kaloudis Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 στο 100αρικο για αντικατασταση redmi 3 τι παιζει; ειναι για κοπελα που δεν θελει μεγαλο κινητο και προτιμα παλι 5αρι και σε καλη περιπτωση το πολυ 5,5 θελει καλη μπαταρια οπωσδηποτε και μια καλη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Μακριά από αυτόν το επεξεργαστή, ότι χειρότερο μπορείς να πάρεις. Γιατί το λες αυτό? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 στο 100αρικο για αντικατασταση redmi 3 τι παιζει; ειναι για κοπελα που δεν θελει μεγαλο κινητο και προτιμα παλι 5αρι και σε καλη περιπτωση το πολυ 5,5 θελει καλη μπαταρια οπωσδηποτε και μια καλη καμερα https://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-S3-X522-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1269560.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html?rmmds=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Γιατί το λες αυτό?Είχα xiaomi redmi pro με αυτόν τον επεξεργαστή, ένα καταπληκτικό τηλέφωνο που χαντακοθικε, έμεινε android 6, σήκωνε θερμοκρασίες, ενεργοβορος 4000mah μπαταρία την ρουφαγε νερό, κολλήματα σε παιχνίδια. Φαντάζονται αυτό τη χάλια θα έχει. Αν έχεις λεφτά για πέταμα πάρε το. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.6.25beta) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Γιατί το λες αυτό? Εγω παλι ειχα το Leeco x620 pro με τον ιδιο επεξεργαστη κι ηταν μια χαρα μεχρι που το ξεχασα μεσα στο πλυντηριο,ισως παιζει ρολο και η ρομ σε σχεση με την εμπειρια του φιλου που ειχε προβληματα,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 στο 100αρικο για αντικατασταση redmi 3 τι παιζει; ειναι για κοπελα που δεν θελει μεγαλο κινητο και προτιμα παλι 5αρι και σε καλη περιπτωση το πολυ 5,5 θελει καλη μπαταρια οπωσδηποτε και μια καλη καμερα Οι επιλογές σε αυτά τα λεφτά σε 5αρια είναι περιορισμένες. Σε 5,5 θα επέλεγα το leree le 3. Η καλύτερη κάμερα στα 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 φιλος πωλητης ψαχνει κατι με μεγαλη μπαταρια να μη κολλαει και καλουτσικη καμερα εχω δει κατι oukitel με 6000 μπαταρια και ulefone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 φιλος πωλητης ψαχνει κατι με μεγαλη μπαταρια να μη κολλαει και καλουτσικη καμερα εχω δει κατι oukitel με 6000 μπαταρια και ulefone Τιμή και από που ;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Τιμή και από που ;; oukitel K6 εξαιρετικο SOT 8 ωρες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 το ulefone power 3s μου εκανε το κλικ οσο εψαξα εκει στα 150 νομιζω ειναι ενα οκ ποσο απο κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 φιλος πωλητης ψαχνει κατι με μεγαλη μπαταρια να μη κολλαει και καλουτσικη καμερα εχω δει κατι oukitel με 6000 μπαταρια και ulefone Xiaomi redmi 5 plus ή redmi note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 μου φαινεται θα τσιμπησω κι εγω ενα ulefone power 3s δεν βλεπω να υστερει σε καπου με xiaomi στα ιδια λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 μου φαινεται θα τσιμπησω κι εγω ενα ulefone power 3s δεν βλεπω να υστερει σε καπου με xiaomi στα ιδια λεφτα Καλα οταν σου χαλασει η μπαταρια, μετα θα ψαχνεις... Υστερει στο βασικοτερο. Την ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Καλα