komias2 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Qualcomm επεξεργατης και να μην παρει ουτε ενα update? Δυσκολο. Στη τελικη ως qualcomm θα εχει υποστηριξη απο cm/aosp. Οσον αφορα το κανονικα g5, τι νοημα εχει να τα συγκρινουμε? Ο φιλος ειχε g2. Ο 652 ειναι μακραν καλυτερος απο τον 800 του g2. Σε αυτα τα λεφτα αν θελει καλη καμερα και ελληνικη εγγυηση (οκ εδω γελαμε) ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει. Γιατι αν το πουλησει θα το δωσει καπου 290 ευρω (αν ειναι τυχερος). Με 290 τι παιρνεις ομως; Αν δεν τρελαινεται για καμερα σκαει ενα 35αρη ακομα για honor 8 (με kirin αρα χωρις υποστηριξη cm/aosp). Αν αδιαφορει για τη καμερα, παει στο mi5 που το βρισκεις 280 με το κτηνος επεξεργαστη 820 και τη πραγματικα καλη οθονη του (αλλα εγγυηση μονο απο καταστημα). Αν δεν τον πειραζουν οι 5.5 ιντσες μεγεθος και ακομα κατωτερη καμερα (οχι ομως χειροτερη απο g2, τη μερα μαλιστα ειναι εντυπωσιακα καλυτερο) παει στο redmi note 4 στα 249 απο κωτσοβολο. Αυτες ειναι οι πιο vfm επιλογες κοντα σε αυτα τα λεφτα. Απο εκει και περα ας κρινει ο φιλος τι προτιμαει. Υπάρχει και το Sony experia xa ultra όμως είναι 6ιντσο αλλά από κάμερες σκίζει από ήχο επίσης και από ταχύτητα μια χαρά τα πάει επίσης θα πάρει και νουγ κατ σε λίγο οποίος δεν έχει μικρά χέρια το προτείνω από αυτονομία με μέση χρήση άνετα βγάζει την μέρα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgMa Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Παιδιά σας αποχαιρετώ και εγώ με την σειρά μου. Δυστυχώς το κιν. μου απεβίωσε (θυμίζω ότι είχα πρόβλημα με το chip των wifi και σε όσους πήρα τηλ. μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση και να μην ξανα ανοίξει) και το άφησα. Και κερατάς και δαρμένος που λένε, αποφάσισα να μην το ρισκάρω. Πήγα σε ένα service ηλεκτρικών συσκευών (κυρίως τηλεοράσεων) που ο άνθρωπος έχει κολλητήρια επαγγελματικά, πιστόλι θερμού αέρα κτλ. και του είπα απλά να μου ζεστάνει το τσιπάκι και να το πιέσει με κάποιον τρόπο και να το αφήσει να κρυώσει μήπως και ξανακολλήσει το ελαττωματικό σημείο του τσιπ. Δεν ξανα άνοιξε από τότε και δεν αξίζει να το φτιάξω. Δεν ξέρω αν ευθύνεται ότι δεν ήταν το ευρωπαϊκό μοντέλο d802 αλλά το d800, αλλά πραγματικά με νευρίασε γιατί κράτησε μόνο 6-7 μήνες (στο 3μηνο πάνω άρχισε και η δόνηση να είναι αδύναμη). Από εμένα τέλος η LG. Παράγγειλα το Α5 2016, με μάγεψε η οθόνη του! Καλή συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερώτηση καθώς είναι μεγααααλο το νήμα και από την αναζήτηση δε βρήκα κάτι. Φίλη έχει το G2 και ενώ δούλευε κανονικά εδώ και δύο μέρες κατά διαστήματα σταματά να αποκρίνεται το touch στην οθόνη. Το παράξενο είναι ότι αν δεν το χρησιμοποιεί για λίγη ώρα δουλεύει κανονικά και μετά από λίγο κάνει νούμερα. Κάποιες φορές δεν πιάνει καθόλου, άλλες πιάνει και άλλες πιάνει με παρατεταμένο πάτημα. Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα ίδια. Πάει για αλλαγή οθόνης; Επίσης έχει την κιτρινιλα που έχουν βγάλει αυτές οι συσκευές, παίζει ρόλο; Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και αν έχουν απαντηθεί όσα ρωτάω. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Touchscreen Test από play store για αρχή. Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερώτηση καθώς είναι μεγααααλο το νήμα και από την αναζήτηση δε βρήκα κάτι. Φίλη έχει το G2 και ενώ δούλευε κανονικά εδώ και δύο μέρες κατά διαστήματα σταματά να αποκρίνεται το touch στην οθόνη. Το παράξενο είναι ότι αν δεν το χρησιμοποιεί για λίγη ώρα δουλεύει κανονικά και μετά από λίγο κάνει νούμερα. Κάποιες φορές δεν πιάνει καθόλου, άλλες πιάνει και άλλες πιάνει με παρατεταμένο πάτημα. Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα ίδια. Πάει για αλλαγή οθόνης; Επίσης έχει την κιτρινιλα που έχουν βγάλει αυτές οι συσκευές, παίζει ρόλο; Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και αν έχουν απαντηθεί όσα ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Υπάρχει και το Sony experia xa ultra όμως είναι 6ιντσο αλλά από κάμερες σκίζει από ήχο επίσης και από ταχύτητα μια χαρά τα πάει επίσης θα πάρει και νουγ κατ σε λίγο οποίος δεν έχει μικρά χέρια το προτείνω από αυτονομία με μέση χρήση άνετα βγάζει την μέρα. Ποιο; Με το helio p10? Αυτο ειναι πιο αργο και απο το g2. Χωρια οτι απο τις 5.2 ιντσες να παει στις 6 θα φαει φρικη. Για να μην μιλησω για οτι δεν θα χει custom roms και kernels. Ειναι βεβαια πολυ καλο κινητο για οποιον θελει μεγαλη οθονη. Edited February 28, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Ποιο; Με το helio p10? Αυτο ειναι πιο αργο και απο το g2. Χωρια οτι απο τις 5.2 ιντσες να παει στις 6 θα φαει φρικη. Για να μην μιλησω για οτι δεν θα χει custom roms και kernels. Ειναι βεβαια πολυ καλο κινητο για οποιον θελει μεγαλη οθονη. Μιλησα εγω για καστομιες; και κερνελ; το προτεινα για ανθρωπους που θελουν κινητο οχι πειραματοζωο επισης να σου πω οτι ειναι το ιδιο γρηγορο σχεδον μια χαρα κανει δουλεια. :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Μιλησα εγω για καστομιες; και κερνελ; το προτεινα για ανθρωπους που θελουν κινητο οχι πειραματοζωο επισης να σου πω οτι ειναι το ιδιο γρηγορο σχεδον μια χαρα κανει δουλεια. :lol: Μα απο καθε αποψη ειναι μια κακη αγορα αν δεν σε νοιαζουν οι 6 ιντσες. Τα κινητα που προτεινα ειναι απειρως πιο vfm. Ο ενας και μοναδικος λογος να το προτιμησεις ειναι μονο αν θες 6 ιντσες. Δηλαδη σε τι υπερεχει ο Helio p10 εναντι snapdragon 652 του g5 se που του δινουν ή του kirin 950 του honor 8 ή του snapdragon 820 του mi5 ή ακομα και του helio x20 του redmi note 4 που ειναι αρκετα φτηνοτερο; Τι παραπανω εχει απο ολα αυτα τα κινητα; Κατωτερος και απο το snapdragon 800 του g2 ειναι. Προσωπικα αν ηταν να παρω τετοιο επεξεργαστη θα προτιμουσα να βρω μεταχειρισμενο g2 να γλυτωσω κανα φραγκο τουλαχιστον. Και οσον αφορα τα μειωνεκτηματα των mediatek δεν ειναι μονο customies. Συνηθως εχουν μεγαλυτερη καταναλωση και παιρνουν πολυ λιγοτερα updates μιας και κοστιζουν (πρεπει να τα σκανε στη mediatek). Edited February 28, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Μα απο καθε αποψη ειναι μια κακη αγορα αν δεν σε νοιαζουν οι 6 ιντσες. Τα κινητα που προτεινα ειναι απειρως πιο vfm. Ο ενας και μοναδικος λογος να το προτιμησεις ειναι μονο αν θες 6 ιντσες. Δηλαδη σε τι υπερεχει ο Helio p10 εναντι snapdragon 652 του g5 se που του δινουν ή του kirin 950 του honor 8 ή του snapdragon 820 του mi5 ή ακομα και του helio x20 του redmi note 4 που ειναι αρκετα φτηνοτερο; Τι παραπανω εχει απο ολα αυτα τα κινητα; Κατωτερος και απο το snapdragon 800 του g2 ειναι. Προσωπικα αν ηταν να παρω τετοιο επεξεργαστη θα προτιμουσα να βρω μεταχειρισμενο g2 να γλυτωσω κανα φραγκο τουλαχιστον. Και οσον αφορα τα μειωνεκτηματα των mediatek δεν ειναι μονο customies. Συνηθως εχουν μεγαλυτερη καταναλωση και παιρνουν πολυ λιγοτερα updates μιας και κοστιζουν (πρεπει να τα σκανε στη mediatek). Φιλε μου καλέ εγω εχω και τα δυο και κανω συγκριση τωρα αν ανοιγει μισο δευτερολεπτο πιο αργά 5 στις 10 εφαρμογες πχ χεστηκε η φοραδα στο αλλωνι. Επισης παιρνει αναβαθμισεις μπορει λιγοτερες και; εγω φωτογραφιζω σερφαρω μιλαω γιουτιουμπαρω χωρις κολληματα και διαφορα οποτε @εστηκα τι επεξεργαστη φοραει και αν καταναλωνει κατι περισσοτερο οσο για τις ιντσες εγραψα οποιος δεν εχει μικρα χερια μπορει να το τιμησει. 5 ωρες οθονη με 2700 μπαταρια σε 6αρα οθονη δε τις λες και λιγες. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Φιλε μου καλέ εγω εχω και τα δυο και κανω συγκριση τωρα αν ανοιγει μισο δευτερολεπτο πιο αργά 5 στις 10 εφαρμογες πχ χεστηκε η φοραδα στο αλλωνι. Επισης παιρνει αναβαθμισεις μπορει λιγοτερες και; εγω φωτογραφιζω σερφαρω μιλαω γιουτιουμπαρω χωρις κολληματα και διαφορα οποτε @εστηκα τι επεξεργαστη φοραει και αν καταναλωνει κατι περισσοτερο οσο για τις ιντσες εγραψα οποιος δεν εχει μικρα χερια μπορει να το τιμησει. 5 ωρες οθονη με 2700 μπαταρια σε 6αρα οθονη δε τις λες και λιγες. :) Ωπα αδερφε γιατι μας τα λες περιεργα. Γιατι να σκασει 300 ευρω για κινητο που παραδεχεσαι οτι ειναι πιο αργο ακομα και απο το g2 (κινητο που βρισκεις 110 ευρω μεταχειρισμενο) ? Τι λες; Ως τι το προτεινες; Ακομα δεν μου ειπες γιατι να το προτιμησει απο τα αλλα κινητα; Επειδη ετυχε να το αγορασεις; Επισης 5 ωρες sot δεν ειναι κατι γουαου πλεον (το mi5 το χει για πλακα το 5ωρο παροτι τουμπανο). Μην σου πω οτι θεωρειτε απο τις χειροτερες αυτονομιες αυτη του xa ultra http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=8102#show. Ακομα και η μετρια αυτονομια του honor 8 καλυτερη ειναι. Και οσον αφορα τις ιντσες/μπαταρια, για τσεκαρε κανενα Mi max που ειναι μαλιστα 6.44 να δεις πραγματικα τι σημαινει εντυπωσιακο sot. Το κινητο ισως ειναι καλο για εναν που θελει 6 ιντσες. Οχι ομως να το αντιπροτεινεις σε ανθρωπο που δεν ψαχνει καν μεγαλο phablet. Κριμα ειναι. Edited February 28, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερώτηση καθώς είναι μεγααααλο το νήμα και από την αναζήτηση δε βρήκα κάτι. Φίλη έχει το G2 και ενώ δούλευε κανονικά εδώ και δύο μέρες κατά διαστήματα σταματά να αποκρίνεται το touch στην οθόνη. Το παράξενο είναι ότι αν δεν το χρησιμοποιεί για λίγη ώρα δουλεύει κανονικά και μετά από λίγο κάνει νούμερα. Κάποιες φορές δεν πιάνει καθόλου, άλλες πιάνει και άλλες πιάνει με παρατεταμένο πάτημα. Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα ίδια. Πάει για αλλαγή οθόνης; Επίσης έχει την κιτρινιλα που έχουν βγάλει αυτές οι συσκευές, παίζει ρόλο; Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο και αν έχουν απαντηθεί όσα ρωτάω. Να πάει procordia τώρα να τις αλλάξουν την οθόνη λόγω κιτρινιλας. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με την κακή αποκριση, φαντάζομαι ναι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Ωπα αδερφε γιατι μας τα λες περιεργα. Γιατι να σκασει 300 ευρω για κινητο που παραδεχεσαι οτι ειναι πιο αργο ακομα και απο το g2 (κινητο που βρισκεις 110 ευρω μεταχειρισμενο) ? Τι λες; Ως τι το προτεινες; Ακομα δεν μου ειπες γιατι να το προτιμησει απο τα αλλα κινητα; Επειδη ετυχε να το αγορασεις; Επισης 5 ωρες sot δεν ειναι κατι γουαου πλεον (το mi5 το χει για πλακα το 5ωρο παροτι τουμπανο). Μην σου πω οτι θεωρειτε απο τις χειροτερες αυτονομιες αυτη του xa ultra http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=8102#show. Ακομα και η μετρια αυτονομια του honor 8 καλυτερη ειναι. Και οσον αφορα τις ιντσες/μπαταρια, για τσεκαρε κανενα Mi max που ειναι μαλιστα 6.44 να δεις πραγματικα τι σημαινει εντυπωσιακο sot. Το κινητο ισως ειναι καλο για εναν που θελει 6 ιντσες. Οχι ομως να το αντιπροτεινεις σε ανθρωπο που δεν ψαχνει καν μεγαλο phablet. Κριμα ειναι. Τα εχεις μπερδεψει μονος σου πρωτον μιλαω για καινουργια κινητα δε μιλω για μεταχειρισμενο. Δευτερο δεν ειπα οτι ειναι πιο αργο ενα γενικο παραδειγμα εθεσα. Τριτον το μιμαξ εχει μιση ιντσα παραπανω και 4850 μπαταρια οποτε δεν συγκρινονται. ΤΟ ΜΙ5 ΕΙΝΑΙ 5.1ΙΝΤΣΕΣ 4ΠΥΡΙΝΟ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. Και δεν προτεινα να το παρει ντε και καποιος με το ζορι και θα σου πω κατι και κρατατο. Το τζι 2 ειναι τετραπυρηνο αλλα πιο γρηγορο απο καποια 6πυρηνα και οκταπυρινα αναρωτησου το γιατι και τελευταια μοντελα καποιων εταιρειων απο οκταπυρηνα γυρισαν στα 4πυρηνα γιατι αραγε. Ελευθερος ειναι οποιος θελει να παρει οτι θελει εγω απλα εμεινα ευχαριστημενος και ετσι το προτεινα λογω κατηγοριας τιμης. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 (edited) Φιλε μου χωρις να θελω να σε προσβαλλω αλλα επειδη απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι δεν πολυασχολεισαι καλο θα ηταν να εισαι πιο προσεχτικος στο τι προτεινεις και ποσο μαλλον ποτε επιμενεις γιατι μπορει να οδηγησεις σε λαθος αγορα. Του λες "αν δεν σε πειραζει να ανεβεις σε ιντσες" και περιμενα να ελεγες κατι που θα ηταν ειτε γρηγοροτερο ειτε με καλυτερη αυτονομια απο τις εναλλακτικες που αναφερθηκαν. Στη συσκευη που προτεινεις δεν ισχυει τιποτα απο τα δυο και επιμενεις μαλιστα λεγοντας οτι ειναι καλα γιατι εχεις 5 ωρες soc οταν αυτο εχει μολις 2700 mah σε 6αρα οθονη και mtk επεξεργαστη. Μια ματια σε reviews ισως σε κατατοπισει. Και προσωπικα επειδη ειμαι καμμενος εχω δοκιμασει ολους τους επεξεργαστες που συζητησαμε. Οσον αφορα των αριθμο πυρηνων, εγω δεν το χρησιμοποιησα ποτε ως κριτηριο. Για soc μιλησα (πχ ο 820 ειναι ο πιο τουμπανος ολων και ας εχει 4 πυρηνες) ;) Οσον αφορα το mi max το εφερα ως παραδειγμα για το ποσο αστοχο ειναι να λες οτι εχει καλη μπαταρια για 6 ιντσες (το αλλο εχει 6.44 και βγαζει περιπου τη διπλασια αυτονομια) ενω γενικα δυσκολα θα βρεις συσκευη με μικροτερη αυτονομια σε αυτα τα λεφτα (πες στη τυχη μια και το πιθανοτερο ειναι να τα παει καλυτερα). Και οσον αφορα το g2 το εφερα ως παραδειγμα για το ποσο ακραια πολλα ειναι τα 300 ευρω για καποιον που δεν θελει αναγκαια 6 ιντσες. Στη τελικη αν καποιος αρκειται απο τετοια επιπεδα ας παει καλυτερα στο p9 lite (3GB) που ειναι κοντα σε επεξεργαστη και παροτι εχει αρκετα καλυτερη αυτονομια το βρισκεις κανα 70αρη ευρω κατω. (και παλι οχι το καλυτερο vfm αλλα εχει τουλαχιστον καλη καμερα) Και καπου εδω σταματω γιατι απο thread του g2 το κανα συγκριτικο συσκευων :p Edited March 1, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Oκ παω πασο εχεις δικιο. :rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d800 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Παιδιά σας αποχαιρετώ και εγώ με την σειρά μου. Δυστυχώς το κιν. μου απεβίωσε (θυμίζω ότι είχα πρόβλημα με το chip των wifi και σε όσους πήρα τηλ. μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση και να μην ξανα ανοίξει) και το άφησα. Και κερατάς και δαρμένος που λένε, αποφάσισα να μην το ρισκάρω. Πήγα σε ένα service ηλεκτρικών συσκευών (κυρίως τηλεοράσεων) που ο άνθρωπος έχει κολλητήρια επαγγελματικά, πιστόλι θερμού αέρα κτλ. και του είπα απλά να μου ζεστάνει το τσιπάκι και να το πιέσει με κάποιον τρόπο και να το αφήσει να κρυώσει μήπως και ξανακολλήσει το ελαττωματικό σημείο του τσιπ. Δεν ξανα άνοιξε από τότε και δεν αξίζει να το φτιάξω. Δεν ξέρω αν ευθύνεται ότι δεν ήταν το ευρωπαϊκό μοντέλο d802 αλλά το d800, αλλά πραγματικά με νευρίασε γιατί κράτησε μόνο 6-7 μήνες (στο 3μηνο πάνω άρχισε και η δόνηση να είναι αδύναμη). Από εμένα τέλος η LG. Παράγγειλα το Α5 2016, με μάγεψε η οθόνη του! Καλή συνέχεια... Επειδή το σκέφτομαι και εγώ για αντικατάσταση του G2 μετά από 2.5 χρόνια, αν μπορείς γράψε την εμπειρία σου ή στείλε pm (επειδή μάλλον δεν είναι σωστό να γεμίζουμε αυτό το νήμα) με αυτό το κινητό και πως στέκεται δίπλα στο αγαπημένο G2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Touchscreen Test από play store για αρχή. Λοιπόν έκανα το τεστ και το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι. Να πάει procordia τώρα να τις αλλάξουν την οθόνη λόγω κιτρινιλας. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με την κακή αποκριση, φαντάζομαι ναι. Και γω αυτό πρότεινα αλλά είναι εκτός εγγύησης. Ξέρει κανείς πόσο θα κοστίσει η αλλαγή και πόσο καιρό θα χρειαστεί; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Σου έχω στείλει μήνυμα.. Λοιπόν έκανα το τεστ και το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι. Και γω αυτό πρότεινα αλλά είναι εκτός εγγύησης. Ξέρει κανείς πόσο θα κοστίσει η αλλαγή και πόσο καιρό θα χρειαστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα g2 το διπλό χτύπημα μου δουλεύει μόνο για να κλείσει η οθόνη αλλά όταν είναι κλειστό και πατάω δυο φορές δεν ανοίγει. Έχει τη 5αρα έκδοση πάνω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα g2 το διπλό χτύπημα μου δουλεύει μόνο για να κλείσει η οθόνη αλλά όταν είναι κλειστό και πατάω δυο φορές δεν ανοίγει. Έχει τη 5αρα έκδοση πάνω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Sent from my iPhone using Tapatalk Εχεις κανει οιποιαδηποτε επεμβαση στο κινητο; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα g2 το διπλό χτύπημα μου δουλεύει μόνο για να κλείσει η οθόνη αλλά όταν είναι κλειστό και πατάω δυο φορές δεν ανοίγει. Έχει τη 5αρα έκδοση πάνω. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Sent from my iPhone using Tapatalk Αν δεν πειράξεις κάτι ή δεν ειναι hardware θέμα, τότε δοκίμασε να κάνεις update το touch. Μπες στο κρυφό μενού πατώντας στον dialer 3845#*802# Μετα settings Και μετα update touch firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Παιδιά είμαι εδω κ κανα χρόνο μαμά όλα. Ούτε καν ρουταρισμένος, μιας και οτι είχα δοκιμάσει δεν έκανε. Ξερουταρα γτ ήθελα να το πάω στο σερβις κ απο τοτε το άφησα μαμά. Έχει βγει κανένας γρήγορος kernel κ μια καλή ρομ γτ lagaρει συνέχεια το κινητό κ λέω να δοκιμάσω τον xceed 14 με cloydy3.3. Είναι οκ. Επίσης αν μπορείτε να μ στείλετε την διαδικασία για ρουτ και γενικά φλασαρίσμαος κλπ γτ τα έχω ξεχάσει μετα απο τόσο καιρό.Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Παιδιά είμαι εδω κ κανα χρόνο μαμά όλα. Ούτε καν ρουταρισμένος, μιας και οτι είχα δοκιμάσει δεν έκανε. Ξερουταρα γτ ήθελα να το πάω στο σερβις κ απο τοτε το άφησα μαμά. Έχει βγει κανένας γρήγορος kernel κ μια καλή ρομ γτ lagaρει συνέχεια το κινητό κ λέω να δοκιμάσω τον xceed 14 με cloydy3.3. Είναι οκ. Επίσης αν μπορείτε να μ στείλετε την διαδικασία για ρουτ και γενικά φλασαρίσμαος κλπ γτ τα έχω ξεχάσει μετα απο τόσο καιρό.Σας ευχαριστώ! Οπως σου ειπα και στο αλλο thread, ο xceed 14 ειναι οτι καλυτερο. Απο εκει και περα ειναι θεμα ποσο πιο light θες να κανεις τη rom. Google edition 1.5 ειναι η ελαφρυτερη (πιο γυμνη) και cloudy 3.3 ειναι μια ομορφη εναλλακτικη αλλα με περισσοτερα apps. Δικη σου επιλογη... για περισσοτερα ελα στο αλλο thread "τροποποιησεις". Παντως οποιο και απο τα 2 να βαλεις θα δεις τεραστια διαφορα και δεν χανουν σε καμερα ή αισθητηρες (ειναι stock based). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Να ενημερώσω με την σειρά μου και εγω την παρέα ότι, μετά το πρόβλημα που παρουσίασε το LG G2 στην μητρική σε συνδυασμό με την έλλειψη ανταλλακτικού, θα μου δοθεί δωρεάν το LG G5 SE !!! Παρά την ταλαιπωρία μου, πιστεύω πως αυτό αποτελεί μια δίκαιη λύση και δεν επηρέασε τελικά το γεγονός της αγοράς του από σκρουτζομάγαζο. Το LG G5 SE μάλλον θα το πουλήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παίδες καλησπέρα.πριν 1.5 χρόνο είχα αλλάξει την οθόνη λόγω κλασσικής κιτρινιλας στο σέρβις στην Αθήνα(ξεχνάω το όνομα) . ξέρετε αν η εγγύηση επεκτείνεται για την οθόνη μιας κ αλλαχτηκε;το κινητό το έχω αγοράσει από το καλοκαίρι του 2014. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παίδες καλησπέρα.πριν 1.5 χρόνο είχα αλλάξει την οθόνη λόγω κλασσικής κιτρινιλας στο σέρβις στην Αθήνα(ξεχνάω το όνομα) . ξέρετε αν η εγγύηση επεκτείνεται για την οθόνη μιας κ αλλαχτηκε;το κινητό το έχω αγοράσει από το καλοκαίρι του 2014. Βάσει νόμου, κάθε επισκευή ή αντικατάσταση ελαττώματος στα πλαίσια της εγγύησης, ανανεώνει τη διάρκειά της από την ημερομηνία της επισκευής, για το ανταλλακτικό ή εξάρτημα που επιδιορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παίδες καλησπέρα.πριν 1.5 χρόνο είχα αλλάξει την οθόνη λόγω κλασσικής κιτρινιλας στο σέρβις στην Αθήνα(ξεχνάω το όνομα) . ξέρετε αν η εγγύηση επεκτείνεται για την οθόνη μιας κ αλλαχτηκε;το κινητό το έχω αγοράσει από το καλοκαίρι του 2014. Έχεις έξτρα ένα χρόνο από την ημέρα αλλαγής της οθόνης. Άρα έχασες την προθεσμία. Δεν έχεις όμως κάτι να χάσεις να δοκιμάσεις μήπως και στο περάσουν. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts