AbyssD Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 κρίμα και φαίνονταν καλή προσφορά. έχει κάποιος να προτείνει συσκευή για γυναίκα ως 300€? μας ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση η κάμερα και η αξιοπιστία/σταθερότητα. Xiaomi mi note pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 κρίμα και φαίνονταν καλή προσφορά. έχει κάποιος να προτείνει συσκευή για γυναίκα ως 300€? μας ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση η κάμερα και η αξιοπιστία/σταθερότητα. Έκτος από αυτά που.σου προτείνουν τα παιδιά, δες και Huawei p8, Huawei honor 7, και τα 2, στις 5.2', βολικά για γυναίκα. Στις 5.5', αν και θα είναι μεγάλο για γυναίκα, δες και το Huawei g8. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 παιδια μαυτο θα εχω καποιο προβλημα εδω ελλαδα? http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t3s-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 παιδια μαυτο θα εχω καποιο προβλημα εδω ελλαδα? http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t3s-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html Αν διαβασεις το αντιστοιχο νημα της συσκευης εδω, θα σου λυθουν ολες οι αποριες σου. Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xannik Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 αν μου επιτρέπεται να κάνω μια ερώτηση, για ποιο λόγω το gearbest και το everybuing τα απορρίπτει η Alpha Bank, ακόμα και μέσω paypal και πως μπορώ να κάνω αγορά από αυτά τα site? Η Αlpha bank πάντως μου είπε ότι τα έχει σε μαύρη λίστα λόγω capital controls ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μα αφού έχουμε capital controls, τι περιμένεις; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Εμείς τα έχουμε σε black list ή αυτά ; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ποιο απο αυτα εχει καλυτερη καμερα; Xiaomi redmi note 3 η xiaomi redmi note 3 pro. Σε ενα βιντεακι ειδα οτι το pro αν και 16mp ειχε λιγο χειροτερη αν και μου φαινεται απιθανο. Σε σχεση με το παλαιοτερο xiaomi mi note; Ποιο απο τα 3 προτεινετε; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Ποιο απο αυτα εχει καλυτερη καμερα; Xiaomi redmi note 3 η xiaomi redmi note 3 pro. Σε ενα βιντεακι ειδα οτι το pro αν και 16mp ειχε λιγο χειροτερη αν και μου φαινεται απιθανο. Σε σχεση με το παλαιοτερο xiaomi mi note; Ποιο απο τα 3 προτεινετε; Ευχαριστω. Αν θα πας σε Mi note φροντισε να ειναι το Pro μονο τοτε αξιζει.. Τωρα εαν θες καλη καμερα δεν νομιζω να μεινεις πολυ ευχαριστηγμενος με καμια απο αυτες τις συσκευες και γενικα απο τα περισσοτερα Κινεζικα.. Βαση τον χαρακτηριστικων μεινε αναμεσα σε Redmi note 3 pro και το Mi note pro το Redmi note 3 δεν υπαρχει νοημα να μεινει μεσα μιας και υστερει στα περισσοτερα χαρακτηριστικα και του λειπει και MicroSD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδες καμια προταση για δικαρτο, αυστηρα εως 5ιντσες, μεγαλη μπαταρια/αυτονομια, ελαχιστη ram 2g και ολες τις ελληνικες μπαντες 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδες καμια προταση για δικαρτο, αυστηρα εως 5ιντσες, μεγαλη μπαταρια/αυτονομια, ελαχιστη ram 2g και ολες τις ελληνικες μπαντες 4g? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-4s Το Mi4s νομιζω ειναι οτι πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Παιδες καμια προταση για δικαρτο, αυστηρα εως 5ιντσες, μεγαλη μπαταρια/αυτονομια, ελαχιστη ram 2g και ολες τις ελληνικες μπαντες 4g? Ulefone K4000pro http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-4s Το Mi4s νομιζω ειναι οτι πρεπει. Απο ποτε απεκτησε 800Mhz η Xiaomi? Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ulefone K4000pro Sent from my H1 using Tapatalk Προφανως εννοεις το Ουκιτελ Κ4000προ για το οποιο +1 απο μενα μιας και το χρησιμοποιω και με εχει αφησει εντυπωσιασμενο οχι μονο απο μπαταρια αλλα και απο την συνολικη του εικονα και συμπεριφορα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Προφανως εννοεις το Ουκιτελ Κ4000προ για το οποιο +1 απο μενα μιας και το χρησιμοποιω και με εχει αφησει εντυπωσιασμενο οχι μονο απο μπαταρια αλλα και απο την συνολικη του εικονα και συμπεριφορα. Εχεις δικιο ναι. Τοσες νεες εταιρειες, εχουμε χασει τον μπουσουλα με τα ονοματα. Το μονο μειον ειναι η ελλειψη πυξιδας, που δεν λειτουργει, παροτι υπαρχει ο σενσορας. Αυτο βεβαια για τους λιγους που την χρειαζονται πραγματικα. Κατα τα αλλα, πολυ τιμια συσκευη και με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, τηρουμενων των αναλογιων και του κοστους. Sent from my H1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εχεις δικιο ναι. Τοσες νεες εταιρειες, εχουμε χασει τον μπουσουλα με τα ονοματα ........ Χαχαχα. και συ εχεις δικιο σε αυτο.:) Εχουμε ομως δοκιμασει τις περισσοτερες απ αυτες και ετσι πλεον μπορουμε να εχουμε μια καποια εικονα ως προς το ποιες ξεχωριζουν ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 παιδια στα 100 ευρω περιπου υπαρχει καποια καλυτερη απο το lenovo k3 note που κοιταζω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) παιδια στα 100 ευρω περιπου υπαρχει καποια καλυτερη απο το lenovo k3 note που κοιταζω?? Δες και το ZTE Blade s από το minideal. Αξιόπιστο κινητό και το δουλεύεις out of the box χωρίς αλλαγές ρομ κλπ. Το κακό με το Lenovo είναι ότι πρέπει να ψάχνεις συνέχεια για custom roms. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 3, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Παιδιά, αυτό συμφέρει από εδώ; (https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html) Γιατί νομίζω πως είναι πολύ καλή τιμή. Επίσης, τι λέτε για αυτό (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-asus-zenfone-2-ze551ml) και αυτό (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-iuni-u3); Edited May 3, 2016 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δες και το ZTE Blade s από το minideal. Αξιόπιστο κινητό και το δουλεύεις out of the box χωρίς αλλαγές ρομ κλπ. Το κακό με το Lenovo είναι ότι πρέπει να ψάχνεις συνέχεια για custom roms. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σευχαριστω απλα ψαχνω για 5.5 inches Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Με το fastcardtech το παίζεις κορώνα γράμματα. Μια να σου κάτσει και μια να την κάτσεις... :X :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Παιδιά, αυτό συμφέρει από εδώ; (https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Pro-Android-Phone.html) Γιατί νομίζω πως είναι πολύ καλή τιμή. Επίσης, τι λέτε για αυτό (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-asus-zenfone-2-ze551ml) και αυτό (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-iuni-u3); IUNI, Android 4.4.4 KitKat , οταν ολοι τωρα εχουν Android 5 και μερικοι εχουν το 6 Meizu MX4 Pro, Based on Android 4.4 KitKat, οταν ολοι τωρα εχουν Android 5 και μερικοι εχουν το 6 ZenFone 2, αρκετα πληρες Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Με το fastcardtech το παίζεις κορώνα γράμματα. Μια να σου κάτσει και μια να την κάτσεις... :X :lol: Ασ' το τότε, έχω ήδη ρισκάρει μια φορά, και καεί, από gearbest. Οπότε κοιτάζω τα άλλα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- IUNI, Android 4.4.4 KitKat , οταν ολοι τωρα εχουν Android 5 και μερικοι εχουν το 6 Meizu MX4 Pro, Based on Android 4.4 KitKat, οταν ολοι τωρα εχουν Android 5 και μερικοι εχουν το 6 ZenFone 2, αρκετα πληρες Λοιπόν, το Meizu έχει ήδη αναβαθμιστεί, και το ξέρω, και το IUNI έτσι και αλλιώς θα ήθελε πείραγμα, και νομίζω έχει και πιο καινούργια ρομ. Αλλά και εγώ το Asus σκέφτομαι, ή το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, το οποίο δεν ανέφερα πριν. Ποια η γνώμη σας παιδιά; Asus Zenfone 2 4gb 32gb 2ghz VS Xiaomi Redmi Note 3 Pro Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 IUNI, Android 4.4.4 KitKat , οταν ολοι τωρα εχουν Android 5 και μερικοι εχουν το 6 Meizu MX4 Pro, Based on Android 4.4 KitKat, οταν ολοι τωρα εχουν Android 5 και μερικοι εχουν το 6 ZenFone 2, αρκετα πληρες Τα MEIZU έχουν 5.1 εδώ και πολλούς μήνες. Μην κοιτάς τι γράφουν οι άσχετοι κινέζοι στα site. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ασ' το τότε, έχω ήδη ρισκάρει μια φορά, και καεί, από gearbest. Οπότε κοιτάζω τα άλλα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν, το Meizu έχει ήδη αναβαθμιστεί, και το ξέρω, και το IUNI έτσι και αλλιώς θα ήθελε πείραγμα, και νομίζω έχει και πιο καινούργια ρομ. Αλλά και εγώ το Asus σκέφτομαι, ή το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, το οποίο δεν ανέφερα πριν. Ποια η γνώμη σας παιδιά; Asus Zenfone 2 4gb 32gb 2ghz VS Xiaomi Redmi Note 3 Pro Redmi note 3 pro! Φοβερη συσκευη και εχεις και μια μεγαλη Ελληνικη αλλα και ξενη κοινωτητα με πολλες Custom Rom αλλα και λυσεις προβληματων αν υπαρξουν και οποτε υπαρξουν.. Αλλα κυριως γιατι ειναι πολυ καλυτερη συσκευη απο το Asus ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ειμαι αναμεσα σε Xiaomi Mi Note Pro και LeEco Le Max 2 6/64GB αλλα δεν ξερω τι να κανω.. Πριν περιμενα το Mi5 Pro αλλα βαρεθηκα να περιμενω εδω και 3ης μηνες μας κοροιδευει η Xiaomi με την διαθεσιμοτητα ακομα και στην Κινα. Τωρα προσφατα βγηκε το LeEco οπου φαινειτα η τελεια επιλογη το μονο αρνητικο της παντα ειναι το λογισμικο παρολα αυτα και αυτο ακολουθει την πολιτικη της Xiaomi ως προς την διαθεσιμοτητα και δεν μ αρεσει δεν θελω να περιμενω αλλο!! Οποτε τι ακριβως να κανω? :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroskoum Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 καλησπερα παιδια,ερωτηση : μεταξυ xiaomi mi 4s κ xiaomi xiaomi redmi 3 pro ποιο θα διαλεγατε κ γιατι?? p.s. υπαρχει καποιο αλλο το ιδιο καλο στις 5" ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts