DANIEL21 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ερώτηση Πηγα στις ρυθμίσεις στον αριθμό κατασκευαστή το πάτησα αρκετές φορές και ξεκλειδωσε το ""επιλογές προγραμματιστή"" . Ξέρει κάποιος αν μπορεί να ξανακρυφτεί αυτή η Επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ερώτηση Πηγα στις ρυθμίσεις στον αριθμό κατασκευαστή το πάτησα αρκετές φορές και ξεκλειδωσε το ""επιλογές προγραμματιστή"" . Ξέρει κάποιος αν μπορεί να ξανακρυφτεί αυτή η Επιλογή Τι σε ενοχλεί...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ερώτηση Πηγα στις ρυθμίσεις στον αριθμό κατασκευαστή το πάτησα αρκετές φορές και ξεκλειδωσε το ""επιλογές προγραμματιστή"" . Ξέρει κάποιος αν μπορεί να ξανακρυφτεί αυτή η Επιλογή Δεν ξανακρύβεται άλλα δε σε ενοχλεί. Αν δε ξέρεις και δε θέλεις να ασχοληθείς με τις επιλογές αυτές απλά μην μπεις εκει. Άλλωστε από την μάνα τους είναι απενεργοποιημένες. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DANIEL21 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Δεν με ενοχλούν ο μονος λόγος ειναι μηπως κατά λάθος τις πειράξουν τα παιδια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Έχει κουμπί απενεργοποίησης. Αν το κλείσεις και το ξανά ανοίξεις (το κουμπί) έρχεται στις αρχικές του ρυθμίσεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DANIEL21 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Οκ . Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kombatant Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ποιος τρόπος λειτουργεί καλύτερα για ρουτ στην V30b ;Νέος κάτοχος, μόλις το έκανα root το δικό μου και είμαι στην V30b. Χρησιμοποίησα αυτό: Παράθεση There is no spoon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλησπέρα στην παρέα.μήπως κάποιος έχει παρατηρήσει αν στην αλλαγή θέματος -κατεβασμένο από το lg smartworld- Έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; η μήπως κάνω λάθος; είμαι ακόμη με kit Kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλησπέρα στην παρέα.μήπως κάποιος έχει παρατηρήσει αν στην αλλαγή θέματος -κατεβασμένο από το lg smartworld- Έχει και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; η μήπως κάνω λάθος; είμαι ακόμη με kit Kat. Εγώ δεν είδα καμία διαφορά. Ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι μόνο τα εικονίδια ίσως κάτι άλλο να σου τρώει μπαταρία και συμπτώματικα να συνεπεσε με την αλλαγή θέματος Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 το lg smartworld σέρνεται και σε σας ή μόνο εγώ έχω την ευτυχία; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 το lg smartworld σέρνεται και σε σας ή μόνο εγώ έχω την ευτυχία; Εμένα σέρνεται και στο g2 και στο g3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Πως αλλάζουμε ρε παιδιά την εικόνα στην lock screen? Μου δίνει επιλογή να βάλω μόνο μια από τις προεγκατεστημένες, δεν μπορώ να βάλω κάποια δικιά μου. Για την ακρίβεια, οταν βαζω μια από αυτές του συστήματος, αλλάζει κανονικά, όταν επιλέγω κάποια άλλη δεν την εφαρμόζει. Το κινητό μου τρέχει με την cloudy 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 settings > display > lock screen > wallpaper για το στοκ lollipop Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 settings > display > lock screen > wallpaper για το στοκ lollipop Αυτήν την επιλογή την έχω, εκεί πάω, αν επιλεξω μια εικόνα από τις ταπετσαρίες της lg ολα καλά, αν επιλεξω μια εικόνα δικιά μου δεν την εφαρμόζει, κρατάει την παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Έχει 2 επιλογές : gallery & wallpaper gallery Εσύ θα επιλέξεις το gallery και θα σε πάει στις φώτο σου. Εμένα στο στοκ δουλεύει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Έχει 2 επιλογές : gallery & wallpaper gallery Εσύ θα επιλέξεις το gallery και θα σε πάει στις φώτο σου. Εμένα στο στοκ δουλεύει. Αυτο λεω, οταν επιλεγω wallpaper gallery ειναι οκ, οταν επιλεγω gallery δεν το εφαρμοζει και μενει το παλιο... αλλος δεν εχει αυτο το προβλημα? Τελικα ακολουθησα το παρακατω Did you "fix" permissions? You broke the permission on /data/user/0/com.leg.lock screen.settings/files/wallpaper.png. It needs to be rwxrwxrwx. I think that would be 0777 in twrp με τον ESfileexplorer το αλλαξα και ειναι οκ. Edited May 30, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Σήμερα παρήγγειλα το τζαμάκι αυτό για το πίσω μέρος της κάμερας http://www.ebay.com/itm/351260066436?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT . Γνωρίζει κανείς πως ακριβώς αλλάζει; Είδα αυτό το βίντεο που αφορά την αλλαγή ολόκληρης της κάμερας αλλά από ότι κατάλαβα το τζαμάκι βρίσκεται στο καπάκι οπότε χρειάζεται να αλλαχτεί μόνο αυτό. Σωστά; Το έχει κάνει κανείς; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εγγύηση έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ναι έχω ακόμη. Όμως στην προσπάθεια μου να καθαρίσω το τζαμι το θολωσα νομίζω όπως έγραψα και στο νήμα με τις φωτογραφιες και υπήρξαν κάποια στίγματα στα περιθώρια του φακού από υγρό. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Σήμερα παρήγγειλα το τζαμάκι αυτό για το πίσω μέρος της κάμερας http://www.ebay.com/itm/351260066436?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT . Γνωρίζει κανείς πως ακριβώς αλλάζει; Είδα αυτό το βίντεο που αφορά την αλλαγή ολόκληρης της κάμερας αλλά από ότι κατάλαβα το τζαμάκι βρίσκεται στο καπάκι οπότε χρειάζεται να αλλαχτεί μόνο αυτό. Σωστά; Το έχει κάνει κανείς; Εγώ το καπάκι το έχω βγάλει, αλλά το τζαμάκι δεν βγαίνει μαζί του! Δεν ξέρω τι διαδικασία έχει περαιτέρω για να βγει. Δε νομίζω να είναι και "πυρηνική φυσική". Απλά αν έχεις εγγύηση και το βάλεις "χέρι" μόνος σου ενδεχομένως θα τη χάσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αν το ανοίξεις μάλλον πάει περίπατο η εγγύηση... Πρόσεξε το αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αν το ανοίξεις μάλλον πάει περίπατο η εγγύηση... Πρόσεξε το αυτό... Μπορώ να το στείλω στην αντιπροσωπεία για αλλαγή; ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το καπάκι το έχω βγάλει, αλλά το τζαμάκι δεν βγαίνει μαζί του! Δεν ξέρω τι διαδικασία έχει περαιτέρω για να βγει. Δε νομίζω να είναι και "πυρηνική φυσική". Απλά αν έχεις εγγύηση και το βάλεις "χέρι" μόνος σου ενδεχομένως θα τη χάσεις..... Δηλαδή το τζαμι Δεν είναι ενσωματωμένο στο καπάκι; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Δηλαδή το τζαμι Δεν είναι ενσωματωμένο στο καπάκι; Δεν είναι πάνω στο καπάκι. Έτσι είναι: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Οπότε μην το σκέφτεσαι. Στο σέρβις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Δεν είναι πάνω στο καπάκι. Έτσι είναι: Εσυ που το ανοιξες... δεν μας λες αν παιζει να εχει και καμια υποδοχη για microsd? θα ηταν καλο ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts