Jump to content

tasosmtm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasosmtm

  1. Καλησπερα σε ολους. Κατοχος εδω και 3 χρονια του ΗΟΝΟR 8 που με εβγαλε ασπροπροσωπο σε ολα,ομως ηρθε η ωρα για αλλαγη κινητου. Το budget μου ειναι 250-350 ευρω και η μια μου επιλογη ειναι το nova 5t .Επειδη εχω να ασχοληθω με κινητα απο τοτε και εχω μεινει αρκετα πισω,ηθελα να ρωτησω αν το 5t αποτελει ουσιαστικη αναβαθμιση οσο αναφορα την καμερα (που με ενδιαφερει κυριως) και τον επεξεργαστη. Η αλλη μου επιλογη ειναι το mi note 10,που απο οτι διαβαζω εχει τρομερη καμερα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσω τα 100+ ευρω παραπανω.
  2. tasosmtm

    Honor 8

    Δηλαδή χωρίς εγγύηση πόσο θα πήγαινε;
  3. tasosmtm

    Honor 8

    Καλησπέρα σε όλους Είμαι εντός εγγύησης.Η αλλαγή μπαταρίας από το σέρβις της Honor γίνεται χωρίς κόστος;
  4. tasosmtm

    Honor 8

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Αν δεν και ξέρω αν επιτρέπεται τέτοιου είδους αναρτηση, να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται ότι πουλάω το honor μου μιας και μου έκαναν δώρο το s8. Είναι αγοράσμενο από Μάρτη του17 απο το πλαισιο με ελληνική εγγύηση. Είναι σε κατάσταση καινούριου. Όποιος ενδιαφέρεται πμ.
  5. tasosmtm

    Honor 8

    Ειμαι στην 360.Αξιζει να παω στην τελευταια εκδοση??(υποψιν οτι ειχα περασει καποια στιγμη την 381 και γυρισα πισω ξανα στην 360 επειδη δεν ημουν ικανοποιημενος με την μπαταρια)
  6. tasosmtm

    Honor 8

    Καλησπέρα! Τα φώτα σας παρακαλώ.. Ψάχνομαι για powerbank. Μπορώ να πάρω οτιδήποτε ή πρέπει να είναι κατάλληλο με την γρήγορη φόρτιση του honor; Έχει να προτείνει κάποιος κάτι καλό;
  7. tasosmtm

    Honor 8

    Καθε πρωί που ξυπνάω ,το κινητο έχει χάσει 30-40% με την 381..Αν μπορουσες να μου γράψεις έναν οδηγό να γυρίσω πίσω στην 360 θα σου ήμουν ευγνώμων
  8. tasosmtm

    Honor 8

    Οταν μιλαμε για το σαρ ,εννοουμε κυριως κατα τη διαρκεια των κλησεων??Οταν το χρησιμοποιησουμε απλα για ιντερνετ με wifi η δεδομενα ειναι παλι υψηλο σε σχεση με αλλες συσκευες?
  9. tasosmtm

    Honor 8

    Καλησπέρα σε όλους.Πέρασα πριν τέσσερις μέρες με ota την 381 και έκανα κανονικά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Εκεί που είχα με την προηγούμενη έκδοση 5 με 6 ώρες οθόνη, τώρα εξατμίζεται και βγάζω με το ζόρι 3-3.5..Υποτίθεται ότι θα βελτίωνε την αυτονομία ,αλλά τουλάχιστον στο δικό μου την έχει κάνει πολυ χειρότερη.Τι άλλο μπορώ να κάνω ;;Να ξανακάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
  10. tasosmtm

    Honor 8

    Το προβλημα αυτο ,το ειχα αναφερει εγω πριν καποιες σελιδες και ευτυχως το ελυσα!Η λυση ηρθε οταν δοκιμασα να κανω καταργηση του λογαριασμου gmail..Kαι στην συνεχεια ξανα προσθηκη..Δεν χρειαζεται επαννεκινηση..(προσεχε μην γραψεις λαθος τον κωδικο του email,γιατι απο εκει εχω την υποψια οτι προηλθε το bug ,την πρωτη φορα που σεταρα το κινητο)
  11. tasosmtm

    Honor 8

    Κάθε φορά που απενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης , ενεργοποιείται από μόνο του το bluetooth. Προχώρησα σε διαγραφή cashe και δεδομένων της εφαρμογής του bluetooth και πάλι τα ίδια. Έκανα ακόμη και επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων ,μιας και δεν είχα κάνει, όταν πέρασα την αναβάθμιση σε nougat πριν δύο μέρες και παρόλα αυτά συνεχίζει.. Είναι κάποιο πρόβλημα της συσκευής ή απλά bug του emui 5.0??(πριν κάνω την αναβάθμιση έχω εντύπωση ότι δεν το έκανε,αλλά δεν είμαι και σίγουρος..Δεν θυμάμαι καθόλου)
  12. tasosmtm

    Honor 8

    Παρατήρησα ότι κάθε φορά που απενεργοποιώ την λειτουργία πτήσης,αυτόματα ενεργοποιείται το bluetooth. Συμβαίνει σε όλους;;( Μιλάμε πάντα για nougat)
  13. tasosmtm

    Honor 8

    Μόλις είδα ότι είναι επιλεγμένη η υψηλή κατανάλωση ενέργειας και να έρχεται ειδοποίηση για τις εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ ενεργεία. Αλλά δεν θυμάμαι αν το έχω επιλέξει εγώ ,η αν είναι από το σύστημα.Μπορει κάποιος να το τσεκαρει στις ρυθμίσεις της μπαταρίας;; Αν επιλέξω να κλείνουν αυτόματα, επηρεάζει κάπου;;Δηλαδή δεν θα έρχονται ας πούμε ειδοποιήσεις;;
  14. tasosmtm

    Honor 8

    Πέρασα και εγώ την νουγκατ..Είμαι δεύτερη μέρα, όλα δουλεύουν μία χαρά και η μπαταρια είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα,αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα.Μία ερώτηση έχω μόνο..Μου βγάζει συνέχεια πάνω στην μπάρα ειδοποίηση για χρονοβόρες εφαρμογές .Τις κλείνω,αλλά μετά από λίγη ωρα ξαναπεταει ειδοποίηση. Είναι φυσιολογικό;;
  15. tasosmtm

    Honor 8

    Καλησπέρα παιδιά. Μου ήρθε και εμένα από χτες ειδοποίηση για νουγκατ. Είναι απαραίτητη η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση; Σε επικοινωνία πάντως που είχα με την Honor για άσχετο θέμα ,ρώτησα σχετικά με την αναβάθμιση και μου είπαν ότι δεν συνιστούν επαναφορά ,απλά πέρασμα από πάνω. Ξέρεις κάποιος να μου απαντήσει τι να κάνω ακριβώς;
  16. tasosmtm

    Honor 8

    Έκανα την πρώτη φόρτιση στο κινητό. Μου έκανε εντύπωση πως το led εγινε πράσινο στο 92%. Πάντα έτσι γίνεται;
  17. tasosmtm

    Honor 8

    Καλησπέρα σε όλους.. Κάτοχος από σήμερα και εγώ!! Που ακριβώς βλέπω ποτέ κατασκευστηκε το κινητό;
  18. Καλησπερα σε ολους.Ποτε δεν ειπα οτι δεν θα κρατησω το g5 se επειδη δεν ειναι καλο κινητο..Ισα ισα απο το g2 που ειχα στο se ειναι σιγουρα αναβαθμιση.Ο μονος λογος που θα το δωσω ειναι καθαρα η αντιμετωπιση που ειχα ,που με εκανε να τους σιχαθω και το γενικοτερο χαλι που επικρατει στην εταιρια στο τμημα των κινητων.Ποιος μου εγγυαται οτι σε εναμιση χρονο απο τωρα αν παθει κατι το κινητο ,δεν θα περασω τα ιδια η αν θα εχουνε ανταλλακτικα??Ισως και να σταθηκα και τυχερος με τον συνηγορο ,γιατι διαβαζω πιο πανω στην περιπτωση ενος παιδιου δεν εγινε τιποτα οταν εκανε και αυτος καταγγελια.Οπως και να 'χει,LG τελος για μενα ,ποσο μαλλον οταν η υποστηριξη ενος κινητου ειναι κατι σημαντικο και παντα το λαμβανω υποψιν. ΥΣ1 Το κινητο που θα μου δωσουνε ειναι ιταλικο..Η κοπελα στην procordia μου ειπε οτι η LG HELLAS σταματησε και επισημα να φερνει κινητα και πλεον παραλαμβανει απο Ιταλια.Οτι δηλαδη κανει και ενα σκρουτζομαγαζο.Οι τυποι ειναι ικανοι να μου πουνε στο τελος ,αν παθει κατι ,οτι ειναι παραεισαγωγης το κινητο και δεν μπορουν να το φτιαξουν αχαχα ΥΣ2 Εχω σκοπο να παρω το ΗΟΝΟR 8 απο πλαισιο που δουλευει φιλος ,οποτε με την εκπτωση θα μου παει οσο και απο σκρουτζ και θα ειμαι τουλαχιστον εξασφαλισμενος απο την ''ελληνικη εγγυηση''
  19. Η μόνη διαφορά του Se με το κανονικό g5 είναι ο επεξεργαστής και η ραμ που αντί για 4gb είναι 3. Κάμερα, οθόνη, μπαταρία είναι ακριβώς τα ίδια. Ένα g4 χωρίς bootlloop.. Παρόλα αυτά δεν είμαι διατεθεινος να το κρατήσω και θα το πουλήσω όπως είναι σφράγισμενο,οσο καλό κινητό και αν είναι. Η αντιμετώπιση που είχα από την εταιρία ήταν άθλια και δεν την έχω ξανασυναντησει πουθενά. Ο μόνος λόγος που κατάφερα αντικατασταση του κινητού στους 2 μήνες και όχι στους 6 ήταν η καταγγελία στο συνήγορο από το πρώτο 20ημερο. Αλλιώς ούτεε μέχρι τον Ιούνιο δεν θα είχαν επικοινωνήσει μαζί μου. Όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα με τα κινητά σας στο σέρβις τόσο καιρό, μην τους χαριζεστε.. Κυνηγηστε τους..δεν κοστίζει τίποτα η καταγγελία στον συνήγορο, που όπως αποδείχθηκε κάνει πολύ καλή δουλειά..
  20. Mετα απο 2 μηνες αναμονης και καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη,επιτελους σε μια εβδομαδα θα παραλαβω το LG G5 SE που μου προτειναν(αφου πριν 3 εβδομαδες αρνηθηκα την αρχικη τους προταση για αντικατασταση του κινητου με το LG STYLOYS 2-γελαει ο κοσμος) Το g2 ηταν οτι καλυτερο ειχε βγαλει η εταιρια και ασχετα με το προβλημα που μου εβγαλε (πλακετα),πραγματικα θα μου λειψει.Βεβαια μετα απο την απαραδεκτη αντιμετωπιση που ειχα απο την LG πολυ δυσκολα να την ξαναεμπιστευτω και το G5 SE θα το δωσω πριν καν το ανοιξω..
  21. tasosmtm

