tomass Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Σχετικα με την λιστα που αναρτησατετε πιο πανω δηλαδη εμενα που ειναι πολωνικο δεν θα παρει καθολου την 30d η δεν εχει δωθει ακομα για τα πολωνικα;Γιατι στην λιστα δεν λεει στα πολωνικα για 30d. Α και εντελει θα παρουμε την marshmallow εμεις;;. γιατι στο διαδικτυο ειναι αμφιλεγομενα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Τι αγχώνεσαι για την μαρς; Ούτως ή άλλως λίγα πράγματα προσθέτει. Δεν είναι τίποτα συνταρακτικό. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και η 5.2. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Εδω η λιστα http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 αν δεν γνωρίζεις τι έχεις βάλε εδω το IMEI σου http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Σήμερα παρέλαβα το κινητό αυτό λοιπόν, είναι Ιταλίας, έκδοση 20d. Στο λινκ η τελευταία είναι V30f. Αλλά με το LG Mobile Support Tool, μου βγάζει ότι έχω ήδη την τελευταία έκδοση. Τι πρέπει να κάνω; Παρτίδα 506....μπλαμπλα... Παίζει κάποιο ρόλο για την κιτρινίλα που διάβαζα στο νήμα; Edited November 17, 2015 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ναι το 30 δηλώνει έκδοση lollipop. To 20 kit kat. Λογικά έχεις 20h. Αν έχεις 30b, έχεις ήδη lollipop!! Όλες οι εκδόσεις που είναι π.χ. 30a, 30b, 30d κτλ είναι όλες lollipop (5.0.2) και το βλέπεις και απ' το μενού, Ρυθμίσεις- Γενικές- Σχετικά με το τηλεφώνου- Πληροφ. λογισμικού. Οι 20a, 20b..... κτλ. Είναι kit kat (4.4.2) και οι 10a, 10b...... κτλ. Ειναι jelly bean (4.2.2). όχι παιδιά έκανα λάθος μου βγάζει στο πρώτο λίνκ που βάζεις το ιμει,μου έβγαλε να κατεβάσω το firmware 30d. δεν έχω λόλιποπ, και στις πληροφορίες λογισμικού γράφει 4.4.2,θα το θυμόμουν αν είχα κάνει άλλωστε την αναβάθμιση μιας και δεν είναι οτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα έστειλα το κινητό στην LG γιατί όταν μιλούσα με απομακρυσμενο το μικρόφωνο από το στόμα ο συνομιλιτης δεν με άκουγε καθόλου σήμερα το παρέλαβα αλλά το ίδιο πρόβλημα. Πήρα τηλέφωνο στην LG και μου απάντησε ο τεχνικός ότι όλα τα LG 2 έχουν αυτό το θέμα, και δεν γίνεται τίποτα. Δεν ξέρω αν σε εσάς υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τι μπορεί να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδιά καλησπέρα έστειλα το κινητό στην LG γιατί όταν μιλούσα με απομακρυσμενο το μικρόφωνο από το στόμα ο συνομιλιτης δεν με άκουγε καθόλου σήμερα το παρέλαβα αλλά το ίδιο πρόβλημα. Πήρα τηλέφωνο στην LG και μου απάντησε ο τεχνικός ότι όλα τα LG 2 έχουν αυτό το θέμα, και δεν γίνεται τίποτα. Δεν ξέρω αν σε εσάς υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τι μπορεί να γίνει; Τι παει να πει απομακρυσμενο απο το στομα;δε το εχεις στο αυτι σου;και ποιος ο λογος;για τη μηδαμινη ακτινοβολια; ε τοτε βαζε ανοιχτη ακροαση φιλε μου εγω παντως τετοιο θεμα δεν εχω εντοπισει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μόνο με ρουτ δεν μπορούμε να χρωματισουμε τις ενδείξεις στην μπάρα επάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Γτ; δε σου αρεσει το ασπρο;:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Βλέπω στο Σκρουτζ φωτογραφια του κινητού και είναι με χρώματα η μπάρα για αυτό ρωτάω...Εκτός και εάν το πουλάνε ήδη ρουταρισμενο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Μόνο με ρουτ δεν μπορούμε να χρωματισουμε τις ενδείξεις στην μπάρα επάνω;; Ναι μόνο με root αλλαζουν τα χρώματα. Στην κιτκατ ήταν χρωματιστα μπλε και ασπρα τα εικονίδια. Στην λολιποπ είναι μόνο ασπρα. Μπορεί η φωτο που είδες να ήταν με κιτκατ Edited November 17, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ναι μόνο με root αλλαζουν τα χρώματα. Στην κιτκατ ήταν χρωματιστα μπλε και ασπρα τα εικονίδια. Στην λολιποπ είναι μόνο ασπρα. Μπορεί η φωτο που είδες να ήταν με κιτκατ Και στην KIT KAT μόνο άσπρα ήταν. Μπλε ήταν μόνο στην jelly bean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Τι παει να πει απομακρυσμενο απο το στομα;δε το εχεις στο αυτι σου;και ποιος ο λογος;για τη μηδαμινη ακτινοβολια; ε τοτε βαζε ανοιχτη ακροαση φιλε μου εγω παντως τετοιο θεμα δεν εχω εντοπισει. Φίλε καλημέρα. φυσικά το έχω στο αυτί αλλά όταν μιλάω δεν θέλω να ακουμπά στο μάγουλο το υπόλοιπο τηλέφωνο αυτά τα λίγα εκατοστά ποιο πέρα κάνουν την διαφορά. Λύση με ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει γιατί σε ακούνε όλοι οι γύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Φίλε καλημέρα. φυσικά το έχω στο αυτί αλλά όταν μιλάω δεν θέλω να ακουμπά στο μάγουλο το υπόλοιπο τηλέφωνο αυτά τα λίγα εκατοστά ποιο πέρα κάνουν την διαφορά. Λύση με ανοιχτή ακρόαση δεν υπάρχει γιατί σε ακούνε όλοι οι γύρο Ναι αλλα αυτη ειναι η φυσιολογικη θεση καθε τηλεφωνου,δε θες να το λιπιαζεις ε απο το δερμα μας ναι οκ αν ειναι γιαυτο παρε μια θηκουλα να μιλας με κλειστη θηκη.:):) Η παρε ενα μπλε δοντι στην αναγκη,παντως το δοκιμασα εγω ηδη αλλα με ακουνε κανονικα λιγο πιο μακρια αλλα με ακουνε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Τα ακουστικά δεν σε βολεύουν;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι έγινε κ έχει σταματήσει ο συγχρονισμός των επαφών από το φβ ; Δεν έχω αλλάξει κάτι αλλά έχει σταματήσει στα καλά καθουμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά καλησπέρα έστειλα το κινητό στην LG γιατί όταν μιλούσα με απομακρυσμενο το μικρόφωνο από το στόμα ο συνομιλιτης δεν με άκουγε καθόλου σήμερα το παρέλαβα αλλά το ίδιο πρόβλημα. Πήρα τηλέφωνο στην LG και μου απάντησε ο τεχνικός ότι όλα τα LG 2 έχουν αυτό το θέμα, και δεν γίνεται τίποτα. Δεν ξέρω αν σε εσάς υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τι μπορεί να γίνει; ...και τότε γιατί το πήραν να το "φτιάξουν " την πρώτη φορά; τι είδαν λάθος τότε και το κράτησαν ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι έγινε κ έχει σταματήσει ο συγχρονισμός των επαφών από το φβ ; Δεν έχω αλλάξει κάτι αλλά έχει σταματήσει στα καλά καθουμενα.α δεν ήταν ιδέα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 α δεν ήταν ιδέα μου! Δεν εμφανίζονται καθόλου στις επαφές του κινητού. Σημερα έκανε update το Facebook. Πως τα κατάφεραν; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Δεν εμφανίζονται καθόλου στις επαφές του κινητού. Σημερα έκανε update το Facebook. Πως τα κατάφεραν; σ' εμένα δεν φέρνει τις νέες επαφές μήπως είναι θέμα της εφαρμογής και όχι του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 σ' εμένα δεν φέρνει τις νέες επαφές μήπως είναι θέμα της εφαρμογής και όχι του κινητού; Θεμα εφαρμογης καθαρα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makka Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπερα και παλι.. Το καλοκαιρι εσπασε το κινητο του φιλου μου.. τελος παντων πριν λιγο καιρο αγορασε οθονη και την εφτιαξε ενας φιλος που ειναι τεχνικος Η/Υ.. η οθονη λειτουργει μια χαρα καθως και ολα τα υπολοιπα εκτως απο το μεγαφωνο.. εχει κανει τα παντα δεν μπορει να βρει τι φταιει.. μηπως ξερεις κανει τι μπορει να ειναι.; Αν γινετε και ξερετε κατι παρακαλω βοηθιστε :/ ελπιζω να ξερεις καποιος τι παιζει.. Ευχαριστω για τον χρονο σας!:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Καλησπερα και παλι.. Το καλοκαιρι εσπασε το κινητο του φιλου μου.. τελος παντων πριν λιγο καιρο αγορασε οθονη και την εφτιαξε ενας φιλος που ειναι τεχνικος Η/Υ.. η οθονη λειτουργει μια χαρα καθως και ολα τα υπολοιπα εκτως απο το μεγαφωνο.. εχει κανει τα παντα δεν μπορει να βρει τι φταιει.. μηπως ξερεις κανει τι μπορει να ειναι.; Αν γινετε και ξερετε κατι παρακαλω βοηθιστε :/ ελπιζω να ξερεις καποιος τι παιζει.. Ευχαριστω για τον χρονο σας!:!::!: Το έχει ξανανοίξει? Αν θυμάμαι καλά, η πλακετούλα του μεγαφώνου είναι χωριστή στο κάτω μέρος του κινητού και μπορεί να μην έχει κάτσει καλά ή να έπαθε κάποια μικροζημιά. edit: σήμερα έφτασε και σε εμένα η 30d. Θα της ρίξω μια ματιά τις επόμενες μέρες, αν και δεν περιμένω συνταρακτικές αλλαγές... Edited November 20, 2015 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 γεια σας παιδια.2 ερωτησουλες εχω,αν μπορειτε να κανετε εναν κοπο να με βοηθησετε¨ 1η: εχω το galaxy το s3 mini και σκεφτομαι να παρω lg g2 η lg g3.ποιο μου προτεινετε? 2η: ξερετε αν μπορω να το αποκτησω μεσω ebay αυτη τη στιγμη?γιατι εχει 80 ευρω κατω σε σχεση με τα σκρουτζομαγαζα σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Δηλαδη τα εχει καινουργια κατω απο 200€ ; Aσε ... τωρα ειδα τις τιμες....εφτασε το 32αρι τζι3 να εχει οσο και το 16αρι τζι2 , μονο στο πεσαβαρ γινεται αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Δηλαδη τα εχει καινουργια κατω απο 200€ ; Aσε ... τωρα ειδα τις τιμες....εφτασε το 32αρι τζι3 να εχει οσο και το 16αρι τζι2 , μονο στο πεσαβαρ γινεται αυτο! ακριβως!κ αυτος ειναι ενας λογος παραπανω που με προβληματιζει η αγορα του lg g3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts