dyannisb Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Αυτή η Φιόνα είναι ρουφιόνα... Περιμένω με τα σπίρτα μου στη γωνία...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Πραγματικά! Και η Zoe έφτιαξε επιτέλους λίγο! Πολύ badass ήταν με τα ζόμπι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Walking dead βλεπουμε;; :p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Χαχα πιο πολύ Evil Dead μου θύμισε με το αλυσοπρίονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το νέο επεισόδιο ήταν όλα τα λεφτά πάντως.. Με πωρωσε γιατί άρχισε η δράση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ας πω και εγώ τη γνώμη μου. Πρόσφατα είδα την 1η και τη 2η season. Παρ' όλο που η 1η ήταν αρκετά καλή, βρήκα τη 2η πιο ευρηματική και καλογραμμένη (και πιο φρικιαστική!). Γενικά δεν παρακολουθώ τέτοιου είδους σειρές/ταινίες οπότε δεν ξέρω πως μου ήρθε να δω αυτό.:p Τώρα είμαι στο 3ο επεισόδιο του coven και νομίζω ότι είναι η πιο light season από τις 3. Μου αρέσει αρκετά όμως, έχει αρκετό ενδιαφέρον και νομίζω δε θα απογοητεύσει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Τελικά η Zoe γίνεται καλύτερη με κάθε επεισόδιο! Όπως είπε: "Witch up!" Και ο Axeman πολύ τρομακτικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Σαν την δεύτερη σεζόν δεν υπάρχει... Η τρίτη είναι αρκετά πιο light μέχρι στιγμής... Ελπίζω βέβαια για δυνατές ανατροπές αφού θα σκάσει το παραμύθι με την Fiona... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 LaLaurie ήταν μια σαδιστική κοινωνική γυναίκα που έζησε στη Νέα Ορλεάνη. Το σπίτι της ήταν μια αίθουσα της φρίκης. Στις 10 Απριλίου 1834, ξέσπασε πυρκαγιά στην κουζίνα του αρχοντικού, και οι πυροσβέστες βρήκαν δύο σκλάβους αλυσοδεμένους στη σόμπα. Αποδείχτηκε... ότι είχαν αρχίσει τη φωτιά οι ίδιοι, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή. Οι πυροσβέστες οδηγήθηκαν από τους σκλάβους στην σοφίτα όπου αυτό που αντίκρισαν τους σόκαρε! Πάνω από μια ντουζίνα παραμορφωμένων και ακρωτηριασμένων σκλάβων ήταν δεμένοι στους τοίχους ή στο δάπεδο αλλοί ήταν αντικείμενα για τα φρικιαστικά ιατρικά πειράματα που έκανε. Ένας άντρας φαινόταν να ήταν μέρος κάποιου παράξενου πειράματος για αλλαγή φύλου, μια γυναίκα ήταν παγιδευμένη σε ένα μικρό κλουβί με τα άκρα της σπασμένα και τα είχε αφήσει να δέσουν έτσι ώστε να μοιάζει με καβούρι, και μια άλλη γυναίκα της είχαν αφαιρεθεί τα χέρια και τα πόδια, και κομμάτια της σάρκας της ήταν κομμένες σε φέτες σαν μια κυκλική κίνηση έτσι ώστε να μοιάζει με κάμπια. Κάποιοι είχαν ραμμένο το στόμα τους, και στη συνέχεια πέθαναν από την πείνα, ενώ άλλοι είχαν τα χέρια τους ραμμένα σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Οι περισσότεροι βρέθηκαν νεκροί, αλλά μερικά ήταν ζωντανοί και παρακαλούσαν να θανατωθούν, για να τους απαλλάξουν από τον πόνο. Η LaLaurie έφυγε προτού να την πιάσουν - και ποτέ δεν πιάστηκε. Ζει ανάμεσα μας....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Δηλαδη μιλαμε για υπαρκτο χαρακτηρα και επιστημονα μαλιστα! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Δηλαδη μιλαμε για υπαρκτο χαρακτηρα και επιστημονα μαλιστα! Είδες? το ψάχνουν οι σεναριογράφοι.. Bravo Edited December 12, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Marie Laveau From Wikipedia, the free encyclopedia Born September 10, 1794 French Quarter, New Orleans, Louisiana Died June 15, 1881 (aged 86) New Orleans, Louisiana Nationality American Occupation Voodoo Queen of New Orleans Known for Louisiana Voodoo practitioner Religion Roman Catholic with Voodoo roots Marie Laveau (September 10, 1794 – June 16, 1881[1]) was a Louisiana Creole practitioner of Voodoo renowned in New Orleans. She was born free in New Orleans. Her daughter Marie Laveau II (1827 — c. 1895) also practiced Voudoun, and historical accounts often confuse the two. She and her mother had great influence over their multiracial following. "In 1874 as many as twelve thousand spectators, both black and white, swarmed to the shores of Lake Pontchartrain to catch a glimpse of Marie Laveau II performing her legendary rites on St. John's Eve (June 23–24)."