οταν σου χαλασει η μπαταρια, μετα θα ψαχνεις... Υστερει στο βασικοτερο. Την ποιοτητα. Πάρε το πιοτικοτερο oukitel K6 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 μου φαινεται θα τσιμπησω κι εγω ενα ulefone power 3s δεν βλεπω να υστερει σε καπου με xiaomi στα ιδια λεφτα Το oukitel K6 πάρε όπως είπε και ο celtic ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Καλα οταν σου χαλασει η μπαταρια, μετα θα ψαχνεις... Υστερει στο βασικοτερο. Την ποιοτητα. σιγα την μερσεντες το xiaomi τωρα rn3pro εχω αλλα εχω αλλαξει αρκετα κινεζικα της γυναικας το redmi3 δεν εστιαζει η καμερα πλεον ολα χαλανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Πριν από κάποιο καιρό, όταν είχε βγει αυτή η... φουρνιά κινητών, είχαμε ανοίξει εδώ συζήτηση, προσπαθώντας να βρούμε το καλύτερο ανάμεσα στα -εξαιρετικά όμοια- Ulefone Power 3, Oukitel K6 και Vernee X. Τώρα, λίγους μήνες μετά, οι εταιρίες φαίνεται να έχουν βγάλει και ελαφρώς ανανεωμένα μοντέλα, και η 'σύγκριση' γίνεται ανάμεσα στα Ulefone Power 3s, Vernee X1 και το Oukitel K6 που δε φαίνεται να απέκτησε... 'διάδοχο', αλλά δε βλέπω και να τον χρειαζόταν. Το Power 3s είναι και το -ελαφρώς- φθηνότερο μεταξύ τους - πόντος υπέρ του. Αν βάλω στην εξίσωση την εικόνα από Ulefone και Oukitel (άλλα μοντέλα βέβαια) που έχουν διάφοροι φίλοι και γνωστοί, μπορώ να πω ότι ως σήμερα η εμπιστοσύνη μου στην αξιοπιστία των Ulefone έχει κλονιστεί (όλα έβγαλαν προβλήματα - μπορεί βέβαια να είναι και τυχαίο), ενώ οι κάτοχοι Oukitel τα περιγράφουν απλώς σαν... σκυλιά, και *εντελώς* απροβλημάτιστα σε όλα τους. Κατόπιν αυτών, θα συμφωνήσω με τους παραπάνω δείχνοντας προτίμηση προς το Oukitel K6, ή ίσως βέβαια και το Vernee X1 που φαίνεται επίσης ενδιαφέρον (για τη Vernee όμως δεν έχω... ικανό δείγμα - 2 γνωστοί μου έχουν πάρει Vernee και ως τώρα έχουν αντιμετωπίσει 'συνηθισμένα' για κινητό προβλήματα - ούτε κρύο ούτε ζέστη, που λένε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 to καινουργιο oukitel k7 από εδώ νομιζω είναι η καλυτερη τωρινη προταση !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 10.000??? πραγματικο τερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 10.000??? πραγματικο τερας συν ότι είναι καλη ποιοτητα τα oukitel !!! παρτο και θα μας θυμηθείς !!! …..θα μας αναβεις ένα κερακι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Στα μείον βέβαια ο λίγο... ηλικωμένος MT6750T (ειναι, νομίζω, και στα 27nm...?), από τον οποίο ο πολύ πιο φρέσκος P23 του K6 έχει σημαντική διαφορά σε ισχύ. Και δε θα μου προκαλούσε έκπληξη αν η μικρότερη κατανάλωση του Ρ23 αναιρούσε τη διαφορά χωρητικότητας ανάμεσα στις μπαταρίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Δεν αξίζει το κ7, παίζει το κ6 να έχει πολύ καλύτερη αυτονομία o p23 είναι στα 16nm έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Κ6 λέμε........ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 θέλει ο αδελφός μου να πάρει στο γιό του (14->15) νέα συσκευή. Διαθέτει 100€ περίπου.. Τι προτείνετε που να αντέξει κι λίγο στο χρόνο (ποιότητα);;; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-cool1-4GB-32GB Πολύ καλό και ποιοτικό τηλέφωνο. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts