Baniko Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 (edited) Ο συμφορουμητης βρήκε αξιοπρεπεστατη προσφορά και πολύ καλά έκανε και την ποσταρε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7347822#post7347822 Η απορία που μου γεννιέται εμένα είναι για πιο λόγο να πάρει κάποιος τηλέφωνο στην περιοχή των 400 ευρώ, που δεν έχει την 800ρα μπάντα; ΥΓ Να ξαναπώ ότι ο συμφορουμητης καλά έκανε και ποσταρε την προσφορά. Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει κι από όπου θέλει. Η ερώτηση μου είναι γενικότερη και είμαι στο σωστό νήμα (νομίζω) για να την εκφρασω. Edited October 7, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Ο συμφορουμητης βρήκε αξιοπρεπεστατη προσφορά και πολύ καλά έκανε και την ποσταρε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7347822#post7347822 Η απορία που μου γεννιέται εμένα είναι για πιο λόγο να πάρει κάποιος τηλέφωνο στην περιοχή των 400 ευρώ, που δεν έχει την 800ρα μπάντα; ΥΓ Να ξαναπώ ότι ο συμφορουμητης καλά έκανε και ποσταρε την προσφορά. Ο καθένας αγοράζει ότι θέλει κι από όπου θέλει. Η ερώτηση μου είναι γενικότερη και είμαι στο σωστό νήμα (νομίζω) για να την εκφρασω. Εχουν ανοιξει δοκιμαστικα και οι αλλες συχνοτητες, οποτε αυτος ο λογος δεν πρεπει να ανησυχει κανεναν. Κατεβηκα ελλαδα το καλοκαιρι και το τηλεφωνο μου δεν υποστηριζει την 800, αλλα ειχα κανονικα LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εχουν ανοιξει δοκιμαστικα και οι αλλες συχνοτητες, οποτε αυτος ο λογος δεν πρεπει να ανησυχει κανεναν. Κατεβηκα ελλαδα το καλοκαιρι και το τηλεφωνο μου δεν υποστηριζει την 800, αλλα ειχα κανονικα LTE Τι εννοείς δοκιμαστικά;;; Ποιο κινητό και ποιες συχνότητες; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Είμαι Κατερίνη, με Vodafone και είχα μέχρι πριν 2 - 3 μήνες το Leeco x600 που δεν είχε 800ρα μπάντα Αμφιβάλλω αν σ όλη την πόλη υπήρξαν ένα δύο σημεία που έπιασε 4G. Ήταν στην καλύτερη περίπτωση στο Η+. Μάλιστα τον τελευταίο σχεδόν 1 χρόνο, ακόμα και με Η+ το mobile internet ήταν αργό. Αυτό με την πτώση ταχύτητας στο Η+ το παρατήρησα και σε άλλο τηλέφωνο, οπότε δεν ήταν θέμα συσκευής. Σαν κάτι να άλλαξε στο δίκτυο. Τώρα έχω ένα redmi note 4x global. Πιάνει σχεδόν παντού 4G και πάει πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Τι εννοείς δοκιμαστικά;;; Ποιο κινητό και ποιες συχνότητες; Ακυρο φιλε γραψε λαθος, νομιζα οτι δεν ειχα την 800αρα αλλα τελικα την εχω. :O:O:O:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Ακυρο φιλε γραψε λαθος, νομιζα οτι δεν ειχα την 800αρα αλλα τελικα την εχω. :O:O:O:X Ποιο κινητό; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Jiayu s3 .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) ZTE Nubia N1 Lite 5.5 ίντσες HD, 4πυρινο, 2/16 μνήμες, με δυνατότητα για κάρτα μνήμης στη θέση της 2ης SIM, με 800ρα μπάντα, 8/5 Mp κάμερες, 3000mAh μπαταρία. Στα ~90 $ + ~10 $ priority mail =~100$: https://m.banggood.com/ZTE-Nubia-N1-Lite-5_5-inch-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MTK6737-Quad-core-4G-Smartphone-p-1186365.html Νομίζω ότι είναι απ τις καλύτερες περιπτωσεις, αν μιλάμε για 5.5 ίντσες σ αυτή την περιοχή τιμών (80~90 ευρώ, μαζί με το priority mail) . Στο skroutz στα 111 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/12606134/ZTE-Nubia-N1-Lite-16GB.html Edited October 8, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 ZTE Nubia N1 Lite 5.5 ίντσες HD, 4πυρινο, 2/16 μνήμες, με δυνατότητα για κάρτα μνήμης στη θέση της 2ης SIM, με 800ρα μπάντα, 8/5 Mp κάμερες, 3000mAh μπαταρία. Στα ~90 $ + ~10 $ priority mail =~100$: https://m.banggood.com/ZTE-Nubia-N1-Lite-5_5-inch-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MTK6737-Quad-core-4G-Smartphone-p-1186365.html Νομίζω ότι είναι απ τις καλύτερες περιπτωσεις, αν μιλάμε για 5.5 ίντσες σ αυτή την περιοχή τιμών (80~90 ευρώ, μαζί με το priority mail) . Στο skroutz στα 111 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/12606134/ZTE-Nubia-N1-Lite-16GB.html στη θεση σου θα το περνα απο σκρουτζ , γλυτωνεις πολλα για 11 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 στη θεση σου θα το περνα απο σκρουτζ , γλυτωνεις πολλα για 11 ευρωΕντάξει, 25€ η διαφορά, βάλε και τα μεταφορικά, δεν τα λες και λίγα, αγοράζεις θήκες κλπ με τη διαφορά και ουσιαστικά έχεις την ίδια εγγύηση. Εγώ ήμουνα έτοιμος να το χτυπήσω πριν μερικές ημέρες αλλά η ρόμ με την οποία έρχεται είναι custom και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να του περάσεις την international, οπότε το άφησα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και από Ελλάδα. Αν είναι εύκολο, τότε το θεωρώ και εγώ πολύ καλή επιλογή στα χρήματά του, είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εντάξει, 25€ η διαφορά, βάλε και τα μεταφορικά, δεν τα λες και λίγα, αγοράζεις θήκες κλπ με τη διαφορά και ουσιαστικά έχεις την ίδια εγγύηση. Εγώ ήμουνα έτοιμος να το χτυπήσω πριν μερικές ημέρες αλλά η ρόμ με την οποία έρχεται είναι custom και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να του περάσεις την international, οπότε το άφησα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και από Ελλάδα. Αν είναι εύκολο, τότε το θεωρώ και εγώ πολύ καλή επιλογή στα χρήματά του, είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Η ρομ στα ΖΤΕ ειναι ευκολη καθως οι ΜΤΚ εχουν ενα τροπο για να περασεις την ρομ και αυτος ειναι το φλασοεργαλειο. Οποτε αν σου ερθει με οτι να ναι ρομ, εδω θα ειμαστε να σε βοηθησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα, ευτυχής κάτοχος του Leeco Le 2 Pro εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο κινητό (5,5-5,7", τουλάχιστον 4gb ram, τουλάχιστον 32gb - επιθυμητό παραπάνω-, ιδανικά όσο πιο bezeless γίνεται, αν έχει και curved οθόνη στις γωνίες ακόμα καλύτερα) και να βγάζει ακόμα καλύτερες φωτό από το τωρινό μου (ιδανικά να έχει και flash η selfie κάμερα). Το τωρινό έχει 21mp αισθητήρα IMX230. Budget ως 250, από όπου να ναι, αρκεί να μη φάω τελωνείο. Έχετε κάποιο να προτείνετε? Σκέφτηκα για το Le 3 pro X722 που έχει και μεγαλύτερη μπαταρία από το δικό μου, μα έχει 16mp αισθητηρα IMX298. Αυτό σημαίνει ότι θα βγάζει χειρότερες φωτό από το τωρινό μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά, Στέλιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 ψαχνω xiaomi φορτιστη για το redmi 3s. εκτος απο ebay, εχει πουθενα αλλου; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Υποθέτω ότι δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα το redmi 3s που να απαιτεί κάποιον 'ιδιαίτερο' φορτιστή (άντε καμία ταχυφόρτιση ίσως...; Δε γνωρίζω το συγκεκριμένο). Οπότε, μπορείς να δεις και οποιονδήποτε (επώνυμο μάλιστα) φορτιστή με παρόμοια χαρακτηριστικά από ελληνικό μαγαζί. Η διαφορά με Κίνα δεν είναι τραγική σε αυτά τα είδη και δεν αξίζει -πιστεύω- να υποστεί κανείς την αναμονή και όλα τα σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Στα $128 = €110, με priority mail https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5A-Global-Edition-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1198978.html?rmmds=category Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ποιο ειναι; γιατι δε με το εμφανιζει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Στα $128 = €110, με priority mail https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5A-Global-Edition-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1198978.html?rmmds=category Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον! η μπαταρια του δεν ειναι λιγο μικρη? υπαρχει δυνατοτητα να αλλαχθει αργοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Στο πι σι μου δουλεύειτο λινκ https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5A-Global-Edition-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1198978.html?rmmds=category Xiaomi Redmi Note 5A Global Edition 5.5 inch 2GB RAM 16GB ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Στο πι σι μου δουλεύειτο λινκ https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5A-Global-Edition-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1198978.html?rmmds=category Xiaomi Redmi Note 5A Global Edition 5.5 inch 2GB RAM 16GB ROMΔεν αξίζει οταν με σχεδόν ίδια χρήματα παίρνεις redmi note 4 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 για φιλο που δινει αυστηρα ως 100 ειδα το uhans note 4 μου φαινεται εντελως αντιγραφη του xiaomi με πιο light επεξεργαστη τα αλλα της κινητα ειναι μια χαρα νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 για φιλο που δινει αυστηρα ως 100 ειδα το uhans note 4 μου φαινεται εντελως αντιγραφη του xiaomi με πιο light επεξεργαστη τα αλλα της κινητα ειναι μια χαρα νομιζωΔες και το leeco s3. Πολύ αξιολογη συσκευή. Την έχω πάρει για φίλο Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 για φιλο που δινει αυστηρα ως 100 ειδα το uhans note 4 μου φαινεται εντελως αντιγραφη του xiaomi με πιο light επεξεργαστη τα αλλα της κινητα ειναι μια χαρα νομιζωΣημασία έχει το software. Δεν θα είναι ελαφρύ όπως της ΧΙΑΟΜΙ, οπότε η τελική εμπειρία χρήσης θα είναι διαφορετική. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Το Uhans εχει αποδειχτει απο τα λιγα τηλεφωνα που ειναι τιμια απο το κουτι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Καλησπέρα, ευτυχής κάτοχος του Leeco Le 2 Pro εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, σκέφτομαι να πάρω ένα καινούριο κινητό (5,5-5,7", τουλάχιστον 4gb ram, τουλάχιστον 32gb - επιθυμητό παραπάνω-, ιδανικά όσο πιο bezeless γίνεται, αν έχει και curved οθόνη στις γωνίες ακόμα καλύτερα) και να βγάζει ακόμα καλύτερες φωτό από το τωρινό μου (ιδανικά να έχει και flash η selfie κάμερα). Το τωρινό έχει 21mp αισθητήρα IMX230. Budget ως 250, από όπου να ναι, αρκεί να μη φάω τελωνείο. Έχετε κάποιο να προτείνετε? Σκέφτηκα για το Le 3 pro X722 που έχει και μεγαλύτερη μπαταρία από το δικό μου, μα έχει 16mp αισθητηρα IMX298. Αυτό σημαίνει ότι θα βγάζει χειρότερες φωτό από το τωρινό μου? Ευχαριστώ προκαταβολικά, Στέλιος Το θέμα της cameras είναι softwate και ο chrisball έχει κάνει φοβερή δουλειά στις rom του όπως και στα θέματα διαχείρισης μπαταρίας...άλλαξε rom και θα έχεις καινούριο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Το θέμα της cameras είναι softwate και ο chrisball έχει κάνει φοβερή δουλειά στις rom του όπως και στα θέματα διαχείρισης μπαταρίας...άλλαξε rom και θα έχεις καινούριο κινητοΑν είναι θέμα software, τότε με άλλες εφαρμογές κάμερας θα βγάζει καλύτερες; Αλλιώς πώς γίνεται μια διαφορετική Ρομ να επεμβαίνει στο hardware; Τι αλλαγές κάνει δηλαδή ο dev; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts