Jump to content

American Horror Story Series (FX Networks)

unagi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 348
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Walking dead βλεπουμε;; :p

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ας πω και εγώ τη γνώμη μου. Πρόσφατα είδα την 1η και τη 2η season. Παρ' όλο που η 1η ήταν αρκετά καλή, βρήκα τη 2η πιο ευρηματική και καλογραμμένη (και πιο φρικιαστική!). Γενικά δεν παρακολουθώ τέτοιου είδους σειρές/ταινίες οπότε δεν ξέρω πως μου ήρθε να δω αυτό.:p Τώρα είμαι στο 3ο επεισόδιο του coven και νομίζω ότι είναι η πιο light season από τις 3. Μου αρέσει αρκετά όμως, έχει αρκετό ενδιαφέρον και νομίζω δε θα απογοητεύσει.:)

Τελικά η Zoe γίνεται καλύτερη με κάθε επεισόδιο! Όπως είπε: "Witch up!" Και ο Axeman πολύ τρομακτικός.

• 3 weeks later...
Σαν την δεύτερη σεζόν δεν υπάρχει... Η τρίτη είναι αρκετά πιο light μέχρι στιγμής... Ελπίζω βέβαια για δυνατές ανατροπές αφού θα σκάσει το παραμύθι με την Fiona...

LaLaurie ήταν μια σαδιστική κοινωνική γυναίκα που έζησε στη Νέα Ορλεάνη. Το σπίτι της ήταν μια αίθουσα της φρίκης. Στις 10 Απριλίου 1834, ξέσπασε πυρκαγιά στην κουζίνα του αρχοντικού, και οι πυροσβέστες βρήκαν δύο σκλάβους αλυσοδεμένους στη σόμπα. Αποδείχτηκε... ότι είχαν αρχίσει τη φωτιά οι ίδιοι, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή. Οι πυροσβέστες οδηγήθηκαν από τους σκλάβους στην σοφίτα όπου αυτό που αντίκρισαν τους σόκαρε!

Πάνω από μια ντουζίνα παραμορφωμένων και ακρωτηριασμένων σκλάβων ήταν δεμένοι στους τοίχους ή στο δάπεδο αλλοί ήταν αντικείμενα για τα φρικιαστικά ιατρικά πειράματα που έκανε.

Ένας άντρας φαινόταν να ήταν μέρος κάποιου παράξενου πειράματος για αλλαγή φύλου, μια γυναίκα ήταν παγιδευμένη σε ένα μικρό κλουβί με τα άκρα της σπασμένα και τα είχε αφήσει να δέσουν έτσι ώστε να μοιάζει με καβούρι, και μια άλλη γυναίκα της είχαν αφαιρεθεί τα χέρια και τα πόδια, και κομμάτια της σάρκας της ήταν κομμένες σε φέτες σαν μια κυκλική κίνηση έτσι ώστε να μοιάζει με κάμπια.

Κάποιοι είχαν ραμμένο το στόμα τους, και στη συνέχεια πέθαναν από την πείνα, ενώ άλλοι είχαν τα χέρια τους ραμμένα σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Οι περισσότεροι βρέθηκαν νεκροί, αλλά μερικά ήταν ζωντανοί και παρακαλούσαν να θανατωθούν, για να τους απαλλάξουν από τον πόνο.

Η LaLaurie έφυγε προτού να την πιάσουν - και ποτέ δεν πιάστηκε.

Ζει ανάμεσα μας....:lol:

Δηλαδη μιλαμε για υπαρκτο χαρακτηρα και επιστημονα μαλιστα!

Amazon Fire stick 4k max

Δηλαδη μιλαμε για υπαρκτο χαρακτηρα και επιστημονα μαλιστα!

Είδες? το ψάχνουν οι σεναριογράφοι.. Bravo

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Marie Laveau

From Wikipedia, the free encyclopedia

Born September 10, 1794

French Quarter, New Orleans, Louisiana

Died June 15, 1881 (aged 86)

New Orleans, Louisiana

Nationality American

Occupation Voodoo Queen of New Orleans

Known for Louisiana Voodoo practitioner

Religion Roman Catholic with Voodoo roots

Marie Laveau (September 10, 1794 – June 16, 1881[1]) was a Louisiana Creole practitioner of Voodoo renowned in New Orleans. She was born free in New Orleans.

Her daughter Marie Laveau II (1827 — c. 1895) also practiced Voudoun, and historical accounts often confuse the two. She and her mother had great influence over their multiracial following. "In 1874 as many as twelve thousand spectators, both black and white, swarmed to the shores of Lake Pontchartrain to catch a glimpse of Marie Laveau II performing her legendary rites on St. John's Eve (June 23–24)."[2]

• 1 month later...
Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά η σειρά έχει ξεφύγει λίγο. Γίνεται της νεκραναστασης πια που κουράζει αφού δε ξέρεις ποιος πεθαίνει και ζωντανεύει σε κάθε επεισόδιο. Καμία σχέση με τους εκπληκτικούς προηγούμενους κύκλους. Ας ελπίσουμε ο επόμενος κύκλος να είναι λίγο πιο ρεαλιστικος

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Είναι κρίμα γιατί και το θέμα είναι δυνατό αλλά και οι ηθοποιοι ικανοί.

Δεν ξέρω γιατί αλλά το αποτελεσμα είναι μέτριο.

Βγήκε αν δεν κάνω λάθος και το θέμα του επόμενου κύκλου

Εμενα μρεσει.. νομιζω η υπερβολη το χαρακτηριζει σε ολες τις σεζον οποτε το αποδεχομαστε ως εχει.. μεχρι τιγμης μαρεσει περισσοτερο απο την δευτερη που απλα εμπλεξε τα παντα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι κρίμα γιατί και το θέμα είναι δυνατό αλλά και οι ηθοποιοι ικανοί.

Δεν ξέρω γιατί αλλά το αποτελεσμα είναι μέτριο.

Βγήκε αν δεν κάνω λάθος και το θέμα του επόμενου κύκλου

Τι θεμα θα εχει η 4η σεζον?

Έχω μπερδευτεί με τον Axeman.

Τι είναι τελικά;

Φάντασμα; ή έχει πάρει υλική μορφή και κυκλοφορεί κανονικά ως άνθρωπος;

Και από εκεί που σκότωνε γυναίκες, τώρα είναι φιλαράκια με τις μάγισσες;

Amazon Fire stick 4k max

Υποτίθεται τόσα χρόνια φάντασμα ερωτεύτηκε την Φιονα οπότε άλλαξε. Αλλά νομίζω ότι του έδωσαν ξανά ζωή σε ανθρώπινο σώμα.

Έχει πολλά άκυρα πάντως.

Γενικότερα μακράν η πιο άκυρη σεζόν αυτή... Πολύ φοβάμαι ότι και η επόμενη δεν πρέπει να είναι δυνατή σαν την 2η και λιγότερο σαν την 1η αφού το θέμα είναι σχετικά με ένα τσίρκο... Ελπίζω να μας διαψεύσουν αλλά φαίνεται ότι δεν μαζεύεται...

Γενικότερα μακράν η πιο άκυρη σεζόν αυτή... Πολύ φοβάμαι ότι και η επόμενη δεν πρέπει να είναι δυνατή σαν την 2η και λιγότερο σαν την 1η αφού το θέμα είναι σχετικά με ένα τσίρκο... Ελπίζω να μας διαψεύσουν αλλά φαίνεται ότι δεν μαζεύεται...

Υπάρχει ταινία με τετοιο θέμα.. και ειναι τρομερο

Δεν νομιζω να ειναι official αυτο το τρεϊλερ,μαλλον το εφτιαξε καποιος fan της σειρας.Αν ηταν επισημο θα εβγαζε επισημο δελτιο τυπου το καναλι και δεν θα αναφεροταν η λεξη "rumors".Παντος το θεμα με το τσιρκο και τα φρικια ειναι αρκετα ενδιαφερον και creepy.

Δεν νομιζω να ειναι official αυτο το τρεϊλερ,μαλλον το εφτιαξε καποιος fan της σειρας.Αν ηταν επισημο θα εβγαζε επισημο δελτιο τυπου το καναλι και δεν θα αναφεροταν η λεξη "rumors".Παντος το θεμα με το τσιρκο και τα φρικια ειναι αρκετα ενδιαφερον και creepy.

Ναι δεν είναι επίσημο.. Εγώ από άλλη πηγή το πρωτοείδα....

Αν δεις το freaks για τα τοτε δεδομένα είναι αριστούργημα