[2] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά η σειρά έχει ξεφύγει λίγο. Γίνεται της νεκραναστασης πια που κουράζει αφού δε ξέρεις ποιος πεθαίνει και ζωντανεύει σε κάθε επεισόδιο. Καμία σχέση με τους εκπληκτικούς προηγούμενους κύκλους. Ας ελπίσουμε ο επόμενος κύκλος να είναι λίγο πιο ρεαλιστικος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Χαχαχα το ιδιο σκεφτομουν κ εγω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Πραγματικά παίζει να είναι μακράν η χειρότερη σαιζόν της σειράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Είναι κρίμα γιατί και το θέμα είναι δυνατό αλλά και οι ηθοποιοι ικανοί. Δεν ξέρω γιατί αλλά το αποτελεσμα είναι μέτριο. Βγήκε αν δεν κάνω λάθος και το θέμα του επόμενου κύκλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εμενα μρεσει.. νομιζω η υπερβολη το χαρακτηριζει σε ολες τις σεζον οποτε το αποδεχομαστε ως εχει.. μεχρι τιγμης μαρεσει περισσοτερο απο την δευτερη που απλα εμπλεξε τα παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Είναι κρίμα γιατί και το θέμα είναι δυνατό αλλά και οι ηθοποιοι ικανοί. Δεν ξέρω γιατί αλλά το αποτελεσμα είναι μέτριο. Βγήκε αν δεν κάνω λάθος και το θέμα του επόμενου κύκλου Τι θεμα θα εχει η 4η σεζον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 http://www.enstarz.com/articles/31827/20140107/american-horror-story-circus-rumors-new-potential-theme-teased-through-fan-made-posters-trailer.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Έχω μπερδευτεί με τον Axeman. Τι είναι τελικά; Φάντασμα; ή έχει πάρει υλική μορφή και κυκλοφορεί κανονικά ως άνθρωπος; Και από εκεί που σκότωνε γυναίκες, τώρα είναι φιλαράκια με τις μάγισσες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Υποτίθεται τόσα χρόνια φάντασμα ερωτεύτηκε την Φιονα οπότε άλλαξε. Αλλά νομίζω ότι του έδωσαν ξανά ζωή σε ανθρώπινο σώμα. Έχει πολλά άκυρα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Γενικότερα μακράν η πιο άκυρη σεζόν αυτή... Πολύ φοβάμαι ότι και η επόμενη δεν πρέπει να είναι δυνατή σαν την 2η και λιγότερο σαν την 1η αφού το θέμα είναι σχετικά με ένα τσίρκο... Ελπίζω να μας διαψεύσουν αλλά φαίνεται ότι δεν μαζεύεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Γενικότερα μακράν η πιο άκυρη σεζόν αυτή... Πολύ φοβάμαι ότι και η επόμενη δεν πρέπει να είναι δυνατή σαν την 2η και λιγότερο σαν την 1η αφού το θέμα είναι σχετικά με ένα τσίρκο... Ελπίζω να μας διαψεύσουν αλλά φαίνεται ότι δεν μαζεύεται... Υπάρχει ταινία με τετοιο θέμα.. και ειναι τρομερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 http://www.enstarz.com/articles/31827/20140107/american-horror-story-circus-rumors-new-potential-theme-teased-through-fan-made-posters-trailer.htm Δεν νομιζω να ειναι official αυτο το τρεϊλερ,μαλλον το εφτιαξε καποιος fan της σειρας.Αν ηταν επισημο θα εβγαζε επισημο δελτιο τυπου το καναλι και δεν θα αναφεροταν η λεξη "rumors".Παντος το θεμα με το τσιρκο και τα φρικια ειναι αρκετα ενδιαφερον και creepy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δεν νομιζω να ειναι official αυτο το τρεϊλερ,μαλλον το εφτιαξε καποιος fan της σειρας.Αν ηταν επισημο θα εβγαζε επισημο δελτιο τυπου το καναλι και δεν θα αναφεροταν η λεξη "rumors".Παντος το θεμα με το τσιρκο και τα φρικια ειναι αρκετα ενδιαφερον και creepy. Ναι δεν είναι επίσημο.. Εγώ από άλλη πηγή το πρωτοείδα.... Αν δεις το freaks για τα τοτε δεδομένα είναι αριστούργημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts