχω δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με την κάμερα και γενικά δεν έχει τίποτα είναι όλα άψογα εσείς έχετε κάνει καμιά πατάτα και δεν λειτουργεί σωστά...όλα τα updates κανονικά το έχω κάνει ποτέ δεν χάλασε τίποτα όπως κάμερα..

κάντε wipe cache η καθαρή εγκατάσταση

η Άγγλοκινέζικη official developer που έχω δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με την κάμερα και γενικά δεν έχει τίποτα είναι όλα άψογα εσείς έχετε κάνει καμιά πατάτα και δεν λειτουργεί σωστά...όλα τα updates κανονικά το έχω κάνει ποτέ δεν χάλασε τίποτα όπως κάμερα..

κάντε wipe cache η καθαρή εγκατάσταση

Σωστα...εχω κανει πατατα...δεν θα πω για το αλλο το παιδι που λεει οτι εχει το ιδιο θεμα, θα πω για μενα που ξερω το δικο μου το τηλεφωνο και την λειτουργεια που του κανω...δε σερφαρω λοιπον..μονο τηλεφωνα (το εχω σαν δευτερη συσκευη) και πολυ viber... δεν προσθετω κατι εχω τα ιδια προγραμματα απο την αρχη που λειτουργουσε σωστα....μονο οταν μου βγαζει αναβαθμισεις κανω στα προγραμματα...ουτε η καμερα με απασχολει εχω αλλο κινητο για αυτη τη δουλεια και για να λεμε και την αληθεια κατα τυχη το προσεξα την προηγουμενη Παρασκευη , ισως να μην δουλευε και ποιο πριν, οχι πολυ ομως...οχι πανω απο μηνα γιατι ειχα βγαλει βιντεο..αν πατατα λοιπον ειναι να κανεις τις αναβαθμισεις σου οταν τις βγαζει το λειτουργικο , ναι ....εκανα χοντρη πατατα....:lol:

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό tempered glass από ebay-aliexpress?

Μπορεί να αφαιρεθεί αν δεν μου αρέσει η αίσθηση?

Σωστα...εχω κανει πατατα...δεν θα πω για το αλλο το παιδι που λεει οτι εχει το ιδιο θεμα, θα πω για μενα που ξερω το δικο μου το τηλεφωνο και την λειτουργεια που του κανω...δε σερφαρω λοιπον..μονο τηλεφωνα (το εχω σαν δευτερη συσκευη) και πολυ viber... δεν προσθετω κατι εχω τα ιδια προγραμματα απο την αρχη που λειτουργουσε σωστα....μονο οταν μου βγαζει αναβαθμισεις κανω στα προγραμματα...ουτε η καμερα με απασχολει εχω αλλο κινητο για αυτη τη δουλεια και για να λεμε και την αληθεια κατα τυχη το προσεξα την προηγουμενη Παρασκευη , ισως να μην δουλευε και ποιο πριν, οχι πολυ ομως...οχι πανω απο μηνα γιατι ειχα βγαλει βιντεο..αν πατατα λοιπον ειναι να κανεις τις αναβαθμισεις σου οταν τις βγαζει το λειτουργικο , ναι ....εκανα χοντρη πατατα....:lol:

όταν έβαλες έβγαλες κάτι έκανες με Ρομ λογικά.. και ναι κάτι έχεις κάνει γιατί δεν γίνεται στα 15άτομα εδώ πέρα που έχουμε Άγγλοκινέζικη να έχουν 1-2 άτομα πρόβλημα

κανε καθαρή εγκατάσταση από την αρχή την κανονική Άγγλοκινέζικη και θα δεις..

Ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό tempered glass από ebay-aliexpress?

Μπορεί να αφαιρεθεί αν δεν μου αρέσει η αίσθηση?

Έχω πάρει το original της Xiaomi από xiaomishop.com στα 6,83 ευρώ σύν 8,30 ευρώ αποστολή. Λίγο τσουχτερά τα έξοδα αποστολής, αλλά πήρα και την original θήκη και μετριάστηκε το κακό. Έπρεπε να τα πάρω από την αρχή μαζί με το κινητό. Στο προτείνω με κλειστά μάτια. Είναι σαν να μην υπάρχει και δεν φαίνεται καθόλου. Μόνο οι δυο τρύπες για ακουστικό και proximity sensor το προδίδουν. Δεν έχει χάσει καθόλου μα καθόλου ευαισθησία. Τέλεια εφαρμογή. Δεν ξέρω άλλες μάρκες όπως nillkin, αλλά αυτό το προτείνω σαν αγορά σε όποιους παραγγέλνουν αρχικά το τηλέφωνο ειδικά απο xiaomishop αν δεν τους το έχουν βάλει ήδη σαν δώρο.

Αν δεν σου αρέσει, αφαιρείται πανεύκολα και ξαναμπαίνει αργότερα (υποθέτω μια δυο φορές ακόμα) αν το ξαναπροστατέψεις με το αυτοκόλλητό του.

Edited by Silvester

akatamakata

όταν έβαλες έβγαλες κάτι έκανες με Ρομ λογικά.. και ναι κάτι έχεις κάνει γιατί δεν γίνεται στα 15άτομα εδώ πέρα που έχουμε Άγγλοκινέζικη να έχουν 1-2 άτομα πρόβλημα

κανε καθαρή εγκατάσταση από την αρχή την κανονική Άγγλοκινέζικη και θα δεις..

