Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον δεν εχεις καλυψη.....

Δοκιμασα στο κεντρο στην Θεσσαλονικη... σιγουρα εχει 4g.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατέβασε το από ΕΔΩ και κανε κανονικά εγκατάσταση Apk...!

Καλημερα αδερφε και σε ευχαριστω πολυ! κατι ακομα κατεβασα την εφαρμογη σε ποιο φακελο της συσκευης να την εγκαταστησω;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Δεν διαλέγεις φακέλους στο android φίλε...

Πάτα εγκατάσταση και θα πάει μόνη της εκεί που πρέπει

Καλησοερα παιδια.. Δευτερη συνεχόμενη επανεκκινηση απο το κινητοβμου….. Αντε να βρω τι φταιει

Καλησοερα παιδια.. Δευτερη συνεχόμενη επανεκκινηση απο το κινητοβμου….. Αντε να βρω τι φταιει

Εισαι στοκ;;;

Εισαι στοκ;;;

Ναι στοκ ειμαι πριν δυο βδομαδες εκανα εργοστασιακη επαναφορα και απο τοτε δεν εβαλα αλλο εκκινητη…

Δεν διαλέγεις φακέλους στο android φίλε...

Πάτα εγκατάσταση και θα πάει μόνη της εκεί που πρέπει

Ναι λαθος μου νομιζα οτι επρεπε να εγκαταστησω χειροκινητα την εφαρμογη σε καποιον φακελο!

οκ τωρα την εχω την εφαρμογη στην συσκευη μου αλλα μια παρατηρηση οποτε επιλεγω να καθαρισει τα

"προσωρινα αρχεια" μου πεταει ενα παραθυρακι και γραφει Δυστυχως,το smart cleaning εχει σταματησει

παρ'ολα αυτα τον καθαρισμο τον κανει απλα μου εμφανιζει καθε φορα το παραθυρακι.Τι μπορει να φταιει;

φιλε mariodj και παλι σε ευχαριστω για την βοηθεια!

Edited by dilimma

Ναι λαθος μου νομιζα οτι επρεπε να εγκαταστησω χειροκινητα την εφαρμογη σε καποιον φακελο!

οκ τωρα την εχω την εφαρμογη στην συσκευη μου αλλα μια παρατηρηση οποτε επιλεγω να καθαρισει τα

"προσωρινα αρχεια" μου πεταει ενα παραθυρακι και γραφει Δυστυχως,το smart cleaning εχει σταματησει

παρ'ολα αυτα τον καθαρισμο τον κανει απλα μου εμφανιζει καθε φορα το παραθυρακι.Τι μπορει να φταιει;

φιλε mariodj και παλι σε ευχαριστω για την βοηθεια!

Κι εμένα μου το κάνει αυτό.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Κι εμένα μου το κάνει αυτό.

Παρομοίως..Δεν έκανα επανεκκίνηση μπας και φτιάξει...δοκιμάσατε εσείς??

Παρομοίως..Δεν έκανα επανεκκίνηση μπας και φτιάξει...δοκιμάσατε εσείς??

και με επανεκκινηση συνεχιζει και το κανει λογικα καποιο bug της εφαρμογης θα ειναι.

Καλημερα αδερφε και σε ευχαριστω πολυ! κατι ακομα κατεβασα την εφαρμογη σε ποιο φακελο της συσκευης να την εγκαταστησω;

Φτιάξε ένα φάκελο Apk ρίξε μέσα το αρχείο ,καν το εγκατάσταση με το διαχείριση αρχείων και μετά σβήσε το apk. Κράτα το βέβαια σε ένα φάκελο στο PC για να το έχεις...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πότε μη λες ποτε τελικά...Για να δούμε...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ήμουν έτοιμος να το ανεβάσω... Για να δούμε, για να δούμε... Λέτε;;;

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Ήμουν έτοιμος να το ανεβάσω... Για να δούμε, για να δούμε... Λέτε;;;

Ε θα παρει το G2 mini δεν θα παρει η πρωην ναυαρχιδα;; δεν νομιζω....

Ερώτηση:

το πήρα απόφαση σήμερα, έβαλα LG PC Suite.. το βρήκε έκανα upgrade σε lolipop... αλλά ΕΚΛΑΣΕ.. :P κόλλησε στο boot logo της LG και αναγκάστηκα να κάνω factory reset.. το πρόβλημα είναι ότι δεν είχα πάρει backup και έχω 5-10 document αρχειάκια εκεί μέσα που τα χρειάζομαι..

