takaros31 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Πως κάνω την αναβάθμιση στα Google play services? Edit : την έκανε τελικά μόνο του απλά δεν είχε επιλογή. ευχαριστώ Edited May 16, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Πως κάνω την αναβάθμιση στα Google play services? Edit : την έκανε τελικά μόνο του απλά δεν είχε επιλογή. ευχαριστώ Εμένα μου την έχει μέσα στο Google play στις εφαρμογές μου και μπαίνω και την ενημερώνω από κει όταν βγαίνει κάποιο update. Είναι σαν να την έχω κατεβάσει εγώ την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά.... Μόλις έπιασα στα χέρια μου το τζι2 της ανηψιάς μου και διαπίστωσα το παρακάτω πρόβλημα.. Φώτο ανεβασμένη... Είναι το γνωστό πρόβλημα με τις οθόνες που προκαλείται από την υπερθέρμανση της συσκευής?? [ATTACH]60900[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εμένα μου την έχει μέσα στο Google play στις εφαρμογές μου και μπαίνω και την ενημερώνω από κει όταν βγαίνει κάποιο update. Είναι σαν να την έχω κατεβάσει εγώ την εφαρμογή. Ναι οκ το έκανε μόνο του το update απλά μόλις είχα βάλει lollipop και μου έλεγε πως έπρεπε να αναβαθμίσω την εφαρμογή αλλά δεν είχε πουθενά κουμπί! Τελικά την έκανε μόνο του :p Καλησπέρα παιδιά.... Μόλις έπιασα στα χέρια μου το τζι2 της ανηψιάς μου και διαπίστωσα το παρακάτω πρόβλημα.. Φώτο ανεβασμένη... Είναι το γνωστό πρόβλημα με τις οθόνες που προκαλείται από την υπερθέρμανση της συσκευής?? [ATTACH]60900[/ATTACH] Δυστυχώς αυτό είναι... Πάει για service! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εγώ έχω συνδέσει με lg pc suite προς το παρόν κάνει λήψη αναβαθμισεων είναι στο 5% πήρε πρώτα αντίγραφα ασφαλείας φαίνεται να την παλεύει. Δίνει και το ui του g3 σε αυτή την αναβάθμιση? Καλή επιτυχία Ναί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλή επιτυχία Ναί Φίλε μου εντάξει κομπλέ με την μια... Έκανα και το factory reset μετά. Προς το παρόν όλα καλά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλή επιτυχία Ναί Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε ή απλά περνούμε τηλέφωνο και τα αναλαμβάνει όλα το σέρβις? ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη μπερδεύτηκα νόμιζα αναφερόσουν στο δικό μου ποστ... Αλλά η ερώτηση ισχύει πάραυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Για ελληνικό τίποτα παιδιά? Χτες πέρασα μέσω pc suite την official ελληνική έκδοση. Χωρίς εργοστασιακές ρυθμίσεις και όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε ή απλά περνούμε τηλέφωνο και τα αναλαμβάνει όλα το σέρβις? ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη μπερδεύτηκα νόμιζα αναφερόσουν στο δικό μου ποστ... Αλλά η ερώτηση ισχύει πάραυτα Παίρνεις τηλέφωνο στην procordia που είναι το επίσημο σέρβις κάνονιζεις κουριερ. Πακεταρεις το τηλέφωνο και έρχονται και το παίρνουν. Αν θα πας από εκεί την αλλάζουν σε μια ώρα. Απλά πρέπει να πάρεις να ρωτήσεις αν έχουν το ανταλλακτικό. Πρέπει απλά να μην είναι ρουτ το τηλέφωνο κατά τ'αλλα δεν νομίζω να πρέπει να προσέξεις κάτι. Το κουριερ είναι χωρίς χρέωση και στο ξαναφερνουν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Οκ ευχαριστώ παιδιά... Το έχουν με πρόβλημα κάνα χρόνο και δεν έδωσαν σημασία τώρα το είδα εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Οκ ευχαριστώ παιδιά... Το έχουν με πρόβλημα κάνα χρόνο και δεν έδωσαν σημασία τώρα το είδα εγώ.. Είναι εντός εγγύησης τουλάχιστον? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Είναι εντός εγγύησης τουλάχιστον? Νομίζω οριακά ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Νομίζω οριακά ναι.. Οριακά τρέξτε! ;) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 πρωτες εντυπωσεις απο lolipop -απαραδεκτο να μην λειτουργει το ξυπνητήρι οταν είσαι στη silent mode (στην κιτκατ λειτουργούσε μια χαρά) -το ωραίο widget του καιρού της kitkat αντικαταστάθηκε απο ένα αμφιβόλου αισθητικής -τα πολλα icons που υπήρχαν στην kitkat αν ήθελες να τα αντικαταστήσεις,εχουν γίνει 4-5 icons στην loli και το σημαντικότερο:δεν μπορείς να αλλάξεις το μέγεθός τους! -σίγουρα η μπαταρία διαρκεί λιγότερο -για πρώτη φορά ένοιωσα το κινητό να ζεματάει->δεν το χα νοιώσει ποτέ στην kitkat και νόμιζα πως αυτοι που το ανέφεραν ήταν μυγιάγγιχτοι και υπερβολικοί... Τεσπα ελπίζω με το καιρό να το συνηθίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστώ μάγκες, με την επιλογή του αυτόματου λύθηκε το θέμα. Minas, ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΤΕ 160 GSM ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΤΕ 70 UNICODE ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. Δεν φωνάζω :) αλλά δείχνω πόσο εκνευριστικό είναι να δέχεσαι μηνύματα με κεφαλαία... Για γκρικλις και λοιπή κακοποίηση της ελληνικής, του τύπου δν και γτ δεν το συζητάω καν. Έχεις δίκιο, το 140 που ανέφερα είναι κατάλοιπα του twitter που κρατάει και 20 χαρακτήρες δικούς του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 πρωτες εντυπωσεις απο lolipop -απαραδεκτο να μην λειτουργει το ξυπνητήρι οταν είσαι στη silent mode (στην κιτκατ λειτουργούσε μια χαρά) -το ωραίο widget του καιρού της kitkat αντικαταστάθηκε απο ένα αμφιβόλου αισθητικής -τα πολλα icons που υπήρχαν στην kitkat αν ήθελες να τα αντικαταστήσεις,εχουν γίνει 4-5 icons στην loli και το σημαντικότερο:δεν μπορείς να αλλάξεις το μέγεθός τους! -σίγουρα η μπαταρία διαρκεί λιγότερο -για πρώτη φορά ένοιωσα το κινητό να ζεματάει->δεν το χα νοιώσει ποτέ στην kitkat και νόμιζα πως αυτοι που το ανέφεραν ήταν μυγιάγγιχτοι και υπερβολικοί... Τεσπα ελπίζω με το καιρό να το συνηθίσω Να αυτά διαβάζω και δεν ψήνομαι για αναβάθμιση. Γιατί συνεχίζω να μην βλέπω καμία ΟΥΑΟΥ διαφορά. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Να αυτά διαβάζω και δεν ψήνομαι για αναβάθμιση. Γιατί συνεχίζω να μην βλέπω καμία ΟΥΑΟΥ διαφορά. Μην την κάνεις τότε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis70 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξουμε το widget καιρου στη lollipop? Ειναι κατω του μετριου αισθητικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εχω βαρεθει να τα λεω και να τα ξαναλεω.Τα κινητα που πηγαινουν σφαιρα δεν πρεπει να τα πειραζουμε.Ουτε καν official αναβαθμισεις δεν αξιζει να κανει κανεις.Για μενα το κινητο πρέπει να παραμεινει με kitkat μεχρι να τα φτυσει,εκτος και αν αλλαξει ολη η νοοτροπια του λειτουργικου android και βγει κατι πραγματικα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ στο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μετα την αναβαθμιση σε Lollipop... Ακομα δεν εχω τεσταρει τιποτα,γιατι εκανα ρεσετ και το ξαναστηνω,αλλα,εβαλα το power toggles ετσι ωστε να εχω στην notification area τους τρεις αριθμους που θελω για γρηγορη κληση...Αλλα μου εμφανιζει το widget και στην lockscreen...Την απενεργοποιησα την επιλογη -μεσα απο το power toggles-να μου το δειχνει στην lockscreen,αλλα αυτο επιμένει..καμμια λυση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Από χτες και εγώ έκανα την αναβάθμιση και επειδή έχω λίγο χρόνο για στήσιμο από την αρχή είπα ότι το reset θα το κάνω μόνο αν χρειαστεί. Μπορώ να πω σίγουρα ότι μου φαίνονται λίγο πιο γρήγορο με καλύτερο σήμα Wi fi και με την πρώτη ευκαιρία θα το ζορίσω για να δω τι παίζει από θερμοκρασία μιας που αρκετά παιδιά είχαν θέμα. Η φωτεινότητα μου φαίνεται ίδια Και από lag είναι ακριβώς όπως πριν. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εχω βαρεθει να τα λεω και να τα ξαναλεω.Τα κινητα που πηγαινουν σφαιρα δεν πρεπει να τα πειραζουμε.Ουτε καν official αναβαθμισεις δεν αξιζει να κανει κανεις.Για μενα το κινητο πρέπει να παραμεινει με kitkat μεχρι να τα φτυσει,εκτος και αν αλλαξει ολη η νοοτροπια του λειτουργικου android και βγει κατι πραγματικα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ στο μελλον. Με αυτήν την λογική, δεν έπρεπε να φύγουμε και από το φασόλι.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_1986 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 τελικα η θερμοκρασια μετα απο 4 μερες χρησης εγινε νορμαλ... η ταχυτητα ειναι μια χαρα, λαγκς καθολου... αυτα με την ιταλικη λολλιποπ... τωρα να περασω την official του τηλεφωνου μου η να μεινω με τη ιταλικη; περιμενα τοσο καιρο για τη λολλιποπ κ μολις περασα αλλη τσουπ εμφανιζεται η ελληνικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Έκανα χτες την αναβάθμιση σε Lollipop μέσω LG PC Suite και ακολούθως έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί κόλλαγε αρκετά. Από τότε, όλα πάνε σφαίρα και απροβλημάτιστα! :up::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Έκανα χτες την αναβάθμιση σε Lollipop μέσω LG PC Suite και ακολούθως έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί κόλλαγε αρκετά. Από τότε, όλα πάνε σφαίρα και απροβλημάτιστα! :up::yahoo: Και σε μένα Μόλις περασα την λολιποπ μέσω pc suite κολλούσε τόσο πολύ που ήταν σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιήσω το κινητο. Του είχα κάνει και 2-3 επανεκκινησεις αλλά δεν εσυρωνε. Το έβαλα στην φόρτιση και το άφησα 4-5 ώρες στο ρεύμα χωρίς να το χρησιμοποιώ κ Έτσι εφτιαξε. Του έκανα μετά και μια επανεκκίνηση και ήταν οκ. Δεν χρειάστηκε να το γυρίσω εργοστασιακές. Από τότε δεν μου το ξαναεκανε. Edited May 17, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts