Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις, το έστησα από την αρχή το κινητό, αλλά οι υπηρεσίες της google επανήλθαν και τρώνε όλη την μπαταρία... Καμία ιδέα; έχω στοκ ΚΚ.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις, το έστησα από την αρχή το κινητό, αλλά οι υπηρεσίες της google επανήλθαν και τρώνε όλη την μπαταρία... Καμία ιδέα; έχω στοκ ΚΚ.

Απενεργοποιησε τις μη απαραιτητες και καθαρισε και το κασε τους

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλημέρα παιδιά,

Νέο μέλος θέλω την βοήθεια σας πρίν λίγο καιρό το είχα πάει στην αρβάτο για αντικατάσταση οθόνης λόγω της κιτρινίλας εκεί έκακαν στο κινητό και ενημέρωση λογισμικού απο κιτ κατ σε λολιποπ 5.0.2 με αποτέλεσμα η κάμερα να έχει καταστραφεί δεν εστιάζει καθόλου και τραβάει φωτογραφίες θολές υπάρχει λύση?Επίσης δεν κλειδώνει δορυφόρους το gps απο τότε αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Γιατί να φταίει το λειτουργικό lollipop για την κάμερα ;

Δεν ξέρω...Απο τότε το παρατήρησα πριν με κιτ κατ έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες και γρήγορη εστίαση κανένα πρόβλημα ρωτάω μήπως έιχε και έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία :(

Δεν ξέρω...Απο τότε το παρατήρησα πριν με κιτ κατ έβγαζε πολύ καλές φωτογραφίες και γρήγορη εστίαση κανένα πρόβλημα ρωτάω μήπως έιχε και έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία :(

πριν όμως είχες και μια μεγάλη επέμβαση στη συσκευή (αλλαγή οθόνης) και μάλιστα στην arvato....

αλήθεια γιατί πήγες σε αυτούς και όχι στην procordia?

Ι need a six month vacation, twice a year.

πριν όμως είχες και μια μεγάλη επέμβαση στη συσκευή (αλλαγή οθόνης) και μάλιστα στην arvato....

αλήθεια γιατί πήγες σε αυτούς και όχι στην procordia?

Βασικά πήρα τηλέφωνο την lg τους είπα imei μου είπαν οτι δεν το εισάγουν στην ελλάδα (32gb) οπότε δεν το καλύπτουν μετά πήρα στο μαγαζί που το αγόρασα και μου είπαν οτι το καλύπτει η arvato δεν ήξερα καν για procordia τώρα τι να κάνω μήπως χάλασε η κάμερα?αλλά βγάζει φωτογραφίες απλά οχι στην ποιότητα που έβγαζε πριν έκανα συγκριση με άλλο g2 η μέρα με τη νύχτα αλλά το άλλο είχε kit kat.

Το πήρες εκτός ευρώπης; Γιατί τα ευρωπαικά έχουν κανονικά 2ετη εγγύηση και τα «παραεισαγωγής». Πολλά παιδιά εδώ μέσα με γερμανικά, γαλλικά κτλ G2 άλλαξαν οθόνη εντός εγγύησης στην Procordia.

Το πήρες εκτός ευρώπης; Γιατί τα ευρωπαικά έχουν κανονικά 2ετη εγγύηση και τα «παραεισαγωγής». Πολλά παιδιά εδώ μέσα με γερμανικά, γαλλικά κτλ G2 άλλαξαν οθόνη εντός εγγύησης στην Procordia.

Το πήρα απο skroutzομάγαζο είχε κανονικά 2 χρόνια εγγύηση απλά απο το μαγαζί δεν μου είπαν για procordia παρα μόνο για arvato και η lg ελλάδος μου είπε οτι δεν το καλύπτει γιατί δεν το εισάγει παντος το δικό μου δεν πρέπει να ήταν ευρωπαικό γιατί ο φωρτιστής που είχε μεσα δεν ήταν ευρωπαικος.

Edited by iraklis_7

Το πήρα απο skroutzομάγαζο είχε κανονικά 2 χρόνια εγγύηση απλά απο το μαγαζί δεν μου είπαν για procordia παρα μόνο για arvato και η lg ελλάδος μου είπε οτι δεν το καλύπτει γιατί δεν το εισάγει παντος το δικό μου δεν πρέπει να ήταν ευρωπαικό γιατί ο φωρτιστής που είχε μεσα δεν ήταν ευρωπαικος.

Αν θες κατέβασε αυτή την εφαρμογή και δες τι πληροφορίες σου βγάζει:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo

Αν είναι εκτός Ευρωπαϊκής χώρας δυστυχώς δεν έχεις εγγύηση!

Το επίσημο service της LG πάντως το έχει η procordia.

Όσο αφορά την κάμερα πιστεύω ότι ευθύνεται κάτι άλλο και οχι η lollipop καθότι την βάλαμε πάρα πολύς κόσμος και κανένας δεν "γκρίνιαξε" γι' αυτό!

Για το gps ψιλιαζομαι ότι ενδεχομένως δεν πάτησαν καλά οι επαφές της motherbord με το καπάκι. Αν τελικά δεν έχεις εγγύηση, μπορείς και μόνος σου να ανοίξεις το πίσω καπάκι και να το δεις, είναι βασικά κάτι που κάναμε αρκετοί (και 'γω μέσα) για τη βελτίωση του gps! Αν ψάξεις στο αντίστοιχο νήμα για το gps θα βρεις διάφορες πληροφορίες σε post's μας!

Εννοείτε βέβαια ότι αν έχεις (ακόμη) εγγύηση το στέλνεις στην procordia.

Επίσης μπορείς ανα πάσα στιγμή να βάλεις με flash tool πάλι την kit kat αν θέλεις.....

Αν θες κατέβασε αυτή την εφαρμογή και δες τι πληροφορίες σου βγάζει:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo

Αν είναι εκτός Ευρωπαϊκής χώρας δυστυχώς δεν έχεις εγγύηση!

Το επίσημο service της LG πάντως το έχει η procordia.

Όσο αφορά την κάμερα πιστεύω ότι ευθύνεται κάτι άλλο και οχι η lollipop καθότι την βάλαμε πάρα πολύς κόσμος και κανένας δεν "γκρίνιαξε" γι' αυτό!

Για το gps ψιλιαζομαι ότι ενδεχομένως δεν πάτησαν καλά οι επαφές της motherbord με το καπάκι. Αν τελικά δεν έχεις εγγύηση, μπορείς και μόνος σου να ανοίξεις το πίσω καπάκι και να το δεις, είναι βασικά κάτι που κάναμε αρκετοί (και 'γω μέσα) για τη βελτίωση του gps! Αν ψάξεις στο αντίστοιχο νήμα για το gps θα βρεις διάφορες πληροφορίες σε post's μας!

Εννοείτε βέβαια ότι αν έχεις (ακόμη) εγγύηση το στέλνεις στην procordia.

Επίσης μπορείς ανα πάσα στιγμή να βάλεις με flash tool πάλι την kit kat αν θέλεις.....

stolen information NOTKOREAN έχει λήξει η εγγύηση την περασμένη εβδομάδα έκλεισα 2 χρόνια παρόλα τάυτα οθόνη αλλάξαν στην arvato περίεργο απο τη στιγμή που είναι κορεάτικο, όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ να είστε καλά,

Έχουν δίκιο. Μπορεί η μπαταρία να χάνει όντως τη διάρκεια της με τον καιρό, αλλά αυτή είναι μια σχετικά αργή και σταδιακή διαδικασία. Δεν γίνεται ούτε απο τη μια μέρα στην άλλη, ούτε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Πιστεύω πως κάτι σου τρώει την μπαταρία. Καλύτερα να δοκιμάσεις να κάνεις μια επαναφορά.

αφου εκανα επαναφορα το κινητο εστρωσε και η καταναλωση ηρθε στα φυσιολογικα της. Μετα απο καμια 10αρια μερες ομως παλι τα ιδια

ειναι σιγουρο οτι κατι απασχολει τον επεξεργαστη αλλα το πως θα το απενεργοποιησω δεν ξερω...καμια βοηθεια??

Παιδιά καλημέρα. Έχω θέμα με το gps του κινητού εδώ και καιρό. Το πήγα στην procordia πριν 1,5 μήνα περίπου και μου άλλαξαν μητρική η οποία ήταν refurbished. Μετά απο περίπου 2 εβδομάδες το ίδιο θέμα συνεχίστηκε. Μια έπιανε σήμα και μία όχι. Το ξαναπήγα και μου έκαναν reset λέγοντας ότι το μπλοκάρει κάποια εφαρμογή. Για καμια εβδομάδα ολα οκ και μετά ξανα τα ίδια. Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει??Θα τους το πάω σήμερα και απλά θα τους πω να μην μου βάλον μητρική refurbished. Ο τεχνικός που μίλησα απο εκεί μου είπε η Lg τους δίνεει τις refurbished λέγοντάς τους ότι δεν έχουν κανένα θέμα.

Παιδιά καλημέρα. Έχω θέμα με το gps του κινητού εδώ και καιρό. Το πήγα στην procordia πριν 1,5 μήνα περίπου και μου άλλαξαν μητρική η οποία ήταν refurbished. Μετά απο περίπου 2 εβδομάδες το ίδιο θέμα συνεχίστηκε. Μια έπιανε σήμα και μία όχι. Το ξαναπήγα και μου έκαναν reset λέγοντας ότι το μπλοκάρει κάποια εφαρμογή. Για καμια εβδομάδα ολα οκ και μετά ξανα τα ίδια. Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει??Θα τους το πάω σήμερα και απλά θα τους πω να μην μου βάλον μητρική refurbished. Ο τεχνικός που μίλησα απο εκεί μου είπε η Lg τους δίνεει τις refurbished λέγοντάς τους ότι δεν έχουν κανένα θέμα.

Ίσως να είναι το σπάνιο πλέον αλλά γνωστό θέμα κακής λήψης GPS του G2, για το οποίο έχουμε και χωριστό θέμα. Ο πιο εύκολος τρόπος αντιμετώπισης είναι να βάλεις κάτι που θα πιέζει λίγο τις επαφές της πλάτης, που έχει την κεραία του GPS. Μπορείς να δεις περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα.

Παιδιά καλησπέρα, βρήκα να αγοράσω 32αρι g2 σφραγισμενο απο Γερμανία. .Γνωριζει κάποιος αν καλύπτομαι κανονικά απο εγγύηση? Παλια που ειχα g2 θυμαμαι δεν καλυπτανε τα 32αρια!

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλύπτεσαι κανονικά από το ελληνικό σέρβις. Δεν σε καλύπτουν για αλλαγή συσκευής. Αλλά επισκευή σε καλύπτουν κανονικά. Κι εγώ γερμανικό 32αρι έχω για 2ο.

Παιδιά καλησπέρα, βρήκα να αγοράσω 32αρι g2 σφραγισμενο απο Γερμανία. .Γνωριζει κάποιος αν καλύπτομαι κανονικά απο εγγύηση? Παλια που ειχα g2 θυμαμαι δεν καλυπτανε τα 32αρια!

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα το καλυπταν εφοσον ειναι ευρωπαικο επισκευη μονο εννοειται

Παντα το καλυπταν εφοσον ειναι ευρωπαικο επισκευη μονο εννοειται

Όταν πρωτοκυκλοφόρισε το 32αρι δεν το κάλυπταν!! Με δικαιολογία ότι δεν εισάγεται επίσημα! Μετά από κάποιους μήνες γκρίνιας και διαμαρτυριών (προφανώς) αποφάσισαν τελικά να καλύψουν και τα Ευρωπαϊκά 32αρια!

Χρειάζεται να εχω αποδειξουλα παιδια?

Σφραγισμενο θα ειναι,δεν ξερω αν θα μου στειλει απόδειξη ομως.

Αν την έχει πες του να σου την στείλει. Ρώτα τον. Αν όχι, μπορούν όταν χρειαστεί σέρβις να βρούνε την απόδειξη αυτοί μέσω του συριακου αριθμού της συσκευής. Εκτός αν τύχει σε κανέναν περίεργο που θα θέλει στην απόδειξη έτοιμη στο χερι για διάφορους λόγους.

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Ευχαριστώ παιδιά, τι firmware παει καλυτερα λετε?

Ενα με lollipop που ειδα ζοριζοταν καπως?

Θυμαμαι με 4 πήγαινε πιο καλα?

Η γνώμη μου είναι πως η κιτκατ είναι ότι πρέπει για αυτο το κινητό!!! Βέβαια η λολιποπ είναι πιο εμφανισιμη αλλά όταν την είχα βάλει εγώ το μετάνιωσα γιατί μου έκανε φοβερη υπερθέρμανση. Αν είχα την δυνατότητα να το γυρνουσα πάλι πίσω στην κιτκατ θα το έκανα. Δεν ξέρω από ρουτ όμως.

Ευχαριστώ παιδιά, τι firmware παει καλυτερα λετε?

Ενα με lollipop που ειδα ζοριζοταν καπως?

Θυμαμαι με 4 πήγαινε πιο καλα?

Και 'γω θα σου έλεγα να μείνεις με kit kat, αν φοράει αυτή! Πέραν της εμφάνισης (εντάξει γούστα είναι αυτά) νομίζω η kit kat του "κάθεται" καλύτερα του G2!!

Η γνώμη μου είναι πως η κιτκατ είναι ότι πρέπει για αυτο το κινητό!!! Βέβαια η λολιποπ είναι πιο εμφανισιμη αλλά όταν την είχα βάλει εγώ το μετάνιωσα γιατί μου έκανε φοβερη υπερθέρμανση. Αν είχα την δυνατότητα να το γυρνουσα πάλι πίσω στην κιτκατ θα το έκανα. Δεν ξέρω από ρουτ όμως.

Δε χρειάζεται root για να περάσεις οποιοδήποτε official firmware.....;)

Και 'γω θα σου έλεγα να μείνεις με kit kat, αν φοράει αυτή! Πέραν της εμφάνισης (εντάξει γούστα είναι αυτά) νομίζω η kit kat του "κάθεται" καλύτερα του G2!!

Δε χρειάζεται root για να περάσεις οποιοδήποτε official firmware.....;)

Ναι? Δεν το ήξερα αλλά Τώρα.... Μου το κλεψανε.... Οπότε... και να ήθελα... :(

Κορυφή το κινητό. Δεν έχει περάσει καλύτερο από τα χέρια μου!!!

Ναι? Δεν το ήξερα αλλά Τώρα.... Μου το κλεψανε.... Οπότε... και να ήθελα... :(

Κορυφή το κινητό. Δεν έχει περάσει καλύτερο από τα χέρια μου!!!

Οντως ετσι ειναι ακομα και σημερα απο τα καλυτερα.