Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα , νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω την μπαταρια καποια στιγμη , οταν φτασει στο 25% φευγει σαν νερο . που να το στειλω? και με πιο κοστος?

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και χρονια πολλα , νομιζω οτι πρεπει να αλλαξω την μπαταρια καποια στιγμη , οταν φτασει στο 25% φευγει σαν νερο . που να το στειλω? και με πιο κοστος?

Το στέλνεις procordia

http://www.procordia.gr/

Με κόστος περίπου 27 ευρώ.

Καλησπερα παιδια...

Εχω το g2 και μου εβγαλε μια κιτρινιλα μεγαλη στην οθονη...

Εχω διαβασει οτι την αλλαζουν δωρεαν γιατι το καλυπτει η εγγυηση...

Το θεμα μου ειναι οτι το εχω κανει root το τηλεφωνο....

Αν του περασω ξανα το λογισμικο του οπως ηταν οταν το αγορασα θα εχω θεμα με την εγγυηση?

Ξερει κανεις?

Καλησπερα παιδια...

Εχω το g2 και μου εβγαλε μια κιτρινιλα μεγαλη στην οθονη...

Εχω διαβασει οτι την αλλαζουν δωρεαν γιατι το καλυπτει η εγγυηση...

Το θεμα μου ειναι οτι το εχω κανει root το τηλεφωνο....

Αν του περασω ξανα το λογισμικο του οπως ηταν οταν το αγορασα θα εχω θεμα με την εγγυηση?

Ξερει κανεις?

Κανένα απολύτως, αλλά για παν ενδεχόμενο, ξαναπέρνα τη ROM μέσω του flashtool, με hard reset υπάρχει περίπτωση να μην απεγκατασταθεί τελείως

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Κανένα απολύτως, αλλά για παν ενδεχόμενο, ξαναπέρνα τη ROM μέσω του flashtool, με hard reset υπάρχει περίπτωση να μην απεγκατασταθεί τελείως

Το flashtool που μπορω να το βρω και την ROM?

Καλημέρα! μια ερώτηση.. Το g2 ενός φίλου κάνει παρασιτα κατά την διάρκεια κλήσεων με την χρήση hands-free, κάτι το οποίο έκανε και το δικό μου όπου το πήγα στην procordia την τριτη μέρα και το βγάλανε κατευθείαν για αντικατάσταση και πηρα καινούριο. Το θέμα είναι ότι του φίλου έχουν περάσει 6 μήνες από την αγορά του... Να φανταστώ ότι δεν παίζει αντικατάσταση ε;

Χλωμό...να ελπίζει στο γεγονός ότι λογικά δεν υπάρχουν συσκευές και του δώσουν κάποια άλλη π.χ. g3
Konakis.

Το flashtool που μπορω να το βρω και την ROM?

Αν και είσαι γαύρος, θα σε βοηθήσω. :lol:

Εδώ βάζεις το IMEI και σου βρίσκει αυτόματα τη ROM που ταιριάζει στο κινητό σου ανάλογα τη χώρα προέλευσης κι εδώ βρίσκεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να τη φλασάρεις.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Χλωμό...να ελπίζει στο γεγονός ότι λογικά δεν υπάρχουν συσκευές και του δώσουν κάποια άλλη π.χ. g3

Μηπως η LG δίνει refurbished όπως έδινε η Apple? Γιατί τότε μπορεί να υπάρχει G2 σε στοκ.

Μηπως η LG δίνει refurbished όπως έδινε η Apple? Γιατί τότε μπορεί να υπάρχει G2 σε στοκ.

το θεμα ειναι οτι το κινητο ειναι απο σκρουτζομαγαζο..τα οποια απο οσο γνωριζω στην πλειοψηφια στο αντικαθιστουν εως και 7 μερες μετα την αγορα του..το πηγαμε σημερα procordia..οποτε περιμενουμε ..

Παιδιά ποιός είναι ο συνδυασμός πλήκτρων για recovery σε stock lollipop?

Με κλειστό κινητό, πατάς ταυτόχρονα volume down και power button. Μόλις εμφανιστεί το logo, τα αφήνεις και τα ξαναπατάς αμέσως.

Αν δεν έχεις όμως custom recovery, θα κάνει factory reset!

Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα με το wifi απο χτες. Σε καποια φαση και ενω φορτιζε εκλεισε το wifi και δεν μπορω πλεον να το ενεργοποιησω... στις ρυθμισεις παταω ενεργοποιηση και δεν κανει τιποτα. Ιντερνετ μεσω παροχου εχω κανονικα. ολα δουλευουν εκτοσ απο το wifi. ξερετε τι παιζει> ευχαριστω

Με κλειστό κινητό, πατάς ταυτόχρονα volume down και power button. Μόλις εμφανιστεί το logo, τα αφήνεις και τα ξαναπατάς αμέσως.

Αν δεν έχεις όμως custom recovery, θα κάνει factory reset!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

το θεμα ειναι οτι το κινητο ειναι απο σκρουτζομαγαζο..τα οποια απο οσο γνωριζω στην πλειοψηφια στο αντικαθιστουν εως και 7 μερες μετα την αγορα του..το πηγαμε σημερα procordia..οποτε περιμενουμε ..

Ε η Procordia θα το αντικαταστησει μονο αν βρισκει ανταλλακτικα. Παντως σε αλλο σερβις στην Αθηνα, γνωστος ειχε παει το τηλεφωνο του που ηταν καποιας ηλικιας, του το κρατησαν αρκετα αλλα επειδη δεν εβρισκαν ανταλλακτικα του εδωσαν πολυ πιο καινουριο για αντικατασταση :p

Εγώ το κινητό (32gb σε λευκό) το είχα πάρει στο εξωτερικό το Δεκέμβριο του 2013. Το G2 μου είχε τελικά ρομ ΗΟΝG KONG (MAL...). Γύρω στον Οκτώβριο του 2015 (δηλ. λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης-ευτυχώς) μου εμφάνισε και μένα τη γνωστή κιτρινίλα σε πολύ μικρό βαθμό ίσα που μόλις φαινόταν στην πάνω δεξιά γωνία. Το πήγα στην PROCORDIA όπου μου άλλαξαν την πρόσοψη με καινούρια εντελώς δωρεάν επιτόπου εντός 15 λεπτών. Είχα μαζί μου το τιμολόγιο αγοράς το οποίο τους έδειξα για επιβεβαίωση της χρονολογίας αγοράς και φυσικά είχα περάσει τη μαμά ρομ κάτι το οποίο τσεκάρησαν. Μου είπαν ότι δεν θα πρέπει να έχει γίνει καμία επέμβαση στο λογισμικό και επιπλέον να μην έχει εμφανή κτυπήματα λόγω πτώσεων κλπ. Και στα 2 είμουν ΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την PROCORDIA για την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Τώρα το G2 μου έχει ολοκαίνουρια οθόνη με 1 χρόνο επιπλέον εγγύηση και με την καινούρια ressurrection remix πετάει!

Παιδιά καλησπέρα. Έχω καιρό να διαβάσω για το κινητό. Αυτή τη στιγμή έχω D80220h-EUR-XX. Αξίζει να κάνω κάποια αναβάθμιση; Ευχαριστώ.
http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

Παιδιά καλησπέρα. Έχω καιρό να διαβάσω για το κινητό. Αυτή τη στιγμή έχω D80220h-EUR-XX. Αξίζει να κάνω κάποια αναβάθμιση; Ευχαριστώ.

Αξίζει. Βαλε cloudy g2 3.3 και xceed...Αααααλλη φαση το κινητο

Εγώ το κινητό (32gb σε λευκό) το είχα πάρει στο εξωτερικό το Δεκέμβριο του 2013. Το G2 μου είχε τελικά ρομ ΗΟΝG KONG (MAL...). Γύρω στον Οκτώβριο του 2015 (δηλ. λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης-ευτυχώς) μου εμφάνισε και μένα τη γνωστή κιτρινίλα σε πολύ μικρό βαθμό ίσα που μόλις φαινόταν στην πάνω δεξιά γωνία. Το πήγα στην PROCORDIA όπου μου άλλαξαν την πρόσοψη με καινούρια εντελώς δωρεάν επιτόπου εντός 15 λεπτών. Είχα μαζί μου το τιμολόγιο αγοράς το οποίο τους έδειξα για επιβεβαίωση της χρονολογίας αγοράς και φυσικά είχα περάσει τη μαμά ρομ κάτι το οποίο τσεκάρησαν. Μου είπαν ότι δεν θα πρέπει να έχει γίνει καμία επέμβαση στο λογισμικό και επιπλέον να μην έχει εμφανή κτυπήματα λόγω πτώσεων κλπ. Και στα 2 είμουν ΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την PROCORDIA για την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Τώρα το G2 μου έχει ολοκαίνουρια οθόνη με 1 χρόνο επιπλέον εγγύηση και με την καινούρια ressurrection remix πετάει!

Τυχερος εισαι μεχρι της αρχες του οκτωβριου ειχαν μονο λευικες οθονες... μετα και μεχρι τωρα νομιζω ανα δεν κανω λαθος τερμα οι οθονες εγω για μαυρο απο τελος σεπτεμβριου τους ρωτουσα και μου ελεγαν οτι δεν ειχαν ... !!! Δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι !! :wacko:

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Τυχερος εισαι μεχρι της αρχες του οκτωβριου ειχαν μονο λευικες οθονες... μετα και μεχρι τωρα νομιζω ανα δεν κανω λαθος τερμα οι οθονες εγω για μαυρο απο τελος σεπτεμβριου τους ρωτουσα και μου ελεγαν οτι δεν ειχαν ... !!! Δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι !! :wacko:

Και εμενα που μου εμφανισε κιτρινιλα και ειναι μαυρο τι θα γινει..???

Και εμενα που μου εμφανισε κιτρινιλα και ειναι μαυρο τι θα γινει..???

Και εμενα το g2 που ειχα ηταν μαυρο το εδωσα στην πευερα μου και εχει κιτρινιλα εχω παει εκει εχω αφησει στοιχεια αλλα

τιποτα.Και ενα ασπρο που εχει η γυναικα μου και αυτο κιτρινιλα εχει..Οι τυποι ειναι για πολλες ... αλλα τι να κανεις ... :wacko:

Νομιζω δεν ευπαρχουν ανταλλακτικα υπαρχει καποιος φιλος που να εκανε τωρα αλλαγη οθονης να μας πει ?? :confused::mad:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Και εμένα μου εβγαλε δευτερη φορα κιτρινιλα ενα χρονο μετα απο τοτε που το ειχα στειλει! Ειναι το μονο προβλημα που εχω με το κινητο μου στον 1,30 χρονο που το εχω! :/