    Honor 8

    Aπο το gsarena ,δινει αυτες τις τιμες.. Head 1.07 W/kg Body 0.24 W/kg Product Specific Use 0.17 W/kg Simultaneous Transmission 1.59 W/kg επειδη δεν γνωριζω,το πιο σημαντικο ειναι το head? γιατι ας πουμε κοιταξα απο περιεργεια το s7 edge και στο κεφαλι δινει 0.27 W/kg.Τεραστια διαφορα δεν ειναι?
  22. tasosmtm

    Honor 8

    Καλησπερα σε ολους. Ειμαι σε αναζητηση συσκευης και το Horor 8 ,ειναι απο τις πρωτες επιλογες μου.Μπορει καποιος που γνωριζει να με ενημερωσει για το sar το κινητου?Θεωρειται υψηλο??
  23. κατι εχω καταλαβει..για αυτο προχωρησα και σε καταγγελια πριν 2 εβδομαδες στον συνηγορο του καταναλωτη ,γιατι δεν αντεχοταν ουτε η κοροιδια ουτε η αναμονη..απλα περιμενω καποια εξελιξη.. σε ρωτησα για το αν υπηρχε καποια εναλλακτικη,γιατι εμενα προσωπικα δεν με καλυπτει να μου δωσει μια συσκευη η οποια αποδεδεγμενα εχει προβλημα και συνεχιζει να παθαινει bootloop ακομα και μετα τις δηθεν καινουριες ενισχυμενες μητρικες .Αν ειναι να εχω τον φοβο μην παθει κατι και μεινω παλι για ενα και δυο μηνες χωρις κινητο ,συγνωμη δεν θα παρω..Για μενα προσωπικα , εταιρια lg δεν υφισταται πλεον μετα την αντιμετωπιση που ειχα ,οπως και εσυ αλλωστε..
  24. καλησπερα φιλε.,το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το g2 το οποιο παραμενει στο σερβις για 2 μηνα,,αλλα τηλεφωνο δεν με εχουν παρει ακομα.Εκτος απο την επιλογη αντικαστασης με το g4 ,σου εκαναν καποια αλλη προταση?οπως πχ εκδοση πιστωτικου για αγορα τηλεφωνου??
  25. Καλησπερα σε ολους.Τις τελευταιες μερες η οθονη του g2 μου τρεμοπαιζει συνεχεια για καποια δευτερολεπτα ,σαν να κανει νερα.Κοιταξα στο youtube και βλεπω οτι ειναι συχνο φαινομενο.Το κινητο μου κανει ακριβως οπως στο παρακατω link.. Ειμαι εντος εγγυησης για λιγους μηνες ακομα.Ειναι επισκευασιμο το προβλημα?εχει παρουσιαστει και σε αλλους?
×
×
  • Create New...