Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χωρίς να θέλω να μειώσω τις δυνατότητες του συγκεκριμένου κινητού καθώς και την ποιότητα κατασκευής που είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο από την γνωστή κατηγορία με την ονομασία "κινέζικο", προσωπικά δεν θα το αγόραζα, καθώς και πολλά άλλα κινέζικα κινητά τέτοιου εύρους τιμών...

Ο βασικότερος λόγος έχει να κάνει με το "πάτημα" που έδωσαν επώνυμες εταιρίες κινητών με πρωταγωνιστές την apple και τη samsung και εν μέσω ευρωπαϊκής (κυρίως) κρίσης στις κινέζικες εταιρίες να πουλάνε τα προϊόντα τους σε εύρος τιμών που πριν 2-3 χρόνια ούτε καν ονειρεύονταν οι φίλοι μας οι κινέζοι.

Αυτό το shifting στις τιμές των high end κινητών των επωνύμων που πλέον τιμολογούνται πάνω απο 700 ευρώ, άφησε χώρο στους κινέζους στην ακριβώς από κάτω κατηγορία που σε συνδυασμό με την "κάψα" πολλών από εμάς για high end κινητά μας βαράνε στα αυτιά...

Αντί λοιπόν εν μέσω κρίσης να βλέπει κάποιος να πέφτουν δραματικά οι τιμές για ένα αξιοπρεπές κινητό και αντίστοιχα να παραμένει σταθερό για τα high end κινητά, βλέπουμε οι τιμές ιδίως των τελευταίων να εκτοξεύονται στα ύψη...

Και εαν αναλογιστούμε οτι αυτοί που αγοράζουν high end κινητά είναι 2 κατηγοριών, η μία αυτών που αγοράζουν για να αγοράζουν ίσα για τη μόστρα και το εφέ και γνωρίζουν μόνο τις βασικές λειτουργίες που κάνει το κινητό τους αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες ανεκμετάλλευτες, και η άλλη κατηγορία που είναι στο άλλο άκρο και ξεζουμίζει τις δυνατότητες του κινητού αλλά λόγω συχνής αναβάθμησης οι δυνατότητες του νέου τους κινητού σε σχέση με το προηγούμενης γενειάς δεν είναι και τόσο άμεσα παρατηρήσιμες, τότε μιλάμε για παραλογισμό.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

αρα το προβλημα δεν ειναι των κινεζων αλλα δικο μας.που εχουμε χρυσαφισει εταιριες οπως apple-samsung και τιμολογουν οσο θελουν.

ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης και πολυ καλα κανουν οι κινεζοι.

οταν αποφασισουν οι εταιριες να εχουν ταβανι τα 450 ευρω στις συσκευες τους τοτε θα σταματησουν να χανουν πωλησεις απο τους κινεζους.

αρα το προβλημα δεν ειναι των κινεζων αλλα δικο μας.που εχουμε χρυσαφισει εταιριες οπως apple-samsung και τιμολογουν οσο θελουν.

ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης και πολυ καλα κανουν οι κινεζοι.

οταν αποφασισουν οι εταιριες να εχουν ταβανι τα 450 ευρω στις συσκευες τους τοτε θα σταματησουν να χανουν πωλησεις απο τους κινεζους.

Ναι, εκεί το εντοπίζω κι εγώ.Στη στρεβλή καταναλωτική μας νοοτροπία.

Εγώ γενικότερα κάνω πολύ συντηρητικές αγορές με αποτέλεσμα οι όποιες αναβαθμήσεις που κάνω να έχουν ορατή διαφορά.

Πχ από το Samsung Galaxy S που πήρα όχι όταν βγήκε καινούριο αλλά ένα χρόνο μετά που είχε πέσει η τιμή του, αναβαθμήστηκα στο Galaxy Note I το οποίο είναι 2 γενειές, αν όχι παραπάνω, σε σχέση με το μονοπύρηνο Cortex A8 του Galaxy S.

Πάνω από 250 ευρώ δεν έχω δώσει για κινητό και φυσικά εκμεταλλεύομαι στο έπακρο το 90% των δυνατοτήτων τους σε αντίθεση με πολλούς που βλέπω να σκάνε 700άρες και να μην γνωρίζουν καν τι μπορεί να κάνει το κινητό τους...

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

απο ibuygou ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα ?

Μπες απευθείας στο site τους και κάνε ένα εικονικό checkout για να δεις επακριβώς όλες τις επιλογές.

Κάτι ετοιμάζεται... :D :shifty:

http://www.miui.gr/forums/board3-3/board13-13/1465-xiaomi-miui-hellas-e-shop/

Χωρίς να θέλω να μειώσω τις δυνατότητες του συγκεκριμένου κινητού καθώς και την ποιότητα κατασκευής που είναι σε πολύ ανώτερο επίπεδο από την γνωστή κατηγορία με την ονομασία "κινέζικο", προσωπικά δεν θα το αγόραζα, καθώς και πολλά άλλα κινέζικα κινητά τέτοιου εύρους τιμών...

Ο βασικότερος λόγος έχει να κάνει με το "πάτημα" που έδωσαν επώνυμες εταιρίες κινητών με πρωταγωνιστές την apple και τη samsung και εν μέσω ευρωπαϊκής (κυρίως) κρίσης στις κινέζικες εταιρίες να πουλάνε τα προϊόντα τους σε εύρος τιμών που πριν 2-3 χρόνια ούτε καν ονειρεύονταν οι φίλοι μας οι κινέζοι.

Αυτό το shifting στις τιμές των high end κινητών των επωνύμων που πλέον τιμολογούνται πάνω απο 700 ευρώ, άφησε χώρο στους κινέζους στην ακριβώς από κάτω κατηγορία που σε συνδυασμό με την "κάψα" πολλών από εμάς για high end κινητά μας βαράνε στα αυτιά...

Αντί λοιπόν εν μέσω κρίσης να βλέπει κάποιος να πέφτουν δραματικά οι τιμές για ένα αξιοπρεπές κινητό και αντίστοιχα να παραμένει σταθερό για τα high end κινητά, βλέπουμε οι τιμές ιδίως των τελευταίων να εκτοξεύονται στα ύψη...

Και εαν αναλογιστούμε οτι αυτοί που αγοράζουν high end κινητά είναι 2 κατηγοριών, η μία αυτών που αγοράζουν για να αγοράζουν ίσα για τη μόστρα και το εφέ και γνωρίζουν μόνο τις βασικές λειτουργίες που κάνει το κινητό τους αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες ανεκμετάλλευτες, και η άλλη κατηγορία που είναι στο άλλο άκρο και ξεζουμίζει τις δυνατότητες του κινητού αλλά λόγω συχνής αναβάθμησης οι δυνατότητες του νέου τους κινητού σε σχέση με το προηγούμενης γενειάς δεν είναι και τόσο άμεσα παρατηρήσιμες, τότε μιλάμε για παραλογισμό.

Καταρχήν η ποιότητα των κινητών δεν είναι η ίδια σήμερα με αυτή πριν από δύο χρόνια, κατά συνέπεια πως μπορείς να απαιτείς τις ίδιες τιμές; Δεύτερον το συγκεκριμένο κινητό που είναι το τοπ έχει τιμή άκρως εξευτελιστική, στα όρια του κόστους κατασκευής. Η αύξηση του κόστους του πάει στους ενδιάμεσους καθώς δεν μπορείς να το παραλάβεις άμεσα από την εταιρία. Τρίτον οποιαδήποτε χρήση της έννοιας "κρίση" είναι υπεραπλουστευμένη και κατά συνέπεια δεν μπορείς να στηρίξεις κανένα επιχείρημα σου σε αυτήν. Αφού τελειώσεις Οικονομικά αν θες να ανοίξουμε ένα θρεντ να το συζητήσουμε. Μέχρι τότε όμως άστο. Οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί. Και τέλος... τι μας νοιάζουν όλα αυτά;;; Αυτός που θα μπει στο θρεντ θα μπει για να δει πράγματα για το κινητό και όχι τις απόψεις του καθενός γιατί πολύ απλά δεν τον νοιάζουν! Δεν έχει νόημα λοιπόν να γεμίζουμε τις σελίδες με άχρηστα ποστ και να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Ανοίξτε ένα θρεντ για να συζητάτε το πόσο έχουν ανέβει οι τιμές, αν θα χωράνε τα μελλοντικά κινητά στο χέρι μου, αν θα τα βαρεθώ κλπ.

Καταρχήν η ποιότητα των κινητών δεν είναι η ίδια σήμερα με αυτή πριν από δύο χρόνια, κατά συνέπεια πως μπορείς να απαιτείς τις ίδιες τιμές; Δεύτερον το συγκεκριμένο κινητό που είναι το τοπ έχει τιμή άκρως εξευτελιστική, στα όρια του κόστους κατασκευής. Η αύξηση του κόστους του πάει στους ενδιάμεσους καθώς δεν μπορείς να το παραλάβεις άμεσα από την εταιρία. Τρίτον οποιαδήποτε χρήση της έννοιας "κρίση" είναι υπεραπλουστευμένη και κατά συνέπεια δεν μπορείς να στηρίξεις κανένα επιχείρημα σου σε αυτήν. Αφού τελειώσεις Οικονομικά αν θες να ανοίξουμε ένα θρεντ να το συζητήσουμε. Μέχρι τότε όμως άστο. Οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί. Και τέλος... τι μας νοιάζουν όλα αυτά;;; Αυτός που θα μπει στο θρεντ θα μπει για να δει πράγματα για το κινητό και όχι τις απόψεις του καθενός γιατί πολύ απλά δεν τον νοιάζουν! Δεν έχει νόημα λοιπόν να γεμίζουμε τις σελίδες με άχρηστα ποστ και να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Ανοίξτε ένα θρεντ για να συζητάτε το πόσο έχουν ανέβει οι τιμές, αν θα χωράνε τα μελλοντικά κινητά στο χέρι μου, αν θα τα βαρεθώ κλπ.

Κοίτα, εαν εσύ γουστάρεις να αγοράζεις πχ iphone με fingerprint αισθητήρα που για να μην χαράσεται το έφτοιαξαν από ζαφείρι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο εξωτικό υλικό, είναι δικαίωμά σου.Αυτό δεν σημαίνει οτι η ποιότητα των κινητών βελτιώθηκε μέσα σε 2 χρόνια όπως λες...

Και μιας και μιλάς για ποιότητα για το συγκεκριμένο, πες μας και πόσο SAR έχει να το συγκρίνουμε με τις δικές μου "μπακατέλες"...

Το Galaxy S μου έχει 0.24 W/kg (head) και το Galaxy Note έχει SAR 0.34 W/kg (head)...

Εαν εξαιρέσεις τα πολυμερή (κοινώς πλαστικά) που ας πούμε οτι υπάρχει μια κάποια βελτίωση τεχνολογικά, όλα τα υπόλοιπα σωθηκά ενός smartphone που κοστίζουν, αποτελούνται κυρίως από σπάνιες γαίες.Εκτός εαν εννοείς κάτι άλλο όταν λες "ποιότητα".

Κοίτα, εαν εσύ γουστάρεις να αγοράζεις πχ iphone με fingerprint αισθητήρα που για να μην χαράσεται το έφτοιαξαν από ζαφείρι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο εξωτικό υλικό, είναι δικαίωμά σου.Αυτό δεν σημαίνει οτι η ποιότητα των κινητών βελτιώθηκε μέσα σε 2 χρόνια όπως λες...

Και μιας και μιλάς για ποιότητα για το συγκεκριμένο, πες μας και πόσο SAR έχει να το συγκρίνουμε με τις δικές μου "μπακατέλες"...

Το Galaxy S μου έχει 0.24 W/kg (head) και το Galaxy Note έχει SAR 0.34 W/kg (head)...

Εαν εξαιρέσεις τα πολυμερή (κοινώς πλαστικά) που ας πούμε οτι υπάρχει μια κάποια βελτίωση τεχνολογικά, όλα τα υπόλοιπα σωθηκά ενός smartphone που κοστίζουν, αποτελούνται κυρίως από σπάνιες γαίες.Εκτός εαν εννοείς κάτι άλλο όταν λες "ποιότητα".

Έχεις χρησιμοποιήσει Xiaomi, Oppo, Huawei κλπ.???? Όταν το κάνεις έλα να μου πεις για την γενική ποιότητα τους (και πλαστικά και οθόνη και λογισμικό και τα πάντα) σε σύγκριση με των προηγούμενων χρόνων. Όσο για την καραμέλα με το SAR άστην καλύτερα γιατί θα πνιγείς. Ψάξε να δεις πόσο έχουν τα μοντέλα των μεγάλων Κινέζικων εταιριών και πόσο οι υπόλοιπες εταιρίες. Ειδικά τα iPhone. Μην παίρνεις την Samsung που είναι το ένα άκρο. Πάρε τη μέση περίπτωση. Εξάλλου αν δεν χρησιμοποιείς handsfree είσαι έτσι και αλλιώς χαμένος (αν όντως ο χρόνος ιξει ότι τα κινητά δημιουργούν προβλήματα).

Από εκεί και πέρα αν δεν θες να δώσεις λεφτά ΕΣΥ για να πάρεις ένα κινέζικο (που ΟΛΑ εκεί φτιάχνονται) δικαίωμά σου. Εδώ είναι το θρεντ του Mi3 όχι θρεντ για να λέμε τον πόνο μας. Οπότε εγώ σταματάω την κουβέντα εδώ γιατί το γεμίζουμε με άσκοπα ποστ. Καλό θα ήταν να το κάνεις και εσύ. Μπορείς αν θες να ανοίξεις και ένα δικό σου θρεντ σχετικό με τους προβληματισμούς και να συνεχίσουμε εκεί.

Φιλικά.

• Administrators

Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το MI3. Υπάρχουν άλλα θέματα για γενικότερες συζητήσεις περί κινέζικων συσκευών όπου μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Παρακαλώ να επανέλθουμε για να μην έχουμε ανεπιθύμητες διαγραφές μηνυμάτων.

Modpic.gif

τελικα...ειλικρινα εγω ακομα δεν καταλαβα ποτε θα ειναι διαθεσιμο!!!!!

Μιλανε για 11ο 12ο?

O.o

Δημήτρης

XS Max 512gb.

τελικα...ειλικρινα εγω ακομα δεν καταλαβα ποτε θα ειναι διαθεσιμο!!!!!

Μιλανε για 11ο 12ο?

O.o

Ο snapdragon που θέλουμε εμείς στο Ελλάντα, κανείς δεν ξέρει... :wacko:

Πάντως υπάρχει κινητικότητα με την Xiaomi... Μπορεί να μας κάνουν καμία έκπληξη με τον snapdragon... :)

//edit: Για όσους δεν το έχουν δει (γενικότερα για το MIUI που είναι άμεσα όμως συνδεδεμένο με το Mi3) http://xiaomi-miui.gr/forums/index.php?page=Thread&threadID=1302

Edited by margomenos13

Ας το βάλω και εδώ καλύτερα...

Κινέζικα μεν αλλά...

Δυστυχώς είναι ο Tegra 4 και όχι ο Snapdragon που θέλουμε....

15 Οκτωβρίου ο Tegra και η TV. Για τον Snapdragon ούτε λέξη...

Edited by margomenos13

Αν και είναι λίγο μεγαλύτερο από το S4 μου το περιμένω κι εγώ πως και πως. Μου αρέσει πολύ περισσότερο κι εμφανισιακά αλλά και η rom που φοράει. Ελπίζω να έρθει σύντομα και σε λογική τιμή! :music:

Αν και είναι λίγο μεγαλύτερο από το S4 μου το περιμένω κι εγώ πως και πως. Μου αρέσει πολύ περισσότερο κι εμφανισιακά αλλά και η rom που φοράει. Ελπίζω να έρθει σύντομα και σε λογική τιμή! :music:

Δυστυχώς σύντομα από ότι φαίνεται δεν θα έρθει και ούτε και θα είναι σε λογική, σε σχέση πάντα με αυτήν που το δίνει η εταιρία, τιμή... :(

Edited by margomenos13

παντως βγαλανε τα kernel οποτε θα χει συντομα και cm/aosp και λοιπες γνωστες αγνωστες ρομ

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

παντως βγαλανε τα kernel οποτε θα χει συντομα και cm/aosp και λοιπες γνωστες αγνωστες ρομ

:blink: Πολύ ενδιαφέρον. :) Για στείλε λινκ.

Αν και βέβαια προσωπικά δεν το αλλάζω με τίποτα το MIUI και ειδικά για τις συσκευές της Χιαομι που έρχεται μανίσια με αυτές. Πιο τέλεια λειτουργία πεθαίνεις! Αλλά είναι καλό να έχουμε επιλογές...

:blink: Πολύ ενδιαφέρον. :) Για στείλε λινκ.

Αν και βέβαια προσωπικά δεν το αλλάζω με τίποτα το MIUI και ειδικά για τις συσκευές της Χιαομι που έρχεται μανίσια με αυτές. Πιο τέλεια λειτουργία πεθαίνεις! Αλλά είναι καλό να έχουμε επιλογές...

http://blog.merimobiles.com/xiaomi-to-go-open-source

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

ρε παιδες βρηκα αυτο

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-xiaomi-mi3-xiaomi-m3-phone-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-2gb-ram-gorilla/1295202937.html

ειναι οντως αυτο που ψαχνουμε ????????

ρε παιδες βρηκα αυτο

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-original-xiaomi-mi3-xiaomi-m3-phone-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-2gb-ram-gorilla/1295202937.html

Αυτό που σου απάντησα και στο άλλο θρεντ. Μακριά απλά.

Preorder είναι, πανάκριβο είναι και ο Snapdragon δεν έχουμε ιδέα πότε βγαίνει.

Μήπως θα έπρεπε να ενώσουμε τα θρεντ να μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια;;; :confused:

ρε παιδες βρηκα αυτο

Δεν νομιζω οτι το ψαχνουμε, αυτο ειναι ομως, απλα το περιμενουμε..

Εστω και να ειναι το γνησιο, θελεις πραγματικα να μπλεξεις με preorders?

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ενα ωραιο hands on εδω http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ Το κινητο εχει τα θεματακια του στην camera αλλα οπως αναφερει και ο τυπος που κανει το review δεν ειναι μοντελο παραγωγης οπως ας ελπισουμε οτι στο τελειωτικο προιον θα ειναι ολα κομπλε.