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω recovery; άνοιξα το USB debugging αλλά κανένα από τα κλασσικά recovery προγράμματα των win δεν το βλέπει σα δίσκο για να κάνει recovery....

καμιά ιδέα;

ευχαριστώ

έβαλα κατά λάθος στο Firefox να κατεβάζει όλα τα downloads, εκεί που με ρώτησε just once ή always, πάτησα κατά λάθος always, καμία ιδέα πως το βγάζω;

έβαλα κατά λάθος στο Firefox να κατεβάζει όλα τα downloads, εκεί που με ρώτησε just once ή always, πάτησα κατά λάθος always, καμία ιδέα πως το βγάζω;

Πάς ρυθμίσεις-διαχείριση εφαρμογών-βρίσκεις το firefox & κάνεις διαγραφή προεπιλογών

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί σχετικά με την αναβάθμιση του κινητού σε loly ,επειδή για λόγους καθαρά αισθητικούς αλλά και για κάποιες λειτουργίες που έχουν αλλάξει ΔΕΝ επιθυμώ να κάνω την αναβάθμιση σε loly αλλά να κρατήσω την Kit-Kat , θέλω να ρωτήσω αν μελλοντικά σε 3-4- χρόνια ή και περισσότερα γιατί τόσο προβλέπω να κρατήσω το κινητό λόγω οικονομικής δυσπραγίας (αρκεί βέβαια να θέλει να με κρατήσει και εκείνο!!), αλλά και γιατί πρόκειται για κορυφαίο κινητό ακόμα και τώρα που σε ένα μήνα κλείνει τα 2 χρόνια (συναγωνίζεται επαξίως τα πιο καινούργια μοντέλα αν δεν τα ξεπερνά κιόλας σε ορισμέενς λειτουργίες) , αν λοιπόν θα αντιμετωπίσω προβλήματα με τις εφαρμογές δεδομένου ότι οι προγραμματιστές θα γράφουν αναβαθμίσεις για αυτές βασιζόμενοι στα πιο νέα λειτουργικά συστήματα ? , θα αντιμετωπίσει λοιπόν το κινητό δυσλειτουργίες κολλήματα και άλλα τέτοια ή θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του , ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση που είμαι σίγουρος ότι θα δώστε (όπως πάντα εξάλλου κάνετε άμεσα και εμπεριστατωμένα), και συγχαρητήρια για την υπομονή σας να απαντάτε ξανά και ξανά στα ίδια ερωτήματα .

Με εκτίμηση για την πολύτιμη βοήθειά σας Τάσος.

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί σχετικά με την αναβάθμιση του κινητού σε loly ,επειδή για λόγους καθαρά αισθητικούς αλλά και για κάποιες λειτουργίες που έχουν αλλάξει ΔΕΝ επιθυμώ να κάνω την αναβάθμιση σε loly αλλά να κρατήσω την Kit-Kat , θέλω να ρωτήσω αν μελλοντικά σε 3-4- χρόνια ή και περισσότερα γιατί τόσο προβλέπω να κρατήσω το κινητό λόγω οικονομικής δυσπραγίας (αρκεί βέβαια να θέλει να με κρατήσει και εκείνο!!), αλλά και γιατί πρόκειται για κορυφαίο κινητό ακόμα και τώρα που σε ένα μήνα κλείνει τα 2 χρόνια (συναγωνίζεται επαξίως τα πιο καινούργια μοντέλα αν δεν τα ξεπερνά κιόλας σε ορισμέενς λειτουργίες) , αν λοιπόν θα αντιμετωπίσω προβλήματα με τις εφαρμογές δεδομένου ότι οι προγραμματιστές θα γράφουν αναβαθμίσεις για αυτές βασιζόμενοι στα πιο νέα λειτουργικά συστήματα ? , θα αντιμετωπίσει λοιπόν το κινητό δυσλειτουργίες κολλήματα και άλλα τέτοια ή θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του , ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση που είμαι σίγουρος ότι θα δώστε (όπως πάντα εξάλλου κάνετε άμεσα και εμπεριστατωμένα), και συγχαρητήρια για την υπομονή σας να απαντάτε ξανά και ξανά στα ίδια ερωτήματα .

Με εκτίμηση για την πολύτιμη βοήθειά σας Τάσος.

Κανείς δε μπορεί να απαντήσει τελεσίδικα, γιατί 3-4 χρόνια (+2 από τη μέρα κυκλοφορίας) είναι τεράστιο διάστημα για την αγορά κινητών τηλεφώνων. Αυτό που εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς, είναι ότι τα ποσοστά του KitKat είναι ακόμα εξαιρετικά μεγάλα, και σίγουρα θα προσελκύει την προσοχή των προγραμματιστών ως επιθυμητά συμβατή έκδοση. Κοινώς κράτα το τηλέφωνο όπως σε εξυπηρετεί για όσο σε εξυπηρετεί.

Πέρασα το Android 5.0.2. κανονικά και μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να έχω καθαρό update. Φυσικά κράτησα backup και μετά πήγα να το ξαναπεράσω με το PC Suite. Έλα όμως που ενώ έχω το backup file, το επιλέγω, φτάνει στο 100% το restore και μετά δεν γίνεται τίποτα. Το κινητό είναι ανοιχτό και πλήρως λειτουργικό και το PC suite τρέχει κανονικά σαν πρόγραμμα (από κάτω η ένδειξη παραμένει ως εξής: "Προετοιμασία επαναφορά... Γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής 100% - Μην αποσυνδέετε τη συσκευή"). Έτσι λοιπόν έχασα όλες τις φωτογραφίες, τα τραγούδια κ.λ.π. και ενώ έχω το backup αρχείο, αυτό είναι άχρηστο αφού δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Υπάρχει τρόπος, εφόσον έχω το αρχείο του backup να το επαναφέρω; Γιατί συμβαίνει αυτό το κόλλημα στο 100%;

Σημειωτέον ότι όταν το άφησα μια φορά για πολλή ώρα, μου έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι το τηλέφωνο έχει αποσυνδεθεί. Επίσης ενώ λέει στον υπολογιστή ότι γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής, όταν φτάνει στο 100%, ποτέ δεν γίνεται (εκτός από την αρχή μέχρι να φτάσει στο 10% που κάνει δύο επανεκκινήσεις).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by Koucos
Koucos.

Πέρασα το Android 5.0.2. κανονικά και μετά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να έχω καθαρό update. Φυσικά κράτησα backup και μετά πήγα να το ξαναπεράσω με το PC Suite. Έλα όμως που ενώ έχω το backup file, το επιλέγω, φτάνει στο 100% το restore και μετά δεν γίνεται τίποτα. Το κινητό είναι ανοιχτό και πλήρως λειτουργικό και το PC suite τρέχει κανονικά σαν πρόγραμμα (από κάτω η ένδειξη παραμένει ως εξής: "Προετοιμασία επαναφορά... Γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής 100% - Μην αποσυνδέετε τη συσκευή"). Έτσι λοιπόν έχασα όλες τις φωτογραφίες, τα τραγούδια κ.λ.π. και ενώ έχω το backup αρχείο, αυτό είναι άχρηστο αφού δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Υπάρχει τρόπος, εφόσον έχω το αρχείο του backup να το επαναφέρω; Γιατί συμβαίνει αυτό το κόλλημα στο 100%;

Σημειωτέον ότι όταν το άφησα μια φορά για πολλή ώρα, μου έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι το τηλέφωνο έχει αποσυνδεθεί. Επίσης ενώ λέει στον υπολογιστή ότι γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής, όταν φτάνει στο 100%, ποτέ δεν γίνεται (εκτός από την αρχή μέχρι να φτάσει στο 10% που κάνει δύο επανεκκινήσεις).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα έπρεπε να έχεις παρατηρήσει στο PC Suite ότι βγάζει ένα χωριστό παράθυρο που δε σου επιτρέπει να κάνεις κάτι χωρίς να το κλείσεις, στο οποίο αναφέρει ρητά ότι δεν λειτουργεί η δυνατότητα επαναφοράς από αντίγραφο ασφαλείας στη lollipop.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φλασάρεις ξανά KitKat στο κινητό και να κάνεις επαναφορά εκεί. Εναλλακτικά, ίσως να είναι εφικτό να ανοίξει το αρχείο που κράτησες με κάποιο τρίτο πρόγραμμα (πχ 7-zip) για να εξάγεις δεδομένα, αλλά αυτό είναι απλά εικασία της στιγμής.