φιλε μου δεν ειμαστε ασχετοι ουτε πειραματατα καναμε.το θεμα με την καμερα φυσικα κ το εχουν (ή ειχαν) κ αλλοι μετα από την προτελευταια αναβαθμιση,το ότι δεν γραφουν στο φορουμ δεν σημαινει ότι το πρόβλημα δεν υπαρχει!;)

οσον αφορα εμενα τωρα,μετα από την σημερινη αναβαθμιση μερικες φορες που την ανοιξα παρατηρησα ότι ΕΩΣ ΤΩΡΑ το πρόβλημα επαψε να υπαρχει.θελω να πιστευω ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστεί!

Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Έχω πάρει το original της Xiaomi από xiaomishop.com στα 6,83 ευρώ σύν 8,30 ευρώ αποστολή. Λίγο τσουχτερά τα έξοδα αποστολής, αλλά πήρα και την original θήκη και μετριάστηκε το κακό. Έπρεπε να τα πάρω από την αρχή μαζί με το κινητό. Στο προτείνω με κλειστά μάτια. Είναι σαν να μην υπάρχει και δεν φαίνεται καθόλου. Μόνο οι δυο τρύπες για ακουστικό και proximity sensor το προδίδουν. Δεν έχει χάσει καθόλου μα καθόλου ευαισθησία. Τέλεια εφαρμογή. Δεν ξέρω άλλες μάρκες όπως nillkin, αλλά αυτό το προτείνω σαν αγορά σε όποιους παραγγέλνουν αρχικά το τηλέφωνο ειδικά απο xiaomishop αν δεν τους το έχουν βάλει ήδη σαν δώρο.

Αν δεν σου αρέσει, αφαιρείται πανεύκολα και ξαναμπαίνει αργότερα (υποθέτω μια δυο φορές ακόμα) αν το ξαναπροστατέψεις με το αυτοκόλλητό του.

Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες. Υποθέτω ότι αυτό που πήρες πρέπει να είναι αυτό (δεν νομίζω κανένα από τα δυο να είναι original xiaomi, αλλά φαίνεται καλό ενώ και στο ebay είναι από τα ακριβά σχετικά)

Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες. Υποθέτω ότι αυτό που πήρες πρέπει να είναι αυτό (δεν νομίζω κανένα από τα δυο να είναι original xiaomi, αλλά φαίνεται καλό ενώ και στο ebay είναι από τα ακριβά σχετικά)

Εγω παντως μολις σημερα παρελαβα αυτο http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-0-3mm-2-5D-Xiaomi-Mi3-Tempered-Glass-Screen-Protector-with-retail-package/1785235673.html θα το τοποθετησω αυριο και θα σας πω εντυπωσεις......

Εντυπωσιακη συσκευασια + πανακι + υγρο αλκοολ για την τοποθετηση (ολα μαζι μεσα)

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Αυτό που έχεις βάλει στο link, έχει διάφορες φωτογραφίες και σε μερικές από αυτές δεν έχει τρύπα στο proximity sensor.

Καλό είναι να έχει, για να μην έχεις τυχόν προβλήματα με μαύρη οθόνη κατά τις κλήσεις. Επικοινώνησε μαζί του για σιγουριά, για να δεις τι ακριβώς στέλνει.

Η συσκευασία του γνήσιου είναι αυτή:

Edited by Silvester

Δηλαδή πόσες ώρες οθόνη;

Ανεβαζω ενδεικτικά μερικές εικόνες.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48326&stc=1&d=1407541881

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48325&stc=1&d=1407541881

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48327&stc=1&d=1407542249

Είναι καλά αυτά?!

Edited by Zep

εγω εχω αυτο φιλε http://www.ebay.com/itm/131202720775?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

το εκανα λιγο με μαχαιρι το αφησα και το μαχαιρι να πεσει απο λιιγο ψηλα με την μυτη στο κινητο και δεν επαθε ουτε γρατζουνια ουτε τιποτα, δεν χρειαζεται να δωσεις πανω απο 5ευρο για glass εκτος αν νομιζεις οτι το αυθεντικο μπορεις να το 'χτυπησεις με σφυρί' και να μην παθει τιποτα(οπως και καλα δειχνουν στς εικονες)

επισης για οσους φοβουνται γενικα για την αισθηση του glass ειναι τοσο λεπτο που δεν αλλαζει τιποτα στην αφη..

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε μου δεν ειμαστε ασχετοι ουτε πειραματατα καναμε.το θεμα με την καμερα φυσικα κ το εχουν (ή ειχαν) κ αλλοι μετα από την προτελευταια αναβαθμιση,το ότι δεν γραφουν στο φορουμ δεν σημαινει ότι το πρόβλημα δεν υπαρχει!;)

οσον αφορα εμενα τωρα,μετα από την σημερινη αναβαθμιση μερικες φορες που την ανοιξα παρατηρησα ότι ΕΩΣ ΤΩΡΑ το πρόβλημα επαψε να υπαρχει.θελω να πιστευω ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστεί!

εγω εδω και 1 μηνα καθε παρασκευη κανω τα updates και χρησιμοποιώ σχεδον καθε μερα την καμερα ποτε δεν ειχε τιποτα σε κανενα update γιαυτο στο λεω.

τεσπα αφου σου φτιάχτηκε !

Edited by akatamakata

Ανεβαζω ενδεικτικά μερικές εικόνες.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48326&stc=1&d=1407541881

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48325&stc=1&d=1407541881

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48327&stc=1&d=1407542249

Είναι καλά αυτά?!

δν εμφανιζονται οι 2

1+7 Pro